Nikos_Mpl Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Στο Gmail αναφέρομαι όντως... Εξοικονόμηση όχι δεν έχω ανοίξει ποτέ...Θα το παρακολουθήσω να δούμε... Υ.Γ.Παντως πηγαίνοντας να συνδέσω το Gmail λογαριασμό στην εφαρμογή email του note μου τη βγάζει αναξιόπιστη και δε με αφήνει να συνδεθώ... :( Είναι ρύθμιση το ίδιου του email που πρέπει να του επιτρέψεις να συνδέεται σε εφαρμογές άλλες εκτός Gmail app.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Tα πράγματα είναι απλά Με λίγα λόγια λοιπόν, κάνει την ίδια δουλειά όπως και στο iPhone Χωρίς να βάλεις άλλον launcher και χωρίς να προσθέσεις τίποτα Stock υποστηρίζει εως 3 app shortcut ενω με τρίτο launcher εως 5. Επίσης τα shourtcut με τριτο launcher ειναι customazable με stock οχι. Επίσης υποστηρίζει μεγαλύτερη γκάμα τριτων εφαρμογών. Αρα εχουν ουσιώδη διάφορα σε πλουτο και επιλογές μεταξύ stock και τρίτο launcher:wink: Και ναι κανει ιδια δουλειά με ios αλλά σε καλύτερη υλοποίηση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Tο virus scan για να το απενεργοποιησεις πηγαινεις εφαρμογες -εφαρμογες συστηματος -ασφαλεια συσκευης και εκκαθαριση δεδομενων http://i65.tinypic.com/2ngy06q.jpgΤέλεια Ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλα εκανες μη το ξαναενεργοποιεις δεν υπαρχει λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Γεια σε όλους! Σήμερα μου εμφανίζει το Google την εξής ειδοποίηση, ενώ είμαι συνδεδεμένος σε wifi: "Αλλάξατε λογαριασμό? Πατήστε για να ενεργοποιήσετε ξανά την εντολή ok Google". Πατάω και μου λέει: "Πρόβλημα σύνδεσης. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας και προσπαθήστε ξανά". Αν επιλέξω προσπαθήστε ξανά, βγάζει ακριβώς το ίδιο σφάλμα, ενώ αν επιλέξω παράβλεψη, η ειδοποίηση επανέρχεται σε δευτερόλεπτα. Να σημειώσω ότι δεν έχω αλλάξει λογαριασμό. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Έχουμε εντοπίσει κανένα τρόπο να κάνουμε remap και το home button παιδιά? Συγκεκριμένα το long press. To απλό πάτημα γίνεται χρόνια τώρα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πάντως κι εδώ, όπως και στο Mate 10, η Cosmote καθυστερεί τρομερά να pushαρει τα updates... Έχει πάρει κανείς με Cosmote το τελευταίο? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πάντως κι εδώ, όπως και στο Mate 10, η Cosmote καθυστερεί τρομερά να pushαρει τα updates... Έχει πάρει κανείς με Cosmote το τελευταίο?Εγώ από 13 Σεπτ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Έχουμε εντοπίσει κανένα τρόπο να κάνουμε remap και το home button παιδιά? Συγκεκριμένα το long press. To απλό πάτημα γίνεται χρόνια τώρα. Επειδή δεν το γνωρίζω μπορείς να το διευκρίνησεις πως γίνεται; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εγώ από 13 Σεπτ Πώς διάολο γίνεται το distribution? Από imei? Και αν ναι με το κριτήριο? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εγώ από 13 ΣεπτΕγώ από Γερμανό που το κινητό μου είναι cosmote δεν έχω πάρει ακόμη. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Μια γεύση από Android P https://www.gsmarena.com/heres_a_first_look_at_the_samsung_galaxy_s9_running_android_pie-news-33326.php Αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του UI(προσωπικά οικειο μου ειναι διοτι με substatum πετυχαίνεις τα ιδια πχ rounded corners και card based design) Επιτέλους τους έκοψε τους μπετοβλακες Κορεατες και πρόσθεσαν native gesture navigation(ευτυχώς οχι Google Androod P Φρανκενστάιν υλοποίηση, αλλά σε στυλ διαφόρων Κινέζων OEM υλοποιηση και lift to wake gesture ως επιλογή. Περαιτέρω εμπλουτισμό με Off screen gesture τα αφησαν στην απ εξω μάλλον με Android U και Samsung experiance 15: το 2023:lol: Edited September 19, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μια γεύση από Android P https://www.gsmarena.com/heres_a_first_look_at_the_samsung_galaxy_s9_running_android_pie-news-33326.php Αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του UI(προσωπικά οικειο μου ειναι διοτι με substatum πετυχαίνεις τα ιδια πχ rounded corners και card based design) Επιτέλους τους έκοψε τους μπετοβλακες Κορεατες και πρόσθεσαν native gesture navigation(ευτυχώς οχι Google Androod P Φρανκενστάιν υλοποίηση, αλλά σε στυλ διαφόρων Κινέζων OEM υλοποιηση και lift to wake gesture ως επιλογή. Περαιτέρω εμπλουτισμό με Off screen gesture τα αφησαν στην απ εξω μάλλον με Android U και Samsung experiance 15: το 2023:lol: Καλο... Γεναρη λογικα θα ερθει επισημα Αλεξ, ετσι; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ίσως προλάβει και δώσει σαν πρωτοχρονιάτικος μποναμάς :lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγώ από Γερμανό που το κινητό μου είναι cosmote δεν έχω πάρει ακόμη. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι χτές ούτε σε εμένα είχε έρθει, επίσης από Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγώ από Γερμανό που το κινητό μου είναι cosmote δεν έχω πάρει ακόμη. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ίσως προλάβει και δώσει σαν πρωτοχρονιάτικος μποναμάς :lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μη βιαζεστε για την 9, γιατι αυτο σημαινει το οριστικο τελος της ηχογραφησης κλησεων. Μεγαλο μειον κατα τη γνωμη μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Γιατι εχουμε ηχογραφηση κλησεων; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Γιατι εχουμε ηχογραφηση κλησεων; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι. Έχει αρκετές εφαρμογές όπως το acr. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κι εγώ επίσης! Τώρα έσκασε η αναβάθμιση για cosmote... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ναι. Έχει αρκετές εφαρμογές όπως το acr. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία Αυτό θα με ενδιέφερε.Ευχαριστω θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μη βιαζεστε για την 9, γιατι αυτο σημαινει το οριστικο τελος της ηχογραφησης κλησεων. Μεγαλο μειον κατα τη γνωμη μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με την 9 δεν θα λειτουργεί καμία εφαρμογή τύπου ACR; Ρωτάω γιατί πλέον μου έχει γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητα μου και με έχει βολέψει απίστευτα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τώρα έσκασε η αναβάθμιση για cosmote...Εγώ από το πρωί δοκιμάζω και ακόμη τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγώ από το πρωί δοκιμάζω και ακόμη τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δοκίμασε να το κανεις από το PC Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Σταματάει πλέον στο android 9. Και γω το χρειάζομαι στη δουλειά μου αλλά δυστυχώς πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα το δουλεύω για πολύ καιρό ακόμα Τι σημαίνει αυτό; Ότι με την 9 δεν θα λειτουργεί καμία εφαρμογή τύπου ACR; Ρωτάω γιατί πλέον μου έχει γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητα μου και με έχει βολέψει απίστευτα πολύ. Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts