nickmostro Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 το πηρα και εγω απο gear 3μερες μετα για αυτο ρωτησα σε ευχαριστω Την ιδια μέρα που μου ήρθε ενημέρωση οτι το πακέτο έφτασε Ελλάδα, την ίδια μέρα το παρέλαβα το απόγευμα. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Καλησπέρα ξέρει κανείς πως ενεργοποίουμε το volte περα από το κλασσικό κωδικό με τα αστέριακια και τη δίεση? Χρειάζεται κάποιο μνμ? Για κοσμοτε πάντα μιλάμε. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Με την dev 9 έστρωσαν κατά πολύ τα gestures τελικά ! Παει αρκετά καλύτερα σε όλους τους τομείς! Ποια ακριβως; Γιατι αυτη την Παρασκευη δεν πηραμε τιποτα στην 8.11.29 εχουμε μεινει. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα ξέρει κανείς πως ενεργοποίουμε το volte περα από το κλασσικό κωδικό με τα αστέριακια και τη δίεση? Χρειάζεται κάποιο μνμ? Για κοσμοτε πάντα μιλάμε. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρεπει να βαλεις την καρτα σου σε ενα συμβατο κινητο για να ενεργοποιησεις την υπηρεσια με μηνυμα στην Cosmote διαβασε μερικες σελιδες ποιο πισω το γραφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 http://i67.tinypic.com/33durly.png Αυτή φοράω εγώ από xiaomi.gr Αυτή που φοράς είναι η πιο πρόσφατη xiaomi eu beta. Και όχι xiaomi.gr. Χωρίς παρεξήγηση, απλά για να μην ψάχνουν κάποιοι να βρουν xiaomi. gr. Αυτήν έχω και γω. Έχουν αλλάξει λίγο το μενού στην μπαταρία και με μπερδεύει λίγο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Καλησπέρα. Έχω αυτή την rom: miui 8.8.3 weekly (την είχε περάσει φίλος) Όταν πάω να ελέγξω για update μου βγάζει: GHANGELOG: 8.12.6 v2 και έχει για download 1,5 gb όταν το πατάω μου βγάζει ότι είμαι up to date. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Παιδια, εχω το fluid navigation gestures, αλλα καμια φορα στα side gestures "υπερισχυει" το εργοστασιακο gesture της MIUI (το καταλαβαινω απο το διαφορετικο animation). Ο μονος λογος που με ενοχλει λιγο αυτο ειναι οτι θελω να μικρυνω το ευρος στα πλαινα της οθονης που αναγνωριζει το gesture μεσα απο το Fluid N.G, αλλα δεν εχει νοημα αν μου κανει το gesture της MIUI μετα. Μηπως υπαρχει καποιος να απενεργοποιησω τα εργοστασιακα gestures (χωρις να εχω home screen buttons εννοειται)? Καποια αλλαγη στο build.prop ή καποιο module στο magisk ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Παιδια, εχω το fluid navigation gestures, αλλα καμια φορα στα side gestures "υπερισχυει" το εργοστασιακο gesture της MIUI (το καταλαβαινω απο το διαφορετικο animation). Ο μονος λογος που με ενοχλει λιγο αυτο ειναι οτι θελω να μικρυνω το ευρος στα πλαινα της οθονης που αναγνωριζει το gesture μεσα απο το Fluid N.G, αλλα δεν εχει νοημα αν μου κανει το gesture της MIUI μετα. Μηπως υπαρχει καποιος να απενεργοποιησω τα εργοστασιακα gestures (χωρις να εχω home screen buttons εννοειται)? Καποια αλλαγη στο build.prop ή καποιο module στο magisk ισως? χαχαχα κι εγώ για τον ίδιο λόγο κράτησα τα προεγκατεστημένα gestures και ας έχει λίγο lag! Ένα τω μεταξύ μου έχει κάνει 2 φορές εάν παλαβό, να πάω να αρχίσω scrolling μετά από πολλές ώρες που τι είχα αφήσει όλο τα βράδυ και μην ανταποκρίνεται η αφή στο κύριο μενού αλλά από την μπάρα να δουλεύει, και με μια επανεκκίνηση έστρωσε! Κάποιο είδους bug με την MIUI 10(global stable) λογικά θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 χαχαχα κι εγώ για τον ίδιο λόγο κράτησα τα προεγκατεστημένα gestures και ας έχει λίγο lag! Ένα τω μεταξύ μου έχει κάνει 2 φορές εάν παλαβό, να πάω να αρχίσω scrolling μετά από πολλές ώρες που τι είχα αφήσει όλο τα βράδυ και μην ανταποκρίνεται η αφή στο κύριο μενού αλλά από την μπάρα να δουλεύει, και με μια επανεκκίνηση έστρωσε! Κάποιο είδους bug με την MIUI 10(global stable) λογικά θα είναι. Μάλλον είναι,γιατί το έχει κάνει και στο δικό μου κινητό και στο max3 της γυναίκας μου.με dev που είμαι τώρα δεν το έχω παρατηρήσει. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Καλησπέρα. Έχω αυτή την rom: miui 8.8.3 weekly (την είχε περάσει φίλος) Όταν πάω να ελέγξω για update μου βγάζει: GHANGELOG: 8.12.6 v2 και έχει για download 1,5 gb όταν το πατάω μου βγάζει ότι είμαι up to date. Κάποια βοήθεια; Εγώ έχω ξεκλειδώσει το bootloader και κατεβάζω και περνάω τις αναβαθμίσεις μέσα από twrp. Απλά δεν κάνω wipe τα data και έτσι μόλις ανοίξει δεν χρειάζεται να στήνω ξανά από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Είμαι ανάμεσα στο max3 και το redmi note 6 pro. Πήγα σήμερα και τα είδα από κοντά. Δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος του max3. Δοκίμασα και στα δύο μέσω youtube να ακούσω από το ηχείο και με τα ακουστικά που είχα , το ίδιο τραγούδι. Το max3 ήταν τραγικό στον ήχο. Άντε τα ακουστικά παλεύονται , αλλά με το εξωτερικό ηχείο σίγουρα θα χάνω κλήσεις γιατί δεν είναι και κινητό που θα το έχω συνέχεια στο χέρι. Οπότε ρωτάω αυτούς που το έχουν. Αν αλλαχτεί το region σε Ελβετία/Ινδία κτλ ή αν χρησιμοποιηθεί μια εφαρμογή που είπε κάποιος πριν μερικές σελίδες , ο ήχος βελτιώνεται? Έστω να γίνει ισάξιος του redmi note 6 pro? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχεις πάρει κανείς το gold χρώμα? και αν ναι απο που? Ισχύει ότι το gold χρώμα δεν έχει την global version και ότι δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια? Διαπίστωσα σήμερα ότι το αγαπημένο μου gold xρώμα δεν έχει έρθει επίσημα στην ευρώπη και ότι υπάρχει μόνο παραεισαγωγή...:cry: Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Βγηκε dev 8.12.13 386mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ακομα 8.1 αντε ποτε θα παμε στην 9 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 τι νέο έχει η 8.12.13? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχεις πάρει κανείς το gold χρώμα? και αν ναι απο που? Ισχύει ότι το gold χρώμα δεν έχει την global version και ότι δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια? Διαπίστωσα σήμερα ότι το αγαπημένο μου gold xρώμα δεν έχει έρθει επίσημα στην ευρώπη και ότι υπάρχει μόνο παραεισαγωγή...:cry: Ναι φίλε μου το Gold δεν θα βγει σε Global όπως έγινε πέρυσι και με το Max2! Πάρε το μαυρακι πιο ωραίο είναι....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα. τέλος του χρόνου θα έχει κλήρωση με μερικά καλούδια. Όποιος θέλει να δει https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Καλησπέρα. Σε 2 μέρες ξεκλειδωνω. Κυρίως το κάνω για τη gcam. Ποια είναι η καλύτερη custom rom στην οποία να λειτουργουν τα παντα φυσικά και ακόμη περισσότερα? Μου είπε ενας φίλος ότι υπάρχει anti roll back. Ισχύει? Σε περίπτωση δηλ βλάβης να μπορώ να το γυρίσω για την εγγύηση. Αν ισχύουν όσα μου είπε ο πωλητής, είναι infoquest εισαγωγή αν και περιμένω (ελλείψη απόδειξης βέβαια) επιβεβαίωση βάσει imei από την Infoquest... Edited December 14, 2018 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα. τέλος του χρόνου θα έχει κλήρωση με μερικά καλούδια. Όποιος θέλει να δει https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα. τέλος του χρόνου θα έχει κλήρωση με μερικά καλούδια. Όποιος θέλει να δει https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Και εμείς που δεν γουστάρουμε να εχουμε φατσαμπουκ γιατί να είμαστε στην απ' έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 (edited) Παιδια υπαρχει επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης της αυτοματης φωτεινοτητας της οθονης? Επισης υπαρχει επιλογη η οθονη να μενει ανοιχτη οσο την κοιτας? Edit: Την βρηκα την απαντηση στην πρωτη ερωτηση, ηταν στην "Προβολη" ενω εγω κοιτουσα στις ρυθμισεις της οθονης.. Edited December 15, 2018 by nickmostro Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 ξαναρωταω γιατί θάφτηκε η προηγούμενη ερώτηση. έχει κανείς θέμα με lag στα boomerang του Instagram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Μου δίνουν σφραγισμένο το mi max 3 χωρίς την global στα 160 ευρώ. θα είναι εύκολη η εισαγωγή global rom και έχει βγει επίσημη η είναι όλες fake ? Αξίζει να το πάρω σε αυτή την τιμή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στα 160 και με Αγγλικα να το αφησεις μην το σκεφτεσαι καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Μου δίνουν σφραγισμένο το mi max 3 χωρίς την global στα 160 ευρώ. θα είναι εύκολη η εισαγωγή global rom και έχει βγει επίσημη η είναι όλες fake ? Αξίζει να το πάρω σε αυτή την τιμή ? Το πήρες δαγκωτό! Από που εάν επιτρέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Από ένα φίλο που δεν το θέλει. Το θέμα είναι αν είναι εύκολο να περάσω την global χωρίς να μπρικαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts