Jump to content

quazy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

quazy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες καλημέρα. Ερώτηση: τι θα γίνει αν βάλω theme για το Κ800 στο Ζ520i??? Όσα έχω βρει για το 520 δε μπορώ να πω ότι με τρελαίνουν... Τα υπόλοιπα μοντέλα έχουν σαφώς καλύτερα! :(
  2. AYTO prepei na to broume OPOS kai DHPOTE!!! exei akoustei se polla sirial!! Thymatai kaneis to "Epifaneia" tou Mega prin merika xronia? To vaze syxna! (Apo ta kalytera sirial pou paixthkan pote sthn TV...) K se polla episodeia to vaze sthn arxh arxh h akoma k mesa stous titlous enarkshs!
  3. Παίδες καλή χρονιά σε όλους! Όσο κι αν έψαξα, δεν κατάφερα να βρω ένα, ΈΣΤΩ ΈΝΑ πρόγραμμα της προκοπής για να κάνει export τα SMS μου σε αρχείο TXT!!! Έλεος δηλαδή! Στο 3650 είχα ένα καταπληκτικό (που τώρα ούτε καν θυμάμαι πώς λεγόταν) που δεν κ*λωνε σε τίποτα! Μέχρι και από τα MMS τραβούσε το κείμενο. Μετά το ψάξιμο στο Δίκτυο, κατέληξα σε μερικά, ένα εκ των οποίων το AllExport. Ε αυτό δε λειτουργεί με τίποτα στο S100 μου. Τα υπόλοιπα, δε, εντελώς άχρηστα! Μόνο export δεν κάνανε. Ό,τι άλλο θες, εκτός από αυτό! Δοκίμασα και να τραβήξω στον υπολογιστή μου το φάκελο με τα SMS. Μεταφέρθηκαν μεν, αλλά δε διαβάζονται δε. Δεν ξέρω αν θέλει κάποιο άλλο κόλπο, πάντως ούτε converters έκαναν δουλειά, ούτε με άλλες codepages όταν πήγαινα να τα διαβάσω γινόταν δουλειά. Απλώς ο χαμός με τα κινέζικα γινόταν λίγο πιο κατανοητός. Δοκίμασα να ανοίξω τα αρχεία και με τον Resco Explorer μέσα στο S100 αλλά έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με το PC. Αφού είδα κι απόειδα, ξεκίνησα να τα περνάω ένα-ένα με copy-paste στο Pocket Word. Αλλά όταν μιλάμε για 1450 εισερχόμενα και 1580 απεσταλμένα καταλαβαίνετε ότι θα τελειώσω το 2007!!! Κάνα φως ρε παιδιά; Μια μπαγιονέτ 25Watt; Κάτι τελοσπάντων;;; Πρέπει να κάνω hard reset γιατί τα βλέπει κωλυόμενα (πχ έπαψε από ένα σημείο και μετά να εμφανίζει το όνομα του αποστολέα όταν λαμβάνω SMS και δείχνει μόνο αριθμό. Το ίδιο και στις κλήσεις.), αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αρχειοθετήσω τα SMS's μου! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
  4. ...Ο τίτλος του τραγουδιού είναι άγνωστος ακόμα. Ερμηνεύτρια ναι, είναι η Ανδριάνα Μπάμπαλη (γνωστό τοις πάσοι, πλέον). Το τραγούδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της Αlbum, που υποτίθεται θα κυκλοφορήσει σύντομα. Με παραξένεψε που δε βγήκε σε Single λόγω των ημερών ("αγαπησιάρικες" μέρες, "αγαπησιάρικη" και η Lacta, κολλάει) αλλά αυτό φαντάζομαι θα γίνει σύντομα. Φυσικά περιμένω πάνω στο CD να βρίσκεται αυτοκόλλητο της Lacta... Χεχε! Τα 'χουμε συνηθίσει πλέον. (Τώρα που το σκέφτομαι,το επόμενο βήμα Marketing θα μπορούσε να είναι το εξής: στην αρχή των τραγουδιών θα ακούγεται "Το Track 2 είναι μια προσφορά της Parlapip International!" και μετά θα ξεκινάει το τραγούδι... Χεχεχε! Έλεος!) Edit: Χμ.. Είχα παραθέσει τους στίχους που ακουγόταν στη διαφήμιση. Τελικά δεν τους είχα προλάβει όλους. Τέσπα. Όταν την ξαναπετύχω θα κάνω ηχογράφιση. Αφιερωμένο κάπου αυτό το τραγούδι. Ξέρει το εν λόγω άτομο. Αφιερώστε κι εσείς... Αυτά...
  5. paidia prepei na brethei o titlos (mh sas po ki olokliro to mp3) apo th diafhmish ths lacta! h andrianna mpampalh to leei, nai. k akougetai kalo. tora,otan brethei tha deiksei!! help en tw metaksy!!! hurry up! ;)
  6. Τη μπαταρία σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή. Δεν παίζει να 'χει πάθει κάτι η μπαταρία γιατί είναι ακόμα σχετικά καινούρια με τη χρήση που έκανα. Φορτίζει κανονικά κ κρατάει όσο κρατούσε και τις πρώτες μέρες. Στο θέμα των επαφών της μπαταρίας, το κοίταξα κι αυτό. Είναι σταθερά στη θέση της και δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό όση πίεση κι αν της βάζω.. Ααααχχχ και βαχ...... Κι όχι τίποτα άλλο, έχει πεθάνει εντελώς κι η μπαταρία του 3650 που είχα και δε γουστάρω να σκάσω μια 40άρα στη Nokia. Αλλά με βλέπω να μένω χωρίς κινητό στο τέλος..... Όταν δίνει κάποιος 650 ζεστά ευρώπουλα ακόμα κι αν δεν τα βγαλε με τον κόπο το δικό του έχει κι απαιτήσεις και στεναχωριέται κάργα! :( :(
  7. Ε καιρός δεν ήταν; Κατ' αρχάς, καλησπέρα/καλημέρα σε όλες/όλους! Πώς πάει; Είστε καλά; Πάντα καλά! Έχω το S100 από τον Ιανουάριο. Μέχρι τώρα όλα δούλευαν καλά. Έχω την τελευταία ROM από την Ace Hell(as) ;) και μέχρι και πριν την τελευταία εβδομάδα όλα ήταν ΟΚ... Να που όμως πάνω στους 8 μήνες αρχίσανε τα προβλήματα... Τα "απλά" κολλήματα πάντα υπήρχαν, δε λέω. Π.χ. το να μη δουλεύουν σωστά οι ήχοι, να τρώει κολλήματα, να θέλει Hard Reset και τα συναφή, αυτά είναι απλά για πρωινό. Windows είναι εξάλλου. Την τελευταία βδομάδα ειλικρινά υποφέρω! Να αρχίσω με θέματα του "εξωτερικού" δελτίου; Ωραία. Κατ' αρχάς, με τις συσκευές μου είμαι υπερβολικά προσεκτικός. Δεν τις παρατάω όπου να'ναι, δεν τις κακομεταχειρίζομαι, κτλ. Το S100 δε μου 'χει πέσει ούτε μια φορά, για παράδειγμα, και πάντοτε βρίσκεται μέσα στη θήκη του εκτός σπιτιού. Το πρόβλημα είναι το εξής: παρατήρησα πως η επίστρωση αλουμινίου (ή ό,τι μέταλλο είναι αυτό τελοσπάντων) αρχίζει να φεύγει σε κάποια σημεία. Συγκεκριμένα εκεί που η μεταλλική πρόσοψη συναντά το μαύρο πλαστικό γύρω-γύρω, έχει αρχίσει να έχει μερικές "λακουβίτσες" οι οποίες σταδιακά θα εξαπλωθούν. Οξείδωση; Δε νομίζω, και δε θα 'πρεπε κιόλας! Φαντάζομαι αυτό καλύπτεται από την εγγύηση, αλλά γ*μώτο δε γουστάρω καθόλου να μπλεχτώ με TeleService μετά από όσα έχω ακούσει από άλλους εδώ μέσα. Έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι αντίστοιχο στη συσκευή του; Και περνάμε σε "εσωτερικές ειδήσεις". Κυρίες και κύριοι, θα υποστηρίξω αυτά που είπε στη σελίδα 60 ο φίλος mobile2. Ω ναι. Το μεγαφωνάκι στο πίσω μέρος αρχίζει να με εγκαταλέιπει και μένα! Υπάρχουν φορές που δεν ακούγεται ούτε ένας ήχος. Ούτε τα πατήματα στην οθόνη, ούτε κουδουνίσματα, ούτε μουσική... Tίποτα. Να φρικάρω τώρα ή μετά; Η σωστή απάντηση είναι: ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Και σαν να μην έφταναν αυτά, ακούστε το: έχω χάσει αμέτρητες κλήσεις την τελευταία βδομάδα γιατί πολύ απλά ΚΛΕΙΝΕΙ! Όχι, δεν μπαίνει σε StandBy! Κλείνει κανονικά και με τον νόμο. Ναι, ξέρω ένα Pocket PC ποτέ δεν κλείνει, πάντα κοιμάται. Μάλλον το δικό μου θέλει να κοιμηθεί τον "ύπνο του Δικαίου" :knife: και μου το δηλώνει έμμεσα να μη με πληγώσει, ε; :cry: :angry: :angry: :angry: Κλείνει σας λέω! Μόλις πατήσω το Power αντί να ξυπνήσει, με καλωσορίζει η Boot Screen και περιμένω να φορτώσει ξανά... Α! Και σε μερικές φορές από αυτές δε μου ζητάει καν PIN και απλά μου λέει ότι η υπηρεσία δε δύναται να αρχικοποιηθεί... Φυσικά όλα αυτά ξυπνάνε τη Ζίνα μέσα μου! :whip: LOL! (Note to myself: Γέλα τώρα που μπορείς... Μη σε πάρει από κάτω...) Περιμένω τα σχόλιά σας... Μέχρι τότε θα βαράω μύγες! :hunter: Α! Και για να μην προτρέξετε, εδώ και 5 μέρες του κανα Hard Reset και μετά δεν εγκατέστησα τίποτα απολύτως για να δω αν τα προβλήματα θα συνεχιζόταν ή αν έφταιγε κάποιο πρόγραμμα. Μόνο τις επαφές μου ξαναπέρασα με το xBackup από την MMC.
  8. Sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά έχω να μπω αρκετό καιρό. Anyway, διάβασα καμιά 20αριά σελίδες πριν το γράψω: Στη Registry, στις ρυθμίσεις που αφορούν MMS κάπου λέει κάτι του στυλ Accept from home network only = 1 (Δεν το λέει όλο αυτό. Συντομογραφία έχει, αλλά αυτό εννοεί.) Δεν είχα κάποιον από διαφορετικό δίκτυο για να μου στείλει MMS για δοκιμή, οπότε δεν ξέρω αν "λαμβάνεται υπόψιν" η συγκεκριμένη παράμετρος κατά τη λήψη MMS από δίκτυο πέραν του οικείου. Ξέρει κανείς; Επίσης, δε θυμάμαι να βρήκα πουθενά επιλογή για τη διάρκεια των SMS. Δεδομένου ότι ένα παραδόθηκε 2 μέρες αφότου το έστειλα, μάλλον χρησιμοποιεί τον μέγιστο χρόνο εξ' ορισμού. Κάποια ιδέα για να κρατάει μόνο 24 ώρες; Να 'στε καλά παίδες!
  9. Ρε παιδιά, ακόμα και μετά από hard reset ή αναβάθμιση στο φάκελο /STORAGE βλέπω να είναι κατηλειμμένα 370ΚΒ ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα αρχείο μέσα! Έχω σβήσει τα πάντα, κ δοκίμασα 3 File Explorers ρυθμισμένους να βλέπουν όλα τα αρχεία. Παρόλα αυτά, τίποτα! Δοκίμασα επίσης με τον Resco Explorer να κάνω format στο /STORAGE αλλά μου λέει ότι το format δε μπορεί να γίνει κ ότι είναι κλειδωμένη η κάρτα. Υπάρχει τρόπος να γίνει format στη /Storage? Δε με νοιάζει τόσο το ότι είναι 370ΚΒ κατηλειμμένα, όσο το ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ είναι αυτα!!! Να σε πιάνει τρέλλα δηλαδή!!!!
  10. Παίδες παρατήρησα σήμερα ότι μετά από αναβάθμιση στην 1.11 πλέον δε μπορώ να γράψω με PhonePad. Όταν το επιλέγω, μου βγάζει το κλασικό δικό του πληκτρολόγιο (Τουλάχιστον δε βγάζει το παλιό καλό/κακό άσπρο άδειο κουτί). Το πρόβλημα δε λύνεται με soft reset όπως παλιά. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Επίσης αν ενώ γράφετε sms με το δικό του Keyboard ή το Keyboard GR, μετά επιλέξετε TranScriber και μετά PhonePad το σύστημα κολλάει και θέλει soft reset... By the way, μπορείτε να μου πείτε με PM σε ποιο κανάλι να πάω να "αγοράσω" εφαρμογές; Καλό μου aivanet σε φάγαν τα κυκλώματα... Σνιφ κλαψ!
  11. Με αυτή τη λογική του "αφού δε χρειάζεται, γιατί να το αναβαθμίσω", τότε ποιος ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ λόγος της μετάβασης από τα Windows98 στα Windows98-Service Pack 4 (Βλέπε Windows XP, γιατί δε νομίζω να έχετε τόσες αυταπάτες ώστε να τα θεωρείτε πραγματικά "καινούρια" :whistle: :whistle: ). Μήπως για αυξημένη ασφάλεια; Πού'ντη; Για ευχρηστία; ΟΚ, go go καλά μου Themes. Για λιγότερες μπλε οθόνες; Ναι, στα ΧΡ βγαίνουν σε γκρι, όντως. Μήπως τελικά για πιο πολλά φράγκα στη μαμά MS; Και τρελλή παρακολούθηση του μηχανήματός μας πάλι από τη μαμά με το που συνδεθούμε κ δεν πα να χουμε σηκώσει όλα τα firewalls της αγοράς; Χμμμ........................ Για να σοβαρευτούμε, ΟΚ είναι "πολυτέλεια" μιας που δεν είναι εικώς και αναγκαίο να περάσουμε στα 2005, αλλά δίνοντας τα 600-τόσα Ευρώ για το Qtek ουσιαστικά κάτι τέτοιες πολυτέλειες τραβάει ο οργανισμός μας. Δεν νομίζω ότι κανείς από όσους πήραν το S100 σκεφτόταν "εγώ θα μείνω για πάντα με τα 2003SE". Κατά 90% θα σκεφτόταν "ΟΚ, δεν πα να 'χει 2003SE, πού θα πάει θα βγουν τα 2005 κ θα τα περάσω". After-Sales Services (όχι σέρβις/επισκευή, αλλά υπηρεσίες που προσθέτουν στην ήδη χρηματική και χρηστική αξία του αγαθού) είναι η λέξη κλειδί που κρύβεται στα 600 Ευρώπουλα. Και ναι η αναβάθμιση λογισμικού, firmware και τα συναφή, με όρους του Marketing ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία. Δεν παρακαλάμε. Απαιτούμε. (Άσχετα αν οι εταιρείες αδιαφορούν. Κ πώς να μην αδιαφορήσουν αν τα 2005 στην προκειμένη περίπτωση τα ζητήσω μόνο εγώ και 100 άτομα ακόμη... Wake up, κύριοι... Ζητήστε τα κι ας τα χετε να κάθονται στο PC σας χωρίς να τα περάσετε στο S100.) Sorry για τη μακρυγορία...
  12. Δηλαδή για να καταλάβω καλά, απ' όσα διαβάζω εδώ και στο xda-developers κατ΄πάσα πιθανότητα το S100 θα παραμείνει με τα 2003se; Δεν παίζει με τίποτα να βγει ROM με τα 2005; Χοντρομαλ*κία μου κάνει... Ολοκαίνουρια συσκευή (ΟΚ, απ' τον Νοέμβριο που βγήκε δεν την λες και παλιά).... :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
×
×
  • Create New...