pchatzip Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 ρε παιδες ποτε τελικα θα ερθει η εκδοση με τα 60 fps σε fhd και 4k? ειμαι σε 10.2.3.0 stable και δεν εχει ερθει τιποτα...... Η αληθεια ειναι οτι ουτε επίτηδες να το κανουν.. η πιο σημαντικη αναβαθμιαη ωστε να αλλαξει επιπεδο το βιντεο και να μην ειναι και ανασταλτικος παραγοντας αγορας μας βγαζουν τα συκωτια να την δωσουν.. για αυτους που λενε dev.. παιδια δεν εχουμε ολοι το κουράγιο να στήνουμε κινητά απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Η αληθεια ειναι οτι ουτε επίτηδες να το κανουν.. η πιο σημαντικη αναβαθμιαη ωστε να αλλαξει επιπεδο το βιντεο και να μην ειναι και ανασταλτικος παραγοντας αγορας μας βγαζουν τα συκωτια να την δωσουν.. για αυτους που λενε dev.. παιδια δεν εχουμε ολοι το κουράγιο να στήνουμε κινητά απο την αρχη τοσο καιρο ουτε στα 1080 δεν εχουμε 60 fps,τραβαω 1080 30 fps και δεν ειναι smooth το video. δεν με ενδιαφερει το 4κ χωρις stabilization.... 1080 60 fps με καλυπτει,αμ δεν βλεπω να ερχεται ομως. Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 τοσο καιρο ουτε στα 1080 δεν εχουμε 60 fps,τραβαω 1080 30 fps και δεν ειναι smooth το video. δεν με ενδιαφερει το 4κ χωρις stabilization.... 1080 60 fps με καλυπτει,αμ δεν βλεπω να ερχεται ομως. Καλα και εμενα 1080 60 fps με ενδιαφερει οχι τα 4κ.. 1ον σιγα την τεραστια διαφορα στο ματι... 2ον πολλα giga και 3ον πολυ πιο συμβατό το 1080 αυτη την περιοδο.. αλλα τα 60 fps με τα 30 fps ειναι μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Η αληθεια ειναι οτι ουτε επίτηδες να το κανουν.. η πιο σημαντικη αναβαθμιαη ωστε να αλλαξει επιπεδο το βιντεο και να μην ειναι και ανασταλτικος παραγοντας αγορας μας βγαζουν τα συκωτια να την δωσουν.. για αυτους που λενε dev.. παιδια δεν εχουμε ολοι το κουράγιο να στήνουμε κινητά απο την αρχη Στην dev μια φορα θα το στήσεις όχι κάθε φορά που κάνετε updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgagalis Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 καλημέρα σε όλους. Widevine L1 θα έχουμε? τρεχω 10.2 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Έχω ένα ΜΙ 8 SE με MIUI Global 9.5.100 stable. Δεν έχεται αναβάθμιση εδώ και μήνες. Παίζει ρόλο οτι το App vault αποτυγχάνει στην αναβάθμισή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Σε mi 8 pro global τα έχει δώσει πάντως. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Προστασία οθονης εδώ και χρόνια σε ολες τις συσκευές βάζω παντα σταγόνες νανοτεχνολογίας που εχουν και στα media markt.. αλλη αίσθηση κινητού.. Δλδ εγκρίνεις; Αν θες να το βγάλεις μετά το φιλμ βγαίνει; Όσα τζαμακια δοκίμασα όλα χάλια μου φάνηκαν ενώ αυτό δεν φαίνεται καν.... Αν υποθέσουμε κάνει γρατζουνιά βγαίνει το φιλμ η όχι; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 To καλύτερο τζαμακι που δοκιμασα με διαφοαρα https://m.banggood.com/Cafele-4D-Curved-Edge-Full-Cover-9H-Anti-explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-8-Mi-8-p-1312806.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Δλδ εγκρίνεις; Αν θες να το βγάλεις μετά το φιλμ βγαίνει; Όσα τζαμακια δοκίμασα όλα χάλια μου φάνηκαν ενώ αυτό δεν φαίνεται καν.... Αν υποθέσουμε κάνει γρατζουνιά βγαίνει το φιλμ η όχι; Sent from my iPad using Tapatalk Δεν υπάρχει κάποιο φιλμ για να βγαλεις.. ειναι κατι σταγόνες που κανουν το τζαμι πολυ πιο ανθεκτικό.. σπαει το τζαμι και με φιλμ και με τζαμακι και με σταγόνες.. αν πέσει σπαει.. αλλα γίνεται πολυ πιο ανθεκτικό με τις σταγόνες..πιο ωραία αίσθηση στο χερι.. δεν αφηνει δακτυλιες.. εγω εδω και χρόνια μονο σταγόνες και στο ταμπλετ.. https://www.mediamarkt.gr/el/shop/nanotexnologia-prostasias-othonhs.html Θεωρω υπερβολικά αυτα που κανουν στο βίντεο στο star ουτε λεω να τα κάνει καποιος ουτε ξερω ποσο ανθεκτικό γίνεται.. ξερω ομως μετα απο προσωπικη εμπειρία σε αρκετα κινητά και σε οσους γνωστους το έχω προτείνει οτι μετα η οθόνη εχει φοβερή αίσθηση.. Edited May 8, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Θα το δοκιμάσω ειδικά οι δαχτυλιες είναι ενοχλητικές και όλη μέρα με ένα πανάκι καθαρίζω .... Φοβάμαι μην αφήσει μόνο ίχνη στην οθόνη και μετά πάει στα σκουπίδια..... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Θα το δοκιμάσω ειδικά οι δαχτυλιες είναι ενοχλητικές και όλη μέρα με ένα πανάκι καθαρίζω .... Φοβάμαι μην αφήσει μόνο ίχνη στην οθόνη και μετά πάει στα σκουπίδια..... Sent from my iPad using Tapatalk Ναι δεν ειναι ενοχλητικές οι δαχτυλιες οπως με τις μεμβράνες ειναι σε πολυ καλύτερο επιπεδο.. και ακομα αν σε φουλ ηλιο και μαυρη οθονη τις βλέπεις με ενα γρηγορο πέρασμα απο υφασμα μπλουζα παντελόνι φευγουν πολυ πιο ευκολα..τωρα για τα ιχνη δεν ξερω τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) Παιδια οκ δεν ειναι και η καλύτερη εμπειρία να βγαζουν fps απο καμερα και να περιμένεις 3 μήνες να το ξαναβάλουν..η dark theme..η widevine l1 που το 3ετιας s7 εχει.. οπως και αλλα .. που θα γινω κουραστικός να γραφω..σκέφτομαιι να περάσω σε dev.. αξίζει οσοι την έχετε? Υπάρχουν καποια πραγματα αντικειμενικά που χαρακτηριζουν ως αρνητικά την dev? Οχι γενικα θα έχεις bugs .. υπάρχουν παραδείγματα bugs.. ειναι θεμα το καθε Παρασκευή αναβάθμιση ? Πχ πειράζει ρυθμίσεις.. οτιδήποτε εχει καποιος ως αρνητική εμπειρία και θα ηταν λογος να πει σε καποιον κατσε σε stable. Edited May 9, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλημέρα σε όλους. Χωρίς να θέλω να κουράσω το νήμα θα ήθελα παρακαλώ αν κάποιος από εσάς έχει παιδιά να μου πει αν τα βγάζει κομπλέ. Ξέρετε που κινούνται συνεχώς αν εστιάζει ακαριαία κλπ. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλημέρα σε όλους. Χωρίς να θέλω να κουράσω το νήμα θα ήθελα παρακαλώ αν κάποιος από εσάς έχει παιδιά να μου πει αν τα βγάζει κομπλέ. Ξέρετε που κινούνται συνεχώς αν εστιάζει ακαριαία κλπ. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε πραγματικά διαβασε το παλι και πες μου τι ακριβώς θα πρέπει να καταλάβω απο αυτη την ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 περασα την ελληνικη ΡΟΜ την xtrv ... βαλτε την και εσεις παιδια , εχει σημαντικες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Φιλε πραγματικά διαβασε το παλι και πες μου τι ακριβώς θα πρέπει να καταλάβω απο αυτη την ερώτηση Ρωτάει αν καποιος που εχει παιδια (τα οποια κινουνται συνεχεια και δεν ειναι ευκολο να τα βγαλεις ειδικα αυθορμητες) Για αυτο και ρωταει αν τα βγαζει καλα η αν πχ τα βγαζει θολα επειδη ισως να αργει να εστιασει κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλημέρα σε όλους. Χωρίς να θέλω να κουράσω το νήμα θα ήθελα παρακαλώ αν κάποιος από εσάς έχει παιδιά να μου πει αν τα βγάζει κομπλέ. Ξέρετε που κινούνται συνεχώς αν εστιάζει ακαριαία κλπ. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι φίλε, μόνο σε βραδινές θα έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Φιλε πραγματικά διαβασε το παλι και πες μου τι ακριβώς θα πρέπει να καταλάβω απο αυτη την ερώτηση Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απαντησα ετσι γιατι θελω να απαντησω αλλα ταλαιπωρηθηκα να καταλαβω. Οκ μην στραβωνεις νομιζα οτι κοροϊδεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Απαντησα ετσι γιατι θελω να απαντησω αλλα ταλαιπωρηθηκα να καταλαβω. Οκ μην στραβωνεις νομιζα οτι κοροϊδεύειςΌχι φίλε μου αλήθεια έλεγα. Κανένα προβλήμα. Έχω δύο παιδάκια κ κοιτάζω σαν πρώτο θέμα κάμερα κ εστίαση. Να σαι καλά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πιστευω πως με κανενα κινητο δεν θα βγαλεις παιδια φωτογραφια και μαλιστα σε εσωτερικο χωρο. Εδω με τις dslr και παλι μερικες βγαινουν κουνιμένες Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πιστευω πως με κανενα κινητο δεν θα βγαλεις παιδια φωτογραφια και μαλιστα σε εσωτερικο χωρο. Εδω με τις dslr και παλι μερικες βγαινουν κουνιμένες Sent from my MI 8 using TapatalkΌχι εντάξει είχα το S7 κ με κάλυπτε σε πολύ μεγάλο βαθμό. (Μου το έκλεψαν). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Όχι εντάξει είχα το S7 κ με κάλυπτε σε πολύ μεγάλο βαθμό. (Μου το έκλεψαν). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγω που ειχα το s7 edge μονο σε manual mode και αυτό οχι πάντα Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εγω που ειχα το s7 edge μονο σε manual mode και αυτό οχι πάντα Sent from my MI 8 using Tapatalk Εχω και το s7 edge και το mi8 θα μείνεις ευχαριστημενος με το mi8.. εχει και διπλη καμερα οποτε σε ρύθμιση πορτραίτο θα βγαλεις πολυ ωραιες φωτο τα παιδακια.. γενικα το θεωρω ανωτερο στις φωτο απο το s7 και μια χαρα γρήγορο focus εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts