AkisHD Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς καλώδιο με μαγνητική επαφή ; Χάνεται η γρήγορη φόρτιση με την χρήση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Καλημέρα. Κάποια εφαρμογή μειλ που να συγχρονίζει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις? Το gmail app αργεί παρότι έχω ενεργοποιήσει τον άμεσο συγχρονισμό Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Καλημέρα. Κάποια εφαρμογή μειλ που να συγχρονίζει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις? Το gmail app αργεί παρότι έχω ενεργοποιήσει τον άμεσο συγχρονισμό Ευχαριστώ! Δοκίμασε και την εφαρμογή mail.com εμένα συγχρονίζει άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Καλημέρα. Κάποια εφαρμογή μειλ που να συγχρονίζει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις? Το gmail app αργεί παρότι έχω ενεργοποιήσει τον άμεσο συγχρονισμό Ευχαριστώ!https://play.google.com/store/apps/details?id=com.readdle.spark Δοκίμασε και αυτό είναι πολύ καλό Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Δοκίμασε και την εφαρμογή mail.com εμένα συγχρονίζει άμεσα. Ευχαριστώ, θα το τσεκαρω ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.readdle.spark Δοκίμασε και αυτό είναι πολύ καλό Ευχαριστώ, πολύ καλό φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κανείς καλώδιο με μαγνητική επαφή ; Χάνεται η γρήγορη φόρτιση με την χρήση του; Πρέπει το καλώδιο να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ! Γράφουν μέχρι πόσα Amper είναι! Αν είναι πχ 3amp δεν χάνεις τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Κάποιος στο GSM arena ειπε ότι του ήρθε η miui 12.Καλως να έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Κάποιος στο GSM arena ειπε ότι του ήρθε η miui 12.Καλως να έρθει! Έχει έρθει στο mi8 lite απο όσο ξέρω. Λίγο περίεργο που πρώτα ήρθε στο lite. Υπομονή και άλλο δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Καλησπερα σε ολους,πρωην κατοχος Oneplus 5t και νυν αυτου του στολιδιου!!! Οποια συμβουλη για θηκες,τζαμακια customιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 αυτό το κινητό το έχω πάνω από 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα sms. μπορεί να βοηθήσει κάποιος ή είναι γενικό το πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Μπες στην εφαρμογή μυνήματα που από την αρχική οθόνη και έχει ένα γρανάζι πάνω δεξιά τσεκαρετο εκεί μήπως και δεν έχεις κάτι ανοιγμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 αυτό το κινητό το έχω πάνω από 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα sms. μπορεί να βοηθήσει κάποιος ή είναι γενικό το πρόβλημα?Μια χαρά ακούγεται σε εμένα πάντως. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 αυτό το κινητό το έχω πάνω από 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα sms. μπορεί να βοηθήσει κάποιος ή είναι γενικό το πρόβλημα? Το πρόβλημα αυτό το έχω κι εγώ με τις MIUI roms. Δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί συμβαίνει, έχω όμως την εντύπωση ότι η ένταση των ειδοποιήσεων εξαρτάται όχι από την ένταση του ήχου κλήσης, αλλά από την ένταση των media (ήχος, μουσική κλπ). Όταν έχω αφήσει χαμηλά τον ήχο των media, δεν ακούω μηνύματα, viber κλπ. Όταν τον έχω ανεβάσει, ακούω και τις ειδοποιήσεις. Βοηθάει να βάλεις κάποιον δυνατό ήχο ειδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Περιμένοντας το miui12. Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Περιμένοντας τον Γκοντό! Έχει καταντήσει αηδία! Δεν έχω καμία διάθεση και χρόνο να κάνω αυτά που έκανα παλιά για να έχω τις ομολογουμένως καταπληκτικές αναβαθμίσεις από την ελληνική κοινότητα του miui και νιώθω ... αρχαίος! Τέτοια καθυστέρηση για επίσημη αναβάθμιση που έχει ανακοινωθεί τόσους μήνες είναι απαράδεκτη! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Απαράδεκτη η Xiaomi σε αυτόν τον τομέα. Και μιλάμε για συσκευή πρώην flagship με SoC SPD 845. Και να πεις ότι θα έδινε και το Android 11 μαζί με το MIUI 12, πάει στο καλό. Εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ειδικά όταν το χειρότερο κινητό της σειράς (Mi8 Lite) έχει πάρει εδώ και μέρες το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Kαι η πλακα θα ειναι, οταν ερθει, να κανει χειροτερο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Καλησπέρα, ξαναπήρα σήμερα το mi8 μιας και η συσκευή είναι ακόμα αστέρι! Ο πωλητής έχει περάσει την MIUI 12.0.2 by xiaomi eu, σταθερή. Την καινούρια έκδοση την γνωρίζω μιας και την έχει πάρει ήδη (12.0.3) το Mi8 lite που είχα ως δεύτερη συσκευή:p Εχω ένα θεματάκι όμως: δεν με αφήνει να αλλάξω wallpaper στην αρχική οθόνη!!! Για την ακρίβεια η φωτογραφία που επιλέγω επικαλύπτεται από μια μαύρη εικόνα (όταν ανοίγω με gesture τις πρόσφατες εφαρμογές την βλέπω, αλλά μετά πάλι...μαυρίλα). Καμία πρόταση; Edit: έστρωσε με επανεκκίνηση!!! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 εγώ πιστεύω ότι xiaomi κάνει αγγαρεία την αναβάθμιση,επειδή το κινητό είναι πάνω από διετία και δεν έχει πλέον έσοδα από το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ακριβώς αυτό, είναι μια εταιρεία που δεν σέβεται τους πελάτες τις, θα πετάξει μια αναβάθμιση κάποια στιγμή να κλείσει τα στόματα και να εύχεσαι να μην είναι γεμάτη bugs, γιαυτό ποτέ δεν δίνω για xiaomi πάνω από 200-250€ είναι πεταμένα λεφτά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ρε παιδιά τι λέτε; Εδώ πήρε την αναβάθμιση το mi note 3 ακόμη πιο παλιό μοντέλο, δε στέκει. Κάτι άλλο παίζει.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Ακριβώς αυτό, είναι μια εταιρεία που δεν σέβεται τους πελάτες τις, θα πετάξει μια αναβάθμιση κάποια στιγμή να κλείσει τα στόματα και να εύχεσαι να μην είναι γεμάτη bugs, γιαυτό ποτέ δεν δίνω για xiaomi πάνω από 200-250€ είναι πεταμένα λεφτά. δεν είναι τόσο απλό για να απαντηθεί αυτό το θέμα. εγώ πιστεύω πάντως ότι αν δώσεις για xiaomi 200_250 ευρώ, τότε θα είναι πεταμένα λεφτά. γιατί θα έχεις μέτριες επιδόσεις, μέτριες κάμερες, και χαμηλή ποιότητα υλικών κατασκευής. αν βέβαια ψάχνεις κάτι οικονομικό να κάνεις τη δουλειά σου με συμβιβασμούς, ίσως να είναι και καλή αγορά. αλλά δεν είναι το ίδιο με την περίπτωση του mi8. εδώ η xiaomi κατασκεύασε ένα σούπερ κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή εκείνης της χρονιάς, με φανταστικές κάμερες, πολύ γρήγορο ίντερνετ, διπλή κεραία GPS και άριστη ποιότητα κατασκευής και vfm, με στόχο να δηλώσει παρών στα high end κινητά. από τότε έχει βγάλει το mi9 και το mi10. σίγουρα είναι ενοχλητικό που δεν έχει κάνει ακόμα αναβάθμιση στο κινητό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, και γενικά να κάνει αυτά πού αναφέρουν οι προδιαγραφές του. από την στιγμή πάντως που η συσκευή δεν έχει bugs, εμένα η αναβάθμιση δεν με καίει ιδιαίτερα.οκ, θα προστεθούν κάποιες λειτουργίες, κάποια gestures, αλλά δεν θα αλλάξει δραματικά κάτι. Edited October 15, 2020 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 δεν είναι τόσο απλό για να απαντηθεί αυτό το θέμα. εγώ πιστεύω πάντως ότι αν δώσεις για xiaomi 200_250 ευρώ, τότε θα είναι πεταμένα λεφτά. γιατί θα έχεις μέτριες επιδόσεις, μέτριες κάμερες, και χαμηλή ποιότητα υλικών κατασκευής. αν βέβαια ψάχνεις κάτι οικονομικό να κάνεις τη δουλειά σου με συμβιβασμούς, ίσως να είναι και καλή αγορά. αλλά δεν είναι το ίδιο με την περίπτωση του mi8. εδώ η xiaomi κατασκεύασε ένα σούπερ κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή εκείνης της χρονιάς, με φανταστικές κάμερες, πολύ γρήγορο ίντερνετ, διπλή κεραία GPS και άριστη ποιότητα κατασκευής και vfm, με στόχο να δηλώσει παρών στα high end κινητά. από τότε έχει βγάλει το mi9 και το mi10. σίγουρα είναι ενοχλητικό που δεν έχει κάνει ακόμα αναβάθμιση στο κινητό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, και γενικά να κάνει αυτά πού αναφέρουν οι προδιαγραφές του. από την στιγμή πάντως που η συσκευή δεν έχει bugs, εμένα η αναβάθμιση δεν με καίει ιδιαίτερα.οκ, θα προστεθούν κάποιες λειτουργίες, κάποια gestures, αλλά δεν θα αλλάξει δραματικά κάτι. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό που λες μην προσπαθείς να το αναλύσεις...για να έχουμε την συσκευή δύο χρόνια τώρα και να μην μας καίει να την αλλάξουμε σημαίνει ότι κάτι καλό έφτιαξε η εταιρία πριν δύο έτη.. Για την αναβάθμιση ανέκαθεν είχαμε προβλήματα καθυστερήσεις στο mi8 απλά τώρα έχει περάσει ενάμιση μήνας παραπάνω και συνεχίζουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 δεν είναι τόσο απλό για να απαντηθεί αυτό το θέμα. εγώ πιστεύω πάντως ότι αν δώσεις για xiaomi 200_250 ευρώ, τότε θα είναι πεταμένα λεφτά. γιατί θα έχεις μέτριες επιδόσεις, μέτριες κάμερες, και χαμηλή ποιότητα υλικών κατασκευής. αν βέβαια ψάχνεις κάτι οικονομικό να κάνεις τη δουλειά σου με συμβιβασμούς, ίσως να είναι και καλή αγορά. αλλά δεν είναι το ίδιο με την περίπτωση του mi8. εδώ η xiaomi κατασκεύασε ένα σούπερ κινητό με τον καλύτερο επεξεργαστή εκείνης της χρονιάς, με φανταστικές κάμερες, πολύ γρήγορο ίντερνετ, διπλή κεραία GPS και άριστη ποιότητα κατασκευής και vfm, με στόχο να δηλώσει παρών στα high end κινητά. από τότε έχει βγάλει το mi9 και το mi10. σίγουρα είναι ενοχλητικό που δεν έχει κάνει ακόμα αναβάθμιση στο κινητό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, και γενικά να κάνει αυτά πού αναφέρουν οι προδιαγραφές του. από την στιγμή πάντως που η συσκευή δεν έχει bugs, εμένα η αναβάθμιση δεν με καίει ιδιαίτερα.οκ, θα προστεθούν κάποιες λειτουργίες, κάποια gestures, αλλά δεν θα αλλάξει δραματικά κάτι.Θα βγούμε offtopic αλλά θα απαντήσω.διαφωνω κάθετα στο σημείο που λες ότι αν δώσεις 250 για xiaomi είναι πεταμένα λεφτά. Και εξηγώ. Σε αυτά τα λεφτά ως προς την ποιότητα κατασκευής όλες οι συσκευές της έχουν γυαλί πίσω μπρος, μπορεί να μην υπάρχει μεταλλικό frame και να είναι πλαστικό. Σε άλλες εταιρίες πχ Samsung παίρνεις ένα κινητό αποκλειστικά από πλαστικό. Πάμε στις επιδόσεις. Γιατί μέτριες; Έχουν τους κορυφαίους συνήθως επεξεργαστές για μεσαία κατηγορία όπως SD 720,730 ή ακόμα και 765. Όσον αφορά τις κάμερες οι φωτογραφίες τους είναι αξιοπρεπείς δε φτάνουν φυσικά επίπεδα ναυαρχίδας. Άρα μόνο πεταμένα λεφτά δεν είναι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 165€ έδωσα στο Α3 το τηλέφωνο πετάει και μια χαρά ποιότητα έχει, εντάξει δεν έχει τις επιδόσεις του mi8 λογικό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts