Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ούτε στους σερβερς της σαομι δεν την βλέπω αυτήν...

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει την China version το παιδί γι’αυτό! ;)

Εγώ είμαι της dev γενοκοτερα.... Με αυτήν πορευομουν στο Max1.... Αυτήν περιμένω και τώρα

Και γω, αλλα που είναι OEO ?

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ποια εφαρμογή είπαμε είναι που δυναμώνει το ηχείο;
Volume booster GOODEV

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Από Ali-Express έχει παραγγείλει κανένας. Είναι το ποιο φτηνό νοουμενου οτι δεν θα πληρώσεις φπα..

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

LIVERPOOL FOR LIFE

Ψηφίζω banggood πάντως !!! Καμια σχέση με aliexpress .........

Δε ευχαριστώ πολύ, μια χαρά λειτούργησε! :)

Για το Instagram, ναι μεν κάνει κανονικά εγκατάσταση αλλά η αλήθεια είναι πως τα stories τα τραβάει για να γίνουν fit στη οθόνη με αποτέλεσμα να χάνεται από τις άκρες αρκετή πληροφορία. :(

Αν υπάρχει λύση για το συγκεκριμένο θέμα θα χαρώ να την ακούσω :O

Λοιπόν η λύση για το instagram είναι στις ρυθμίσεις της κάμερας, στο πλαίσιο κάμερας, το αλλάζεις και από 4:3 το κάνεις 16:9 και αυτό ήταν οι φωτογραφίες μπαίνουν κανονικά στην ιστορία του Instagram χωρίς να χάνεται τπτ από τις άκρες

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Από Ali-Express έχει παραγγείλει κανένας. Είναι το ποιο φτηνό νοουμενου οτι δεν θα πληρώσεις φπα..

Από Aliexpress νομίζω αγόρασε μια κοπέλα και της ήρθε αγγλοκινέζικο… Και εγώ Banggood ψηφίζω… από εκεί το αγόρασα και εγώ… Σε 12 μέρες το είχα στα χέρια μου… :)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Απο aliexpress πήρα το δικό μου,πριν 3 εβδομάδες, από τον πωλητή Mi Zealer στέλνει από Ιταλία , έχει κάποιον συνεργάτη σε τέσσερις εργάσιμες απλά χρεώνει επιπλέον 18 δολλάρια,από την τιμή που στέλνει από κινα.Τελικη 225 ευρώ global version σφραγισμένο το πήρα τότε,με dhl στην πόρτα μου.
Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Λοιπόν η λύση για το instagram είναι στις ρυθμίσεις της κάμερας, στο πλαίσιο κάμερας, το αλλάζεις και από 4:3 το κάνεις 16:9 και αυτό ήταν οι φωτογραφίες μπαίνουν κανονικά στην ιστορία του Instagram χωρίς να χάνεται τπτ από τις άκρες

Thanks καταρχήν για την απάντηση. Η αλλαγή αυτή διορθώνει και τα stories των άλλων; Γιατί σε stories που βλέπω από άλλους εντώπισα αυτό το θέμα.

Γενικά, το πλαίσιο της κάμερας, ασχέτως Instagram, το έχετε στο 4:3 ή στο 16:9; Που το προτιμουμε γενικά;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Thanks καταρχήν για την απάντηση. Η αλλαγή αυτή διορθώνει και τα stories των άλλων; Γιατί σε stories που βλέπω από άλλους εντώπισα αυτό το θέμα.

Γενικά, το πλαίσιο της κάμερας, ασχέτως Instagram, το έχετε στο 4:3 ή στο 16:9; Που το προτιμουμε γενικά;

το αρχικο ειναι το 4:3, ολα τα αλλα κοβουν καδρο

Παιδια το παρέλαβα κιολας , ταχύτατοι οι άνθρωποι, εχθες στις 1+ μμ παρηγγειλα σήμερα στις 11 ακριβως το είχα, μπραβο τους! Δεν εχω ασχοληθεί με το "κινητο", χαχα ,αλλα ειναι κανονικα glοbal με τις ζελατινες και τα αυτοκολλητακια του Το έβαλα μόνο να φορτίσει!

Το ζήτημα του Instagram το έχουν όλοι; Μόλις ανοίγω ένα στορι κάνει ένα στιγμιαίο ζουμ και κόβει το κάδρο. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Παιδες , που διαολο βρισκω μεγαλωμα γραματοσειρας?? Δεν εχει??1 ωρα αυτο ψαχνω...(υποτιτλους μεγαλωσα χαχα):p

Καποιος που ειχε και το mi max 2.. πως είναι στο χέρι αυτο; Χειροτερο ή τα ιδια; Βλεπω λέει είναι πιο βαρυ και λίγο ψηλότερο ε;

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ζήτημα του Instagram το έχουν όλοι; Μόλις ανοίγω ένα στορι κάνει ένα στιγμιαίο ζουμ και κόβει το κάδρο. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό;

Δυστυχώς μάλλον μόνο όπως σου είπα γίνεται... με 4:3 είμαστε καταδικασμενοι...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Παιδες , που διαολο βρισκω μεγαλωμα γραματοσειρας?? Δεν εχει??1 ωρα αυτο ψαχνω...(υποτιτλους μεγαλωσα χαχα):p
Ρυθμίσεις, Προβολή, Γραμματοσειρά Συστήματος / Μέγεθος κειμενου :D

Ευχαριστωωω ,ζωντανες ταπετσαριες παίρνει?
Παίρνει, έχει επιλογή στις ρυθμίσεις :)

Θηρίο λέμε.... b2069e52b8b454bb807f034190d9b1b0.jpg55de45512da6874cb81d8353b8669356.jpg

ναι αλλά κλείνεις τα δεδομένα κάποια στιγμή (βράδυ;) άστα ανοιχτά και ξανά ποσταρε να δούμε ακριβώς τι χάνει το βράδυ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρε παλικαρια βαζετε που βαζετε τοσο μεγαλες εικονες βαλτε και κανα spoiler ελεος.

Και δεν φτανει αυτο κανετε και quote σε κειμενο με τις μεγαλες εικονες. :lol:

Απο aliexpress πήρα το δικό μου,πριν 3 εβδομάδες, από τον πωλητή Mi Zealer στέλνει από Ιταλία , έχει κάποιον συνεργάτη σε τέσσερις εργάσιμες απλά χρεώνει επιπλέον 18 δολλάρια,από την τιμή που στέλνει από κινα.Τελικη 225 ευρώ global version σφραγισμένο το πήρα τότε,με dhl στην πόρτα μου.
Του ζήτησες να σου σταλεί απο Ιταλία? Η ετσι στέλνει σε Ευρώπη αυτος?? Παντως θα τον ψάξω και άν τον βρω με εσωσες.

Ευχαριστώ και ολα τα παιδια για τις απαντήσεις..

LIVERPOOL FOR LIFE