cirith Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Εδώ και καιρό είχε φτάσει από τη Κίνα μέσω Aliexpress η μπαταρία Nohon που είχα παραγγείλει, αλλά μόλις τώρα βρήκα ηρεμία για να επιχειρήσω την τοποθέτησή της (δεν είχα πιεστικό πρόβλημα αυτονομίας). Τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε αρκετά βατή, ακόμη και για κάποιον ερασιτέχνη σαν εμένα. Τα βίντεο του YouTube (ιδιαίτερα εκείνο του Wit Rigs) αποδείχθηκαν σπουδαία βοήθεια. 2 λεπτά ζέσταμα των ακμών της πλάτης με το πιστολάκι μαλλιών στην υψηλή σκάλα και ένα τραπουλόχαρτο ήταν αρκετά για να αποκολληθεί η πλάτη. Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον απλά. Μόνο η εγκατάσταση της κολλητικής ταινίας στην πλάτη με παίδεψε λίγο, αλλά τελικά όλα καλά. Το πλήρες πακέτο της μπαταρίας περιέχει κυριολεκτικά τα πάντα: Βεντούζα, κάρτα, sim tray pin, αυτοκόλλητες ταινίες για την μπαταρία, μαγνητικό κατσαβιδάκι, πένα, πλαστικό "λοστό", αυτοκόλλητο επανακόλλησης της πλάτης... δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο. Αν πιάνουν στοιχειωδώς τα χέρια σας, επιχειρήστε το. Δύσκολα θα πάει κάτι στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Εδώ και καιρό είχε φτάσει από τη Κίνα μέσω Aliexpress η μπαταρία Nohon που είχα παραγγείλει, αλλά μόλις τώρα βρήκα ηρεμία για να επιχειρήσω την τοποθέτησή της (δεν είχα πιεστικό πρόβλημα αυτονομίας). Τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε αρκετά βατή, ακόμη και για κάποιον ερασιτέχνη σαν εμένα. Τα βίντεο του YouTube (ιδιαίτερα εκείνο του Wit Rigs) αποδείχθηκαν σπουδαία βοήθεια. 2 λεπτά ζέσταμα των ακμών της πλάτης με το πιστολάκι μαλλιών στην υψηλή σκάλα και ένα τραπουλόχαρτο ήταν αρκετά για να αποκολληθεί η πλάτη. Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον απλά. Μόνο η εγκατάσταση της κολλητικής ταινίας στην πλάτη με παίδεψε λίγο, αλλά τελικά όλα καλά. Το πλήρες πακέτο της μπαταρίας περιέχει κυριολεκτικά τα πάντα: Βεντούζα, κάρτα, sim tray pin, αυτοκόλλητες ταινίες για την μπαταρία, μαγνητικό κατσαβιδάκι, πένα, πλαστικό "λοστό", αυτοκόλλητο επανακόλλησης της πλάτης... δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο. Αν πιάνουν στοιχειωδώς τα χέρια σας, επιχειρήστε το. Δύσκολα θα πάει κάτι στραβά. Με γεια. Ενημερωσε μας για το πως παει η μπαταρια με το περασμα του χρονου, αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Με γεια. Ενημερωσε μας για το πως παει η μπαταρια με το περασμα του χρονου, αν θες. Φυσικά, θα επανέλθω σε καμιά 10ρια ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Παιδιά καλημέρα. Έχεις παρατηρήσει κανείς από εσάς υπερβολική (κατά διαστήματα) ευαισθησία της οθόνης κατά το άγγιγμα? Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Παιδιά καλημέρα. Έχεις παρατηρήσει κανείς από εσάς υπερβολική (κατά διαστήματα) ευαισθησία της οθόνης κατά το άγγιγμα?Όχι ποτέ. Σε άλλα νέα ,σήμερα ήρθε ενημέρωση για τα super wallpapers ,προσέθεσαν το ναυάγιο της Ζακύνθου. Δυστυχώς όμως δε δουλεύει σωστά ,για κάποιο λόγο όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο η φωτεινότητα έχει πέσει στο χαμηλότερο βαθμό και πρέπει να την ανεβάσω με το χέρι. Ξενερωσα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Όχι ποτέ. Σε άλλα νέα ,σήμερα ήρθε ενημέρωση για τα super wallpapers ,προσέθεσαν το ναυάγιο της Ζακύνθου. Δυστυχώς όμως δε δουλεύει σωστά ,για κάποιο λόγο όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο η φωτεινότητα έχει πέσει στο χαμηλότερο βαθμό και πρέπει να την ανεβάσω με το χέρι. Ξενερωσα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως το wallpaper της Ζακύνθου μου δουλεύει μια χαρά! Και είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Απλά το τηλ αρχίζει να ρεταρει τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... Υπερευαισθησία της οθόνης που και που , μπαταρία όχι για πολλά πολλά(την έχω ήδη αλλάξει), αργή ανταπόκριση σε πολλά πράγματα... Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Εμένα πάντως το wallpaper της Ζακύνθου μου δουλεύει μια χαρά! Και είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Απλά το τηλ αρχίζει να ρεταρει τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... Υπερευαισθησία της οθόνης που και που , μπαταρία όχι για πολλά πολλά(την έχω ήδη αλλάξει), αργή ανταπόκριση σε πολλά πράγματα... Μήπως το έχεις παραφορτώσει? Εγώ του έχω πολύ πραγμα μέσα και δεν του έχω κάνει και ένα φορμάτ ποτέ γιατί βαριέμαι, οπότε μικρο λαγκαρίσματα είναι αναμενόμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Μήπως το έχεις παραφορτώσει? Εγώ του έχω πολύ πραγμα μέσα και δεν του έχω κάνει και ένα φορμάτ ποτέ γιατί βαριέμαι, οπότε μικρο λαγκαρίσματα είναι αναμενόμενα... Όχι απλά το έχω παραφορτωσει. Αλλά του αλλάξει τα πέταλα... Από την πρώτη μέρα όμως έτσι το έχω. Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εδώ και καιρό είχε φτάσει από τη Κίνα μέσω Aliexpress η μπαταρία Nohon που είχα παραγγείλει, αλλά μόλις τώρα βρήκα ηρεμία για να επιχειρήσω την τοποθέτησή της (δεν είχα πιεστικό πρόβλημα αυτονομίας). Τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε αρκετά βατή, ακόμη και για κάποιον ερασιτέχνη σαν εμένα. Τα βίντεο του YouTube (ιδιαίτερα εκείνο του Wit Rigs) αποδείχθηκαν σπουδαία βοήθεια. 2 λεπτά ζέσταμα των ακμών της πλάτης με το πιστολάκι μαλλιών στην υψηλή σκάλα και ένα τραπουλόχαρτο ήταν αρκετά για να αποκολληθεί η πλάτη. Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον απλά. Μόνο η εγκατάσταση της κολλητικής ταινίας στην πλάτη με παίδεψε λίγο, αλλά τελικά όλα καλά. Το πλήρες πακέτο της μπαταρίας περιέχει κυριολεκτικά τα πάντα: Βεντούζα, κάρτα, sim tray pin, αυτοκόλλητες ταινίες για την μπαταρία, μαγνητικό κατσαβιδάκι, πένα, πλαστικό "λοστό", αυτοκόλλητο επανακόλλησης της πλάτης... δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο. Αν πιάνουν στοιχειωδώς τα χέρια σας, επιχειρήστε το. Δύσκολα θα πάει κάτι στραβά. Πως την βλεπεις την μπαταρια μεχρι τωρα? Γιατι σκεφτομαι να κανω την αλλαγη με την ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Πως την βλεπεις την μπαταρια μεχρι τωρα? Γιατι σκεφτομαι να κανω την αλλαγη με την ιδια. Στατιστικά πριν (1/1 - 4/5/21) και μετά (4/5 έως σήμερα), αντίστοιχα. Συμπερασματικά, πολύ ικανοποιημένος. Από εκεί που η μπαταρία με πλήρη φόρτιση έφθανε οριακά να "βγάλω" τη μέρα με τη δική μου χρήση, τώρα περισσεύει μέχρι και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι, πάνω - κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Παιδιά θα πάρει καμμιά ακόμα αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Τα χρόνια πέρασαν δύσκολο να πάρει καμία ακόμα ιδιαίτερη αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι παίρνουμε εμείς μετά που οι τιμές πλέον έχουν πάει στα ύψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Παιδιά θα πάρει καμμιά ακόμα αναβάθμιση; Έχουμε μείνει εδώ? MIUI 12.0.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Ούτε ασφαλείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Θα παρει miui 12.5 αργοτερα καινθα ειναι η τελευταία μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Τα χρόνια πέρασαν δύσκολο να πάρει καμία ακόμα ιδιαίτερη αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι παίρνουμε εμείς μετά που οι τιμές πλέον έχουν πάει στα ύψη! Αναγκαστικά τα σκαμε ή πάμε σε κινητα με αναβαθμίσεις 2ετιας.... Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 σε όλες τις συνομιλίες, όταν βάζω τη συσκευή στο αυτί μου ακούω πολύ χαμηλά τον συνομιλητή παρόλο που έχω τέρμα την ένταση. όταν χρησιμοποιώ τα hands-free η ανοιχτή ακρόαση ακούω μία χαρά. υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Καθάρισμα στο ακουστικό έκανες να σιγουρευτείς ότι δεν έχει μπουκωσει από σκόνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Εγώ έφτασα στο σημείο να του αλλάξω ακουστικό. Αλλά και με το καινούργιο η maximum ένταση είναι οριακά επαρκής. Σε θορυβώδες περιβάλλον (δρόμος) έχω θέμα. Είμαι με xtrv rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 το έχω καθαρίσει το μεγάφωνο αλλά δεν υπάρχει βελτίωση στην ένταση. το συζητούσα με ένα φίλο μου που έχει το mi 10 και έχει το ίδιο πρόβλημα. εγώ πάντως παιδιά όταν αλλάξω συσκευή θα αλλάξω και εταιρεία. μάλλον θα πάω σε OnePlus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 το έχω καθαρίσει το μεγάφωνο αλλά δεν υπάρχει βελτίωση στην ένταση. το συζητούσα με ένα φίλο μου που έχει το mi 10 και έχει το ίδιο πρόβλημα. εγώ πάντως παιδιά όταν αλλάξω συσκευή θα αλλάξω και εταιρεία. μάλλον θα πάω σε OnePlus. Εγώ ίσως πάω σε ios. Το θέμα με τις ενημερώσεις έχει κουράσει...και πλέον ναυαρχίδα και με αναβαθμίσεις στα 400€ δεν υπάρχει πλέον. Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Εγώ ίσως πάω σε ios. Το θέμα με τις ενημερώσεις έχει κουράσει...και πλέον ναυαρχίδα και με αναβαθμίσεις στα 400€ δεν υπάρχει πλέον.Εγω το ξεκλειδωσα και εβαλα pixel experience . Η καμερα εχω την εντύπωση οχι χαλασε κάπως . Ολα τα αλλα παιζουν κανονικα . VoLte , VoWifi κλπ . Μπαταρία ίδια , smoothness ιδιο μπορω να πω . Βλέπουμε .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Η καμερα εχω την εντύπωση οχι χαλασε κάπως . Δοκίμασες να βάλεις την ANX Camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Δοκίμασες να βάλεις την ANX Camera;Μπα όχι ... Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Εγω το ξεκλειδωσα και εβαλα pixel experience . Η καμερα εχω την εντύπωση οχι χαλασε κάπως . Ολα τα αλλα παιζουν κανονικα . VoLte , VoWifi κλπ . Μπαταρία ίδια , smoothness ιδιο μπορω να πω . Βλέπουμε .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Αυτή είναι 10αρα ή 11αρα; με τρώει και μένα να αλλάξω από miui EU αλλά βαριέμαι την αλλαγή και το στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts