bill_viper Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μια μικρή γκρίνια. Το πάνω κουμπί του Spen σας, είναι σταθερό ή παίζει λίγο; Σαν να είναι χαλαρό. Από ότι διάβασα το έχουν γενικά. Μου φάνηκε περίεργο και θέλω να δω τις εντυπώσεις σας. Sent from my SM-N960F using TapatalkΕίναι λίγο χαλαρό, αλλά δεν είναι θέμα. Απόλαυσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Παίδες το εργαλείο εδω πέρα ειναι "κινητός πειρασμος" Edited October 19, 2018 by dan81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Άστα να πάνε... :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Αν με βγάλει ασπροπροσωπο ως προς την μπαταρία του (με τα μέχρι τώρα δεδομένα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και ακόμα στη δεύτερη φόρτιση) τότε τα ξαναλεμε στο Note 10 και... βλέπουμε... Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Λογικά θα έρθει και η αναβάθμιση του Οκτώβρη σήμερα. Ανέβηκε ήδη στο samfirmware για το EUR csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από 1 μήνα σχεδόν με το iPhone Xs Max , ξαναγύρισα στο Note 9 , το οποίο είχα για λίγες μέρες πριν το Xs Max. Πήγα στο Xs Max επειδή ενθουσιάστηκα από το iPhone X που είχα επίσης για λίγες μέρες στα χέρια μου. Τελικά κατάλαβα ότι ο ενθουσιασμός ήταν λόγω του κάτι καινούριου από άποψη OS. Πείτε με μαζόχα, αλλά το Samsung Experience με βολεύει περισσότερο και από το ios. Από άποψη κάμερας και οθόνης είναι στα ίδια επίπεδα , όπως και από άποψη ήχου. Όσον αφορά την σβελτάδα , δεν είδα σημαντικές διαφορές στη χρήση που κάνω εγώ. Ίσως στα παιχνίδια να είναι πιο γρήγορο το iPhone , αλλά δεν παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό. Ένας ακόμη ευτυχισμένος λοιπόν κάτοχος Note 9 από χθες και εγώ. :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Λογικά θα έρθει και η αναβάθμιση του Οκτώβρη σήμερα. Ανέβηκε ήδη στο samfirmware για το EUR cscΣτο note 8 μόλις την πέρασα. Στο 9 δεν μου ήρθε ακόμη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Το Package Disabler Pro δουλεύει στο Note 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Στο note 8 μόλις την πέρασα. Στο 9 δεν μου ήρθε ακόμη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια ποιά αναβάθμιση μιλάτε παιδια; Αυτή που βελτιώνει την καμερα; Αυτή βγήκε πριν κάτι μέρες...Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε παιδια; Αυτή που βελτιώνει την καμερα; Αυτή βγήκε πριν κάτι μέρες...Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το security patch Οκτωβρίου λένε. Η Pie θα αργήσει. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε παιδια; Αυτή που βελτιώνει την καμερα; Αυτή βγήκε πριν κάτι μέρες...Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατσε λιγο να την "σενιαρουν καλα"::lol: μην ερθει τιγκα στα bugs μη βιαζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) .Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πότε είπαμε βγαίνει το s10 ; :lol::lol: Edited October 19, 2018 by Evagelos_ Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Μου ήρθε ασφάλεια Οκτωβρίου 64mb Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εμένα τωρα κατεβάζει 340mb και λέει επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 και βελτιώσεις στην κάμερα. Είναι αυτό που χαλάει την κάμερα? Να μην το κάνω? Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εμένα τωρα κατεβάζει 340mb και λέει επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 και βελτιώσεις στην κάμερα. Είναι αυτό που χαλάει την κάμερα? Να μην το κάνω? Εμείς έχουμε περάσει αυτή την αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ήρθε απλά μια πολύ μικρή μόνο με αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας Οκτωβρίου.... 64mb... Τι εννοείς ότι η αναβαθμηση που σου ήρθε χαλάει την κάμερα...? Υποτίθεται ότι έχει βελτιώσεις της κάμερας... Που το διάβασες αυτό...? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ηρθε και σε εμενα η ενημερωση ασφαλειας οκτωβριου http://i68.tinypic.com/2prwi7s.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εμείς έχουμε περάσει αυτή την αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ήρθε απλά μια πολύ μικρή μόνο με αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας Οκτωβρίου.... 64mb... Τι εννοείς ότι η αναβαθμηση που σου ήρθε χαλάει την κάμερα...? Υποτίθεται ότι έχει βελτιώσεις της κάμερας... Που το διάβασες αυτό...? Κάποιος έγραφε ότι είχε πρόβλημα με την κάμερα Μετά την αναβάθμιση. Ότι ήταν σαν να αναβοσβήνει η κάμερα ή κάτι τέτοιο. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Κάποιος έγραφε ότι είχε πρόβλημα με την κάμερα Μετά την αναβάθμιση. Ότι ήταν σαν να αναβοσβήνει η κάμερα ή κάτι τέτοιο.Δεν θα έχεις θέμα φίλε μου. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε! Καμία υποβάθμιση της κάμερας δεν υπάρχει με το προηγούμενο update!! Αντιθέτως, καλύτερες βραδινές και HDR!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Κάποιος έγραφε ότι είχε πρόβλημα με την κάμερα Μετά την αναβάθμιση. Ότι ήταν σαν να αναβοσβήνει η κάμερα ή κάτι τέτοιο. Ότι να ναι φίλε μου.... Πέρασε την κανονικά μόνο βελτιώσεις προσφέρει... Και επειδή από ότι κατάλαβα έχεις branded συσκευή από εβδομάδα θα πάρεις και αυτήν που περάσαμε εμείς σήμερα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλα μη το δειρετε το παιδι...Παρασυρθηκε για λιγο στη σκοτεινη πλευρα:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλα μη το δειρετε το παιδι...Παρασυρθηκε για λιγο στη σκοτεινη πλευρα:p:lol:Εσύ παρήγγειλες το mate 20 Pro η ακόμα; :D Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εσύ παρήγγειλες το mate 20 Pro η ακόμα; :D Ο συναδελφος πρωτα καθοτι φαν του mate και υποσχεθηκε 3μερη κατοχη σε μενα .Ολα καλα μου αρεσουν αλλα θελω να δω λιγο το λειτουργικο καθως δυσκολα κραταω εκτος απο samsung experience:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Ότι να ναι φίλε μου.... Πέρασε την κανονικά μόνο βελτιώσεις προσφέρει... Και επειδή από ότι κατάλαβα έχεις branded συσκευή από εβδομάδα θα πάρεις και αυτήν που περάσαμε εμείς σήμερα Ευχαριστώ για την βοήθεια! Και κυρίως τον s_wind για την υποστήριξη χαχαχα.. Δεν είναι branded η συσκευή μου, από πλαίσιο την έχω πάρει. Τώρα γιατί δεν συμβαδίζει στις αναβαθμίσεις είναι άλλο θέμα.. Edited October 20, 2018 by unfused Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ο συναδελφος πρωτα καθοτι φαν του mate και υποσχεθηκε 3μερη κατοχη σε μενα .Ολα καλα μου αρεσουν αλλα θελω να δω λιγο το λειτουργικο καθως δυσκολα κραταω εκτος απο samsung experience:rolleyes:Πέρα από την πλάκα Περιμένω εντυπώσεις για να παραγγείλω. Δυστυχώς δεν υπάρχει καν θέμα ακόμα στο forum. Οπότε όταν έχεις γενική εικόνα της συσκευής περιμένω ενημέρωση Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts