Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μικρή γκρίνια. Το πάνω κουμπί του Spen σας, είναι σταθερό ή παίζει λίγο; Σαν να είναι χαλαρό.

Από ότι διάβασα το έχουν γενικά.

Μου φάνηκε περίεργο και θέλω να δω τις εντυπώσεις σας.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Είναι λίγο χαλαρό, αλλά δεν είναι θέμα.

Απόλαυσε το.

129026.png?1640591734

Αν με βγάλει ασπροπροσωπο ως προς την μπαταρία του (με τα μέχρι τώρα δεδομένα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και ακόμα στη δεύτερη φόρτιση) τότε τα ξαναλεμε στο Note 10 και... βλέπουμε...

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά θα έρθει και η αναβάθμιση του Οκτώβρη σήμερα. Ανέβηκε ήδη στο samfirmware για το EUR csc

Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από 1 μήνα σχεδόν με το iPhone Xs Max , ξαναγύρισα στο Note 9 , το οποίο είχα για λίγες μέρες πριν το Xs Max. Πήγα στο Xs Max επειδή ενθουσιάστηκα από το iPhone X που είχα επίσης για λίγες μέρες στα χέρια μου. Τελικά κατάλαβα ότι ο ενθουσιασμός ήταν λόγω του κάτι καινούριου από άποψη OS.

Πείτε με μαζόχα, αλλά το Samsung Experience με βολεύει περισσότερο και από το ios.

Από άποψη κάμερας και οθόνης είναι στα ίδια επίπεδα , όπως και από άποψη ήχου.

Όσον αφορά την σβελτάδα , δεν είδα σημαντικές διαφορές στη χρήση που κάνω εγώ.

Ίσως στα παιχνίδια να είναι πιο γρήγορο το iPhone , αλλά δεν παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό.

Ένας ακόμη ευτυχισμένος λοιπόν κάτοχος Note 9 από χθες και εγώ. :D:D:D

Λογικά θα έρθει και η αναβάθμιση του Οκτώβρη σήμερα. Ανέβηκε ήδη στο samfirmware για το EUR csc
Στο note 8 μόλις την πέρασα. Στο 9 δεν μου ήρθε ακόμη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο note 8 μόλις την πέρασα. Στο 9 δεν μου ήρθε ακόμη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε παιδια; Αυτή που βελτιώνει την καμερα; Αυτή βγήκε πριν κάτι μέρες...Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

RX8 rules!

Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε παιδια; Αυτή που βελτιώνει την καμερα; Αυτή βγήκε πριν κάτι μέρες...Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει;

Για το security patch Οκτωβρίου λένε. Η Pie θα αργήσει.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Κατσε λιγο να την "σενιαρουν καλα"::lol: μην ερθει τιγκα στα bugs μη βιαζεσαι...

.Η αναβάθμιση σε pie ποτέ θα μας έρθει;

Πότε είπαμε βγαίνει το s10 ; :lol::lol:

Edited by Evagelos_

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Μου ήρθε ασφάλεια Οκτωβρίου 64mb

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εμένα τωρα κατεβάζει 340mb και λέει επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 και βελτιώσεις στην κάμερα. Είναι αυτό που χαλάει την κάμερα? Να μην το κάνω?
haters still hate...

Εμένα τωρα κατεβάζει 340mb και λέει επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 και βελτιώσεις στην κάμερα. Είναι αυτό που χαλάει την κάμερα? Να μην το κάνω?

Εμείς έχουμε περάσει αυτή την αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ήρθε απλά μια πολύ μικρή μόνο με αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας Οκτωβρίου.... 64mb...

Τι εννοείς ότι η αναβαθμηση που σου ήρθε χαλάει την κάμερα...? Υποτίθεται ότι έχει βελτιώσεις της κάμερας... Που το διάβασες αυτό...?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εμείς έχουμε περάσει αυτή την αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ήρθε απλά μια πολύ μικρή μόνο με αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας Οκτωβρίου.... 64mb...

Τι εννοείς ότι η αναβαθμηση που σου ήρθε χαλάει την κάμερα...? Υποτίθεται ότι έχει βελτιώσεις της κάμερας... Που το διάβασες αυτό...?

Κάποιος έγραφε ότι είχε πρόβλημα με την κάμερα Μετά την αναβάθμιση. Ότι ήταν σαν να αναβοσβήνει η κάμερα ή κάτι τέτοιο.

haters still hate...

Κάποιος έγραφε ότι είχε πρόβλημα με την κάμερα Μετά την αναβάθμιση. Ότι ήταν σαν να αναβοσβήνει η κάμερα ή κάτι τέτοιο.
Δεν θα έχεις θέμα φίλε μου.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε! Καμία υποβάθμιση της κάμερας δεν υπάρχει με το προηγούμενο update!! Αντιθέτως, καλύτερες βραδινές και HDR!!

129026.png?1640591734

Ότι να ναι φίλε μου.... Πέρασε την κανονικά μόνο βελτιώσεις προσφέρει... Και επειδή από ότι κατάλαβα έχεις branded συσκευή από εβδομάδα θα πάρεις και αυτήν που περάσαμε εμείς σήμερα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλα μη το δειρετε το παιδι...Παρασυρθηκε για λιγο στη σκοτεινη πλευρα:p:lol:

Καλα μη το δειρετε το παιδι...Παρασυρθηκε για λιγο στη σκοτεινη πλευρα:p:lol:
Εσύ παρήγγειλες το mate 20 Pro η ακόμα; :D
Λάζαρος..

Εσύ παρήγγειλες το mate 20 Pro η ακόμα; :D

Ο συναδελφος πρωτα καθοτι φαν του mate και υποσχεθηκε 3μερη κατοχη σε μενα .Ολα καλα μου αρεσουν αλλα θελω να δω λιγο το λειτουργικο καθως δυσκολα κραταω εκτος απο samsung experience:rolleyes:

Ότι να ναι φίλε μου.... Πέρασε την κανονικά μόνο βελτιώσεις προσφέρει... Και επειδή από ότι κατάλαβα έχεις branded συσκευή από εβδομάδα θα πάρεις και αυτήν που περάσαμε εμείς σήμερα

Ευχαριστώ για την βοήθεια! Και κυρίως τον s_wind για την υποστήριξη χαχαχα.. Δεν είναι branded η συσκευή μου, από πλαίσιο την έχω πάρει. Τώρα γιατί δεν συμβαδίζει στις αναβαθμίσεις είναι άλλο θέμα..

Edited by unfused
haters still hate...

Ο συναδελφος πρωτα καθοτι φαν του mate και υποσχεθηκε 3μερη κατοχη σε μενα .Ολα καλα μου αρεσουν αλλα θελω να δω λιγο το λειτουργικο καθως δυσκολα κραταω εκτος απο samsung experience:rolleyes:
Πέρα από την πλάκα Περιμένω εντυπώσεις για να παραγγείλω. Δυστυχώς δεν υπάρχει καν θέμα ακόμα στο forum. Οπότε όταν έχεις γενική εικόνα της συσκευής περιμένω ενημέρωση

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9