s0lid Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κάποιος που το παρήγγειλε από Κίνα?Πόσες μέρες έκανε περίπου? Το παραγγειλα στις 8 αυγουστου απο banggood και στις 21 ηταν αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Το παραγγειλα στις 8 αυγουστου απο banggood και στις 21 ηταν αθηνα. Ευχαριστώ..αρα το Bangood έχει πιο γρήγορους ρυθμούς σε σχέση με το Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 να ρωτησω παιδια αν εχει ραδιοφωνο??ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα! Οχι φιλε μου δεν έχει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Παιδιά καλημέρα. Για το mi8 Explorer ούτε λόγος... Που είναι ρε παιδιά άφαντο... Ξέρουμε τίποτα θα το δώσουν επιτέλους..?? :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpikos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς το https://www.miespaña.com ? Έχει πολλά guarantees χωρίς τελωνείο και ίσως έχει από τις καλύτερες τιμές. Ψάχνοντας για reputation του εν λόγω site δεν μου έβγαλε κάτι απαγορευτικό. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Banggood Xiaomi Mi8 Mi 8 Global Version 6.21 inch 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone - Blue 393,21€ με Priority Direct Mail Link: https://goo.gl/XLpEMr Coupon: 8BGM8128GLO Το λινκ είναι affiliate απο China Tech King GRΚουπόνι έληξε. Παίζει κάτι καινούργιο; :( Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Επιστρέφω πάλι με το θέμα της μπαταρίας.. Σας βάζω δύο φωτό κ αν ξέρει κάποιος να μου πει αν φυσιολογικό αυτό με την διατήρηση ενεργής οθόνης που λέει https://photos.app.goo.gl/SymoPBZKsUNmm4318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Για να πάρετε μια ιδέα μεγέθους σε σχέση με το θηρίο το max 2 @Pavlidisc Χρήστο δεν είμαι σπίτι. Όταν πάω θα δω τι γράφει το κουτί και θα σου πω φίλε Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μάνο η πιο ωραια υλοποίηση-feature του MIUI βλέπω το AOD όπως διάβασα στην περιγραφή που έκανες. Ελπιζω να το δουμε σε αλλες Xiaomi συσκευες η και σε αλλους OEM ιδια υλοποίηση. Ακόμα και ως port δεν θα με χαλαγε. Αν και η αλήθεια θα ηθελα το πλούτο σε customization σε εμφάνιση ρολογιού οπως σε Sammy η Vivo παρεχουν για να ολοκληρωθει το γλυκο:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Δυστυχως εχασα 1 εβδομαδα με το @@ρι που ονομάζεται mi global store στο aliexpress που εδω και μια βδομαδα ουτε καν απαντησε στα μηνύματα μου, ποσο μαλλον να μου στειλει τη συσκευη μεσα σε 2 εργασιμες οπως λεει στη σελίδα. Με τα 1000 ζορια cancel order και πιστευω θα παρω το refund σε λιγες μερες. Απο εδω και περα μονο σπορια και φυστικια αξιας μεχρι 5$ απο το κωλο aliexpress. Έχασα και το κουπονι του banggood Edited August 24, 2018 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Όντως ήταν πολύ δυνατό κουπόνι. Εγώ είχα κλείσει το 64ρι αλλα ήταν κινέζικο με αμερικανικό φορτιστή και μεχρι να ζητήσω refund και να πάω στο 128ρι global έληξαν :( Μακάρι να βρεθεί κάτι πάλι. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Κουπόνια παιδιά έχει κάθε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δυστυχως εχασα 1 εβδομαδα με το @@ρι που ονομάζεται mi global store στο aliexpress που εδω και μια βδομαδα ουτε καν απαντησε στα μηνύματα μου, ποσο μαλλον να μου στειλει τη συσκευη μεσα σε 2 εργασιμες οπως λεει στη σελίδα. Με τα 1000 ζορια cancel order και πιστευω θα παρω το refund σε λιγες μερες. Απο εδω και περα μονο σπορια και φυστικια αξιας μεχρι 5$ απο το κωλο aliexpress. Έχασα και το κουπονι του banggood ������ Μάλιστα και σκεφτόμουν σοβαρά το θέμα... ali είναι πολύ κινεζοκατάσταση Κάτι προσφορά θα βγεί το επόμενο διάστημα υπομονή. Ο ανταγωνισμός με την ΜΕΙΖU θα δώσει χαμηλές τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Κουπόνι έληξε. Παίζει κάτι καινούργιο; :( Sent from my A0001 using Tapatalk 8BGM8128GLO2 εδω εισαι !! για global version, με priority direct mail παει στα393,02 με preorder η εκδοση με κινεζικο φορτιστη παει στα 379,24 8BGMI128GB20 και οι 2 συσκευες εχουν global rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 8BGM8128GLO2 εδω εισαι !! για global version, με priority direct mail παει στα393,02 με preorder η εκδοση με κινεζικο φορτιστη παει στα 379,24 8BGMI128GB20 και οι 2 συσκευες εχουν global rom.Είσαι αρχηγός. Όταν επιλέγω τον τρόπο αποστολής που προτείνεις δεβ έχω επιλογή για ασφάλεια σε περίπτωση τελωνείου. Σημαίνει ότι έτσι δεν παίζει να περάσει; Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 ακριβως. ποιο επελεξες; ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι αρχηγός. Όταν επιλέγω τον τρόπο αποστολής που προτείνεις δεβ έχω επιλογή για ασφάλεια σε περίπτωση τελωνείου. Σημαίνει ότι έτσι δεν παίζει να περάσει; Sent from my A0001 using Tapatalk ακριβως. ποιο επέλεξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εγώ σήμερα εδωσα παραγγελία το 64αρι με global rom και με κουπόνι μου βγήκε 342.50 από το banngood. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εγώ σήμερα εδωσα παραγγελία το 64αρι με global rom και με κουπόνι μου βγήκε 342.50 από το banngood. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόσο μου βγήκε κ έμενα απλά είναι (αυτό που πήρα εγώ δε ξέρω για σένα) με τον αμερικανικό φορτιστή που έγραψε κ φίλος πιο πάνω. Preorder για μένα να έρθει μέχρι 15/9 περίπου ελπίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 εγω χτυπησα την global εκδοση με ευρωπαικο φορτιστη που το εχει αμεσα σε στοκ με 393 ευρω. 128gb blue. έχει κανεις ιδέα για θήκη και τζαμάκι απο ali express ειτε e bay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Ρε παιδιά καλό κι άγιο να λέμε για αγορά από Κίνα αλλά μήπως οι mods πρέπει να φτιάξουν ένα ξεχωριστό νήμα μόνο με τέτοιες ερωτήσεις απαντήσεις κουπόνια προσφορές και δε συμμαζεύεται?? Δε το λέω κακοπροαίρετα άλλα κάπου έχει κουράσει το θέμα. Μπαίνω να δω κάτι για το κινητό και βλέπω έχασα την προσφορά ο ένας, πες κουπόνι ο άλλος ,την ήπια απ το τάδε μαγαζί ο τρίτος, τι γίνετε με τα τελωνεία ο τέταρτος και για το κινητό τίποτα. Δε το έχω ξαναζήσει αυτό. Ίσως γιατί δεν έπαιρνα ποτέ κινεζοσυσκευες με μεγάλη διαφορά τιμής εδώ και έξω. Αλλά ας φτιαχτεί ένα ξεχωριστό θέμα για όσους τους ενδιαφέρει η αγορά απ έξω το οποίο θα αποσυμφορήσει και το παρόν θέμα απ όλα αυτά και θα βρίσκουμε τυχόν πληροφορίες που έχουν ειπωθεί για το κινητό πιο εύκολα, και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα φιλικά και χωρίς διάθεση Vs με κανέναν. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Έχει δίκιο ο Μάνος. Κινέζικη λαϊκή αγορά έγινε εδώ μέσα. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Κάποτε δεν υπήρχε πρόβλημα να μιλάει κανείς στο εκάστοτε νήμα για πιθανές αγορές από Κίνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αγορά ενός μι8 από Κίνα γλυτώνει κάποιον από 150 ευρώ και θεώρησα λογικό να ενημερώσω ότι με aliexpress ΔΕΝ με σκοπό να μην την πατήσει κάποιος όπως εγώ και χάσει χρόνο και χρήμα. Οποιος νομίζει ότι είναι οφτοπικ μπορεί να προσπεράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μα προφανώς και στο θέμα της συσκευής αν δεν μιλήσεις για το πως .. θα την αποκτήσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή και απροβλημάτιστα γιατί άλλο θα μιλήσεις; Οκ καλά τα ρουταρίσματα και να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (την SOT) και bugs που πιθανώς να συναντήσατε, αλλα για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να το αγοράσουμε πρώτα, ιδιαίτερα όταν κυκλοφορούν τόσο δυνατά κουπόνια. Καλώς ή κακώς αφού μιλάμε για Κινέζο, τέτοια spikes ερωτήσεων ανάλογα την περιόδο είναι αναμενόμενα. Αν κάποιος θέλει βοήθεια σε κάτι ρωτάει και όλο και κάποιος συμφορουμίτης θα βρεθεί να απαντήσει. Δεν χρειάζονται εριστικά ποστ (γκουχ γκουχ παυλίδης) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δεν είπα ότι δεν είναι σημαντικά τα post παιδιά. Και εγώ από έξω το παρήγγειλα και για να δω τα τι και πως από διάφορα forum πήρα πληροφορίες. Αυτό που είπε ο Μάνος και συμφωνώ 100% είναι να υπάρχει ένα νήμα για τον τρόπο απόκτησης και ένα άλλο για τις λειτουργία και όσα αφορούν την συσκευή αυτή κάθε αυτή. Οι προφορές από τα κινεζομάγαζα δεν θα σταματήσουν ποτέ. Ακόμα και μετά από 1-2 χρόνια, αυτοί κουπόνια θα μοιράζουν. Δεν είναι πρακτικό να μπαίνει κάποιος να διαβάσεις κάτι για την συσκευή και από τα 1000 ποστ τα 900 να μιλάνε για αγορές από Κίνα. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts