Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω παρει παλιοτερα 2 συσκευες δεν αντιμετωπισα προβλημα.Θυμαμαι πηγα και τις πηρα απο την ελευσινα.

Παιδιά κοιτάτε και στο marketplace του fb μπορείς να βρεις σφραγισμένο με εγγύηση σαν να το παίρνεις με τιμολόγιο.

Το note 9 το πήρα 650 σφραγισμένο.

Επίσης υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα με εγγύηση ,εγώ τα τελευταία 7 χρόνια έτσι τα αλλάζω και δεν είχα ποτέ το παραμικρό ,μην πετάτε τα λεφτά σας τσάμπα εκτός και αν μπορείτε να γλιτώσετε το φπα .

Από οποιοδήποτε κατάστημα του skroutz και να ψωνίσεις, η εγγύηση καλύπτετε από την Samsung το πας κατευθείαν εκεί χωρίς απόδειξη χωρίς τίποτα απλά με το imei και ξεμπερδεύεις.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Οποιος ενδιαφερεται εχω note 9 μαυρο128 gb 20 ημερων ελληνικο αλλα χωρις αποδειξη. Το δινω 650. Αγορασα το 512 gb και δεν το εχω ανοιξει ακομα μεχρι να δωσω το 128

Καλησπέρα πρώτη μέρα με το θηρίο και 4 ώρες οθόνη με δεδομένα αναζήτηση μενού και 2.5 ώρες τηλέφωνο..... Άφωνος....

Επισης ποια εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω για να αλλάξω την λειτουργία στο κουμπί του bixbi

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να κανω μια ερωτηση.. οταν αγοραζεται με τιμολογιο το πληρωνετε εκεινη την ωρα στην κανονικη του τιμη και μετα σας αφερουν το φπα απο την εκκαθαριστικη δηλωση, η το αφαιρουν εκεινη την ωρα που το αγοραζεις και πληρωνεις λιγοτερα??

να κανω μια ερωτηση.. οταν αγοραζεται με τιμολογιο το πληρωνετε εκεινη την ωρα στην κανονικη του τιμη και μετα σας αφερουν το φπα απο την εκκαθαριστικη δηλωση, η το αφαιρουν εκεινη την ωρα που το αγοραζεις και πληρωνεις λιγοτερα??

Πληρώνεις κανονικα, κ στην επιστροφη φπα της επιχείρησης σου, σκαει μυτη κι αυτό!

Το αφαιρούν επί τόπου δλδ. δεν πληρώνεις το ΦΠΑ

Note9

... on the go

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Οποιος ενδιαφερεται εχω note 9 μαυρο128 gb 20 ημερων ελληνικο αλλα χωρις αποδειξη. Το δινω 650. Αγορασα το 512 gb και δεν το εχω ανοιξει ακομα μεχρι να δωσω το 128

Για καποιο λογο οποτε διαβαζω κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο λες και το κινητο ειναι κλεμενο.Ο αλλος φυσικα ειναι αν το κινητο το κερδισει καποιος απο καποιο διαγωνισμο/κληρωση αλλα εκει δεν δινεται ουτως ή αλλως αποδειξη.

Υποτιθεται οτι ενας απο τους λογους που ζητανε τα καταστηματα στοιχεια οταν γινεται μια αγορα(ακομα και απλη αγορα χωρις τομολογ.)ειναι ακριβως σε περιπτωση που χασεις την αποδειξη να ζητησεις επανεκτυπωση.

Για ποιο λογο λοιπον ειναι πολλοι που πουλανε κινητα χωρις αποδειξη????

Για καποιο λογο οποτε διαβαζω κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο λες και το κινητο ειναι κλεμενο.Ο αλλος φυσικα ειναι αν το κινητο το κερδισει καποιος απο καποιο διαγωνισμο/κληρωση αλλα εκει δεν δινεται ουτως ή αλλως αποδειξη.

Υποτιθεται οτι ενας απο τους λογους που ζητανε τα καταστηματα στοιχεια οταν γινεται μια αγορα(ακομα και απλη αγορα χωρις τομολογ.)ειναι ακριβως σε περιπτωση που χασεις την αποδειξη να ζητησεις επανεκτυπωση.

Χχχμμμμ.. Γιατι πχ ειναι κλεμμενα.....

Να ενας λογος... Αλλα φυσικα δεν αναφερομαι στον averele01 γτ θα ηταν χαζο να το πουλησει ετσι στην περίπτωση αυτή....

Μπορει ομως, οπως στην περίπτωση του s6+ που ειχα, να ειναι δωρο,, κι εκει δεν εχει απόδειξη..

Βεβαια εγω δεν θα πουλουσα ποτε δωρο, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

Χχχμμμμ.. Γιατι πχ ειναι κλεμμενα.....

Να ενας λογος... Αλλα φυσικα δεν αναφερομαι στον averele01 γτ θα ηταν χαζο να το πουλησει ετσι στην περίπτωση αυτή....

Μπορει ομως, οπως στην περίπτωση του s6+ που ειχα, να ειναι δωρο,, κι εκει δεν εχει απόδειξη..

Βεβαια εγω δεν θα πουλουσα ποτε δωρο, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

Και αυτος που λες ισχυει αλλα πεφτει στην ιδια περιπτωση με αυτο που ανεφερα παραπανω περι διαγωνισμου.

Το θεμα ομως ξερεις ποιο ειναι?Οτι σε περιπτωσεις σαν και αυτη δεν εχεις εξ αρχης αποδειξη,δεν λες πχ οτι την αποδειξη την εχασες.

Επισης κατι ασχετο αλλα σε περιπτωση δωρου για ποιο λογο να μην εχεις μαζι την αποδειξη αγορας?Δηλαδη αν παθει κατι το κινητο στον 1 μηνα θα το πληρωσεις απο την τσεπη σου,ακομα και αν καλυπτεται απο την εγγυηση?

Δωρο ειναι παιδια απλα δεν θελω να ζητησω αποδειξη ή καποιο αποδεικτικο στοιχειο απο τον συγγενη που μου το εδωσε. Βρισκομαστε πολυ συχνα για αυτο. Σιγα μην καταλαβει οτι το εδωσα και χρησιμοποιω το 512. Το ιδιο ειναι εμφανισιακα.

Και σε μένα πάει εκεί το μυαλό αλλά όταν απουσιάζουν κουτι/παρελκόμενα. Όταν ο άλλος έχει όλο το πακέτο τότε δύσκολα είναι κλεμμένο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δωρο ειναι παιδια απλα δεν θελω να ζητησω αποδειξη ή καποιο αποδεικτικο στοιχειο απο τον συγγενη που μου το εδωσε. Βρισκομαστε πολυ συχνα για αυτο. Σιγα μην καταλαβει οτι το εδωσα και χρησιμοποιω το 512. Το ιδιο ειναι εμφανισιακα.

Εννοείται στο παραπάνω δεν απευθύνομαι σε εσένα. Άλλωστε θεωρώ φυσιολογικό να κάνει κάποιος την αλλαγή σε 512. Εγώ από τότε που το πήρα είπα πως δεν ξαναπάω σε μικρότερο.... (πιθανό βέβαια οι συνθήκες να με υποχρεώσεων)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν και είμαστε εκτός θέματος να αναφέρω ότι υπάρχει και το ενδεχομένο μια συσκευή να έχει δοθεί ακόμα και σφραγισμένη από την εργασία του καθενός σαν εταιρική και εννοείτε ότι το τιμολόγιο αγοράς της το κρατάει η εταιρεία...και φυσικά θα υπάρχει κουτί και όλα τα παρελκόμενα.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εσυ μπορει να μην θελεις να ζητησεις αποδειξη για τους λογους που λες αλλα σιγουρα θα θελει το ατομο που θα αγορασει το κινητο(εγω σιγουρα θα ζητουσα).

Και αυτο γιατι αρκετα service απο οσο ξερω πλεον ζητανε και την αποδειξη αγορας.

Εκτος βεβαια αν το πουλας σε τιμη χωμα για αυτο το λογο αρα πασο.

Αν και είμαστε εκτός θέματος να αναφέρω ότι υπάρχει και το ενδεχομένο μια συσκευή να έχει δοθεί ακόμα και σφραγισμένη από την εργασία του καθενός σαν εταιρική και εννοείτε ότι το τιμολόγιο αγοράς της το κρατάει η εταιρεία...και φυσικά θα υπάρχει κουτί και όλα τα παρελκόμενα.

Ναι βεβαια και παλι δεν θα αναφερεις οτι εχασες την αποδειξη και δεν υπαρχει. Μπορεις να αναφερεις οτι η αγορα εγινε με τιμολογιο αλλα δεν μπορει να δωθει αυτο λογω εταιρειας(χωρις παραπανω λεπτομερειες)και να το δωσεις αρκετα φθηνοτερα το κινητο αφου στην ουσια ειναι χωρις αποδειξη/εγγυηση.

Ναι βεβαια και παλι δεν θα αναφερεις οτι εχασες την αποδειξη και δεν υπαρχει. Μπορεις να αναφερεις οτι η αγορα εγινε με τιμολογιο αλλα δεν μπορει να δωθει αυτο λογω εταιρειας(χωρις παραπανω λεπτομερειες)και να το δωσεις αρκετα φθηνοτερα το κινητο αφου στην ουσια ειναι χωρις αποδειξη/εγγυηση.
Εφόσον πρόκειται για νέα συσκευή η smarttech (επίσημο service Samsung) δεν σου ζητάει απόδειξη αγοράς τουλάχιστον για τα πρώτα δυο Χρόνια, επίσης μπορεί βάση nsn του κινητού να δει ημερομηνία παραγωγής & πάλι να υπολογίσει την αγορά του. Για να μην πούμε ότι αν μπει στο κινητό μπορεί να δει την πρώτη ενεργοποίηση. Το θέμα είναι αν αγοράσεις κινητό χωρίς απόδειξη να μην είναι κλεμμένο από κάπου. Εκεί έχεις πρόβλημα.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Εφόσον πρόκειται για νέα συσκευή η smarttech (επίσημο service Samsung) δεν σου ζητάει απόδειξη αγοράς τουλάχιστον για τα πρώτα δυο Χρόνια

Εισαι 100% σιγουρος οτι δεν χρειαζεται αποδειξη αγορας η Smartech για την εγγυηση?

Τα υπολοιπα service απο οσο γνωριζω πλεον ζητανε κανονικα και αποδειξη αγορας.

Εισαι 100% σιγουρος οτι δεν χρειαζεται αποδειξη αγορας η Smartech για την εγγυηση?

Μέχρι πριν 1 μήνα όχι, δε χρειαζόταν. Ούτε το επίσημο που είναι αυτά δικαστήρια (Ευελπίδων).

Αν γνωρίζεις κάτι για το "πλέον" και ποια services τα ζητάνε, ενημέρωσε.

Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πριν από 3 μήνες που 2στειλα κινητό στην Smartech δεν μου ζήτησαν απόδειξη...

Με την βοήθεια του αδερφού μου έβαλα μια φανταστική εφαρμογή που υπάρχει στο galaxy apps του εξωτερικού Αγγλία αλλά όχι στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή λέγεται goodlock 2018

Για το τι μπορεί να κάνει δέστε εδώ

Βήματα Για να την κάνετε εγκατάσταση :

Βγαζεις sim-

Με vpn μπαίνεις αγγλια-

καθαριζεις τα δεδομενα της εφαρμογης galaxy apps

μπαίνεις galaxy apps και την βρίσκεις...

9cf78b2fb3d895d999e52ad272d8a69b.jpg5f616f895e4cb5103b89633067b15496.jpg19895487a5f8dad71013a47b8ef0f04b.jpg

Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις φωτοτυπία του τιμολογίου.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

3 φορές που τους χρειάστηκα δεν μου ζήτησαν απόδειξη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μόλις μου ήρθε ota το android 9! Στις πληροφορίες λογισμικού λέει ATO/EUR,ATO/ATO άμα κάνω την αναβάθμιση και μετά μια επαναφορά με τη sim μέσα θα γυρίσει σε EUR και θα παίρνω τα update από Ελλάδα? Μήπως να μην περάσω το update, να κάνω επαναφορά και να περιμένω να βγει στην Ελλάδα? Πως πιστεύετε είναι καλύτερα?

Μόλις μου ήρθε ota το android 9! Στις πληροφορίες λογισμικού λέει ATO/EUR,ATO/ATO άμα κάνω την αναβάθμιση και μετά μια επαναφορά με τη sim μέσα θα γυρίσει σε EUR και θα παίρνω τα update από Ελλάδα? Μήπως να μην περάσω το update, να κάνω επαναφορά και να περιμένω να βγει στην Ελλάδα? Πως πιστεύετε είναι καλύτερα?
Περνάς, και με τη sim μέσα κάνεις επαναφορά να γυρίσει σε EUR/EUR.

CSA2 είναι η έκδοση ε;

129026.png?1640591734

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9