Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά, με Γαλλία δεν έχετε καμία παρενέργεια δηλαδή; Πουθενά;

Λογικά θα σας δουλεύουν και τα θέματα και η τοποθεσία καιρού.... σωστά;

from my Mi8

Όχι! Γύρνα άφοβα! Το face unlock απλά δεν υπάρχει.....αστραπιαίο ακόμα και σε πίσσα σκοτάδι! :D:D

Ε δεν βάζει κάτω συσκευές του χιλιαρικου και βάλε, όταν η Apple ας πούμε σου τιμολογεί την LCD HD οθόνη της 1200;

Δεν τις βάζει κάτω όταν έχει πάνω κάτω το ίδιο hardware με όλους τους επώνυμους και στο δίνει μόνο 350 με 400 ευρώ; Όταν οι κάμερες είναι ισαξιες; Όταν το λογισμικό τους τρέχει καλύτερα και κάνει καλύτερη διαχείριση πόρων από αυτό της Samsung; Όταν η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλλη των επωνύμων ναυαρχίδων;

Σαφέστατα έχει κάποιες ελλείψεις, όπως αδιάβροχοποίηση, 4G+, volte και vowifi, ίσως να βάζει κακής ποιότητας μικρόφωνα και σε αναπαραγωγή βίντεο να ακούγονται ασχημα κσι δεν βάζει την κορυφαία οθόνη των Samsung. Ειδικά στο τελευταίο, ποτέ δεν κατάλαβα τι να την κάνω την κορυφαία οθόνη, αλλά το προσπερνάμε.

Επομένως τι μένει; Και σε τελική ανάλυση, ακόμα και στα 550 ευρώ που στοιχίζει εδώ, άσχετα ότι έχει πέσει στα 600+ μέχρι τότε το εκάστοτε Galaxy S, ποιος άλλος σου δίνει ολα αυτα με τέτοια αρχική τιμή;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βάζει Βάιε, όχι, λυπάμαι. Το ξαναλέω, μην κοιτάμε μόνο τα specs. Ο 845 με τον καλό σενσορα φωτογραφικής μόνα τους δεν λένε τπτ. Τα μέλη και κάτοχοι του κινητού που γράφουν εδώ τα λένε για την φωτογραφική. Όταν διαβάζω λίγα μνμ πριν για άθλιες φωτογραφίες στις global σε αντίθεση με τις chinese roms, πιθανόν λόγω πατεντών, σημαίνει πολύ απλά αστείο software. Για να έχεις face unlock και themes και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να αλλάξεις region. Αδιαβροχοποίηση όπως είπες ποτέ. Στις roms μονίμως ψιλοπροβληματα, σε ειδοποιήσεις κλπ. Χωρίς ca, 4g+ (όταν mid range μοντέλα άλλων εταιρειών τα έχουν κανονικά) κλπ κλπ. Ναι, στα 150€ που αγόρασα το RN4 μου, με τιμολόγιο από Ελλάδα, δεν έχω φοβερές απαιτήσεις. Σε ένα κινητό όμως που παίρνω από εδώ στα ~450€ όπως και να το κάνουμε ναι, έχω απαιτήσεις! Δεν μου αρκεί ο 845 και τα 6gb ram. Το software παίζει πολλές φορές απείρως μεγαλύτερο ρόλο στην εμπειρία χρήσης και εκεί χωλαίνει η Xiaomi. Ας ανεβάσει άλλα 50-100 ευρώ την τιμή αν θέλει, αλλά να φτιάξει τις χτυπητές αυτές ελλείψεις της, αν θέλει να χτυπάει τους μεγάλους. Και για να μην ακούσω βλακείες περί μεγάλης εταιρείας.. το μπαμ και τις πωλήσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ τις έκανε και τις κάνει σε Ινδίες κλπ με τα redmi και τα redmi note, όχι με τη Mi σειρά. Στα entry level και στα mid-range παίζει δυνατά μπάλα, καμιά αντίρρηση σε αυτό. Από εκεί και πάνω χωλαίνει.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Η σύγκριση τιμών έχει νόημα όταν συγκρίνεις τιμές Κίνας με Κίνα και τιμές Ελλάδας με Ελλάδα. Ελλάδα λοιπόν το mi8 έχει 440€ με 1 χρονο πάλι εγγύηση, αλλιώς 550€ με φουλ εγγυήσεις κλπ και 539€ έχει το Galaxy S9, με κάμερα πολύ καλύτερη, Volte, 4g+ κλπ. Άρα τα 350€ αφορούν αγορά από Κίνα, με εγγύηση Κινέζου. Βρείτε σε Κινέζο το s9 και συγκρίνετε. Μέχρι τότε αποφασίστε με ποια rom βγάζει καλύτερες βραδινές φωτό (κλαμαααααα), αν μπρικαρει σε περίπτωση update κλπ.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Βρες εσύ το σ9 σε Κινέζο να συγκρίνουμε. Μάλλον μπερδεύεσαι. Μιλάμε για απόλυτα νούμερα με προέλευση από οπουδήποτε στον πλανήτη. Δε θέλω φουλ εγγυήσεις (πιθανότητα να τη χρησιμοποιήσω 1%), θελω φουλ τεχνολογία 2018 κάτω από 400 ευρώ. Ας είναι κι από Ζιμπάμπουε, αν είναι να έρθει με κουριερ σπίτι μου χωρίς τελωνεία κλπ (βλέπε aliexpress σπίτι σου σε 8 μέρες με DHL mi8 global edition στα 345).Κι εκεί παίζει μπάλα μόνο του το μι8...

Edited by v@gelis

Βρες εσύ το σ9 σε Κινέζο να συγκρίνουμε. Μάλλον μπερδεύεσαι. Μιλάμε για απόλυτα νούμερα με προέλευση από οπουδήποτε στον πλανήτη. Δε θέλω φουλ εγγυήσεις (πιθανότητα να τη χρησιμοποιήσω 1%), θελω φουλ τεχνολογία 2018 κάτω από 400 ευρώ. Ας είναι κι από Ζιμπάμπουε, αν είναι να έρθει με κουριερ σπίτι μου χωρίς τελωνεία κλπ (βλέπε aliexpress σπίτι σου σε 8 μέρες με DHL mi8 global edition στα 345).Κι εκεί παίζει μπάλα μόνο του το μι8...

Προφανώς αδυνατείς να αντιληφθείς ακόμη και απλές έννοιες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Το χ,ψ κατάστημα και εννοείται η Infoquest, πληρώνει ποσά σε φπα, εκτελωνισμούς, συνεργεία, πωλητές κλπ για να φέρει το κινητό εδώ, εξού και η τιμή. Και ακόμη και αυτά δεν προσφέρουν βασικά πράγματα σε αυτές τις τιμές (οι ελλείψεις που λέγαμε). Η σύγκριση σε απόλυτους αριθμούς λοιπόν θα έπρεπε να αφορά τις τιμές στην ίδια (εκτός ΕΕ χώρα) αλλιώς δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε.

Όσο για την ανίατη σπεκολαγνεια σας είναι για γέλια. Βλέπετε μόνο ένα νούμερο επεξεργαστή και μια τιμή και τέλος. Αδυνατείτε να αντιληφθείτε την σπουδαιότητα του software από πίσω. Κάνει χαβά η Σαμμυ με την φωτογραφική της S σειράς και εσείς συζητάτε για ξεκλείδωμα, twrp και google camera port, για να μην είναι τόσο χάλια οι βραδινές... Κατά τα άλλα 845...

Προφανώς αδυνατείς να αντιληφθείς ακόμη και απλές έννοιες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Το χ,ψ κατάστημα και εννοείται η Infoquest, πληρώνει ποσά σε φπα, εκτελωνισμούς, συνεργεία, πωλητές κλπ για να φέρει το κινητό εδώ, εξού και η τιμή. Και ακόμη και αυτά δεν προσφέρουν βασικά πράγματα σε αυτές τις τιμές (οι ελλείψεις που λέγαμε). Η σύγκριση σε απόλυτους αριθμούς λοιπόν θα έπρεπε να αφορά τις τιμές στην ίδια (εκτός ΕΕ χώρα) αλλιώς δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε.

Όσο για την ανίατη σπεκολαγνεια σας είναι για γέλια. Βλέπετε μόνο ένα νούμερο επεξεργαστή και μια τιμή και τέλος. Αδυνατείτε να αντιληφθείτε την σπουδαιότητα του software από πίσω. Κάνει χαβά η Σαμμυ με την φωτογραφική της S σειράς και εσείς συζητάτε για ξεκλείδωμα, twrp και google camera port, για να μην είναι τόσο χάλια οι βραδινές... Κατά τα άλλα 845...

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας σου πώς τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι κάτοχος και χρήστης σαμσουνγκ κινητών και ταμπλετ σαν βασικές συσκευές.

Από εκεί και πέρα εγώ μιλάω για κάτι πολύ συγκεκριμένο κι εσύ συνεχίζεις να λες τα δικά σου περί ΦΠΑ, κερδών εταιριών κλπ όμορφα μεν, πράσινα δε, άλογα...

Πάμε πάλι λοιπόν. Επιλέγω να έχω επεξεργαστή, smoothness, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, κάμερα (έστω και προσωρινά ανάπηρη όταν βραδιάζει), εμπειρια χρήσης με το χαμηλότερο δυνατό τίμημα. Εσύ επιμένεις με το χαβά της κάμερας του σ9 (του οποίου είμαι κάτοχος, στην πλας εκδοχή του) κι εγώ επιμένω ότι η εμπειρία χρήσης του mi8 κι η μπαταρία είναι ανώτερη. Άρα, τι λες; να αρχίσουμε να αραδιαζουμε τα σπεκς που βολεύουν τον καθένα ή μήπως απλά να αποδεχτούμε την αλήθεια;

Η οποία είναι : αν θέλω σπεκς 2018 (ναι, ναι, καλά διαβάζεις τα βασικότερα σπεκς είναι cpu, gpu, ram, rom, screen, ποιοτητα κατασκευής) με το χαμηλότερο δυνατό τίμημα, αυτά τα έχεις από το mi8. Αν σου κάνει take it. Αν όχι, leave it. Πάω τώρα να φορτίσω το s9+ μου γιατί με το ποστ αυτό ξέμεινα από μπαταρία. Over and out...

Ποιος σου είπε ότι δεν είναι σπουδαίο software το MIUI???

Εγώ χωρίς MIUI δεν αντέχω γι'αυτό και από εποχές Redmi 3 έχω κολλήσει και έκτοτε έχω αλλάξει πάνω 7 τηλ και όλα Xiaomi!

Το οτι δεν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά στην τομέα της κάμερας δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει μελλοντικά και θα το fixαρουν αλλά και να μην γίνει αυτό εγώ έχω πάθει πλάκα με τις εικόνες και τα βίντεο που βγάζει και χτυπιέται άνετα με S9!

Όσον αφορά τα specs εσύ να παίρνεις μόνο την low end σειρά γιατί μόνο εκεί είναι δυνατή η Xiaomi ενώ στα high end χολαινει και άσε μας να γουστάρουμε την σπιρτάδα του 845, γιατί κι εγώ έρχομαι από Max2 με 625 και πίστεψε οι διαφορές είναι τεράστιες!

btw: μην βγάζεις τόση χολή ρε συ θα πάθεις τίποτα.....:)

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας σου πώς τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι κάτοχος και χρήστης σαμσουνγκ κινητών και ταμπλετ σαν βασικές συσκευές.

Από εκεί και πέρα εγώ μιλάω για κάτι πολύ συγκεκριμένο κι εσύ συνεχίζεις να λες τα δικά σου περί ΦΠΑ, κερδών εταιριών κλπ όμορφα μεν, πράσινα δε, άλογα...

Πάμε πάλι λοιπόν. Επιλέγω να έχω επεξεργαστή, smoothness, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, κάμερα (έστω και προσωρινά ανάπηρη όταν βραδιάζει), εμπειρια χρήσης με το χαμηλότερο δυνατό τίμημα. Εσύ επιμένεις με το χαβά της κάμερας του σ9 (του οποίου είμαι κάτοχος, στην πλας εκδοχή του) κι εγώ επιμένω ότι η εμπειρία χρήσης του mi8 κι η μπαταρία είναι ανώτερη. Άρα, τι λες; να αρχίσουμε να αραδιαζουμε τα σπεκς που βολεύουν τον καθένα ή μήπως απλά να αποδεχτούμε την αλήθεια;

Η οποία είναι : αν θέλω σπεκς 2018 (ναι, ναι, καλά διαβάζεις τα βασικότερα σπεκς είναι cpu, gpu, ram, rom, screen, ποιοτητα κατασκευής) με το χαμηλότερο δυνατό τίμημα, αυτά τα έχεις από το mi8. Αν σου κάνει take it. Αν όχι, leave it. Πάω τώρα να φορτίσω το s9+ μου γιατί με το ποστ αυτό ξέμεινα από μπαταρία. Over and out...

Ram, rom, screen, camera?

Όλοι ξέρουν ότι τα ζιαομια έχουν καλύτερες οθόνες από τα Samsung γιαυτό εξάλλου και τα προτιμάς

Επίσης είναι γνωστό τοις πασοι ότι οι κάμερες στα ζιαομια είναι iPhone και βάλε. Point and shoot και πεντακάθαρα όλα.

Τέλος όλοι γνωρίζουν ότι σαν τις rom της ζιαομι που όλα δουλεύουν όπως πρέπει, gps που δεν κλειδώνουν, δίκτυα που δεν πιάνουν ταχύτητες, bug fixes που είναι απλά δούλεμα στα μούτρα περιμένοντας το επόμενο bug fixing, είναι ένας λόγος παραπάνω να έχεις την τέλεια εμπειρία 2018 από την Xiaomi

Λογικά αυτό το νημα κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν αυτό των 50 ευρω κάτω και ότι να ναι.

Φιλικά

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλάς για τιμές 380€ και εξηγώ ότι η σύγκριση είναι άτοπη. Εξακολουθείς να λες περί επεξεργαστών κλπ και σου εξηγώ την σπουδαιότητα του software, το οποίο είναι πιο σημαντικό και από το hardware. Η Apple αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πολλάκις το παραπάνω, όταν οι σπεκολαγνοι αντροινταδες παραθέτουν επεξεργαστές, ραμ κλπ. Αλλάζεις λοιπόν πιο γρήγορα τα μενού στο mi8 απ' ότι στο s9;; Προφανώς. Έχει καλύτερη μπαταρία το mi8; Σε πιστεύω. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το λειτουργικό είναι ανάπηρο από το εργοστάσιο. Take it or leave it που λες και εσύ. Απλώς εξηγώ την παπατζα του "φτηνού" mi8... Για πολλούς το Mi8 θα αποτελέσει το μοναδικό κινητό τους και πρέπει να γνωρίζουν τι παίρνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτοχος Xiaomi από το 2014 είμαι. 3 διαφορετικά κινητά. Σταθερά με miui. Ξέρω τα συν και τα πλην του λειτουργικού. Εννοείται ότι δεν συγκρίνω την σπιρτάδα του 845 με τον 625. Ξαναδιάβασε αυτά που γράφω. Ο 845 απλώς δεν είναι εχέγγυο από μόνος του. Με ανάπηρη κάμερα, έλλειψη volte, ca κλπ δεν μιλάμε για ναυαρχίδα. ΑΝ φτιάξει αυτά τότε ναι. Αλλά το Αν αυτό είναι τεράστιο βήμα...

Ποιος σου είπε ότι δεν είναι σπουδαίο software το MIUI???

Εγώ χωρίς MIUI δεν αντέχω γι'αυτό και από εποχές Redmi 3 έχω κολλήσει και έκτοτε έχω αλλάξει πάνω 7 τηλ και όλα Xiaomi!

Το οτι δεν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά στην τομέα της κάμερας δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει μελλοντικά και θα το fixαρουν αλλά και να μην γίνει αυτό εγώ έχω πάθει πλάκα με τις εικόνες και τα βίντεο που βγάζει και χτυπιέται άνετα με S9!

Όσον αφορά τα specs εσύ να παίρνεις μόνο την low end σειρά γιατί μόνο εκεί είναι δυνατή η Xiaomi ενώ στα high end χολαινει και άσε μας να γουστάρουμε την σπιρτάδα του 845, γιατί κι εγώ έρχομαι από Max2 με 625 και πίστεψε οι διαφορές είναι τεράστιες!

btw: μην βγάζεις τόση χολή ρε συ θα πάθεις τίποτα.....:)

VoLTE έχει το MIUI και παίζει καλά στο κινητό μου. VoWiFi δεν έχει! Έτσι για να είμαστε ακριβείς.
άνοιξε τα data, κλείσε το WiFi και κάνε μια κλήση.

Αν γυρίζει σε Η ή 2G κατά τη διάρκεια της κλήσης και τότε δεν έχεις volte

Για το mi8 μιλάμε πάντα όχι κάποια άλλη συσκευή.

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by atsimeri

VoLTE έχει το MIUI και παίζει καλά στο κινητό μου. VoWiFi δεν έχει! Έτσι για να είμαστε ακριβείς.
Σου δουλεύει στο Mi8 το VoLTE; Στον Mi5s δούλευε αλλά στο Mi8 (με τις ίδιες ρυθμίσεις) δεν δουλεύει.

from my Mi8

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Σου δουλεύει στο Mi8 το VoLTE; Στον Mi5s δούλευε αλλά στο Mi8 (με τις ίδιες ρυθμίσεις) δεν δουλεύει.

from my Mi8

Το Mi5 έχω και δουλεύει μια χαρά, έχω και internet στις κλήσεις και δεν πέφτει από 4G όταν μιλάω...

Παραπάνω ο φίλος NikosChandolias μιλάει για το miui ότι δεν έχει VoLTE και έγραψα την δική μου εμπειρία. Αν το Mi8 (αυτό και μόνο) έχει bug δεν το ξέρω.... Το miui το δικό μου (global stable 9.6.2.0 και 10.0.1.0) έχει και παίζει σωστά. VoWiFi δεν έχει, όπως έγραψα.

Λες και κυκλοφορεί ο ίδιος με 2 nicknames είναι. Ρε παιδιά εμείς εδώ έχουμε χαμηλό iq και μας αρέσει το mi8. Πάτε στα threads των συσκευών σας ΠΟΥ ΚΑΤΈΧΕΤΕ και σχολιαστε με τους ομοίους σας. Έλεος τι ποστ αναλώνονται χωρίς λόγο πάλι
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Το Mi5 έχω και δουλεύει μια χαρά, έχω και internet στις κλήσεις και δεν πέφτει από 4G όταν μιλάω...

Παραπάνω ο φίλος NikosChandolias μιλάει για το miui ότι δεν έχει VoLTE και έγραψα την δική μου εμπειρία. Αν το Mi8 (αυτό και μόνο) έχει bug δεν το ξέρω.... Το miui το δικό μου (global stable 9.6.2.0 και 10.0.1.0) έχει και παίζει σωστά. VoWiFi δεν έχει, όπως έγραψα.

Η Sim που έχεις είχε ενεργοποιημένο το Volte? Αν ναι τότε οκ. Αν όχι τότε αποκλείεται να το ενεργοποίησης τώρα με το mi8, γιατί η Cosmote δεν ενεργοποιεί παρά μόνο τα κινητά που είναι στη λίστα της και η Xiaomi δεν είναι. Ο μόνος τρόπος είναι να βάλεις την sim σου σε μια συσκευή από αυτές που έχει η Cosmote στο site της, να ενεργοποιήσεις εκεί και μετά να ξαναβάλεις την σιμ στο xiaomi. End of story.. Δυνατότητα volte by default έχει η Miui για Ινδία κλπ, όχι για εδώ. Τελείως διαφορετικό πράγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λες και κυκλοφορεί ο ίδιος με 2 nicknames είναι. Ρε παιδιά εμείς εδώ έχουμε χαμηλό iq και μας αρέσει το mi8. Πάτε στα threads των συσκευών σας ΠΟΥ ΚΑΤΈΧΕΤΕ και σχολιαστε με τους ομοίους σας. Έλεος τι ποστ αναλώνονται χωρίς λόγο πάλι
Χωρίς λόγο είναι τα posts που ρωτάτε ποιο τζαμακι, ποια θήκη κλπ. Τα υπόλοιπα όλα έχουν λόγο. Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις.

Παιδια νομιζω οτι αληθεια ειναι καπου στη μεση, τι εννοω.

Δεν νομιζω οτι με ενα κινητο των 350, περιμενεις να τα εχεις ολα τελεια, απλα ζυγιζεις αυτα που δεν εχεις και προχωρας, ειδικα εαν εισε πανω στα ορια του vfm...

Γεγονος ειναι οτι οι οποιες ελλειψεις που για μενα ειναι μικρες , στον αλλο μπορει να ειναι μεγαλες, ακομα και στα 350...

Στα 550 ευρω οι σπαιτησεις σου θα σπρεπει να ειναι ακομη μεγαλυτερες και οι συμβιβασμοι σου μικροτεροι... Το αντιθετο στα 150€.

Αυτο που συμβαινει στην περιπτωση του MI 8 ειναι οτι και χωρις να λαβεις υπ´ οψιν τα λεφτα του , πλησιαζει στο συνολο πολυ τις ναυαρχιδες..

Ξεχωριστη περιπτωση στην παρσπανω λογικη ειναι η Apple, εκει παιζει το σεναριο premium brand , κοστολογω οσο γουσταρω....

Edited by Techfreak

Πολλά παράπονα βλεπω εδω. Στο νήμα του mix2s δεν βλεπω αυτα τα θεματα.Υποτίθεται οτι η κάμερα τουλαχιστον η ιδια.

Τις φωτογραφίες τις βρίσκω εξαιρετικες,ακόμα και τις βραδινές. Μήπως ειμαστε πολυ υπερβολικοί;

Απο θέματα με το 4g+ δεν εχουμε καμία αναφορα.Λογικα πρεπει να ειναι ιδια και στα δυο τηλεφωνα.

Edited by xostel77

Σε λίγο θα ζητήσουμε και συγνώμη που πήραμε το mi 8 :p

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο νήμα για τις κάμερες σίγουρα θα ζητησεις συγνώμη που δεν πηρες samsung.:lol:

Δηλαδή οι άλλοι 2 ποσταρουν εδώ μέσα για να μας υποδείξουν ότι κάναμε λάθος και κακή αγορά που επιλέξαμε αυτό. Και αν δεν θέλω να μην τα διαβάζω. Και αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς..;

Στο νήμα για τις κάμερες σίγουρα θα ζητησεις συγνώμη που δεν πηρες samsung.:lol:
Έχασα επεισόδια;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση :

Από τότε που έβαλα MIUI10 (δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών) όταν έρχονται ειδοποιήσεις σε Telegram, WhatsApp, Gmail κλπ βγαίνει το νούμερο 2 αντί για 1. Η ειδοποίηση είναι ΜΙΑ αλλά στο εικονίδιο έχει τον αριθμό ΔΥΟ!

Έχει κάποιος καμία λύση; Έκανα εκκαθάριση cach αλλά επιμένει το 2. :rolleyes:

:p

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν υποδεικνύω αν έκανες κακή αγορά ή όχι. Υποδεικνύω τις αδυναμίες του κινητού σε υποψήφιους αγοραστές. Ελλείψεις που ποτέ δεν θα διορθωθούν. Και υποδεικνύω ξανά και ξανά (και ας μην σας αρέσει) ότι το hardware μόνο του δεν λέει τπτ, αν χωλαίνει το software. Το κινητό είναι σίγουρα αξιόλογο, κανείς δεν διαφωνεί, αλλά όταν εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε ξεκλειδωματα, για να φλασαρεις gcam για να έχεις αξιοπρεπείς απλώς βραδινές, κάτι δεν πάει καλά...

Είμαι χρήστης RN4, όποιος θέλει μπαίνει στο νήμα και γράφει ελεύθερα. Έτσι λειτουργούν τα φόρουμ, όσο και αν σας κακοφαινεται.

Δηλαδή οι άλλοι 2 ποσταρουν εδώ μέσα για να μας υποδείξουν ότι κάναμε λάθος και κακή αγορά που επιλέξαμε αυτό. Και αν δεν θέλω να μην τα διαβάζω. Και αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς..;

Άρα απλά επιζητας την προσοχή.. οκ.. καλή σου μέρα και καλή συνέχεια στον αγώνα σου! Άνοιξε μας τα μάτια φωστήρα!

Άρα απλά επιζητας την προσοχή.. οκ.. καλή σου μέρα και καλή συνέχεια στον αγώνα σου! Άνοιξε μας τα μάτια φωστήρα!
Δεν κάνω αγώνα. Ούτε ανοίγω μάτια. Ειδικά των fanboys σαν εσένα. Ξαναλέω και ας μην καταλαβαίνεις. Είναι forum δημόσιο, γράφει όποιος θέλει, εφόσον δεν προσβάλει τον άλλο. Χαρακτηρισμούς εσύ χρησιμοποίησες, όχι εγώ. Καλή σου μέρα.