oxxy Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Λογικα ναι, ειχε περασει το 12μηνο , δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ειχα κανει την προηγουμενη ανανεωση, αλλα παει αρκετος καιρος. Αυτο το μηνα μπηκε κανονικα το 1 giga αλλα μετα απο 3 μερες επαψα να εχω internet στο κινητο, παροτι δεν ειχα καταναλωσει σχεδον καθολου δεδομενα, και μου ηρθε μηνυμα για ανανεωση. Στο site της wind που κοιταξα , ενω το δεινουν και σε νεες συνδεσεις το 1giga δεν βρηκα πουθενα να λεει καθε ποτε θελει ανανεωση. Στο καταστημα παντως ηταν κατηγορηματικοι, οτι πλεον θελει ανανεωση καθε 2 μηνες.Κάθε 12 μήνες θέλει ανανέωση(Δοκιμασμένο) Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Μου είπαν ότι θέλει μια φορά ανα έτος ανανέωση σε κάποιο πακέτο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 (edited) Μου είπαν ότι θέλει μια φορά ανα έτος ανανέωση σε κάποιο πακέτο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΑυτές που της έχουμε με το σταθερό... Βάζουν 1GB κάθε πρώτη του μηνα... Οπότε το πακέτο είναι οκ... Αν και μάλλον σου είπαν πα@@@@@ για το πακέτο... Το μόνο σίγουρο ότι θέλει ανανέωση μια φορά το χρόνο... Edited August 5, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Απο τη στιγμή που υπάρχει πακετο με διάρκεια 90 μερες https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ με ανανεωση 30€,δεν υπάρχει νόημα να ισχύει δίμηνη ανανέωση. Ο υπάλληλος θα έχει μείνει με την εντύπωση οτι η αλλαγή των καρτοκινητών ισχύει και στο mobile internet,κατι που δεν παίζει,θα αναφερόταν στην ανακοίνωση της αλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Έγω το πήρα για να αντικαταστήσω το συμβόλαιο των 30GB οπότε κάλεσα σε άσχετες στιγμές για να ρωτήσω διαφορετικούς εκπροσώπους για να είμαι πιο σίγουρος. 1. Θέλει μια ενεργοποίηση οποιαδήποτε πακέτου 1 φορά τον χρόνο για να μην λήξει η κάρτα. Αυτο για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει έστω μια φορά τον χρόνο δεν είναι πρόβλημα. Αναφέρομαι σε αυτούς που πήραν σκέτη SIM και δεν έχει καμία σχέση με τις ανανεώσεις του 1GB απο σταθερή wind που το δίνει δώρο. Αυτές οι SIM λήγουν σαν τις κανονικές μονο αν σταματήσεις το πρόγραμμα της σταθερής. 2. Το κάθε πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 4 φορές. 1 φορά μπορεί να ανανεωθεί από το κατάστημα στον ημερολογιακό μήνα τις επόμενες 3 μόνο μέσα από το site. 3. Με το που λήξει το πακέτο είτε ο όγκος δεδομένων είτε η ημερομηνία κανείς ανανέωση και στο καπάκι μπορεί να λειτουργήσει το επόμενο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να ενεργοποιήσεις 2 πακέτα ταυτόχρονα. 4. Δεν υπάρχει όριο πόσες κάρτες simplefi on the go με κάρτα μπορείς να έχεις στο όνομα σου. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Το 1. αυτό που περιγράφεις στο τέλος δεν ισχύει(ότι λήγουν μόνο αν κόψεις τη σύνδεση). Οι κάρτες που σου δίνουν με το 1Gb από σταθερό θέλουν επίσης μια φορά το χρόνο. Είναι η ίδια κάρτα με αυτή που αγόρασες εσύ, με τη διαφορά ότι αυτόματα κάθε 1η του μηνός παίρνει αυτόματα 1 gb. Άσχετο-σχετικό : έχω 2 τέτοιες κάρτες από 2 συνδέσεις σταθερού. Την μία την είχα δώσει σε συγκενικό μου πρόσωπο εδώ και 10 μήνες. Διαπίστωσα πως η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο παίρνει 2 gb αντί για 1... Κάπως ανεξήγητο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Το 1. αυτό που περιγράφεις στο τέλος δεν ισχύει(ότι λήγουν μόνο αν κόψεις τη σύνδεση). Οι κάρτες που σου δίνουν με το 1Gb από σταθερό θέλουν επίσης μια φορά το χρόνο. Είναι η ίδια κάρτα με αυτή που αγόρασες εσύ, με τη διαφορά ότι αυτόματα κάθε 1η του μηνός παίρνει αυτόματα 1 gb. Άσχετο-σχετικό : έχω 2 τέτοιες κάρτες από 2 συνδέσεις σταθερού. Την μία την είχα δώσει σε συγκενικό μου πρόσωπο εδώ και 10 μήνες. Διαπίστωσα πως η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο παίρνει 2 gb αντί για 1... Κάπως ανεξήγητο. Sent from my SM-G930FΑκριβώς όπως τα λέει ο Mark καμία διαφορά δεν έχουν η κάρτες μας με την δικιά σου cmvr η μόνη διαφορά ότι εμάς μας βάζουν δωρεάν 1GB λόγω σταθερού Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Τι να πω ρε παιδιά ότι είπαν στην υποστήριξη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Τι να πω ρε παιδιά ότι είπαν στην υποστήριξη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΤρίχες... Μακάρι να ήξεραν τι πουλάνε... Και τι υπηρεσίες παρέχουν. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Άσχετο-σχετικό : έχω 2 τέτοιες κάρτες από 2 συνδέσεις σταθερού. Την μία την είχα δώσει σε συγκενικό μου πρόσωπο εδώ και 10 μήνες. Διαπίστωσα πως η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο παίρνει 2 gb αντί για 1... Κάπως ανεξήγητο. Sent from my SM-G930F Την κάρτα αυτή την έχεις μεταβιβάσει στο όνομα του συγγενικού σου προσώπου; Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά φοβάμαι οτι μετά θα σταματήσει να παίρνει το δωρεάν gb κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Όχι φυσικά. Γιατί να το κάνω; Αν σταματήσει σε αυτήν την περίπτωση, λογικό θα μου φανεί. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να το αντικαταστήσω το 30gb πας σε κατάστημα και διακοπτεις και παίρνεις μία κάρτα και είσαι έτοιμος βάζοντας το επιτόπου στο mifi που έχουμε από το συμβόλαιό?Έγω το πήρα για να αντικαταστήσω το συμβόλαιο των 30GB οπότε κάλεσα σε άσχετες στιγμές για να ρωτήσω διαφορετικούς εκπροσώπους για να είμαι πιο σίγουρος. 1. Θέλει μια ενεργοποίηση οποιαδήποτε πακέτου 1 φορά τον χρόνο για να μην λήξει η κάρτα. Αυτο για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει έστω μια φορά τον χρόνο δεν είναι πρόβλημα. Αναφέρομαι σε αυτούς που πήραν σκέτη SIM και δεν έχει καμία σχέση με τις ανανεώσεις του 1GB απο σταθερή wind που το δίνει δώρο. Αυτές οι SIM λήγουν σαν τις κανονικές μονο αν σταματήσεις το πρόγραμμα της σταθερής. 2. Το κάθε πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 4 φορές. 1 φορά μπορεί να ανανεωθεί από το κατάστημα στον ημερολογιακό μήνα τις επόμενες 3 μόνο μέσα από το site. 3. Με το που λήξει το πακέτο είτε ο όγκος δεδομένων είτε η ημερομηνία κανείς ανανέωση και στο καπάκι μπορεί να λειτουργήσει το επόμενο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να ενεργοποιήσεις 2 πακέτα ταυτόχρονα. 4. Δεν υπάρχει όριο πόσες κάρτες simplefi on the go με κάρτα μπορείς να έχεις στο όνομα σου. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να το αντικαταστήσω το 30gb πας σε κατάστημα και διακοπτεις και παίρνεις μία κάρτα και είσαι έτοιμος βάζοντας το επιτόπου στο mifi που έχουμε από το συμβόλαιό? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαίνεις κάνεις διακοπή το συμβόλαιο. Ένα μήνα μετα γίνεται διακοπή οπότε θα έχεις για ένα ακόμη μήνα τα 30gb. Μην ξεχνάς ότι έχει και τέλος διακοπής 10ευρω. Όποια στιγμή θέλεις πάρε ένα simplefi on the go με κάρτα από οποιαδήποτε site και ενεργοποίησε το όποτε σε βολεύει. Μπορείς να το αγοράσεις και από το site με 18ευρω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Από ότι βλέπω τώρα στο σιτε ούτε να.Το παραγγείλω μπορώ ούτε εικονικά μα ανανεώσω μπορώ ηλεκτρονικά.Είναι δοκιμασμένο η θα τρέχουμε στο κατάστημα κάθε φορά για ανανέωση?Πηγαίνεις κάνεις διακοπή το συμβόλαιο. Ένα μήνα μετα γίνεται διακοπή οπότε θα έχεις για ένα ακόμη μήνα τα 30gb. Μην ξεχνάς ότι έχει και τέλος διακοπής 10ευρω. Όποια στιγμή θέλεις πάρε ένα simplefi on the go με κάρτα από οποιαδήποτε site και ενεργοποίησε το όποτε σε βολεύει. Μπορείς να το αγοράσεις και από το site με 18ευρω. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από οποιοδήποτε σιτε?Εκτός της wind από πού αλλού μπορώ?Από ότι βλέπω τώρα στο σιτε ούτε να.Το παραγγείλω μπορώ ούτε εικονικά μα ανανεώσω μπορώ ηλεκτρονικά.Είναι δοκιμασμένο η θα τρέχουμε στο κατάστημα κάθε φορά για ανανέωση? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Καλησπερα. Εχω 2play και εχω την προσφορα με το 1giga που μπαινει καθε μηνα σε ξεχωριστη καρτα. Αυτη η καρτα ηθελε ανανεωση καθε 12 μηνες με 5 ευρω. Χθες μου ηρθε μηνυμα οτι πρεπει να παω να ανανεωσω την καρτα με 5 ευρω. Σημερα πηγα και την ανανεωσα και αφου πληρωσα μου λενε στο καταστημα , οτι πλεον πρεπει να κανω ανανεωση καθε 2 μηνες και οτι το 12μηνο δεν ισχυει πλεον. Ισχυει οντως αυτο? Γνωριζει καποιος? εγω παω καθε χρονο μια φορα στο καταστημα και αλλαζω το νουμερο μολις σταματανε να φορτωνουν το 1γιγα. δεν τους βαζω καρτα ποτε. αυτη τη χαζομαρα πρεπει να βαλεις καρτα ανα 3μηνα κτλ μου την ειχαν πει και εμενα αλλα τους ειπα θα ερχομαι καθε χρονο να αλλαζω sim. Edited August 7, 2018 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Από ότι βλέπω τώρα στο σιτε ούτε να.Το παραγγείλω μπορώ ούτε εικονικά μα ανανεώσω μπορώ ηλεκτρονικά.Είναι δοκιμασμένο η θα τρέχουμε στο κατάστημα κάθε φορά για ανανέωση? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από οποιοδήποτε σιτε?Εκτός της wind από πού αλλού μπορώ? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την πήρα από κατάστημα. Τις πρώτες 3 ημέρες πλακωνόμουν με την υποστήριξη γιατί δεν λειτουργούσε η κάρτα. Ακόμα όταν έμπαινες στην ανανέωση δεν έβγαζε τα νέα πακέτα (2, 10, 15, 30 GB) αλλά τελικά το έφτιαξαν και αυτό. Η ανανέωση λειτουργεί μια χαρά από το site. Έτσι και αλλιώς αν χρειαστείς να κάνεις πάνω από μια μέσα στον ίδιο μήνα μόνο μέσω του site γίνεται. Μια φορά κόλλησε αλλά τους τηλεφώνησα και μετά από κάποιες ώρες επανήλθε. Οπότε σου συνιστώ αν πήρες από κατάστημα την κάρτα να περιμένεις 48 ώρες ώστε το βραδύκαυστο σύστημα τους να το προσαρτήσει και να το ενεργοποιήσει σωστά. Παίζει αν αγοράσεις την κάρτα από το site να μην έχει το πρόβλημα αφού θα στείλεις πίσω με την Κούριερ την ταυτότητα σου και μετά από 4 ημέρες περίπου θα ενεργοποιηθεί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Την πήρα από κατάστημα. Τις πρώτες 3 ημέρες πλακωνόμουν με την υποστήριξη γιατί δεν λειτουργούσε η κάρτα. Ακόμα όταν έμπαινες στην ανανέωση δεν έβγαζε τα νέα πακέτα (2, 10, 15, 30 GB) αλλά τελικά το έφτιαξαν και αυτό. Η ανανέωση λειτουργεί μια χαρά από το site. Έτσι και αλλιώς αν χρειαστείς να κάνεις πάνω από μια μέσα στον ίδιο μήνα μόνο μέσω του site γίνεται. Μια φορά κόλλησε αλλά τους τηλεφώνησα και μετά από κάποιες ώρες επανήλθε. Οπότε σου συνιστώ αν πήρες από κατάστημα την κάρτα να περιμένεις 48 ώρες ώστε το βραδύκαυστο σύστημα τους να το προσαρτήσει και να το ενεργοποιήσει σωστά. Παίζει αν αγοράσεις την κάρτα από το site να μην έχει το πρόβλημα αφού θα στείλεις πίσω με την Κούριερ την ταυτότητα σου και μετά από 4 ημέρες περίπου θα ενεργοποιηθεί.Ακόμα και αυτή την στιγμή ούτε να το παραγγείλω μπορώ ούτε να κάνω ανανέωση έστω και εικονικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ακόμα και αυτή την στιγμή ούτε να το παραγγείλω μπορώ ούτε να κάνω ανανέωση έστω και εικονικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να κάνεις ανανέωση πρέπει να βάλεις το νούμερο του δικό σου simplefi on the go με κάρτα. Αν βάζεις ότι νούμερο να είναι δεν θα λειτουργήσει η ανανέωση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Που πας?Στο site επαναλαμβάνω δεν μπορώ ούτε να το παραγγείλω Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Που πας?Στο site επαναλαμβάνω δεν μπορώ ούτε να το παραγγείλω Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/ κόκκινο κουμπάκι... Παράγγειλε τώρα.. η απευθείας από εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Που πας?Στο site επαναλαμβάνω δεν μπορώ ούτε να το παραγγείλω Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓράψε λάθος φίλε μου εμένα για κάποιο λόγο δεν με άφηνε τώρα μπήκα κανονικά και τα τσέκαρα.Πήγα σε κατάστημα έκανα αίτηση διακοπής.Δεν μου ζήτησαν 10€ ίσως γιατί έχει λήξει η δέσμευση μου.Το κακό είναι ότι αργούν να το λήξουν.Θα χρεωθω τον τρέχων μήνα αλλά και τον επόμενο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γράψε λάθος φίλε μου εμένα για κάποιο λόγο δεν με άφηνε τώρα μπήκα κανονικά και τα τσέκαρα.Πήγα σε κατάστημα έκανα αίτηση διακοπής.Δεν μου ζήτησαν 10€ ίσως γιατί έχει λήξει η δέσμευση μου.Το κακό είναι ότι αργούν να το λήξουν.Θα χρεωθω τον τρέχων μήνα αλλά και τον επόμενο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα σου έρθει ένας ακόμα λογαριασμός που θα είναι 10 ευρω με το τέλος διακοπής. 2 φορές το εχω κόψει στα τελευταία 5 χρόνια και πάντα έτσι γίνεται. Αυτοί απο το κατάστημα έπρεπε να σε ενημερώσουν άλλα κλασικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Θα σου έρθει ένας ακόμα λογαριασμός που θα είναι 10 ευρω με το τέλος διακοπής. 2 φορές το εχω κόψει στα τελευταία 5 χρόνια και πάντα έτσι γίνεται. Αυτοί απο το κατάστημα έπρεπε να σε ενημερώσουν άλλα κλασικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΑς είναι.Άλλη ερώτηση τώρα.Από την στιγμή που με το συμβόλαιό θα είμαι καλυμμένος έως 26 Σεπτεμβρίου αν παραγγείλω από τώρα την simple fi κάρτα αυτή η κάρτα των 18€ για 20GB για δύο μήνες μέχρι πότε πρέπει να την ενεργοποιήσω? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ας είναι.Άλλη ερώτηση τώρα.Από την στιγμή που με το συμβόλαιό θα είμαι καλυμμένος έως 26 Σεπτεμβρίου αν παραγγείλω από τώρα την simple fi κάρτα αυτή η κάρτα των 18€ για 20GB για δύο μήνες μέχρι πότε πρέπει να την ενεργοποιήσω? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό δεν το ξέρω γιατί η δικιά μου που την πήρα από κατάστημα είχε μέσα μόνο 500mb για 30 ημέρες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 εγω παω καθε χρονο μια φορα στο καταστημα και αλλαζω το νουμερο μολις σταματανε να φορτωνουν το 1γιγα. δεν τους βαζω καρτα ποτε. αυτη τη χαζομαρα πρεπει να βαλεις καρτα ανα 3μηνα κτλ μου την ειχαν πει και εμενα αλλα τους ειπα θα ερχομαι καθε χρονο να αλλαζω sim. Για να αλλαξεις sim ζητανε 10 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts