Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ πάσο, δεν ήξερα ότι είχες άλλη βασική συσκευή. Έτσι ναι.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Έχει πολλά θετικά το ios. Φυσικά, όμως, και πάμπολλα αρνητικά. Ποιος είπε ότι άντεξα; το X έμεινε μια βδομαδα στην κατοχή μου, η βασική μου συσκευή από τότε μέχρι σήμερα ήταν το s9+. Τώρα, πλέον, note 9. Σαμμυ σταθερά, για τα γούστα μου ακόμα κανείς δεν την έχει ξεπεράσει...
Ότι πιο ολοκληρωμένο και με φοβερές δυνατότητες software, γιατί δεν φτάνει μόνο το hardware. Στην αυτονομία μόνο μου τα χαλάει. Βέβαια, αρχίζω να πιστεύω ότι με το note 9 έφτιαξαν αρκετά τα πράγματα. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, αν δεν είχα ακόμα αμφιβολίες για την αυτονομία δεν θα είχα αντέξει, θα το είχα πάρει. Προσπαθώ να κρατηθώ να δω και το Mate 20 Pro. Πενάκι όμως δεν θα έχει ότι και να κάνει...χεχε. Πρώτη επαφή με Huawei εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Mate 20 Lite. Πολύ ωραία συσκευή, και το Emui 8.2 με αρκετές δυνατότητες αλλά πολύ πίσω από Samsung experience.

Στάλθηκε από το Huawei Mate 20 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ πάσο, δεν ήξερα ότι είχες άλλη βασική συσκευή. Έτσι ναι.

Λάζαρος..

Ναι Λάζαρε, δεν κουνάμε πλέον;)

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ότι πιο ολοκληρωμένο και με φοβερές δυνατότητες software, γιατί δεν φτάνει μόνο το hardware. Στην αυτονομία μόνο μου τα χαλάει. Βέβαια, αρχίζω να πιστεύω ότι με το note 9 έφτιαξαν αρκετά τα πράγματα. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, αν δεν είχα ακόμα αμφιβολίες για την αυτονομία δεν θα είχα αντέξει, θα το είχα πάρει. Προσπαθώ να κρατηθώ να δω και το Mate 20 Pro. Πενάκι όμως δεν θα έχει ότι και να κάνει...χεχε. Πρώτη επαφή με Huawei εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Mate 20 Lite. Πολύ ωραία συσκευή, και το Emui 8.2 με αρκετές δυνατότητες αλλά πολύ πίσω από Samsung experience.

Μην αντιστεκεσαι, για εδω είσαι. Μη χάνεις χρόνο :lol:

Ναι Λάζαρε, δεν κουνάμε πλέον;)

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην αντιστεκεσαι, για εδω είσαι. Μη χάνεις χρόνο :lol:

Χεχε...θα πηγαίνει και ασορτί με το Galaxy tab s3 που εχω..Δεν με βλέπω να το αποφεύγω..Για πες φίλε Βαγγέλη την παλεύουμε από αυτονομία φέτος με το note 9; Και για να το σοβαρέψουμε λίγο...ακουω προτάσεις για χρώμα..!!

Χεχε...θα πηγαίνει και ασορτί με το Galaxy tab s3 που εχω..Δεν με βλέπω να το αποφεύγω..Για πες φίλε Βαγγέλη την παλεύουμε από αυτονομία φέτος με το note 9; Και για να το σοβαρέψουμε λίγο...ακουω προτάσεις για χρώμα..!!

Ε αυτά είναι γούστα ρε συ. Μαύρο κλασικό ή μπλε για πιο φωτεινές /νεανικές καταστάσεις.

Ναι φέτος σε σχέση με note 8 φαίνεται να έχει δοθεί η αναβάθμιση που απαιτούνταν... Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα συμβιωσω αρκετούς μήνες με αυτό το κινητο...

Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι να αγορασω το note και θα ήθελα να ρωτησω στο forum αν γνωριζετε που μπορω να βρω εκπτωτικο κουπονι cosmote.Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αγορας μετρητοις (Scroutz) κ επομενως κοιταω επιλογες δοσεων. Εχετε κατα νου τι συμβαινει με τα εκπτωτικα κουπονια germanou-cosmote;;Πως θα μπορουσα να βρω;; Edited by VasilissiD

Δεν είναι μόνο αυτό ρε Βαγγέλη (αν και συμφωνώ απόλυτα) αλλά και αυτό το ios δεν αντέχεται πολύ περιορισμός. Απορώ πώς άντεξες με το X εγώ σε 4 μέρες γύρισα στο Android και ανασανα. Ενιωθα πλήρως εγκλοβισμενος.

Λάζαρος..

Ισχύει...και εγώ 1-2 εβδομάδες αντέχω το ios!! Φέτος όμως και η διαφορά τιμής των δύο μοντέλων είναι εξωπραγματικά μεγάλη. Πραγματικά έχω την απορία.....αν η Apple πωλούσε το Note 9 όπως ακριβώς είναι, με όλα τα feature που διαθέτει, σε τί τιμή θα το έδινε και πόσες ώρες θα διαρκούσε η παρουσίαση του στο event.

Μόλις το έπιασα στα χέρια μου

Μεγάλο και βαρύ ...απαπαπα συνηθίζεται?

Να πεις ότι έχω και κανένα μικρό

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Ένταξη καλα τα πάει από μπαταρία 12 ώρες αναμονή και 6 ώρες ανοιχτή οθόνη θα .μπορούσε και καλύτερα βέβαια με 4000 μπαταρία .τα έχω όλα ανοιχτά GPS .bluetooth.internet wifi και συγχρονισμό με το fenix 5x .είδα βίντεο .Facebook.instagram . Έφτιαξα κάτι φωτο και τώρα μου έβγαλε ότι πήγε στο 15%
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Απαράδεκτο να τελείωνει τόσο γρήγορα η μπαταρία του! :D:p:frog:

Τί άλλο δηλαδή θα ήθελες να κάνεις για να φτάσει η μπαταρία του στο 15% ;

Ας είμαστε λιγάκι ρεαλιστές, πόσες συσκευές με τέτοια οθόνη (μεγέθους & ποιότητας ) αλλά ταυτόχρονα τόσο καλοφτιαγμένες σε hardware αλλά και σε software μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας;

Δεν αντιλέγω ότι τα χρήματα για να την αποκτήσουμε είναι πάρα πολλά άλλα από την άλλη έχουμε στα χέρια μας ίσως την καλύτερη και πληρέστερη συσκευή κινή της τηλεφωνίας που κυκλοφορεί και αυτό είναι γεγονός που δεν χωρά αμφιβολία. :dance: :yahoo:

Ένταξη καλα τα πάει από μπαταρία 12 ώρες αναμονή και 6 ώρες ανοιχτή οθόνη θα .μπορούσε και καλύτερα βέβαια με 4000 μπαταρία .τα έχω όλα ανοιχτά GPS .bluetooth.internet wifi και συγχρονισμό με το fenix 5x .είδα βίντεο .Facebook.instagram . Έφτιαξα κάτι φωτο και τώρα μου έβγαλε ότι πήγε στο 15%
Προφανώς αστειεύεσαι;

129026.png?1640591734

Προφανώς αστειεύεσαι;

Χαχαχαχ εννοείτε! Μια χαρά τα πάει το τερατακι..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ισχύει...και εγώ 1-2 εβδομάδες αντέχω το ios!! Φέτος όμως και η διαφορά τιμής των δύο μοντέλων είναι εξωπραγματικά μεγάλη. Πραγματικά έχω την απορία.....αν η Apple πωλούσε το Note 9 όπως ακριβώς είναι, με όλα τα feature που διαθέτει, σε τί τιμή θα το έδινε και πόσες ώρες θα διαρκούσε η παρουσίαση του στο event.
1ον το θέμα είναι ότι δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία γιατί πρέπει να αλλάξει και το ios για να την υποστήριξει άρα 2ο λογισμικό άρα περισσότερα έξοδα.

2ον θα το παρουσίαζε σαν καινοτομία και θα ζητούσε 2+ χιλιάρικα.

Εδώ κοστολογουν 1500 ευρώ για την βασική έκδοση του Max και 1000 για το αστείο xr.

Άστο Πάνο αυτοί ζουν σε άλλο κόσμο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, αυτοί που τα αγοράζουν αφήνουν να υπάρχει αυτή η εξέλιξη.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

σε τι φορμα βγαζετε παιδια τις φωτο 4,3 η 16,9?

Στην υψηλότερη δηλαδή 4:3...νομιζω από εκεί και κάτω πέφτουν τα megapixel και όταν έχεις μια συσκευή τέτοιας κλάσης θα πρέπει να έχεις και το καλύτερο αποτέλεσμα... Όπως πχ την οθόνη την έχω πάντα στην υψηλότερη ανάλυση

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

το κακο ειναι οτι βλεπω τις φωτο στην τηλεοραση και δεν το γουσταρω το μαυρο δεξια αριστερα,ολες οι συσκευες λαπτοπς τηλεορασεις ειναι στο 16,9.το 4,3 ηταν πριν 50 χρονια με τις παλιες τηλεορασεις,και μας πανε πισω ξανα ενω εχουμε τηλεορασεις σε 16,9 οθονες υπολογιστων το ιδιο.τι να πω.

σε ξενα φορουμ'ς οι αποψεις διιστανται.μια φωτογραφικη dslr πχ σε canon η sony σε τι φορμα βγαζει ενας επαγγελματιας;

Edited by MeteorX

το κακο ειναι οτι βλεπω τις φωτο στην τηλεοραση και δεν το γουσταρω το μαυρο δεξια αριστερα,ολες οι συσκευες λαπτοπς τηλεορασεις ειναι στο 16,9.το 4,3 ηταν πριν 50 χρονια με τις παλιες τηλεορασεις,και μας πανε πισω ξανα ενω εχουμε τηλεορασεις σε 16,9 οθονες υπολογιστων το ιδιο.τι να πω.

σε ξενα φορουμ'ς οι αποψεις διιστανται.μια φωτογραφικη dslr πχ σε canon η sony σε τι φορμα βγαζει ενας επαγγελματιας;

4:3 φίλε, "δεν" υπάρχει 16:9 για φωτογραφίες. Και στην dslr που έχω αλλά και γενικά οι επαγγελματίες 4:3 βγάζουν. 16:9 είναι για βίντεο.

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

να σαι καλα φιλος,το παω στο 4,3 να εχει και τα 12 mpxls.αυτο ηθελα να μαθω οι επαγγελματιες σε τι βγαζουν.βιντεο οκ το εχω στα 4κ 60fps hevc .να σαι και παλι καλα.

Εδώ κοστολογουν 1500 ευρώ για την βασική έκδοση του Max και 1000 για το αστείο xr.

Λάζαρος..

Ο βασικότερος λόγος που δεν αγγιζω ξανά μήλο. Δε ντρέπονται λίγο να σερβίρουν οθόνη 2014 και να ζητούν χιλιάρικο; μια χειρότερη υλοποίηση από το απερχόμενο Χ την παρουσιάζουν σαν αντικαταστατη. Ο απόλυτος εμπαιγμός των φανατικών οπαδών της..

Στα του νοτε, βλέπω ότι η σαμμυ έδωσε οριακες βελτιώσεις, αλλά σε όλα τα μήκη και ο πλάτη της συσκευής. Οριακά καλύτερα ηχεία από το s9+, ένα κλικ ακόμα καλύτερη οθόνη (πως τα καταφέρνουν κάθε 6μηνο είναι εντυπωσιακό), καλύτερο WiFi και σήμα GSM.

Για κατόχους s9+ που δεν καίγονται για γραφίδα, δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης. Για τους κατόχους νοτε 8, ο βασικός λόγος αναβάθμισης είναι η μπαταρια (που θα έπρεπε να έχουν δώσει από πέρυσι φυσικά).

Και κάτι πρακτικό για τους αναλυσακηδες του φόρουμ

Βάλτε από τις επιλογές προγραμματιστη dpi 450.

Η ιδανικότερη επιλογή αν θέλετε ακόμα μικρότερες γραμματοσειρές και εικονίδια.

Edited by v@gelis

δεν θελω να θιξω τους κατοχους των iphone(καλα κανουν και τα αγοραζουν,δικα τους τα χρηματα δικη τους η επιλογη),ειναι οντως ποιοτικες συσκευες,αλλα αν το note 9 το εβγαζε η apple προφανως θα το κοστολογουσε 2.500 ευρω;προφανως ναι,τετοια οθονη δεν υπαρχει σε αλλο τηλεφωνο ετσι και αλλιως,σε καμερα παλι μπροστα η samsung.η πιστοληπτικη ικανοτητα της apple δεν εγινε απο την ελλαδα αλλα απο παροχους της αμερικης με τα συμβολαια αλλα και το προμοσιον.μη ξεχναμε οτι ,οτ,ι δεν ειναι αμερικανικο προιον σαμποταρεται πλεον.η δε samsung εχει τεραστια αξια αλλα δεν εχει μπει σε χρηματηστηρια της αμερικης ,επισημα.https://el.wikipedia.org/wiki/Samsung Edited by MeteorX

Κι εγώ 16:9 και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Οι 4:3 με χαλάνε πολύ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για πείτε μου ρε παιδιά σε standby πως τα πάει, π.χ. από το βράδυ στις 12 μέχρι το πρωί στις 8, αν είναι δυνατόν να μου πείτε με AOD off και με battery saver off καθώς και με battery saver στο medium. Wifi, Bluetooth ανοιχτά. Αν κάποιος κάνει τέτοια χρήση ας μου δώσει κάποια ιδέα τι να περιμένω. Η αυτονομία σε standby ειναι από τα πράγματα που με φοβίζουν και με κρατάνε από το να προχωρήσω στην αγορα.

Για πείτε μου ρε παιδιά σε standby πως τα πάει, π.χ. από το βράδυ στις 12 μέχρι το πρωί στις 8, αν είναι δυνατόν να μου πείτε με AOD off και με battery saver off καθώς και με battery saver στο medium. Wifi, Bluetooth ανοιχτά. Αν κάποιος κάνει τέτοια χρήση ας μου δώσει κάποια ιδέα τι να περιμένω. Η αυτονομία σε standby ειναι από τα πράγματα που με φοβίζουν και με κρατάνε από το να προχωρήσει στην αγορα.

μην αγχωνεσαι για τιποτα ,μερα με τη νυχτα με το note 8.το note 8 το φορτιζα 2 φορες τη μερα,καμια σχεση

μην αγχωνεσαι για τιποτα ,μερα με τη νυχτα με το note 8.το note 8 το φορτιζα 2 φορες τη μερα,καμια σχεση

Το Note 8 δεν είναι πλέον όπως το άφησες.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να επεσε ο χρονισμος στον επεξεργαστη του,δενμπορει να βγαζει 1 ωρα ακομα ετσι στην πλακα,διαβαζω σχολια και απορω .δεν βρισκω αλλη εξηγηση(για το n8)

εννοειται οτι ειναι συσκευη ΑΑΑ.αλλα μου εκανε εντυπωση,εντυπωση μου εκανε οτι εδωσαν super slow motion στο n8 ,s8.νομιζα εγγενως δεν υποστηριζετο απο τις καμερες αυτες βασει ειδικης μνημης που εχουν στις καμερες

Edited by MeteorX

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9