Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δεν νομιζω να εχουν θεμα οι συσκευες (note9)οπως το note 7 με τις μπαταριες.προφανως εχουν περασει απειρες δοκιμες οποτε μαλλον "τυχαιο"θεωρω το γεγονος.

Παιδια καλώς ηρθα στην εκλεκτή παρεα σας.Ερχομαι απο 6μηνο χρήσης p20 pro και ως αιώνιος samsugkakias φυσικά ξαναγύρισα.Το μόνο που λείπει από το p20 pro ειναι οι δυνατότητες της φωτογραφικής και το ακαριαίο face unlock. Κατά τα άλλα το κινητό χάρμα και οτι καλύτερο εχω κρατήσει στα χέρια μου.Δικαιως με ξανακερδισε η samsung.Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με το navigation bar πως το χρησιμοποιείτε και εσείς για λόγους burn in της οθόνης.Να το εχω στην απόκρυψη καλυτερα?Επίσης πηρα την θηκη της Samsung smart view και ια ηθελα να ρωτήσω για τζαμακι αν ξέρετε καποιο το οποίο να μην ενοχλεί στο κλείσιμο του καλύμματος της θηκης.

Η άλλη ερώτηση ειναι για την φόρτιση.quick charge η απλή φόρτιση?

Παντως μετα απο μια βδομάδας χρήσης εχω μείνει έκπληκτος με την απόδοση του κινητού σε παιχνίδια και εφαρμογές δεν καταλαβαίνει τίποτα και από μπαταρια μου κραταει 1.5 μερα με δυνατή χρήση φουλ ανάλυση και μαυρο θεμα.

Καμερα την νύχτα και βίντεο παρα πολυ καλα σε σημείο που φτάνει το p20 pro χαλαρα.Στο βίντεο το ξεπερνάει χαλαρα.

Προσωπικά βρηκα το λιμάνι μου και βλέπω να το κρατάω αρκετά χρόνια το εργαλείο .

Στο θεμα φορτισης αφησε το στη γρηγορη,ετσι και αλλιως μετα το 60 τοις εκατο πεφτει στην κανονικη φορτιση,επισης οσο ειναι ανοιχτη η οθονη πεφτει κοντα στα 3 watt φορτισης.τα ειχα αναλυσει στο φορουμ του note 8.

Το notification bar εξαφανίζεται με τον μαμά launcher;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status bar θες να πεις

Οχι με stock launcher.

Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με το navigation bar πως το χρησιμοποιείτε και εσείς για λόγους burn in της οθόνης.Να το εχω στην απόκρυψη καλυτερα?Επίσης πηρα την θηκη της Samsung smart view και ια ηθελα να ρωτήσω για τζαμακι αν ξέρετε καποιο το οποίο να μην ενοχλεί στο κλείσιμο του καλύμματος της θηκης.

Η άλλη ερώτηση ειναι για την φόρτιση.quick charge η απλή φόρτιση?

.

Προσωπικά το κατάργησα εντελως κάνοντας χρήση gesture navigation με την παρακάτω εφαρμογή.

Πρέπει να εκτελέσεις μια εντολη σε adb που σου περιγράφει η εφαρμογή στο setup και καθάρισες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivianuu.oneplusgestures

Η βέλτιστη λύση είναι αυτη να μην υπάρχει καν και ετσι δεν σε νοιάζει burn in και ιστορίες για αγρίους και απολαμβάνεις 100% οθόνη σε όλες πιθανές και απίθανες χρήσεις.

Στα της φόρτισης προσωπικά πάντα αργή κάνω με 1.5Α φορτιστή (σε ολα τα κινητά μου)που κάνει γύρω στις 2.5 ώρες απο 20 εως 100%

Γρήγορη φόρτιση μονο στην ανάγκη που εξαιρετικά σπάνια θα συμβεί.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Status bar θες να πεις

Οχι με stock launcher.

Προσωπικά το κατάργησα εντελως κάνοντας χρήση gesture navigation με την παρακάτω εφαρμογή.

Πρέπει να εκτελέσεις μια εντολη σε adb που σου περιγράφει η εφαρμογή στο setup και καθάρισες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivianuu.oneplusgestures

Η βέλτιστη λύση είναι αυτη να μην υπάρχει καν και ετσι δεν σε νοιάζει burn in και ιστορίες για αγρίους και απολαμβάνεις 100% οθόνη σε όλες πιθανές και απίθανες χρήσεις.

Στα της φόρτισης προσωπικά πάντα αργή κάνω με 1.5Α φορτιστή (σε ολα τα κινητά μου)που κάνει γύρω στις 2.5 ώρες απο 20 εως 100%

Γρήγορη φόρτιση μονο στην ανάγκη που εξαιρετικά σπάνια θα συμβεί.

η αργή φόρτιση εξασφαλίζει κατά κάποιο τρόπο και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή δεν έχει σχέση? γιατί σε παλαιότερα μοντέλα κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι ίσχυε
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

η αργή φόρτιση εξασφαλίζει κατά κάποιο τρόπο και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή δεν έχει σχέση? γιατί σε παλαιότερα μοντέλα κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι ίσχυε

Η αργη φορτιση και το ποσοστο φορτισης εξασφαλιζουν!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Για glass παιδιά τι λέτε? Λέω για αυτό.. NILLKIN 3D CP+Max

Το θέμα μου είναι αν θα κλείνει καλά με την smart view θηκη.

Ίσως να είναι και λίγο υπερβολή και τέτοια θηκη και τζαμι αλλα το ρισκάρεις το κακο πέσιμο??

Τελικά.Πώς μπορώ να απενεργοποίηση το Virus scan ?

Λογικά μέσα από τις εφαρμογές αν βρεις ποιο system app είναι και το κάνεις clear cache και διαγραφή δεδομένων, αυτό θυμάμαι είχαμε παλιά ως λύση αλλιώς με επαναφορά κινητού

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Tο virus scan για να το απενεργοποιησεις πηγαινεις εφαρμογες -εφαρμογες συστηματος -ασφαλεια συσκευης και εκκαθαριση δεδομενων http://i65.tinypic.com/2ngy06q.jpg

3d touch ... στο iPhone το διαλαλούν, εδώ περνάει απαρατήρητο :p

ps

Νομίζω ότι λειτουργεί μόνο στα Note

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Υπάρχει στο Android καιρό τώρα, όχι μόνο στα Notes. Και δεν είναι 3D touch εδώ. Το 3D touch εξασφαλίζει διαφορετικές ενέργειες, ανάλογα με την πίεση που ασκείται.

Παιδια ξερετς τι παιζει με τα χρωματα του ΝΟΤΕ 9? Το μικρο μοντελο κυκλοφορει μονο σε μπλε και μαυρο ενω το μεγαλο μονο σε μαυρο.

Εγω παντως ψηνομαι για το bronze σε 8/512

Θα το φερουν η τζαμπα περιμενω?

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Απο τον κωτσοβολο που το πηρα εκανε 10 μερες να ερθει σε μαυρο.το ηθελα σε μπλε αλλα μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα ερθει,ποτε θα εχουν στις αποθηκες απο τημ εταιρεια οποτε πηρα το μαυρο 128/6. απο το να περιμενω 1 μηνα.ειναι μια χαρα αψογο το μαυρο παντως

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου που έκανα έχω την εντύπωση ότι αργούν τα push notification ειδικά του Gmail...Άλλοτε έρχονται κανα 5 λεπτό μετά και άλλοτε όταν το ξεκλειδώνω έρχονται εκείνη τη στιγμή πάλι με 5-10 λεπτά καθυστέρηση...Έχει κανείς υπόψη τι μπορεί να φταιει?

Ευχαριστώ πολύ

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου που έκανα έχω την εντύπωση ότι αργούν τα push notification ειδικά του Gmail...Άλλοτε έρχονται κανα 5 λεπτό μετά και άλλοτε όταν το ξεκλειδώνω έρχονται εκείνη τη στιγμή πάλι με 5-10 λεπτά καθυστέρηση...Έχει κανείς υπόψη τι μπορεί να φταιει?

Ευχαριστώ πολύ

Δεν εχω παρατηρήσει κάτι στις ειδοποιήσεις mail από την στοκ εφαρμογή mail όπου έρχονται αμέσως τσεκαρισμένο αλλα ούτε και από social media...

Μια χαρά δείχνουν όλα οπως και πριν... Την εφαρμογή gmail δεν της λειτουργώ

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Στο Gmail αναφέρομαι όντως...

Εξοικονόμηση όχι δεν έχω ανοίξει ποτέ...Θα το παρακολουθήσω να δούμε...

Υ.Γ.Παντως πηγαίνοντας να συνδέσω το Gmail λογαριασμό στην εφαρμογή email του note μου τη βγάζει αναξιόπιστη και δε με αφήνει να συνδεθώ... :(

Edited by eddiedimitris

3d touch ... στο iPhone το διαλαλούν, εδώ περνάει απαρατήρητο :p

ps

Νομίζω ότι λειτουργεί μόνο στα Note

Νωρίς το αντιλήφθηκες:lol::lol::lol:

Υπάρχει σε μορφη software integration ως app shortcut απο Oreo και επειτα και αμα εχεις Nova+Sesame εχεις πολύ παραπάνω επιλογές και υποστήριξη μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών.

Και δουλεύει σε ολες τις συσκευές με Oreo και επειτα η και σε παλιότερες συσκευες που εχουν προγενεστερη του Oreo μεσω Nova launcher.

Δες εδω πχ με WhatsApp

0dc4680c13c51d9104922a9f5882cf84.png

Και δεν χρειάζεται να ειναι 3d αίσθηση οπως σε iphone απλα πατάς ελαφρώς παρατεταμένα και σου εμφανίζει εως 5 shourtcut που ειναι και σε πολλες εφαρμογές customazable.

Ετσι έπρεπε και η Apple Να το κανει σε ios μεσω software και να απολαμβάνουν ολοι οι χρήστες Ios και οχι πχ παλιότερα iphone η ipad στην απ εξω.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Tα πράγματα είναι απλά

Με λίγα λόγια λοιπόν, κάνει την ίδια δουλειά όπως και στο iPhone

Χωρίς να βάλεις άλλον launcher και χωρίς να προσθέσεις τίποτα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9