kmpatra Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Οχι αυτό που λες είναι για νέα σύνδεση στα 18 ευρώ,πρέπει να βάλεις ποσό από την ιστοσελίδα από τις διαθέσιμες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 οκ, τοτε θα ενεργοποιησω τη sim που μου εστειλαν τωρα για να βαλω τα 18€ και θα βγαλω σε αχρηστια αυτη που εχω τωρα. Ποσο καιρο εχω στη διαθεση μου να το ενεργοποιησω απο τη στιγμη που μου την εστειλαν? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Κατσε μην μπερδευτούμε. Πήρες μια sim με 20€ online και ειχε μαζί κάρτα ανανέωσης των 18€? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/online-paraggelia-paketou-mobile-broadband/ Γι'αυτο λέμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 παραγγειλα αυτη ναι. Αλλα επειδη αργησε να ερθει, πηρα μια αλλη sim απο καταστημα και εβαλα σε αυτη πακετο με 20€ για 3 μηνες. μετα απο αρκετες μερες ηρθε και αυτη που ειχα παραγγειλει και εχει μεσα μια scratch card των 18€. Και αναρρωτιεμαι αν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα αυτη για να αναννεωσω την 1η. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 (edited) Θεωρητικά θα μπορούσες να βάλεις τα 18€ όπου θέλεις...δεν ξέρω όμως αν θα πάρεις τα 20 γιγα που λέει στον άλλον αριθμό,γιατί στα διαθέσιμα πακέτα δεν φαίνεται τέτοια παροχή. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ Βεβαια είναι scratch card οπότε μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Edited January 23, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 παραγγειλα αυτη ναι. Αλλα επειδη αργησε να ερθει, πηρα μια αλλη sim απο καταστημα και εβαλα σε αυτη πακετο με 20€ για 3 μηνες. μετα απο αρκετες μερες ηρθε και αυτη που ειχα παραγγειλει και εχει μεσα μια scratch card των 18€. Και αναρρωτιεμαι αν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα αυτη για να αναννεωσω την 1η. γενικα μπορουμε να αγοραζουμε μετα την ληξη των 18gb απο την scratch card μια νεα καρτα σημ παλι των 20 ευρω για να παρουμε τα 18gb για 3 μηνεες; ή οχι; υπαρχει περιορισμος στο καθε ατομικο αφμ να εχουμε μια simplyfi ιντερνετ με καρτα; ή δεν γινεται ; επισης ποσο καιρο μπορουμε να ενεργοποιησουμε την scratch card ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Έχω το συμβόλαιο με τα 20GB. Κάρτα με μόνο ίντερνετ τίποτα άλλο.. Ξέρουμε πόσα από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ιταλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 τιποτα απο αυτα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις σε roaming. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλημερα παιδια Αγορασα μεσω internet την προσφορα για 20gb για δυο μηνες με 18€ για την κοπελα μου Η κοπελα μου πηρε το πακετακι προχθες το απογευμα απο την εταιρεια courier.. Ποσο λετε διαστημα θα χρειαστει για να ενεργοποιηθει? Επισης το πακετο μεσα ειχε κλασικα την sim τις οδηγιες κ μια καρτα που αντι ομως να λεει πανω 20 giga για 2 μηνες λεει 18€ 15μερες κ 3gb Τι εγινε μας πιασαν κοτσους να αρχισω τα μπινελικια στα τηλεφωνα τους?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλημερα παιδια Αγορασα μεσω internet την προσφορα για 20gb για δυο μηνες με 18€ για την κοπελα μου Η κοπελα μου πηρε το πακετακι προχθες το απογευμα απο την εταιρεια courier.. Ποσο λετε διαστημα θα χρειαστει για να ενεργοποιηθει? Επισης το πακετο μεσα ειχε κλασικα την sim τις οδηγιες κ μια καρτα που αντι ομως να λεει πανω 20 giga για 2 μηνες λεει 18€ 15μερες κ 3gb Τι εγινε μας πιασαν κοτσους να αρχισω τα μπινελικια στα τηλεφωνα τους??Απλά είναι παλιό το πακέτο που σου έστειλαν και γράφει το παλιό 3gb. Μια σε θα έχεις τα 20gb. Για ενεργοποίηση υπολόγισε 3 με 4 εργάσιμες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Σωστά. Γράφει έτσι αλλά ενεργοποιεί τα 20gb ο κωδικός Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 ααα οκ ευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει μια εφαρμογή για το simplefi, θα απλοποιήσει τα πράγματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Aκριβώς αυτό και γενικότερα να φτιάξουν καλύτερα την οnline διαδικασία ενημέρωσης. Εκανα πριν λίγο ανανέωση με paypal και ενώ έδειξε ότι ολοκληρώθηκε κανονικά η πληρωμή, μου πέταξε στο τέλος ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχω φτάσει το επιτρεπτό όριο ανανεώσεων του μήνα και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ενώ δεν είχα κάνει άλλη ανανέωση απο την αρχική αγορά της κάρτας... Μπαίνω paypal να κάνω refund και μέχρι να ολοκληρώσω την διαδικασία, ήρθε sms στο κινητό ότι η ανανέωση πραγματοποιήθηκε :lol: γυπαρχει περιορισμος στο καθε ατομικο αφμ να εχουμε μια simplyfi ιντερνετ με καρτα; Λογίζεται σαν καρτοκινητό και ως εκ τούτου μπορείς να έχεις στο όνομα σου μέχρι 6 σιμ απο κάθε ελληνικό δίκτυο ή 20 απο ένα δίκτυο μόνο Edited March 25, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλύτερα να μείνει έτσι αν είναι να φτιάξουν app και να ανεβάσουν την τιμή :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Eτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Δυστυχώς μετράει αντίστροφα και αυτό το πακέτο. Το χουν πάρει χαμπάρι όλοι οι τζ@μπ@τζήδες του Ελλαδικού χάρτη. Παίρνουν την σιμ την βάζουν στο κινητό, 2η σιμ, μόνο για ίντερνετ. Σύντομα χαιρετάει και αυτό ή θα μείνει μόνο το πακέτο των 25€. Edited March 25, 2019 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Δυστυχώς μετράει αντίστροφα και αυτό το πακέτο. Το χουν πάρει χαμπάρι όλοι οι τζ@μπ@τζήδες του Ελλαδικού χάρτη. Παίρνουν την σιμ την βάζουν στο κινητό, 2η σιμ, μόνο για ίντερνετ. Σύντομα χαιρετάει και αυτό. Για ποιον λόγο τζαμπατζήδες; Τζαμπατζης είναι αυτός που πληρώνει 25 ευρώ για να αγοράσει 30 γίγα; Άλλο σημαίνει η λέξη τζαμπατζης. Και από πού προκύπτει ότι μετράει αντίστροφα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Για ποιον λόγο τζαμπατζήδες; Τζαμπατζης είναι αυτός που πληρώνει 25 ευρώ για να αγοράσει 30 γίγα; Άλλο σημαίνει η λέξη τζαμπατζης. Και από πού προκύπτει ότι μετράει αντίστροφα; Από εχτές το γράφουν σε ένα παρόμοιο τεχνολογικό ιστότοπο. Ίσως την γλυτώσει των 25€. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Από εχτές το γράφουν σε ένα παρόμοιο τεχνολογικό ιστότοπο. Ίσως την γλυτώσει των 25€. Μπορεί να είναι φήμες όμως. Θα δείξει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 QUOTE=p_k;7808690]Μπορεί να είναι φήμες όμως. Θα δείξει. Και με τον βάτραχο έτσι δεν έγινε; Όλοι είχαν πάρει από έναν βάτραχο. Αυτα τα πακέτα είναι καλά για ώρες ανάγκης ή στις διακοπές σου, αν πας να το κάνεις μόνιμα, το βλέπουν και τελειώνει το παστόψαρρο. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να είναι φήμες όμως. Θα δείξει. Και με τον βάτραχο έτσι δεν έγινε; Όλοι είχαν πάρει από έναν βάτραχο. Αυτα τα πακέτα είναι καλά για ώρες ανάγκης ή στις διακοπές σου, αν πας να το κάνεις μόνιμα, το βλέπουν και τελειώνει το παστόψαρρο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Δεν είναι έτσι τα πράγματα, πολλοί χρειάζονται δεδομένα για διάφορους λόγους και δεν έχουν σταθερή σύνδεση, πάλι για διάφορους λόγους. Τώρα τα παστοψαρα κλπ, για να πω την αλήθεια δεν κατέχω τι είναι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Δεν είναι έτσι τα πράγματα, πολλοί χρειάζονται δεδομένα για διάφορους λόγους και δεν έχουν σταθερή σύνδεση, πάλι για διάφορους λόγους. Τώρα τα παστοψαρα κλπ, για να πω την αλήθεια δεν κατέχω τι είναι. Εγώ το θεωρώ αδιανόητο στη σημερινή εποχή, στο σπίτι σου, να μην έχεις σταθερή γραμμή DSL η VDSL και να περιμένεις να έχεις μονιμο ίντερνετ απ' αυτά τα πακέτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Αυτοί που ταξιδεύουν συχνά; Δεν χρειάζονται ίντερνετ; Τι πρέπει να κάνουν; Αντί να επιθυμούμε μείωση των τιμών, λέμε τζαμπατζήδες όσους αγοράζουν mobile internet; Μην τα ισοπεδωνετε όλα, ο κάθε άνθρωπος ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται. Πάντα φιλικά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έχω παράδειγμα από τον αδερφό μου που είναι ναυτικός. Φεύγει σε ταξίδι για 5-6 μήνες, γυρνάει και κάθεται 3. Δεν συμφέρει να πληρώνει dsl. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts