Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο κινητό Note 9 υπάρχει χρησιμότητα της καμπύλης οθόνης στις άκρες;

Υπάρχει κάποια χρηστική λειτουργία ή το έχουν μόνο για ομορφιά ή επειδή είναι της μόδας;

έχει κάποιον άλλον λόγο να είναι καμπύλη γιατί σίγουρα μειώνεται η χρήσιμη οθόνη που έχει το κινητό.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρα από την ομορφιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το edge panel και να βαλεις εκεί ο, τι συντόμευση θες. Από εφαρμογές μέχρι ταχείες κλήσεις.

Παρε μια γεύση

8def83dc0ac7f5a390f46b22f106ba46.jpg4e9e049c544895a84f4d2e5deacc2a8f.jpg

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι για αυξομείωση της έντασης υπάρχει για edge οθόνη???.

Για να μην χρησιμοποιουμε τα κουμπάκια!!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Θα το απενεργοποιήσεις από τα settings του S Pen... Advanced Features-->S Pen-->Unlock with S Pen remote-->Don't use... (όπως θα διαβάσεις και σε συγκεκριμένο menu, δεν είναι παράλογο, γιατί θεωρεί ότι είσαι κοντά στη συσκευή (γι αυτό και μόνο όταν είναι σε εμβέλεια λειτουργεί αυτό το feature,δλδ όταν είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή), έχεις εσύ στην κατοχή σου το Spen και επομένως ξεκλειδώνει έτσι για ευκολία επειδή θεωρητικά γράφεις ή ζωγραφίζεις κτλ)...
Αυτό πρέπει να συμβαίνει αν κλειδώσει το τηλέφωνο ενώ χρησιμοποιείται η γραφίδα, όχι με κλειδωμένο το τηλ να ξεκλειδώνει επειδή πάτησε κανείς το κουμπί.

Αυτό πρέπει να συμβαίνει αν κλειδώσει το τηλέφωνο ενώ χρησιμοποιείται η γραφίδα, όχι με κλειδωμένο το τηλ να ξεκλειδώνει επειδή πάτησε κανείς το κουμπί.

Σωστός....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όσοι έχετε εμπειρία από κυρτές οθόνες όπως τώρα αυτή του Note 9 Είναι όντως χρήσιμη που είναι κυρτή ή θα προτιμούσατε να είναι φλατ.

Ρωτάω γιατί είμαι σε μία κατάσταση να προχωρήσω σε ένα Note 9 η κάποιο παρόμοιο ή να περιμένω για κάποια flat οθόνη.

Για να καταλάβω το Note 9 έτσι όπως είναι στημένο θα το προτιμούσατε με flat ή έτσι όπως είναι τώρα Όταν λέω όμως φλατ Εννοώ τον χώρο που είναι κυρτό να τον κερδίζατε σε flat τι θα προτιμούσατε

Προσωπικά αν ειχα να επιλέξω αναμεσα σε flat ή edge, θα έπελεγα ασυζητητί flat. Δεν ενοχλεί πουθενα η κυρτη, απλως εγω τη θεωρω gimmick. Αλλά ειναι οθοναρα οπως και να εχει!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Με κάλυψες Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω αν είχαμε επιλογή για τη μία ή για την άλλη Τι είναι πιο πρακτικό και πάντα φυσικά στο ίδιο τηλέφωνο Όχι σε διαφορετικό αλλά και στις ίδιες ίντσες δηλαδή 6 ίντσες κυρτή οι 6 ίντσες flat;

Οκ ευχαριστώ

Όσοι έχετε εμπειρία από κυρτές οθόνες όπως τώρα αυτή του Note 9 Είναι όντως χρήσιμη που είναι κυρτή ή θα προτιμούσατε να είναι φλατ.

Ρωτάω γιατί είμαι σε μία κατάσταση να προχωρήσω σε ένα Note 9 η κάποιο παρόμοιο ή να περιμένω για κάποια flat οθόνη.

Για να καταλάβω το Note 9 έτσι όπως είναι στημένο θα το προτιμούσατε με flat ή έτσι όπως είναι τώρα Όταν λέω όμως φλατ Εννοώ τον χώρο που είναι κυρτό να τον κερδίζατε σε flat τι θα προτιμούσατε

Οι edge οθόνες στα samsung τουλάχιστον που παίρνω από το s7 edge και μετά έχουν γίνει "λιγότερο edge" να το πω.

Πχ το s7 edge πολύ θα ήθελα να ήταν φλατ.

Είχε πολύ έντονα κυρτή οθόνη.

Εδώ που φτάσαμε τώρα, το κυρτό της υπόθεσης είναι αρκετά λιγότερο και προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Αν υπήρχε η δυνατότητα ναι θα το ήθελα τελείως φλατ.

Για το μέλλον της Samsung θα ήθελα τουλάχιστον να κρατήσει το edge που έχουμε στο note 9 ή και λιγότερο αν είναι δυνατόν, και να μην υιοθετήσει το ρημάδι το noch.

kountouraN

Αν ήταν flat και είχε bezel πάλι θα με ενοχλούσε :)

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά την οθόνη του Note δεν την λες και κυρτή. Η κουρμπες που έχει σε σχέση με s7 s8 ακόμη και s9 είναι αμελητέες. Αν όμως δεν είχε αυτήν την ελάχιστη καμπύλη η οθόνη θα έπρεπε να έχει bezzel οπότε 1000 φορές έτσι.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Καλά την οθόνη του Note δεν την λες και κυρτή. Η κουρμπες που έχει σε σχέση με s7 s8 ακόμη και s9 είναι αμελητέες. Αν όμως δεν είχε αυτήν την ελάχιστη καμπύλη η οθόνη θα έπρεπε να έχει bezzel οπότε 1000 φορές έτσι.

Λάζαρος..

Μπορείς να μου πεις γιατί θα είχε bezels???

Δεν γίνεται flat χωρίς bezels???

Λάζαρος..

Προερχόμενος από το Note Edge η κούρμπα είναι αισθητά μειωμένη. Αν και θεωρώ πιο λειτουργικό εκείνο το Edge από το τωρινό αλλά αυτά είναι και γούστα

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα edge, θα έλεγα ότι η καμπύλη μου αρέσει.τοσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Σίγουρα πλέον δεν είναι τόσο έντονη και είναι καλύτερα στο θέμα ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης, μικρότερη καμπύλη..μικρότερος κίνδυνος. Όμως το ότι υπάρχει το μενού edge που το τραβάς από την άκρη η οποία δεν είναι λειτουργική σε άλλες συνθήκες, είναι όλα τα λεφτά για μένα. Αν ήταν flat λογικά θα έπρεπε να έχει bezel για να στηριχτει.. Και θα αυξανε διαστάσεις ίσως και όγκο κυρίως

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βέβαια αυτό θα μπορούσε να ισχύει και σε οθόνη flat να τραβάς από την άκρη και να σου ανοίγει μενού

Βέβαια αυτό θα μπορούσε να ισχύει και σε οθόνη flat να τραβάς από την άκρη και να σου ανοίγει μενού

Το έχει το v30 αλλά το πατάω πολλές φορές κατά λάθος καθώς η άκρη της οθόνης χρησιμοπειται σε πολλές χρήσεις, πχ και εδώ στο browsing με chrome το να ανοίξεις ένα θέμα στην τελευταία σελίδα θέλει πάτημα δεξιά πχ. Άλλες περιπτώσεις θέλουν αριστερά και συμβαίνει συχνά να πατάω πάνω στο βελάκι που βγάζει το πλαινο μενού. Με την edge δεν πατάς τόσο άκρη και το μενού είναι στη θέση του, άσε που το συρσιμο είναι πιο εύκολο από την καμπύλη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κάτι για αυξομείωση της έντασης υπάρχει για edge οθόνη???.

Για να μην χρησιμοποιουμε τα κουμπάκια!!!

Έχει ναι μια εξαιρετική εφαρμογή και όχι μόνο διαχείρηση ηχων(ξεχωριστά ανα κατηγορία) αλλά και φωτεινότητα εξίσου.

Να θυμηθώ βέβαια πως λέγεται η να την βρω διότι απ έξω δν την θυμάμαι μην έχοντας και Sammy τώρα :p

Θα την βρεις σε edge panel κάνοντας αναζήτησή(με λίγο ψάξιμο έχει χαρακτηριστική εικόνα που απεικονίζει τις λειτουργίες της)

Έχει και file manager edge app εξαιρετικός και αυτός.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπορείς να μου πεις γιατί θα είχε bezels???

Δεν γίνεται flat χωρίς bezels???

Θεωρώ ότι δεν γίνεται. Κάπου πρέπει να τελειώνει η οθόνη εκεί θα προκύψει μπεζελ. Ποιος κατασκευαστής έχει φλατ οθόνη χωρίς μπεζελ; βλέπε lg Apple κτλ.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Θεωρώ ότι δεν γίνεται. Κάπου πρέπει να τελειώνει η οθόνη εκεί θα προκύψει μπεζελ. Ποιος κατασκευαστής έχει φλατ οθόνη χωρίς μπεζελ; βλέπε lg Apple κτλ.

Λάζαρος..

Μα και τώρα έχει bezels

Samsung-Galaxy-Note-9-Hands-On-1.jpg

Φυσικά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά εκτός και αν έκανε πολύ μεγάλη κουρμπα (s7 edge) πράγμα που θα το έκανε πολύ δύσχρηστο . Τώρα δεν φαίνονται όμως τουλάχιστον έντονα αν ήταν φλατ θα φαινόταν πολύ περισσότερο.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Tempered glass έως 20 ευρώ τι θα προτείνατε ? Κάτι δοκιμασμένο με καλή εφαρμογή και να μη μειώνει ιδιαίτερα την απόκριση της οθόνης Edited by mits200

Ηρθε η ενημερωση Νοεμβριου http://i66.tinypic.com/261p2is.jpg

Τι csc έχεις γράφετε παιδιά όταν έρχεται ενημέρωση λογισμικού τι έκδοση έχετε για να ξέρουμε ποιοι να περιμένουμε..χιχι

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδια, υπαρχει τροπος να μην ανοιγει το bixby button οταν η συσκευη ειναι κλειδωμενη? Δηλαδη να το πας και να μην κανει κατι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9