Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοεί έχει το δικαρτο Χs max :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

αυτο καταλαβα,απλα το εγραψε σαν να υπαρχει καποιος super WOW λογος σε αυτο γιαυτο εχω την απορια....

:lol:

αυτο καταλαβα,απλα το εγραψε σαν να υπαρχει καποιος super WOW λογος σε αυτο γιαυτο εχω την απορια....

:lol:

Το λέω γιατί δεν κυκλοφορεί Ευρώπη Αμερική κλπ αυτό το μοντέλο φίλε μου. Κάτι το οποίο το κάνει λίγο πιο 'εξωτικό' από το απλό που κυκλοφορεί εδώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εγώ προσωπικά επειδή πρόσφατα πήρα το note 9 το έκανα μετά από σκέψη και αφού είχα στο μυαλό μου το mate 20 pro που βγαίνει σε λίγες μέρες, το απέρριψα γιατί note με τις δυνατότητες που σου δινει δεν θα γίνει.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ.. έλεγα να περιμένω να δω και το mate 20 pro και τελικά πήρα προχθές το note 9, μιας και το άλλο δεν θα έχει πενάκι και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα έχει και notch του οποίου δεν είμαι φαν.

haters still hate...

Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του note 9 6/128 black αγορα Σαββατο ερχομενος απο s9 plus και p20 pro.

Πρωτες εντυπωσεις αριστες καμερα ανωτερη σε βραδινες αποs9 plus αλλα και απο p20 pro.

Μπαταρια ακομα δεν εχω εικονα αλλα φαινεται τουμπανη.

Δυνατοτητες s pen αριστες και οθονη πραγματικα αξιολατρευτη. Ακομα περισσοτερη και πιο χορταστικη απο note 8 που ειχα...

Αυτο που μου λειπει προς ωρας ειναι προστασια οθονης. του πηρα θηκη εννοειται αλλα τζαμακι λιγο δυσκολο καθως με spigen θηκες που χρησ/ω στα κινητα μου για λογους 0 φθορας δεν παντρευονται..

Εχετε καποια προταση ?

(Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.)

Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του note 9 6/128 black αγορα Σαββατο ερχομενος απο s9 plus και p20 pro.

Πρωτες εντυπωσεις αριστες καμερα ανωτερη σε βραδινες αποs9 plus αλλα και απο p20 pro.

Μπαταρια ακομα δεν εχω εικονα αλλα φαινεται τουμπανη.

Δυνατοτητες s pen αριστες και οθονη πραγματικα αξιολατρευτη. Ακομα περισσοτερη και πιο χορταστικη απο note 8 που ειχα...

Αυτο που μου λειπει προς ωρας ειναι προστασια οθονης. του πηρα θηκη εννοειται αλλα τζαμακι λιγο δυσκολο καθως με spigen θηκες που χρησ/ω στα κινητα μου για λογους 0 φθορας δεν παντρευονται..

Εχετε καποια προταση ?

Αγορίνα να το χαρείς και όσο αφορά το τζάμι έχω συνδιασμό spigen θήκης με τζάμι όλα άψογα.

Τζάμι είναι το 2d by X-one που τόσο σε αφή όσο και στο ρολάρισμα του s pen κανένα θέμα.

Αγορίνα να το χαρείς και όσο αφορά το τζάμι έχω συνδιασμό spigen θήκης με τζάμι όλα άψογα.

Τζάμι είναι το 2d by X-one που τόσο σε αφή όσο και στο ρολάρισμα του s pen κανένα θέμα.

Σε ευχαριστω αγορινα μου... Μπορεις να μου πεις απο που το προμηθευτικες γιατι με μια μικρη αναζητηση δεν βλεπω τζαμακι αλλα ζελατινα της συγκεκριμενης εταιριας.

(Ιphone 3g, 3gs , 4, 4s , 5, 5s , 7, 7plus ,Iphone X ), (samsung note 1 , 2 , 3 , 4 , 8 , 9), (galaxy s3, s4 ,s6 , s6 edge ,s7 edge , s8 , s9+) , (lg g3, g4, g6 ) ,( htc desire ) , (sony z3 ,z4 , z5 , z ultra) ,( Huawei p20 pro.)

Σε ευχαριστω αγορινα μου... Μπορεις να μου πεις απο που το προμηθευτικες γιατι με μια μικρη αναζητηση δεν βλεπω τζαμακι αλλα ζελατινα της συγκεκριμενης εταιριας.

Το πήρα από extreme-mobile και εκεί έκανα και την τοποθέτηση ( γιατί εγώ από τοποθέτηση ούτε καν).

Εάν είσαι Αθήνα πέρνα μια βόλτα αλλιώς τηλέφωνο και αποστολή.

Το πήρα από extreme-mobile και εκεί έκανα και την τοποθέτηση ( γιατί εγώ από τοποθέτηση ούτε καν).

Εάν είσαι Αθήνα πέρνα μια βόλτα αλλιώς τηλέφωνο και αποστολή.

Και εγω εκεί πήγα και έβαλα το ίδιο.απίστευτη αίσθηση στο χέρι σαν να μην έχεις τίποτα. Και ούτε κολλάει ούτε δαχτυλιες..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μπαίνει με την ίδια διαδικασία που μπαίνει το Dome?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και εγω εκεί πήγα και έβαλα το ίδιο.απίστευτη αίσθηση στο χέρι σαν να μην έχεις τίποτα. Και ούτε κολλάει ούτε δαχτυλιες..

Βάλτε ένα λινκ ρε παιδιά γιατί στην αναζήτησ δεν βγάζει τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ. Δώστε ένα link. Επίσης στο site του καταστήματος δε φαίνεται να το έχει.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Μπαίνει με την ίδια διαδικασία που μπαίνει το Dome?

Όχι μπαίνει όπως ένα κανονικό tempered glass, απλά είναι full glue και έχει απίστευτη ευκρίνεια και απόκριση.!

Πόσο το πήρες???

Όχι μπαίνει όπως ένα κανονικό tempered glass, απλά είναι full glue και έχει απίστευτη ευκρίνεια και απόκριση.!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως ξέρεις αν συνεργάζεται με την σιλικόνης της samsung?

https://www.skroutz.gr/s/15600523/Samsung-Silicone-Cover-Μαύρο-Galaxy-Note-9.html

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το τζαμακι είναι το παρακάτω?

https://dropit.gr/proionta/prostasia-othonis/tempered-glass/x-one-v2-shock-absorption-curved-samsung-note-9/?ref=bestprice.gr

https://www.skroutz.gr/s/15600523/Samsung-Silicone-Cover-Μαύρο-Galaxy-Note-9.html

https://dropit.gr/proionta/prostasia-othonis/tempered-glass/x-one-v2-shock-absorption-curved-samsung-note-9/?ref=bestprice.gr

αυτο δεν ειναι τζαμακι ... μη μπερδευεστε ειναι ειδικη μεμβρανη προστασιας που οντως ειναι πολυ καλη την ειχα στο iphone x s9 plus note 8 και p20 pro..

Την εχουνε σιγουρα στα καταστηματα ired για οσους γνωριζουν. Στο note 8 θυμαμαι επιανε εως την πλατη δηλαδη αγκαλιαζε οθονη με πλατη μαζι ενω στο στο s9 plus οσο ηταν η οθονη ας μας το ξεκαθαρισει λιγο ο συμφορουμιτης που την τοποθετησε αν ειναι τζαμaκι τελικα η μεμβρανη.

και αν ειναι η μεμβρανη

ειναι μονο οσο ειναι η οθονη η δενει εως πισω.

ομως για να αναφερει οτι μπαινει οπως ολα τα τζαμακια τοτε μιλαει σιγουρα για TG. γιατι η μεμβρανη εχει ειδικη μεταχειριση στην τοποθετηση...

Edited by gastonegr

Όχι δεν είναι αυτό.(είναι το full glue της x-one 0.2d) Είναι tempered glass.Το έχουν αναφέρει και ποιο πάνω .Συνεργάζεται άψογα με τη θήκη σιλικόνης, αυτή έχω εγώ.

Edited by villlis

Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας τελικά...Αποχωρίζομαι το Note 8 και τελικά πήγα στην έκδοση 8/512.

Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας τελικά...Αποχωρίζομαι το Note 8 και τελικά πήγα στην έκδοση 8/512.

Τίναξες την μπάνκα.....

Με υγεία να το χαρείς

Παίδες έχετε θέμα με drop calls? Εδώ και 15 μέρες και με την προηγούμενη έκδοση αλλά και με το Update το σημερινό, είτε με voice over wifi είτε με το δίκτυο της Cοsmote κόβονται οι μισές κλήσεις της ημέρας στη μέση.

Επειδή το τηλέφωνο για εμένα είναι πρώτα επαγγελματικό εργαλείο, αυτό το θέμα μου δημιουργεί προβλήματα.

129026.png?1640591734

Παίδες έχετε θέμα με drop calls? Εδώ και 15 μέρες και με την προηγούμενη έκδοση αλλά και με το Update το σημερινό, είτε με voice over wifi είτε με το δίκτυο της Cοsmote κόβονται οι μισές κλήσεις της ημέρας στη μέση.

Επειδή το τηλέφωνο για εμένα είναι πρώτα επαγγελματικό εργαλείο, αυτό το θέμα μου δημιουργεί προβλήματα.

Βγάλε το WiFi call μέσω δικτύου κινητής.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τίναξες την μπάνκα.....

Με υγεία να το χαρείς

Ευχαριστώ Κώστα. Βοήθησε και το 20% της επιστροφής eurobank. Πάντως το note 8 παραμένει top κινητό για όσους θέλουν κάτι πιο φθηνό, ενώ το note 9 6/128 είναι πιο συνετή επιλογή. Είπα να κάνω μια υπερβολή.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό να το χαρείς.!

Δεν σταματώ να λέω σε φίλους πόσο ολοκληρωμένη συσκευή είναι.

Συνήθως δούλευα συσκευές samsung s, τώρα που και που χρησιμοποιώ το πενάκι.

Μια πολύ καλή λειτουργία που συχνά μου λύνει τα χέρια είναι η επιλογή κειμένου από φωτογραφίες.

Εξαγωγή κανονικά αντιγραφή και γειά σας.!

Κάποιοι που είχατε πρόβλημα με την εξαγωγή κειμένου, λύθηκε μήπως με το update?

kountouraN

Με το καλό να το χαρείς.!

Δεν σταματώ να λέω σε φίλους πόσο ολοκληρωμένη συσκευή είναι.

Συνήθως δούλευα συσκευές samsung s, τώρα που και που χρησιμοποιώ το πενάκι.

Μια πολύ καλή λειτουργία που συχνά μου λύνει τα χέρια είναι η επιλογή κειμένου από φωτογραφίες.

Εξαγωγή κανονικά αντιγραφή και γειά σας.!

Κάποιοι που είχατε πρόβλημα με την εξαγωγή κειμένου, λύθηκε μήπως με το update?

Πως το κάνετε αυτό;

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9