nfeel Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Πρώτα από όλα δε φαίνονται οι φωτός σου αλλά σε πιστεύω γιατί πολύ απλά με 40 Megapixels είναι δεδομένο ότι θα έχει καλύτερο crop. Δε μου λέει κάτι το crop όμως. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί το θέμα μπαταρίας έχει γίνει τόσο ψυχαναγκαστικό. Μια χαρά μπαταρία φαίνεται να έχει το τηλέφωνο. Εάν κάποιον δεν τον φτάνει το βάζει στη γρήγορη φόρτιση για 30 λεπτά ενδιάμεσα και τέλος. Μην ψηρίζετε τη μαϊμού ρε παιδιά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί το θέμα μπαταρίας έχει γίνει τόσο ψυχαναγκαστικό. Μια χαρά μπαταρία φαίνεται να έχει το τηλέφωνο. Εάν κάποιον δεν τον φτάνει το βάζει στη γρήγορη φόρτιση για 30 λεπτά ενδιάμεσα και τέλος. Μην ψηρίζετε τη μαϊμού ρε παιδιά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ενταξει οταν καποιος τρεχει ολη μερα δε μπορει να κουβαλαει φορτιστες και power bank, και αν δεν τον βγαζει μεχρι βραδυ ειναι θεμα. Αν εσενα δεν σε απασχολει το θεμα αυτονομιας μην ασχολεισαι. Εμενα θεωρω οτι το Note 9 θα με καλυψει, καθως το s9+ Με καλυπτει εστω οριακα στα ζορια, αλλα απο εκει και περα, υπαρχουν μελη εδω μεσα που φορτιζουν μια φορα στις 10 μερες (και εχουν Z1 compact.. :p:lol:) και μελη που φορτιζουν 2 φορες τη μερα, τους πρωτους δεν τους αφορα, τους δευτερους ομως τους αφορα..δε γινεται να τους κοψουμε την συζητηση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ξέρουνε κανένα temperd glass για το τηλέφωνο εκτός από το dome? Κάποιο που να μην λερώνει εύκολα, λεπτό κλπ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ξέρουνε κανένα temperd glass για το τηλέφωνο εκτός από το dome? Κάποιο που να μην λερώνει εύκολα, λεπτό κλπ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μολις εδωσα παραγγελια για spigen nano liquid.προστασια απο γρατσουνιες κλπ.μονο απο πτωση θα υπαρχει θεμα αλλα σε συνδυασμο με την ασφαλεια,κομπλε πιστευω Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 ενταξει οταν καποιος τρεχει ολη μερα δε μπορει να κουβαλαει φορτιστες και power bank, και αν δεν τον βγαζει μεχρι βραδυ ειναι θεμα. Αν εσενα δεν σε απασχολει το θεμα αυτονομιας μην ασχολεισαι. Εμενα θεωρω οτι το Note 9 θα με καλυψει, καθως το s9+ Με καλυπτει εστω οριακα στα ζορια, αλλα απο εκει και περα, υπαρχουν μελη εδω μεσα που φορτιζουν μια φορα στις 10 μερες (και εχουν Z1 compact.. :p:lol:) και μελη που φορτιζουν 2 φορες τη μερα, τους πρωτους δεν τους αφορα, τους δευτερους ομως τους αφορα..δε γινεται να τους κοψουμε την συζητηση.Κατά τη γνώμη μου.Όποιος τρέχει.όλη.μέρα.αρα σημαίνει ότι έχει δουλειές ,δεν έχει το χρόνο να.ασχολείται με τη συσκευή του και να γράφει τετραωρα sot , οπότε πιστεύω τον βγάζει άνετα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) Κατά τη γνώμη μου.Όποιος τρέχει.όλη.μέρα.αρα σημαίνει ότι έχει δουλειές ,δεν έχει το χρόνο να.ασχολείται με τη συσκευή του και να γράφει τετραωρα sot , οπότε πιστεύω τον βγάζει άνετα Γιατί πρέπει εσύ να μας καθορίσεις τι ανάγκες έχουμε ? Μπορεί να τρέχει σε δουλειές που έχουν άμεση συνάρτηση με το κινητό, με χρήση GPS με χρήση social με tracking με κάμερα κλπ.. Δηλαδή πρέπει ή να είμαστε σε ένα γραφείο και να δουλεύουμε μόνο pc ή να τρέχουμε και να μην το έχουμε ανάγκη ή να έχουμε Μπριζα και φορτιστή διαθέσιμο ή τέλος πάντων να μας φτάνει ντε και καλά η αυτονομία αυτή ??? Εγώ έτρεχα 2 μέρες με τη γυναίκα μου ταξίδι για εξετάσεις και ήμουν σε ένα αμάξι και από γιατρό σε γιατρό.. Και όλο 4g και GPS και άπειρες κλήσεις λόγω απουσίας από το γραφείο μου. μπορούσα να το έχω στον αναπτήρα ή σε power bank στο αμάξι αλλά δε θέλω να βάζω / βγάζω από φορτιστή κάθε λίγο, ήθελα να με βγάλει μέχρι το βράδυ και με έβγαζε με 10% περίπου αλλά το έλιωσα σε όλα τα επίπεδα. Ίσως να μην με έφτανε αν το έλιωνα παραπάνω, πχ έβαλα GPS στης γυναίκας μου κάποιο 20λεπτο κλπ. Επίσης αν πας μια προπόνηση με ένα ποδήλατο ή ότι άλλο άθλημα κάνει κανένας μετά τη δουλειά γιατί να ρισκάρεις να μην σε φτάσει η αυτονομία ? Και ξανά λέω, εμένα με φτάνει αλλά είναι άλλοι που δεν τους φτάνει, τι ζόρι τραβάμε οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνω Edited September 6, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Κατά τη γνώμη μου.Όποιος τρέχει.όλη.μέρα.αρα σημαίνει ότι έχει δουλειές ,δεν έχει το χρόνο να.ασχολείται με τη συσκευή του και να γράφει τετραωρα sot , οπότε πιστεύω τον βγάζει άνετα To "τρεξιμο" στη δουλεια για τον καθενα εχει διαφορετικη σημασια και ειναι αναλογο της φυσης της δουλειας του. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μετά από 2 βδομάδες μια με 128 και μια με 512 το νιώθω πιο γρήγορο από το Note 8 αν και από τι βλέπω στα βίντεο δεν θα έπρεπε να καταλάβω διαφορά Από 128 σε 512 δεν κατάλαβα κάτι αν και ήταν λίγος χρόνος Η κάμερα μάλλον λίγο καλύτερη σε hdr αλλά δεν είμαι hard core χρήστης Η μεγάλη διαφορά είναι η μπαταρία συνήθως το βγάζω από την πρίζα 7.00 και το note 8 ήθελα φορτιστή στις 17.00 με το note 9 0.00 και έχω ακόμα από 5 έως 20% κάνω hard core χρήση στο κινητό μέχρι όλο το σπίτι μου χειρίζεται από το κινητό.. Αυτά για την ώρα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως τα λες είναι με σκληρή χρήση το τηλέφωνο θα σου βγάλει άνετα την ημέρα με μέτρια χρήση μπορεί και δύο ημέρες. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Κώστα μιας και πέρνεις την σκυτάλη από εμένα ;) να σου πω ότι ακόμη και στην φωτογραφία θα πάρεις συνολικά πιο σταθερό αποτέλεσμα σε σχέση με το P20 Pro. Το P20 Pro αν δεν το δουλέψεις με manual ρυθμίσεις σε κρεμάει αρκετά συχνά. Σε ότι αφορά το video η διαφορά είναι χαοτική υπερ του note 9. Οθόνη δεν υπάρχει ανταγωνισμός. To ίδιο και σε UI και software. Μπαταρία λίγο πιο κάτω απο το P20 Pro. Από εκει και πέρα απο το P20 Pro θα σου λείψουν οι υπέρυθρες, το ακαριαίο ξεκλείδωμα με face recognition και το μπροστικό home/fingerprint. Εγώ με την σειρά μου αφήνω την συσκευή προσωρινά. Θα δω το καινούργιο iphone στις 6.5" και αν δεν εχει να επιδείξει κάτι εξαιρετικό επιστρέφω στην παρέα με Note 9 8/512. Τι ακριβώς σημαίνει σταθερά αποτέλεσμα στην κάμερα και πως σε κρεμάει το P20 pro σε auto; Eγώ προσωπικά που θέλω το ζουμ στην κάμερα, μου αρέσει να τραβάω νυχτερινές φωτό και έχω πάθος με την ασπρόμαυρη φωτογραφία (επειδή έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο) και που δεν χρησιμοποιώ καθόλου βίντεο, τι περισσότερο θα μου προσφέρει το note 9 από το P20 pro;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Έχετε σκεφτεί μερικοί ότι μας έχετε ζαλίσει με αυτή την συσκευή με το κουμπάκι μπροστά? :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Τι ακριβώς σημαίνει σταθερά αποτέλεσμα στην κάμερα και πως σε κρεμάει το P20 pro σε auto; Eγώ προσωπικά που θέλω το ζουμ στην κάμερα, μου αρέσει να τραβάω νυχτερινές φωτό και έχω πάθος με την ασπρόμαυρη φωτογραφία (επειδή έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο) και που δεν χρησιμοποιώ καθόλου βίντεο, τι περισσότερο θα μου προσφέρει το note 9 από το P20 pro;; Άλλο ένα απροβλημάτιστο κινητό απ τη σάμυ και ασχολούμαστε με βλακείες. Εσύ που σπούδασες το αντικείμενο περιμένεις στα κινητά να κάνεις την πρακτική σου; Μια φωτογραφική μηχανή θα ήταν καλύτερο πιστεύω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) ;)Τι ακριβώς σημαίνει σταθερά αποτέλεσμα στην κάμερα και πως σε κρεμάει το P20 pro σε auto; Eγώ προσωπικά που θέλω το ζουμ στην κάμερα, μου αρέσει να τραβάω νυχτερινές φωτό και έχω πάθος με την ασπρόμαυρη φωτογραφία (επειδή έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο) και που δεν χρησιμοποιώ καθόλου βίντεο, τι περισσότερο θα μου προσφέρει το note 9 από το P20 pro;; Αυτό που περιγράφεις είναι ο ιδανικός χρήστης για την κάμερα του P20 pro. Μένεις εκεί που είσαι επομενως. Σίγουρα όμως δεν αποτελείς τον μέσο χρήστη. Οι επιλογές του P20 Pro σε κάποια σενάρια φωτογραφίας είναι υπερβολικά δραματικές και ψεύτικες . Δεν μιλάμε απλά για κορεσμένα χρώματα. Επίσης τελευταία είχαμε και κάτι θεματάκια με το focus. Σαν hardware βέβαια παραμένει ότι καλύτερο σε φωτογραφικό φακό κινητού. Το software μας τα χαλάει λίγο...βγαίνει ένα update που διορθώνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Edited September 6, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Έχετε καταλάβει που βρίσκεστε η είστε από αυτούς που πάνε για κούρεμα στο μανάβικο; Οι φανς της συσκευής με το κουμπάκι μπροστά μπορείτε εύκολα να μεταφερθείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466460 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) Φίλε μου σταματά τις εξυπνάδες σου. Κάποιους τους ενδιαφέρει άμεσα η σύγκριση στο φωτογραφικό τομέα και εκεί καλώς ή κακώς το p20 pro είναι στα 2-3 καλύτερα . Η κάμερα είναι πλέον μέσα στις 2 πρώτους παράγοντες επιλογής ενός κινητού και δεν είναι κακό να λέμε την άποψη μας. Εγώ αν πρόσεξες δίνω προβάδισμα στο note 9 για τον μέσο χρήστη , χωρίς να σημαίνει κάτι αν έλεγα το αντίθετο. Όταν συζητάμε για μια συσκευή , εννοείται ότι θα μπούμε και σε διαδικασία συγκρίσεων. Είναι αναπόφευκτο και υγιές. Σταμάτηστε πλέον ο καθένας να κάνει τον moderator εδώ μέσα. Edited September 6, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Φίλε μου σταματά τις εξυπνάδες σου. Κάποιους τους ενδιαφέρει άμεσα η σύγκριση στο φωτογραφικό τομέα και εκεί άλλως ή κακώς το p20 pro είναι στα 2-3 καλύτερα . Η κάμερα είναι πλέον μέσα στις 2 πρώτους παράγοντες επιλογής ενός κινητού. Είσαι από αυτούς τελικά .... συνέχισε, είχα ξεχάσει οτι υπάρχει και η λίστα αγνόησης Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Είσαι από αυτούς τελικά .... συνέχισε, είχα ξεχάσει οτι υπάρχει και η λίστα αγνόησης Αν δεις τι συνεισφορά σου στα τελευταία post η συμβουλή σου θα βοηθήσει πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Παιδιά αν θέλουμε να μάθουμε για το p20 pro υπάρχει η ανάλογη ενότητα.αν σας αρέσει το p20 pro πάρτε την. Αν θέλετε να ανοίξετε θέμα Ποιο είναι το καλύτερο καμεροφωνο υπάρχει στο ανάλογο θέμα.για όλα υπάρχει το κατάλληλο μέρος Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Παιδιά αν θέλουμε να μάθουμε για το p20 pro υπάρχει η ανάλογη ενότητα.αν σας αρέσει το p20 pro πάρτε την. Αν θέλετε να ανοίξετε θέμα Ποιο είναι το καλύτερο καμεροφωνο υπάρχει στο ανάλογο θέμα.για όλα υπάρχει το κατάλληλο μέρος Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε οποίο thread επίσημο και να μπείτε, οποιασδήποτε συσκευής, σε οποιοδήποτε site, πάντα και παντού υπάρχουν συγκρίσεις και αναφορές σε ανταγωνιστικές συσκευες. Το αντίθετο είναι το περίεργο . Αλλιώς δεν μιλάμε για συζήτηση αλλά για Fan club. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Εγώ πχ που έχω την συσκευή την πήρα γιατί αγαπώ το πενάκι.δουλευω με το πενάκι.η κάμερα για εμένα είναι σχεδόν τέλεια.η συσκευή πραγματικά είναι ότι Ποιο ολοκληρωμένο υπάρχει αυτή την στιγμή.πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για εμένα,και το λέω χωρίς κανένα κόμπλεξ.παράλληλα έχω και το iPhone x.αγαπω iPhone. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε οποίο thread επίσημο και να μπείτε, οποιασδήποτε συσκευής, σε οποιοδήποτε site, πάντα και παντού υπάρχουν συγκρίσεις και αναφορές σε ανταγωνιστικές συσκευες. Το αντίθετο είναι το περίεργο . Αλλιώς δεν μιλάμε για συζήτηση αλλά για Fan club.Ναι εννοείται...Αλλά μπαίνει ο κάθε ένας και προσπαθεί να βγάλει την συσκευή που έχει ότι είναι καλύτερη κπλ...το note είναι ξεχωριστό λόγο του ότι έχει το πενάκι. Τώρα αν δεν έχει την τέλεια σούπερ Ουάου κάμερα για την νύχτα εντάξει δεν μας πειράζει.. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ναι εννοείται...Αλλά μπαίνει ο κάθε ένας και προσπαθεί να βγάλει την συσκευή που έχει ότι είναι καλύτερη κπλ...το note είναι ξεχωριστό λόγο του ότι έχει το πενάκι. Τώρα αν δεν έχει την τέλεια σούπερ Ουάου κάμερα για την νύχτα εντάξει δεν μας πειράζει.. Αυτό που λες συμβαίνει. Εγώ παρόλο που έδωσα την συσκευη προσωρινά, την θεωρώ ότι καλύτερο συνολικά κυκλοφορεί σήμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Άλλο ένα απροβλημάτιστο κινητό απ τη σάμυ και ασχολούμαστε με βλακείες. Εσύ που σπούδασες το αντικείμενο περιμένεις στα κινητά να κάνεις την πρακτική σου; Μια φωτογραφική μηχανή θα ήταν καλύτερο πιστεύω:O Προφανώς έχεις τρελό κόλλημα με την samsung. Ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα κάποιον άλλον και πετάχτηκες εσύ σαν μην πω να πεις την σαχλαμάρα σου περί πρακτικής. Weel done! Keep moving. ;) Αυτό που περιγράφεις είναι ο ιδανικός χρήστης για την κάμερα του P20 pro. Μένεις εκεί που είσαι επομενως. Σίγουρα όμως δεν αποτελείς τον μέσο χρήστη. Οι επιλογές του P20 Pro σε κάποια σενάρια φωτογραφίας είναι υπερβολικά δραματικές και ψεύτικες . Δεν μιλάμε απλά για κορεσμένα χρώματα. Επίσης τελευταία είχαμε και κάτι θεματάκια με το focus. Σαν hardware βέβαια παραμένει ότι καλύτερο σε φωτογραφικό φακό κινητού. Το software μας τα χαλάει λίγο...βγαίνει ένα update που διορθώνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Aυτό ακριβώς θέλω να πω αλλά για κάποιους είναι πυρηνική φυσική να το καταλάβουνε. Έχει να κάνει πάντα με τα θέλω και τις προτιμήσεις του καθενός. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και τις ίδιες απαιτήσεις. Το καλύτερο κινητό για σένα πχ σε εμένα να μου ήταν τελείως αδιάφορο ή το αντίστροφο. Αλλά αυτό βέβαια είναι πολλοί δύσκολο να το καταλάβουν ορισμένοι που θέλουν να βάλουν και πορτιέρη εδώ μην μπει κανένας άλλος και τους το μαγαρίσει!! Ήμαρτον. Τα επιχειρήματα σε μια κουβέντα εδώ πλέον είναι είδος προς εξαφάνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Απορώ εάν έχω μπει σε Thread για το note 9, για το pro20 η φόρουμ ξεκατινιασματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Βλέπω έχει ενδιαφέρον μεγάλο το vs P20/note9. Να πω την γνώμη μου λοιπόν κι εγώ επειδή είχα και τα 2 να πω πως δεν είναι συσκευές για το ίδιο target group. Αν εξαιρέσεις την κάμερα που εκεί υπάρχει βλέπω το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και Vs και την μπαταρία που το Huawei είναι ένα κλικ πάνω το νοτέλι είναι μια κατηγορία μόνο του. Αυτή η οθόνη ποίημα με την τρομερή φωτεινότητα και αναγνωσιμότητα έξω στον ντάλα ήλιο, αυτό το απίστευτο τάτς και βέβαια αυτό το πενάκι δεν υπάρχουν αλλού. Και με την μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία που δεν έχει σχέση με την αγχωτική του νότε8 όπως και τον κορυφαίο ήχο και απ τα στέρεο ηχεία αλλά και το ακουστικό που είναι κορυφή συν την ποιότητα κατασκευής και γενικά την αίσθηση που σου αφήνει δύσκολα μπορεί να το παρακολούθηση το P20 pro Το οποίο είναι μια πολύ δυνατή συσκευή αλλά δείχνει λίγο κινεζικό ή ψεύτικο μπροστά στο νοτέλι. Βέβαια μπράβο στην Huawei έχει κάνει άλματα και μόνο καλό είναι για όλους μας αυτό.. Όσο για την κάμερα όντως είναι εντυπωσιακό αλλά σαν ψεύτικο το αποτέλεσμα στο P20 by default και στο auto πάντα. Όπως πχ υπάρχει η δυνατότητα ωραιοποιησης μετά που βγάζεις φώτο στα Xiaomi αυτό την κάνει από πριν πάντα. Στο Samsung είναι πιο σωστό και πιο εύκολη η φώτο ειδικά στα δύσκολα. Όσο πέφτει ο φωτισμός παρόλο το f1.5 όμως του νότε9 το P20 pro με τον μονόχρωμο αισθητήρα οριακά δίνει πιο πολύ φως μερικές φορές. Στο βίντεο υπάρχει διαφορά υπέρ τον νότε. Στο ζουμ υπέρ του P20 Μικρές αλλά υπαρκτές διαφορές για 2 κορυφαίες κάμερες κινητών. Γενικά το νότε9 σου δίνει τη αίσθηση ακριβότερης ποιοτικότερης και πιο δουλεμένης συσκευής απ το UI μέχρι την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Εγώ τώρα απλά περιμένω να δω και το mate 20 pro να δω πόσο μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη της η Huawei φέτος και εν αναμονή των νέων θηρίων του 2019 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ουφφφ... Πριν λίγο το τελείωσα και εγώ... Πρώτες εντυπώσεις άριστες... Δεν περίμενα και κάτι λιγότερο ιδιαίτερα όταν έχεις δουλέψει S8+, NOTE 8, S9+ ξέρεις από πριν τι σε περιμένη και που θα το βρεις... Μου άρεσαν τα πάντα.. Αν και λάτρεις από πάντα της θεωρίας "όσο μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο σώμα" είχα συνηθίσει το μέγεθος και το βάρος του p20 pro και ήταν το μόνο που στην αρχή με έκανε να αισθάνομαι περίεργα... Μιας και τελείωσα για σήμερα το στήσιμο πήγα να το βάλω στην φόρτιση και μόλις κουμπωσα τον φορτιστή μου έκανε δόνηση έβγαλε τον κύκλο της φόρτισης έδειχνε να ξεκινάει η φόρτιση αλλά στο σημείο πάνω από την type c (εκεί που υποτίθεται πως είναι το κεντρικό πλήκτρο) μου έβγαλε ένα εικονίδιο με το βισμα του καλωδίου από την Type C και από πάνω ένα τρίγωνο κίτρινο με μέσα ένα θαυμαστικό...Ισως να φταίει ότι λίγη ώρα πριν είχε κάποιες πτώσεις της τάσης... Το άφησα λίγο εκτός και το έβαλα σε διαφορετική πρίζα όπου και ξεκίνησε κανονικά η φόρτιση... Μυστήρια πράγματα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts