leo06 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Εστελα και μαιλ στους διαχειριστές πριν μια εβδομάδα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. :ninja: όποιος ξέρει τι παίζει ας βοηθήσει. Ανεβάστε μέσω Tapatalk, δεν δουλεύει μέσω του browser εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ή ανεβάστε σε κάποιο site όπως imgur και βάλτε το λινκ εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ανεβάστε μέσω Tapatalk, δεν δουλεύει μέσω του browser εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ή ανεβάστε σε κάποιο site όπως imgur και βάλτε το λινκ εδώ Μάλιστα! Σόρρυ αλλά δεν θα μπορέσω το κάνω Δεν έχω τον χρόνο Απλά λοιπόν ν αναφέρω οτι δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις (δεν είμαι ειδικός στην φωτογραφία) και όσες φωτό έβγαλα (κυρίως πρόσωπα) είναι καταπληκτικές (όπως τις αντιλαμβάνομαι) Αν προκύψει χρόνος ή φτιάξουν το upload θ ανεβάσω τα screenshots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/16th/7.8.11.29/cn_daily/20181129112516/6ba50781/update.zip Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Δεν ξερω αν το εχει ψαξει κανεις, οταν κανεις το χερι σου προς τα πανω και μπαινει στο "search" πληκτρολογωντας κατι σε πεταει σε μηχανη αναζητησης της Yandex, εχω ανοιξει το stock browser το εχω αλλαξει σε Google αλλα δεν αλλαζει τιποτα, μονο οταν κανω αναζητηση απο τον browser ψαχνει σε google. Εχει βρει κανεις τροπο να το αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Δεν ξερω αν το εχει ψαξει κανεις, οταν κανεις το χερι σου προς τα πανω και μπαινει στο "search" πληκτρολογωντας κατι σε πεταει σε μηχανη αναζητησης της Yandex, εχω ανοιξει το stock browser το εχω αλλαξει σε Google αλλα δεν αλλαζει τιποτα, μονο οταν κανω αναζητηση απο τον browser ψαχνει σε google. Εχει βρει κανεις τροπο να το αλλαξει? Εννοείς εκεί που προτείνει εφαρμογές; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Εννοείς εκεί που προτείνει εφαρμογές; Ναι και μπορεις να κανεις και αναζητηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ναι και μπορεις να κανεις και αναζητηση! Ναι τώρα που το λες μονο αν επιλέξω με Googleθα κάνει αλλιώς κατευθείαν με άλλη εφαρμογή δεν ξερω ποια είναι Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ναι τώρα που το λες μονο αν επιλέξω με Googleθα κάνει αλλιώς κατευθείαν με άλλη εφαρμογή δεν ξερω ποια είναιΤο search που έχει είναι κομμάτι του stock browser, από το λίγο που έψαξα έχουν θέμα αρκετοί, άλλοι λένε για φλας κλπ που το θεωρώ περίεργο να θέλει φλας την Ρομ για να αλλάξει την μηχανή αναζήτησης, τώρα σε θέμα Ρομ σε ποια βρίσκεσαι; Γιατί δεν έχω μπει καθόλου να δω ποια είναι η τελευταία είμαι με αυτή που μου έφεραν το κινητό, 7.1.1.0 Sent from my 16th using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ναι έτσι βγαίνει και σε εμένα,εχω την global 7.1.1g μόλις το πρωί την περασα γιατί ειχα δοκιμάσει την κινεζικη 7.8.11.29/cn_daily Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καταλαβα, ηταν καλη η κινεζικη? Επισης καμια θηκη Ελλαδα εχεις βρει?Η καποια καλη θηκη απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καταλαβα, ηταν καλη η κινεζικη? Επισης καμια θηκη Ελλαδα εχεις βρει?Η καποια καλη θηκη απο ebay? Δεν είδα κάποια διαφορά ειχα βάλει και το morelocale εαν ηταν android 9 θα την κραταγα.Εχ παραγγείλει απο ebay 2θηκες και 1 τζαμί και απο εδω 1 τζαμι, μέχρι να έρθουν οι θήκες έβαλα μια θηκη απο xiaomi redmi 5 που έκατσε ακριβώς. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Δεν είδα κάποια διαφορά ειχα βάλει και το morelocale εαν ηταν android 9 θα την κραταγα.Εχ παραγγείλει απο ebay 2θηκες και 1 τζαμί και απο εδω 1 τζαμι, μέχρι να έρθουν οι θήκες έβαλα μια θηκη απο xiaomi redmi 5 που έκατσε ακριβώς.Ωραίος ο Μίστερ, θα το δοκιμασω Sent from my 16th using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παιδιά καλησπέρα, Υπάρχει πουθενά το 16th plus με global version; Όπου έχω ψάξει βρίσκω μόνο το μικρό. Με εξιτάρει η μεγάλη οθόνη και θα το προτιμούσα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Νομίζω το plus δεν έχει βγει σε global είναι μόνο για Κίνα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Νομίζω το plus δεν έχει βγει σε global είναι μόνο για Κίνα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξέρεις αν μελλοντικά θα βγει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ξέρεις αν μελλοντικά θα βγει; Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.ebay.com/itm/Meizu-16th-Plus-Smartphone-Android-8-0-Snapdragon-845-Octa-Core-6-5-Inch-GPS-4G/163369658030?hash=item26099726ae:m:mBxUk2PYMRZg6rXTEnQhjQg:rk:2:pf:0 Από Ebay Δεν ξέρω τι παίζει με Τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 https://www.ebay.com/itm/Meizu-16th-Plus-Smartphone-Android-8-0-Snapdragon-845-Octa-Core-6-5-Inch-GPS-4G/163369658030?hash=item26099726ae:m:mBxUk2PYMRZg6rXTEnQhjQg:rk:2:pf:0 Από Ebay Δεν ξέρω τι παίζει με Τελωνείο Αρχικά να σε ευχαριστήσω. Βλέπω όμως ότι δεν είναι η global version. Λείπουν οι μπάντες B7 και η B20. Μάλλον θα πάω στο μικρό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Αρχικά να σε ευχαριστήσω. Βλέπω όμως ότι δεν είναι η global version. Λείπουν οι μπάντες B7 και η B20. Μάλλον θα πάω στο μικρό. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν υπάρχει λόγος γι ευχαριστίες Δεν μπορεί να μην είναι η Global με όλες αυτές τις γλώσσες (οι Κινέζικες ROM έχουν μόνο Αγγλικά) Μάλλον απλά δεν γράφουν τις μπάντες εκ παραδρομής Ρώτα τους καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 το plus δεν έχει βγει σε global και δεν ξέρουμε αν θα βγει όποτε φίλε μακριά , καλύτερα πάρε το μικρό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ετρεξα ενα για δοκιμη 8.12.3A δεν έχει μεγάλη διαφορά με την global. Στάλθηκε από το 16th μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ηρθε η global : http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/16th/7.1.1.1/intl/20181205185947/7683f675/update.zip Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Τι γνώμη έχετε οι κάτοχοι για την μπαταρία του 16;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Τι γνώμη έχετε οι κάτοχοι για την μπαταρία του 16;; Μέχρι στιγμής κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα Πήρα κι έναν QC 3 φορτιστή στο αυτοκίνητο οπότε κάτω από 50% δεν εχω δει Πλήρη φόρτιση απο 0 - - - >100 χρειάζεται 1 ώρα και 2-3 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Μέχρι στιγμής κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα Πήρα κι έναν QC 3 φορτιστή στο αυτοκίνητο οπότε κάτω από 50% δεν εχω δει Πλήρη φόρτιση απο 0 - - - >100 χρειάζεται 1 ώρα και 2-3 λεπτά Μία χαρά λοιπόν,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosglasgow Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 καλησπερα μαγκες μου εχω πουλησει το 16αρι (οχι το plus) και μου εσκασε προχτες θηκη και tempered απο aliexp. που ειχα παραγγείλει και μου ειναι πλέον αχρηστα. Αν θελει κανεις με λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts