kek Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εννοεί έχει το δικαρτο Χs max :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk αυτο καταλαβα,απλα το εγραψε σαν να υπαρχει καποιος super WOW λογος σε αυτο γιαυτο εχω την απορια.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 αυτο καταλαβα,απλα το εγραψε σαν να υπαρχει καποιος super WOW λογος σε αυτο γιαυτο εχω την απορια.... :lol: Το λέω γιατί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη Αμερική κλπ αυτό το μοντέλο φίλε μου. Κάτι το οποίο το κάνει λίγο πιο 'εξωτικό' από το απλό που κυκλοφορεί εδώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εγώ προσωπικά επειδή πρόσφατα πήρα το note 9 το έκανα μετά από σκέψη και αφού είχα στο μυαλό μου το mate 20 pro που βγαίνει σε λίγες μέρες, το απέρριψα γιατί note με τις δυνατότητες που σου δινει δεν θα γίνει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ.. έλεγα να περιμένω να δω και το mate 20 pro και τελικά πήρα προχθές το note 9, μιας και το άλλο δεν θα έχει πενάκι και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα έχει και notch του οποίου δεν είμαι φαν. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ήρθε Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastonegr Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του note 9 6/128 black αγορα Σαββατο ερχομενος απο s9 plus και p20 pro. Πρωτες εντυπωσεις αριστες καμερα ανωτερη σε βραδινες αποs9 plus αλλα και απο p20 pro. Μπαταρια ακομα δεν εχω εικονα αλλα φαινεται τουμπανη. Δυνατοτητες s pen αριστες και οθονη πραγματικα αξιολατρευτη. Ακομα περισσοτερη και πιο χορταστικη απο note 8 που ειχα... Αυτο που μου λειπει προς ωρας ειναι προστασια οθονης. του πηρα θηκη εννοειται αλλα τζαμακι λιγο δυσκολο καθως με spigen θηκες που χρησ/ω στα κινητα μου για λογους 0 φθορας δεν παντρευονται.. Εχετε καποια προταση ? Παράθεση (Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του note 9 6/128 black αγορα Σαββατο ερχομενος απο s9 plus και p20 pro. Πρωτες εντυπωσεις αριστες καμερα ανωτερη σε βραδινες αποs9 plus αλλα και απο p20 pro. Μπαταρια ακομα δεν εχω εικονα αλλα φαινεται τουμπανη. Δυνατοτητες s pen αριστες και οθονη πραγματικα αξιολατρευτη. Ακομα περισσοτερη και πιο χορταστικη απο note 8 που ειχα... Αυτο που μου λειπει προς ωρας ειναι προστασια οθονης. του πηρα θηκη εννοειται αλλα τζαμακι λιγο δυσκολο καθως με spigen θηκες που χρησ/ω στα κινητα μου για λογους 0 φθορας δεν παντρευονται.. Εχετε καποια προταση ? Αγορίνα να το χαρείς και όσο αφορά το τζάμι έχω συνδιασμό spigen θήκης με τζάμι όλα άψογα. Τζάμι είναι το 2d by X-one που τόσο σε αφή όσο και στο ρολάρισμα του s pen κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastonegr Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Αγορίνα να το χαρείς και όσο αφορά το τζάμι έχω συνδιασμό spigen θήκης με τζάμι όλα άψογα. Τζάμι είναι το 2d by X-one που τόσο σε αφή όσο και στο ρολάρισμα του s pen κανένα θέμα. Σε ευχαριστω αγορινα μου... Μπορεις να μου πεις απο που το προμηθευτικες γιατι με μια μικρη αναζητηση δεν βλεπω τζαμακι αλλα ζελατινα της συγκεκριμενης εταιριας. Παράθεση (Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Σε ευχαριστω αγορινα μου... Μπορεις να μου πεις απο που το προμηθευτικες γιατι με μια μικρη αναζητηση δεν βλεπω τζαμακι αλλα ζελατινα της συγκεκριμενης εταιριας. Το πήρα από extreme-mobile και εκεί έκανα και την τοποθέτηση ( γιατί εγώ από τοποθέτηση ούτε καν). Εάν είσαι Αθήνα πέρνα μια βόλτα αλλιώς τηλέφωνο και αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Όντος ήρθε Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Το πήρα από extreme-mobile και εκεί έκανα και την τοποθέτηση ( γιατί εγώ από τοποθέτηση ούτε καν). Εάν είσαι Αθήνα πέρνα μια βόλτα αλλιώς τηλέφωνο και αποστολή. Και εγω εκεί πήγα και έβαλα το ίδιο.απίστευτη αίσθηση στο χέρι σαν να μην έχεις τίποτα. Και ούτε κολλάει ούτε δαχτυλιες.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Μπαίνει με την ίδια διαδικασία που μπαίνει το Dome? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Και εγω εκεί πήγα και έβαλα το ίδιο.απίστευτη αίσθηση στο χέρι σαν να μην έχεις τίποτα. Και ούτε κολλάει ούτε δαχτυλιες.. Βάλτε ένα λινκ ρε παιδιά γιατί στην αναζήτησ δεν βγάζει τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ. Δώστε ένα link. Επίσης στο site του καταστήματος δε φαίνεται να το έχει. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Μπαίνει με την ίδια διαδικασία που μπαίνει το Dome? Όχι μπαίνει όπως ένα κανονικό tempered glass, απλά είναι full glue και έχει απίστευτη ευκρίνεια και απόκριση.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Και εγω εκεί πήγα και έβαλα το ίδιο.απίστευτη αίσθηση στο χέρι σαν να μην έχεις τίποτα. Και ούτε κολλάει ούτε δαχτυλιες.. Πόσο το πήρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Όχι μπαίνει όπως ένα κανονικό tempered glass, απλά είναι full glue και έχει απίστευτη ευκρίνεια και απόκριση.! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν συνεργάζεται με την σιλικόνης της samsung? https://www.skroutz.gr/s/15600523/Samsung-Silicone-Cover-Μαύρο-Galaxy-Note-9.html ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τζαμακι είναι το παρακάτω? https://dropit.gr/proionta/prostasia-othonis/tempered-glass/x-one-v2-shock-absorption-curved-samsung-note-9/?ref=bestprice.gr Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gastonegr Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν συνεργάζεται με την σιλικόνης της samsung? https://www.skroutz.gr/s/15600523/Samsung-Silicone-Cover-Μαύρο-Galaxy-Note-9.html ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τζαμακι είναι το παρακάτω? https://dropit.gr/proionta/prostasia-othonis/tempered-glass/x-one-v2-shock-absorption-curved-samsung-note-9/?ref=bestprice.gr αυτο δεν ειναι τζαμακι ... μη μπερδευεστε ειναι ειδικη μεμβρανη προστασιας που οντως ειναι πολυ καλη την ειχα στο iphone x s9 plus note 8 και p20 pro.. Την εχουνε σιγουρα στα καταστηματα ired για οσους γνωριζουν. Στο note 8 θυμαμαι επιανε εως την πλατη δηλαδη αγκαλιαζε οθονη με πλατη μαζι ενω στο στο s9 plus οσο ηταν η οθονη ας μας το ξεκαθαρισει λιγο ο συμφορουμιτης που την τοποθετησε αν ειναι τζαμaκι τελικα η μεμβρανη. και αν ειναι η μεμβρανη ειναι μονο οσο ειναι η οθονη η δενει εως πισω. ομως για να αναφερει οτι μπαινει οπως ολα τα τζαμακια τοτε μιλαει σιγουρα για TG. γιατι η μεμβρανη εχει ειδικη μεταχειριση στην τοποθετηση... Edited October 15, 2018 by gastonegr Παράθεση (Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν συνεργάζεται με την σιλικόνης της samsung? https://www.skroutz.gr/s/15600523/Samsung-Silicone-Cover-Μαύρο-Galaxy-Note-9.html ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τζαμακι είναι το παρακάτω? https://dropit.gr/proionta/prostasia-othonis/tempered-glass/x-one-v2-shock-absorption-curved-samsung-note-9/?ref=bestprice.gr Όχι δεν είναι αυτό.(είναι το full glue της x-one 0.2d) Είναι tempered glass.Το έχουν αναφέρει και ποιο πάνω .Συνεργάζεται άψογα με τη θήκη σιλικόνης, αυτή έχω εγώ. Edited October 15, 2018 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας τελικά...Αποχωρίζομαι το Note 8 και τελικά πήγα στην έκδοση 8/512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας τελικά...Αποχωρίζομαι το Note 8 και τελικά πήγα στην έκδοση 8/512. Τίναξες την μπάνκα..... Με υγεία να το χαρείς Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παίδες έχετε θέμα με drop calls? Εδώ και 15 μέρες και με την προηγούμενη έκδοση αλλά και με το Update το σημερινό, είτε με voice over wifi είτε με το δίκτυο της Cοsmote κόβονται οι μισές κλήσεις της ημέρας στη μέση. Επειδή το τηλέφωνο για εμένα είναι πρώτα επαγγελματικό εργαλείο, αυτό το θέμα μου δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παίδες έχετε θέμα με drop calls? Εδώ και 15 μέρες και με την προηγούμενη έκδοση αλλά και με το Update το σημερινό, είτε με voice over wifi είτε με το δίκτυο της Cοsmote κόβονται οι μισές κλήσεις της ημέρας στη μέση. Επειδή το τηλέφωνο για εμένα είναι πρώτα επαγγελματικό εργαλείο, αυτό το θέμα μου δημιουργεί προβλήματα. Βγάλε το WiFi call μέσω δικτύου κινητής. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τίναξες την μπάνκα..... Με υγεία να το χαρείςΕυχαριστώ Κώστα. Βοήθησε και το 20% της επιστροφής eurobank. Πάντως το note 8 παραμένει top κινητό για όσους θέλουν κάτι πιο φθηνό, ενώ το note 9 6/128 είναι πιο συνετή επιλογή. Είπα να κάνω μια υπερβολή. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας τελικά...Αποχωρίζομαι το Note 8 και τελικά πήγα στην έκδοση 8/512. Με το καλό να το χαρείς.! Δεν σταματώ να λέω σε φίλους πόσο ολοκληρωμένη συσκευή είναι. Συνήθως δούλευα συσκευές samsung s, τώρα που και που χρησιμοποιώ το πενάκι. Μια πολύ καλή λειτουργία που συχνά μου λύνει τα χέρια είναι η επιλογή κειμένου από φωτογραφίες. Εξαγωγή κανονικά αντιγραφή και γειά σας.! Κάποιοι που είχατε πρόβλημα με την εξαγωγή κειμένου, λύθηκε μήπως με το update? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Με το καλό να το χαρείς.! Δεν σταματώ να λέω σε φίλους πόσο ολοκληρωμένη συσκευή είναι. Συνήθως δούλευα συσκευές samsung s, τώρα που και που χρησιμοποιώ το πενάκι. Μια πολύ καλή λειτουργία που συχνά μου λύνει τα χέρια είναι η επιλογή κειμένου από φωτογραφίες. Εξαγωγή κανονικά αντιγραφή και γειά σας.! Κάποιοι που είχατε πρόβλημα με την εξαγωγή κειμένου, λύθηκε μήπως με το update?Πως το κάνετε αυτό; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts