quazy Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παίδες, και όσοι ασχοληθήκατε με το θέμα των μετρητών, σας ευχαριστώ. Αλλά εσείς καταλάβατε λάθος μετρητή... Αυτό που λέτε το ξέρω, χαίρω πολύ. Δείτε: Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Καρτέλα Σύστημα -> Πληροφορίες Συσκευής. Εκεί έχει κλασικά τις εξής καρτέλες: "Έκδοση, Υλικό, Ταυτότητα, Διάρκεια Κλήσης". Εάν πάτε στην τελευταία, βλέπετε: Εισερχόμενα: Χ Ώρες Ψ Λεπτά Ζ Δευτερόλεπτα. Εξερχόμενα: Α Ώρες Β Λεπτά Γ Δευτερόλεπτα. Ε, αυτοί οι μετρητές ΔΕ μηδενίζονται που να χτυπιέστε κάτω! Πώς γίνεται όταν μιλάμε για Hard Reset να μη μηδενίζονται ποτέ; ΔΕΝ αποθηκεύονται στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Άρα κάτι παίζει με την εσωτερική μνήμη. Να "ενσωματώνεται" η διάρκεια κλήσεων στη ROM πριν από κάθε Hard Reset το αποκλείω. Άρα;;; ΠΟΥ;;; Πριν το τελευταίο μου Hard Reset άφησα τη συσκευή 1 ώρα χωρίς μπαταρία για να σιγουρευτώ ότι τέλειωσε κ η εφεδρική. Σκέφτηκα ότι ίσως η εφεδρική τα κρατούσε κάπου. Όμως όχι. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι όχι το ότι δε μηδενίζονται, αλλά το ότι μου αφήνει στο μυαλό υποψίες ότι το Hard Reset μάλλον είναι λιγότερο Hard κι από το ζελέ Fructis Hard για τα μαλλιά (άλλη μούφα κι αυτή, για να γελάσουμε κ λίγο)... (Πειράζει που δε συμβιβάζομαι και θέλω οι συσκευές μου να είναι ανοιχτό βιβλίο; Όοοοοχι! Καλά κάνω! Και γι' αυτό πειραματίζομαι συνεχώς... Χεχεχε!!!) Τους θερμότατους χαιρετισμούς μου στον katsj!! Καλή σου μέρα φίλε! :) Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Eimai kakos???????? Euxaristo euxaristo poly! :D Mou aresei na eimai kakos me tetoies periptoseis! :D By the way my name is Yiannis :geek: Vre to xerwe oti se lene Giannh to "einai polla ta lefta ARH" einai istorikh ataka tou papagianopoulou an den kanw lathos sth tainia "kokkina fanaria". Thn xrhsimopoiouse poly o sygxwremenos o Mponatsos .... :rolleyes: :rolleyes: :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 File sequent_c...gia na sou lysw kathe distagmo kai aporia gia th metapidish sou apo s60 se ppc..tha sou dwsw ena paradeigma..To s60,einai san na exeis mia gkomena sto krevati,h opoia einai tou '"klasikou repertoriou"..Thn psilopsaxnei,alla einai psiloprovlepsimh...Mia tha sou katsei apo panw,mia tha gyrisei sto plai,mia tha sou kanei stomatiko...Alla meses-akres ksereis peripou mexri pou tha ftasei...E kai mia wraia prwia,tha th varetheis kai tha peis:"Ante geiaaaa"..To ppc einai sa mia gynaikara olo mysthrio..den ksereis ti tha sou ksimerwsei...Ase pou eksaptei kai th fantasia sou!!Mia mera tha sou ntythei kalogria,thn allh mathitrioula,thn alli nosokoma...tha ferei kai ta mastigia ths kai ta sex toys ths...kai ths files ths gia kammia partouzitsa...Tha se exei synaxeia sth tsita!!Milame gia poly repertorio re paidaki mou!! Agori mou esy xaramizese :D Epitelous mia kritiki me NOHMA !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παίδες, και όσοι ασχοληθήκατε με το θέμα των μετρητών, σας ευχαριστώ. Αλλά εσείς καταλάβατε λάθος μετρητή... Αυτό που λέτε το ξέρω, χαίρω πολύ. Δείτε: Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Καρτέλα Σύστημα -> Πληροφορίες Συσκευής. Εκεί έχει κλασικά τις εξής καρτέλες: "Έκδοση, Υλικό, Ταυτότητα, Διάρκεια Κλήσης". Εάν πάτε στην τελευταία, βλέπετε: Εισερχόμενα: Χ Ώρες Ψ Λεπτά Ζ Δευτερόλεπτα. Εξερχόμενα: Α Ώρες Β Λεπτά Γ Δευτερόλεπτα. Ε, αυτοί οι μετρητές ΔΕ μηδενίζονται που να χτυπιέστε κάτω! Πώς γίνεται όταν μιλάμε για Hard Reset να μη μηδενίζονται ποτέ; :) Swstos Afto akribws to problhma prospathei na lysei kai o xadelfos mou kai dhmiourghthike olh h istoria pou sas periegrapsa me to support ths ACE HELLAS. Efxaristw ton filo v@gelis pou mou sinestise to Today Phone pro pistevo oti tha kanei thn douleia tou (arkei na to vrw prwta ) ... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Nαι. Μόνο τα wav, 3gp, wmv, wma, mp4, wm, asf, mid αφήνει να κάνεις assign. :( Mhpws den sou kanei ta MP3 giati einai megala se megethos, dokimases me ena mikro mp3 katw apo ta 500kb by the way ti mynhma sou vgazei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Φίλοι μου μία ερώτηση αρκετά σημαντική για μένα!!! ενδιαφέρομαι για το imate και ερωτώ: παίζει Video σε full screenlandscape mode??????αξίζει να το χρησιμοποήσεις εκτός των άλλων και γιααναπαραγωγή ταινιών???ποιό το κατάλληλο και πιο βέλτιστο format για τηνμετατροπή ταινιών για το imate?????μέγεθος μιας ταινίας π.χ. δύοωρών???? :geek: Φυσικά! DivX/XviD format παίζει το PPC μέσω του BetaPlayer (μη σε ξεγελάει το όνομα! :P). Αν θυμάμαι καλά από παλιά που είχα PPC το μέγεθος για μια ταινία 2 ωρώνμε συγκεκριμένο encoding ήταν γύρω στα 200-250Mb. Αυτό βέβαια πριν 2χρόνια! Δε ξέρω αν έχουν αλλάξει σημαντικά τα πράγματα! Επίσης υπάρχει προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά και σου κάνει convert τις movies αυτόματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Φυσικά! DivX/XviD format παίζει το PPC μέσω του BetaPlayer (μη σε ξεγελάει το όνομα! :P). Αν θυμάμαι καλά από παλιά που είχα PPC το μέγεθος για μια ταινία 2 ωρώνμε συγκεκριμένο encoding ήταν γύρω στα 200-250Mb. Αυτό βέβαια πριν 2χρόνια! Δε ξέρω αν έχουν αλλάξει σημαντικά τα πράγματα! Επίσης υπάρχει προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά και σου κάνει convert τις movies αυτόματα! να προσθέσω ό,τι υπάρχουν 2-3 τέτοια προγραμματάκια. ;) με ακουστικά (ακόμα και ΒΤ) η ταινία γίνεται απόλαυση με ένα ππσί. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Swstos Afto akribws to problhma prospathei na lysei kai o xadelfos mou kai dhmiourghthike olh h istoria pou sas periegrapsa me to support ths ACE HELLAS. Efxaristw ton filo v@gelis pou mou sinestise to Today Phone pro pistevo oti tha kanei thn douleia tou (arkei na to vrw prwta ) ... :o To Today Phone Pro ths Funny Snake mporeis na to vreis EDW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 να προσθέσω ό,τι υπάρχουν 2-3 τέτοια προγραμματάκια. ;) με ακουστικά (ακόμα και ΒΤ) η ταινία γίνεται απόλαυση με ένα ππσί. Ta 3 kalytera gia ayth th douleia: -DVD to pocket pc -Pocket DVD Wizard -Pocket DVD Studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Mhpws den sou kanei ta MP3 giati einai megala se megethos, dokimases me ena mikro mp3 katw apo ta 500kb by the way ti mynhma sou vgazei? Στο dropdown menu που έχει, που διαλέγεις τι είδους αρχεία θα σου βγάλει στη λίστα για να επιλέξεις ringtone, έχει τις επιλογές που σου πα (wav, mp4, wma κλπ). Ξεχωριστά τη καθεμία, και τέλος έχει All και σε παρένθεση τις πιο πάνω επεκτάσεις. Τα mp3 που δοκίμασα ήταν όντως μεγάλα. 3+ ΜΒ. Θα δοκιμάσω και με μικρότερο και θα επανέρθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 To Today Phone Pro ths Funny Snake mporeis na to vreis EDW Oups sorry gia to pm molis twra eida to reply sou ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παιδιά, εγκατέστησα το Intellipad στο 2020 μου. Δουλέυει μια χαρά, απλά δεν έχει ελληνικό Τ9 όπως τα S100. Μπορείτε να το βρείτε το αρχείο μήπως και να το δώσετε για να το έχουμε και εμείς οι 2020αδες? :) Το έχει ψάξει κανένας που είναι; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Δείτε: Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Καρτέλα Σύστημα -> Πληροφορίες Συσκευής. Εκεί έχει κλασικά τις εξής καρτέλες: "Έκδοση, Υλικό, Ταυτότητα, Διάρκεια Κλήσης". Εάν πάτε στην τελευταία, βλέπετε: Εισερχόμενα: Χ Ώρες Ψ Λεπτά Ζ Δευτερόλεπτα. Εξερχόμενα: Α Ώρες Β Λεπτά Γ Δευτερόλεπτα. Ε, αυτοί οι μετρητές ΔΕ μηδενίζονται που να χτυπιέστε κάτω! Πώς γίνεται όταν μιλάμε για Hard Reset να μη μηδενίζονται ποτέ; ΔΕΝ αποθηκεύονται στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Άρα κάτι παίζει με την εσωτερική μνήμη. Να "ενσωματώνεται" η διάρκεια κλήσεων στη ROM πριν από κάθε Hard Reset το αποκλείω. Άρα;;; ΠΟΥ;;; Πριν το τελευταίο μου Hard Reset άφησα τη συσκευή 1 ώρα χωρίς μπαταρία για να σιγουρευτώ ότι τέλειωσε κ η εφεδρική. Σκέφτηκα ότι ίσως η εφεδρική τα κρατούσε κάπου. Όμως όχι. Loipon gia diabase kai auto! Poustia bebaia alla einai mia lisi! :D * Call someone. * turn back clock as many hours as the outgoing counter * hang up * Let someone call you * turn back clock as many hours as incoming counter * hang up don't overturn, because it will cause the counter to be in the millions. THis solution is so easy, nobody figured it out until now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Τέλειος!!!! Σε εμένα πέτυχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Nα ρωτήσω κάτι? Όταν το Jam/S100 μπαίνει σε αναμονή και τότε σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, ανοίγει αυτόματα. Σωστά? Όταν σου κάνουν αναπάντητη τί γίνεται? Ανοίγει πάλι κανονικά ή "δεν παίρνει χαμπάρι" και συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...?:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Loipon gia diabase kai auto! Poustia bebaia alla einai mia lisi! :D * Call someone. * turn back clock as many hours as the outgoing counter * hang up * Let someone call you * turn back clock as many hours as incoming counter * hang up don't overturn, because it will cause the counter to be in the millions. THis solution is so easy, nobody figured it out until now Hmm Tha to dokimasw kai tha sas pw... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Nα ρωτήσω κάτι? Όταν το Jam/S100 μπαίνει σε αναμονή και τότε σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, ανοίγει αυτόματα. Σωστά? Όταν σου κάνουν αναπάντητη τί γίνεται? Ανοίγει πάλι κανονικά ή "δεν παίρνει χαμπάρι" και συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...?:) Xypnaei koudoumaei kai xanakoimate :D :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quazy Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Katsj μου, φυσικά περίμενα ότι εσύ θα την ξετρύπωνες τη λύση ή θα την έφτιαχνες μόνος σου. Χεχε.. Εύγε παιδί μου, εύγε! Θα σου βάλω 10 με τόνο στον έλεγχο! :D Το θέμα όμως παραμένει... Για να μη μηδενίζονται με Hard Reset, κάπου αποθηκεύονται..... Αυτό που πρότεινες είναι μια λύση, αλλά απλά μια λύση για τα μάτια του κόσμου. Δεν το λύνει. Το καλύπτει... Κ δε συμβιβάζομαι εύκολα, αυτό είναι το μείον μου. Συνεχίζω λοιπόν να ψάχνω κάθε ύποπτο αρχείο κι ελπίζω κάτι να βρω... Next try? Παράθεση No Info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Katsj μου, φυσικά περίμενα ότι εσύ θα την ξετρύπωνες τη λύση ή θα την έφτιαχνες μόνος σου. Χεχε.. Εύγε παιδί μου, εύγε! Θα σου βάλω 10 με τόνο στον έλεγχο! :D Το θέμα όμως παραμένει... Για να μη μηδενίζονται με Hard Reset, κάπου αποθηκεύονται..... Αυτό που πρότεινες είναι μια λύση, αλλά απλά μια λύση για τα μάτια του κόσμου. Δεν το λύνει. Το καλύπτει... Κ δε συμβιβάζομαι εύκολα, αυτό είναι το μείον μου. Συνεχίζω λοιπόν να ψάχνω κάθε ύποπτο αρχείο κι ελπίζω κάτι να βρω... Next try? pane edo::) http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?p=83746#83746 isos se voithisi perisotero:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Γιαννη εχεις ξεφυγει τελειως. Δεν πας στην HTC chief developer? Επι τη ευκαιρια να ευχαριστησω το Γιαννη και τον Παναγιωτη για την απιστευτη βοηθεια τους στο φλασαρισμα και στησιμο του MDA μου. Και οχι μονον αυτο. Το MDA μου εχει γινει σουπερ και σταθερο σαν βραχος. Ουτε κιχ δεν κανει. Κριμμα που δεν εχουν καμμια εταιρεια τα παιδια. Τζαμπα τα οικονομανε οι τυχαιοι και οι αρπακολλατζηδες. Εκανα και μια καλη πραξη σημερα: Αγορασα (αν και δεν ηταν αναγκη, το ειχα σπασμενο) το Phone Plus. Δεν λεει συνεχεια στο τζαμπα και να εχουμε μονο απαιτησεις απο τις εταιρειες. Εκει να τα δωσω. Σε νταβατζιλικια ουτε σεντς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 File sequent_c...gia na sou lysw kathe distagmo kai aporia gia th metapidish sou apo s60 se ppc..tha sou dwsw ena paradeigma..To s60,einai san na exeis mia gkomena sto krevati,h opoia einai tou '"klasikou repertoriou"..Thn psilopsaxnei,alla einai psiloprovlepsimh...Mia tha sou katsei apo panw,mia tha gyrisei sto plai,mia tha sou kanei stomatiko...Alla meses-akres ksereis peripou mexri pou tha ftasei...E kai mia wraia prwia,tha th varetheis kai tha peis:"Ante geiaaaa"..To ppc einai sa mia gynaikara olo mysthrio..den ksereis ti tha sou ksimerwsei...Ase pou eksaptei kai th fantasia sou!!Mia mera tha sou ntythei kalogria,thn allh mathitrioula,thn alli nosokoma...tha ferei kai ta mastigia ths kai ta sex toys ths...kai ths files ths gia kammia partouzitsa...Tha se exei synaxeia sth tsita!!Milame gia poly repertorio re paidaki mou!! χεχεχεχεχε σωστός!! γι αυτό λοιπόν ...βούρ στον πατσά! ελπίζω και με την πολύτιμη βοήθεια των ποιο έμπειρων στο forum να ξαδιαλινω το νέφος της ασχετοσύνης μου από νωρίς!! αισθάνομαι σαν παλιός που αλλάζει μονάδα και γίνεται πάλι ψαράς!!! :lol: να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο ... στο πλαίσιο είδα το qtek s100 με 650 ευρώ. είναι κανονική αυτή η τιμή ή λίγο τσιμπημένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 αποριών συνεχεια : έχω πάρει σβάρνα τις τελευταίες 20 σελίδες ,διαβάζω συνεχεια για hard resets και λοιπά ... δηλαδή κάθε ποτε σας κολλάει και πρέπει να κάνετε reset?? εντάξει ξέρω ότι τα περισσότερα προκαλούνται από ασύμβατες εφαρμογές αλλα είναι όντως πολλές αυτές? εγώ ξέρω από τα s60 ότι αν σου κολλήσει από εφαρμογή απλά την πετάς και καθάρισες .δεν φτάνεις στο σημείο να κανεις format! επίσης, είναι εύκολος ο τρόπος χρήσης με ένα χέρι στο αυτοκίνητο πχ? (κάποιο παιδί το είχε ρωτήσει αλλα δεν βρήκα κατατοπιστική ανάντηση) . δηλαδή ,επαφές ,κλήσεις ,ελενχος εισερχομενων-εξερχομενων κλπ {{χωρίς το stylus}} και τέλος ,η ένταση του μεγαφώνου στα mp3 ,σε μια κλήση για παράδειγμα, είναι δυνατή όπως στο p900 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ρε παιδια εχω το τηλεφωνο πριν απο τα χριστουγεννα και δεν εχω κανει αλλο hard reset εκτος απο αυτο που αλαξα την rom σε αγγλικη.Βαζω βγαζω παιχνιδακια και καποιες εφαρμογες,οχι τπτ ιδιαιτερο, και δεν εχει κολησει φτου φοτυ.Εσεις τι τους κανετε και θελουν hard για να ερθουν στα ισα? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 αποριών συνεχεια : έχω πάρει σβάρνα τις τελευταίες 20 σελίδες ,διαβάζω συνεχεια για hard resets και λοιπά ... δηλαδή κάθε ποτε σας κολλάει και πρέπει να κάνετε reset?? εντάξει ξέρω ότι τα περισσότερα προκαλούνται από ασύμβατες εφαρμογές αλλα είναι όντως πολλές αυτές? εγώ ξέρω από τα s60 ότι αν σου κολλήσει από εφαρμογή απλά την πετάς και καθάρισες .δεν φτάνεις στο σημείο να κανεις format! επίσης, είναι εύκολος ο τρόπος χρήσης με ένα χέρι στο αυτοκίνητο πχ? (κάποιο παιδί το είχε ρωτήσει αλλα δεν βρήκα κατατοπιστική ανάντηση) . δηλαδή ,επαφές ,κλήσεις ,ελενχος εισερχομενων-εξερχομενων κλπ {{χωρίς το stylus}} και τέλος ,η ένταση του μεγαφώνου στα mp3 ,σε μια κλήση για παράδειγμα, είναι δυνατή όπως στο p900 ?? Loipon...To soft reset einai san thn epanekinhsh sto nokia...De xreiasthke kapoia stigmh na kleiseis kai na anoikseis to s60 gia na kanei epanekinhsh?Einai to idio akrivws... Twra..an h efarmogh pou exeis egkatasthsei,einai asymvath kai sou kanei to kinhto mantara,prepei na kaneis hard reset..kati san to format tou s60..Pantws otan eixa to nokia 6600,eixe faei 2 format!!To eixa vevaia skisei stis efarmoges..Eixa dokimasei epanw tou panw apo 200!! Filikh symvoulh:Prin egkatasthseis opoiodhpote programma,mpes se ena sxetiko forum kai koita ta reviews allwn xrhstwn pou to exoun egkatasthsei..Ean aytoi den exoun provlima,tote logika den tha exeis ki esy.. Gia th xrhsimopoihsh tou,me to ena xeri...einai mallon dyskolo... Gia thn entash tou megafwnou,mallon to p900 einai ligo pio dynato.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Μπορείς επίσης πρίν απο κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάς να κρατάς backup... edit: Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά, μπορείς να πάρεις το JAM στα 588 ευρώ. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts