domal Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Πρωτα κατεβασε το αρχειο οπως ειναι μεσα σε ενα οποιονδηποτε φακελο του κινητου. Μετα ρυθμισεις - ελεγχος updates - εκει πατας στις τρεις τελειες πανω δεξια και επιλογη πακετου update. Εντοπιζεις τον φακελο με το αρχειο που κατεβασες το επιλεγεις και το τρεχεις. Οτι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου.... Απλά για να κάνεις αυτό θα πρέπει πρώτα να πατήσεις τρεις-τέσσερις φορές για update και μετά να πατήσεις το λογότυπο τρεις-τέσσερις φορές και μετά τις τρεις τελίτσες Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Απλά για να κάνεις αυτό θα πρέπει πρώτα να πατήσεις τρεις-τέσσερις φορές για update και μετά να πατήσεις το λογότυπο τρεις-τέσσερις φορές και μετά τις τρεις τελίτσες Ναι σωστα.. Αυτο το βημα χρειαζεται μια φορα μονο για να "ανοιξουν" οι επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Παιδιά είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πακέτο δεν μας δημιουργεί προβλήματα πχ στα τραπεζικά apps? Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Καλημέρα.Κατεβαζοντας το αρχείο από το link που έστειλε ο φίλος από κάτω έχει και ένα αρχείο recovery.Πρεπει να κατεβάσουμε και αυτό?? Χρειάζεται για κάποιον λόγο?Εγώ έκανα από κει την αναβάθμιση και είναι κομπλέ το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Καλημέρα.Κατεβαζοντας το αρχείο από το link που έστειλε ο φίλος από κάτω έχει και ένα αρχείο recovery.Πρεπει να κατεβάσουμε και αυτό?? Χρειάζεται για κάποιον λόγο?Εγώ έκανα από κει την αναβάθμιση και είναι κομπλέ το τηλέφωνο. Οχι το αρχειο recovery δεν ειναι απαραιτητο αν και μπορει να γινει η αναβαθμιση και απο αυτο. Το αρχειο OTA αρκει, και ειναι ακριβως αυτο που θα κατεβαζατε αν περνατε την αναβαθμιση Over The Air. (OTA) Προσοχη ομως το αρχειο αυτο ειναι μονο για τις συσκευες με MIUI 11.0.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ....βέβαια με σκαλωσες τώρα όσο αφορά την 11.0.5.Μαλλον αυτή πρέπει να είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ....βέβαια με σκαλωσες τώρα όσο αφορά την 11.0.5.Μαλλον αυτή πρέπει να είχα. Απο τη στιγμη που το κινητο σου πηρε την MIUI 12 και δουλευει, μην ανησυχεις καθολου... εισαι μια χαρα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Παιδιά είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πακέτο δεν μας δημιουργεί προβλήματα πχ στα τραπεζικά apps? Φαίνεται ότι λειτουργούν χωρίς πρόβλημα σε μένα. Πειραιώς και eurobank χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Φαίνεται ότι λειτουργούν χωρίς πρόβλημα σε μένα. Πειραιώς και eurobank χρησιμοποιώ μόλις το εγκατέστησα και εγω Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Ολα καλά και δω. Μια ερώτηση. Ξέρει κάποιος πως φεύγει η άσπρη μπάρα που έχει στο κάτω μέρος της Οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Ολα καλά και δω. Μια ερώτηση. Ξέρει κάποιος πως φεύγει η άσπρη μπάρα που έχει στο κάτω μέρος της Οθόνης; Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προβολή πλήρους οθόνης- Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προβολή πλήρους οθόνης- Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Είναι κάποιος που δεν την έχει πάρει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Είναι κάποιος που δεν την έχει πάρει ακόμα; Δεν μου εχει ερθει ακομα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Είναι κάποιος που δεν την έχει πάρει ακόμα;Και σε εμένα δεν ήρθε ακόμα κατι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμη, αλλά εγώ έχω το Pro και πάντα έρχεται πιο αργά..... Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Oυτε εγω την εχω παρει. Αντε καλα Χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Παιδιά εγώ που το κατέβασα από λινκ που ανεβασε κάποιος συνομιλητής δεν είδα και τιποτε τρελές διάφορες. Πάντως θα έλεγα ότι είναι ελαφρώς πιο εύχρηστο ή μάλλον ελαφρώς πιο ωραιο Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εγω μπορω να πω πως έγινε ελαφρώς ποιο σβέλτο ?? Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εγω μπορω να πω πως έγινε ελαφρώς ποιο σβέλτο ?? Sent from my MI 8 using Tapatalk Συμφωνώ. Αυτή την εντύπωση μου δίνει και μένα. Επίσης πιο γλυκό και smooth το scroll οπως και η χρήση των gestures. Συνολικά 7α έλεγα βελτιώθηκε η εμπειρία χρήσης. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω μπορω να πω πως έγινε ελαφρώς ποιο σβέλτο ?? Sent from my MI 8 using Tapatalk Συμφωνώ. Αυτή την εντύπωση μου δίνει και μένα. Επίσης πιο γλυκό και smooth το scroll οπως και η χρήση των gestures. Συνολικά θα έλεγα βελτιώθηκε η εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Eπειδη βαρεθηκα να περιμενω, την περασα αφου την κατεβασα απο το λινκ που δημοσίευσε ενας φιλος νωριτερα. Κανενα προβλημα . Ολα δουλευουν μια χαρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Πως την βλέπετε την 12αρα από θέμα μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 μπορεί κάποιος να δώσει το link με το update,? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 μπορεί κάποιος να δώσει το link με το update,? https://t.me/s/MIUI11_Updates?q=mi+8 Εδω θα βρειτε και την ΟΤΑ απο V11.0.5.0 σε V12.0.1.0 Global Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Έκανα χειροκίνητο έλεγχο και την βρήκε. Περνάω και βλέπουμε. Κάτοικος Πολωνίας. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts