ch_makis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Όσοι είστε σε P, είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Σε μένα δεν είναι τόσο άμεσος όσο στην Oreo. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλημέρα. Ήρθα και εγώ στην παρέα του note 9 και θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις. 1.) Ξέρουμε πότε θα έρθει η P στα NOTE9 SM-N960F EUR GREECE 2. καμία καλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας με το s pen έχουμε.; Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Όσοι είστε σε P, είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Σε μένα δεν είναι τόσο άμεσος όσο στην Oreo. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Την ίδια απόδοση έχω με oreo με καθαρή εγκατάσταση pie. Καλημέρα. Ήρθα και εγώ στην παρέα του note 9 και θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις. 1.) Ξέρουμε πότε θα έρθει η P στα NOTE9 SM-N960F EUR GREECE Από μέρα σε μέρα. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Στο δικό μου, που είναι από Αγγλία, ήρθε σήμερα η Pie. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλημέρα. Ήρθα και εγώ στην παρέα του note 9 και θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις. 1.) Ξέρουμε πότε θα έρθει η P στα NOTE9 SM-N960F EUR GREECE 2. καμία καλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας με το s pen έχουμε.; Για το 2 έχω αυτά,ειδικά το Autodesk και αν ψάξεις θα βρεις και το photoshop touch Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Καλημέρα. Ήρθα και εγώ στην παρέα του note 9 και θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις. 2. καμία καλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας με το s pen έχουμε.; Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Σου γράφω αυτές που έχω και πραγματικά κάνεις παπάδες: Photosuite pro Afterfocus pro Facetune Picsay Pro Overam Photolayers Backround eraser Cupace Retouch Edited January 28, 2019 by dimperts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Φορτισε στο 100% για να ευχαριστηθείς την συσκευή σου και άσε όλα τα ψυχαναγκαστικα που λέει και ο φίλος. Στην τελική αλλαζεις και μια μπαταρία στα 2 χρόνια (αν κρατήσεις τόσο την συσκευή). Το να φορτίζεις την μπαταρία μέχρι 80% είναι σαν να έχεις συσκευή με 3200mah μπαταρία. Αστεία πράγματα..... Γενικά το όλο θέμα είναι ψυχαναγκαστικό. Εν τέλη, από 0-100 θα έχει μια μπαταρία για 100 φορτίσεις ενώ από 20-80 για 120 φορτίσεις (παράδειγμα). Αλλά από 20-80 πρέπει να φορτίζεις συντομότερα...άρα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, στον ίδιο χρόνο. Η θερμοκρασία είναι που παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρόλο. Όλα τα άλλα είναι να 'χουμε να ασχολούμαστε :) ΕΔΩ ένα ωραίο άρθρο για όποιος θέλει περισσότερα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Η χρήση του kernel στο 14.6 πιο πάνω απ' όλα σας φαίνεται λογικό..;; Τέτοιο ποσοστό έχει κ εσάς;; Είμαι σε android pie φρέσκος φρέσκος.. Σε άλλες συσκευές ποτέ δεν ήταν πάνω από 10% γ αυτό ρωτάω.. Παραθέτω εικόνα. https://drive.google.com/file/d/1ngEnk18wiDReGmYUy3uszTih4quhzYUq/view?usp=drivesdk Edited January 28, 2019 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Την ίδια απόδοση έχω με oreo με καθαρή εγκατάσταση pie. Από μέρα σε μέρα. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Εγώ τα έχω πάρει στο κρανίο με την αναβάθμιση. Είμαι στο τσακ να περάσω την γερμανική . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Βρε παιδιά κάποιος που έχει την 9 μπορεί να δοκιμάσει το Acr που κάνει ηχογράφηση κλήσης να μας πει αν πλέον γράφει έστω αχνά κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Βρε παιδιά κάποιος που έχει την 9 μπορεί να δοκιμάσει το Acr που κάνει ηχογράφηση κλήσης να μας πει αν πλέον γράφει έστω αχνά κάτι? Ευχαριστώ.Έχει αναφερθεί πρόσφατα ότι αυτό που λειτουργεί λίγο καλύτερα είναι το boldbeast call recorder. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 το ΑCR δουλεύει αλλα για ν ακουσεις τον αλλο χρειαζεσαι ακουστικα ακούγεται πολύ χαμηλα με 9αρα ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ηρθε σε κανεναν η 9ρα αγορασμενο απο κωτσοβολο public ?ολοκληρη samsung ,1049 ευρω κινητο και δινει απο χωρα σε χωρα με ρυθμους χελωνας.παει σχεδον και ο ιανουαριος και ακομα τπτ...με αυτη την πολιτικη ενημερωσεων και τιμων δεν τη βλεπω καλα τη samsung εφεξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ηρθε σε κανεναν η 9ρα αγορασμενο απο κωτσοβολο public ?ολοκληρη samsung ,1049 ευρω κινητο και δινει απο χωρα σε χωρα με ρυθμους χελωνας.παει σχεδον και ο ιανουαριος και ακομα τπτ...με αυτη την πολιτικη ενημερωσεων και τιμων δεν τη βλεπω καλα τη samsung εφεξης Δύσκολο πολύ να έρθει συσκευή κατευθείαν με 9.... Καλά η Samsung μια ζωή έτσι ήταν τώρα θα την μάθουμε.... Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί αρκετά.... Παλιότερα ήταν ένα χάος απλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Οχι οχι φιλε δεν ρωτησα αν αγορασε καποιος note 9 με 9ρα out of the box.αν ηρθε ota ρωτησα.πηραν τοσες χωρες και εδω ακομα τπτ.σαββατοκυριακα δεν ειδα ετσι και αλλιως ενημερωση στα τοσα χρονια με samsung κινητα,περιμενα χθες να ερθει η σημερα αλλα παλι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πολύς χαμός για το τίποτα η pie... άσε που το split screen view, που το χρησιμοποιώ συχνά, έγινε πολύ χειρότερο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πολύς χαμός για το τίποτα η pie... άσε που το split screen view, που το χρησιμοποιώ συχνά, έγινε πολύ χειρότερο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Είναι πόσος καιρός που ρωτάω αν αξίζει τελικά η 9 και αν δεν χάνω κάτι που δεν κάνω την αναβάθμιση (γιατί δεν θέλω να θυσιάσω το call recording). Έλαβα λοιπόν μια απάντηση πως δεν έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι που ασχολείστε με την pie τί άποψη έχετε μετά από τόσες μέρες χρήσης; Είναι μόνο το interface που κάνει την διαφορά (που είναι και υποκειμενικό) ή υπάρχουν πιο ουσιαστικές διαφορές; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Είναι πόσος καιρός που ρωτάω αν αξίζει τελικά η 9 και αν δεν χάνω κάτι που δεν κάνω την αναβάθμιση (γιατί δεν θέλω να θυσιάσω το call recording). Έλαβα λοιπόν μια απάντηση πως δεν έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι που ασχολείστε με την pie τί άποψη έχετε μετά από τόσες μέρες χρήσης; Είναι μόνο το interface που κάνει την διαφορά (που είναι και υποκειμενικό) ή υπάρχουν πιο ουσιαστικές διαφορές;Μπορείς να το δεις αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Είναι πόσος καιρός που ρωτάω αν αξίζει τελικά η 9 και αν δεν χάνω κάτι που δεν κάνω την αναβάθμιση (γιατί δεν θέλω να θυσιάσω το call recording). Έλαβα λοιπόν μια απάντηση πως δεν έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι που ασχολείστε με την pie τί άποψη έχετε μετά από τόσες μέρες χρήσης; Είναι μόνο το interface που κάνει την διαφορά (που είναι και υποκειμενικό) ή υπάρχουν πιο ουσιαστικές διαφορές; Το ότι ρωτάς κάτι δε σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σου απαντήσουμε. Πόσο μάλλον να το θέτεις σαν επιχείρημα. Στο ζουμί λοιπόν. Έχοντας χρησιμοποιήσει 10 μέρες την pie θα έλεγα ότι εκτός από τις αλλαγές στο UI και την βελτιωμένη μπαταρία ( Η οποία πιθανώς να οφείλεται στο hard reset Και σωστό στήσιμο του κινητού από την αρχή με τον οδηγό ρυθμίσεων που υπάρχει στο φόρουμ) δεν υπάρχει κάτι που να σε τραβήξει άμεσα. Αυτό που καταλαβαίνω αμέσως είναι μια καλύτερη λειτουργία των animations που έχει ως αποτέλεσμα την πιο ομαλή λειτουργία του κινητού, είναι λίγο πιο smooth θα έλεγα, και μια πιο αργή απόκριση στη λειτουργία του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Θα επανέλθω όταν υπάρχει κάτι νεώτερο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το ότι ρωτάς κάτι δε σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σου απαντήσουμε. Πόσο μάλλον να το θέτεις σαν επιχείρημα. Στο ζουμί λοιπόν. Έχοντας χρησιμοποιήσει 10 μέρες την pie θα έλεγα ότι εκτός από τις αλλαγές στο UI και την βελτιωμένη μπαταρία ( Η οποία πιθανώς να οφείλεται στο hard reset Και σωστό στήσιμο του κινητού από την αρχή με τον οδηγό ρυθμίσεων που υπάρχει στο φόρουμ) δεν υπάρχει κάτι που να σε τραβήξει άμεσα. Αυτό που καταλαβαίνω αμέσως είναι μια καλύτερη λειτουργία των animations που έχει ως αποτέλεσμα την πιο ομαλή λειτουργία του κινητού, είναι λίγο πιο smooth θα έλεγα, και μια πιο αργή απόκριση στη λειτουργία του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Θα επανέλθω όταν υπάρχει κάτι νεώτερο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Έχουν αναφερθεί κι άλλα, αλλά μάλλον ο φίλος δεν έδωσε τη πρέπουσα σημασία. Gestures που διευκολύνουν που τη πλοήγηση και κερδίζουμε οθόνη, καλύτερο ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, επιπλέον δυνατότητες στην AOD, μαύρο θέμα που αρέσει καλύτερα στους περισσότερους, pop up on screen ειδοποιήσεις, καλύτερη μπαταρία όντως, πιο smooth overall. Για μένα είναι μια αναβάθμιση που άξιζε την αναμονή και την αλλαγή. Ο καθένας όμως κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 ( Η οποία πιθανώς να οφείλεται στο hard reset Και σωστό στήσιμο του κινητού από την αρχή με τον οδηγό ρυθμίσεων που υπάρχει στο φόρουμ) Sent from my SM-N960F using Tapatalk ο οδηγός ρυθμίσεων μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε πιο ποστ αναφέρεται; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Ολη βελτιωμένη μπαταρία θα έχετε. Οταν κάνετε clean install και βάλετε νέα version. Για να ξέρετε αν είναι όντως βελτιωμένη πρέπει να περάσει ένας μηνας σίγουρα. Και να έχετε βάλει μέσα το 90% τον εφαρμογών που είχατε και πριν το android 9. Το να λέτε βελτιωμένη μπαταρία και να έχετε το android 9 μονο 5-6 μέρες, είναι ειναι fail. Λογικό είναι να είναι καλή η μπαταρία εφόσον κάνατε clean install και έχετε μονο μερικές μέρες το λειτουργικό. Και android kitkat να κανετε clean install θα ειναι τελειο της πρωτες βδομαδες. Dark themes υπάρχουν πολύ καλύτερα στο xda από του android 9 τις samsung. Για Note 8 και Note 9 και είναι full dark τα πάντα. Oχι dark white, και dark grey σαν τις samsung. Tις samsung δεν είναι dark theme. Γιατί τα apps και το μισό UI είναι άσπρα. Dark theme με άσπρα apps δεν είναι dark theme. Eίναι dark fail theme. Kαι δεν είναι dark είναι grey, έχει διαφορα. Hsamsung ποτε δεν θα φτιάξει ολοκληρωμένο dark theme. Mονο τα settings και το status bar ξέρει να αλλάζει χρώμα. Edited January 29, 2019 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Έκανα μετάβαση από P20 Pro ομόλογω πως η κάμερα της Samsung είναι ένα στάδιο ανώτερη από την πολυσυζητημένη κάμερα της Huawei φιλε Μαριε….όταν λες ανωτερη σε μερα και νυχτα ?? αυτόματες ρυθμισεις….αν και γω κατοχος p20 pro σκέφτομαι πως εχεις δικιο….το ακουω και από φιλους….;) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Έχουν αναφερθεί κι άλλα, αλλά μάλλον ο φίλος δεν έδωσε τη πρέπουσα σημασία. Gestures που διευκολύνουν που τη πλοήγηση και κερδίζουμε οθόνη, καλύτερο ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, επιπλέον δυνατότητες στην AOD, μαύρο θέμα που αρέσει καλύτερα στους περισσότερους, pop up on screen ειδοποιήσεις, καλύτερη μπαταρία όντως, πιο smooth overall. Για μένα είναι μια αναβάθμιση που άξιζε την αναμονή και την αλλαγή. Ο καθένας όμως κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Gestures, AOD, night mode, pop up notifications είναι όλα UI. Και υπάρχουν βελτιώσεις. Η αναγνώριση προσώπου δουλεύει καλύτερα Αλλά δεν τη χρησιμοποιώ. Για μένα είναι μια καλή, συνολικά, αναβάθμιση. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts