Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχει η κόρη μου ένα Mi8 και της πρότεινα να βάλει περιοχή Ελβετία για να έχει την ευκαιρία αν θέλει να αλλάξει θέμα.

Το έκανε και έβαλε ένα θέμα.

Όμως ξαφνικά χάθηκε η αναγνώριση προσώπου.

Τι έγινε;

Στο δικό μου το redmi note 8 όλα πάνε καλά με τις αλλαγές θεμάτων.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Έχει η κόρη μου ένα Mi8 και της πρότεινα να βάλει περιοχή Ελβετία για να έχει την ευκαιρία αν θέλει να αλλάξει θέμα.

Το έκανε και έβαλε ένα θέμα.

Όμως ξαφνικά χάθηκε η αναγνώριση προσώπου.

Τι έγινε;

Στο δικό μου το redmi note 8 όλα πάνε καλά με τις αλλαγές θεμάτων.

Ισως Ελβετία δεν λειτουργεί η αναγνώριση προσώπου,δοκίμασε άλλο region πχ Ινδία.

Εγώ προσωπικά όσα τζαμακι έβαλα ....κανένα δεν μου άρεσε ούτε σε υφή ούτε σε όγκο.

Οκ αγοράσω μια συσκευή , Βάζω θήκη ...βάζω τζαμακι και μετά λέμε χάθηκε όλη η χάρη του....

Όχι και πάλι όχι.

Την εχω βάλει εδώ και αρκετό καιρό, είμαι 10 ώρες σε συνεργείο μοτοσικλετών με λάδια στα χέρια και με ένα απλό πέρασμα με ένα πανάκι η την μπλούζα μου, δείχνει λες και αγοράστηκε χτες.

Οποία συσκευή και αν να αγοράσω μόνο σταγόνες.

Άποψη μου και κάθε άλλη άποψη εξ ίσου δεκτη.

Μια γνώμη παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει.

Με δυο διαφορετικές gcam που εχω , πολλές φορές σε βραδινές με φλας εμφανίζει μια ασπριλα , δλδ αυτή που βλέπεις στην οθόνη όταν τραβάς σαν να μένει ενεργοποιημένο το φλας..

Ξέρει κανείς γιατί το κάνει;

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω την τελευταία global version (mi8 10.3.4.0) με stock camera. Είναι και σε σας πιο zoomαρισμένη η εικόνα όταν γυρνάτε απο photo σε video;

Απενεργοποίησε το image stabilization στις Ρυθμίσεις κάμερας

Έχει κάποια διαφορά με το image stabilization ανοικτό;

ναι, σου κροπαρει την εικονα ελάχιστα με αποτελεσμα να φαινεται σα να εχεις ζουμάρει λίγο

ναι, σου κροπαρει την εικονα ελάχιστα με αποτελεσμα να φαινεται σα να εχεις ζουμάρει λίγο

Ναι αυτό παρατήρησα. Είναι και πιο σταθερό το βίντεο η όχι;

Ναι αυτό παρατήρησα. Είναι και πιο σταθερό το βίντεο η όχι;

Ναι. Το τηλεφωνο έχει οπτικό σταθεροποιητη (μηχανισμός).

Αυτη η επιλογή ενεργοποιεί την ψηφιακή σταθεροποίηση που γίνεται σε επίπεδο software. Για αυτο σου κροπάρει την εικόνα για να υπάρχει το περιθώριο να μετατοπίζει την εικόνα οπου χρειάζεται και να αντισταθμίσει το κούνημα πχ απο το περπάτημα.

Τωρα το πόσο καλά αποδιδέι δε ξέρω σπανια τραβάω βίντεο.

Ναι. Το τηλεφωνο έχει οπτικό σταθεροποιητη (μηχανισμός).

Αυτη η επιλογή ενεργοποιεί την ψηφιακή σταθεροποίηση που γίνεται σε επίπεδο software. Για αυτο σου κροπάρει την εικόνα για να υπάρχει το περιθώριο να μετατοπίζει την εικόνα οπου χρειάζεται και να αντισταθμίσει το κούνημα πχ απο το περπάτημα.

Τωρα το πόσο καλά αποδιδέι δε ξέρω σπανια τραβάω βίντεο.

αα κατάλαβα. Το ήξερα ότι έχει OIS πάνω αλλά δεν ήξερα πως λειτουργεί. Ευχαριστω!

καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελά να μου προτείνετε κάποιο καλό & ποιοτικό τζαμάκι ,έχω δει ήδη το spigen αλλά απ όσο διαβάζω στο skroytz σπάει εύκολα.Το τζαμάκι που έχω μέχρι στιγμής έχει αποκομίσει 2 γρατζουνιές και φαίνονται έντονα οι δαχτυλιές.

Το κινητό το έχω απο τον ιούλιο και έχει μέινει μόνο μία μέρα ζωρίς τζάμι ,οπότε δεν εχω πρόβλημα μέ το touch ,γιατί το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα χωρίς τζαμάκι

καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελά να μου προτείνετε κάποιο καλό & ποιοτικό τζαμάκι ,έχω δει ήδη το spigen αλλά απ όσο διαβάζω στο skroytz σπάει εύκολα.Το τζαμάκι που έχω μέχρι στιγμής έχει αποκομίσει 2 γρατζουνιές και φαίνονται έντονα οι δαχτυλιές.

Το κινητό το έχω απο τον ιούλιο και έχει μέινει μόνο μία μέρα ζωρίς τζάμι ,οπότε δεν εχω πρόβλημα μέ το touch ,γιατί το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα χωρίς τζαμάκι

Εγώ έχω το spigen και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Δε μου έχει πέσει βέβαια για να σου πω αν σπάει εύκολα .Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει καμία γρατσουνια μέχρι στιγμής το έχω από το Μάιο στον κινητο. Επίσης έχει τρομερή εφαρμογή και όσοι το βλέπουν δεν καταλαβαίνουν ότι φοράει τζαμι το κινητό. Για αυτό είναι και ακριβό επειδή εφαρμόζει τέλεια

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω το spigen και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Δε μου έχει πέσει βέβαια για να σου πω αν σπάει εύκολα .Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει καμία γρατσουνια μέχρι στιγμής το έχω από το Μάιο στον κινητο. Επίσης έχει τρομερή εφαρμογή και όσοι το βλέπουν δεν καταλαβαίνουν ότι φοράει τζαμι το κινητό. Για αυτό είναι και ακριβό επειδή εφαρμόζει τέλεια

Που το βρίσκουμε; από Ελλάδα το πήρες;

Που το βρίσκουμε; από Ελλάδα το πήρες;

Ναι από σκρουτζ το πήρα εγω

Το Full glue tempered Glass της Spigen ξέρουμε αν εφαρμόζει καλά με την θήκη rugged armor της Spigen;

Ειχα full glue τζαμάκι και μόλις έβαλα την θήκη της spigen μου το ''πέταξε'' :lol:

Το Full glue tempered Glass της Spigen ξέρουμε αν εφαρμόζει καλά με την θήκη rugged armor της Spigen;

Τρεις βδομάδες στις διακοπές "δούλευα" το Mi 8 μου με αυτόν τον συνδυασμό (Spigen Glas tR + Spigen Rugged Armor).

Όλα καλά, κανένα πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα και με όποια άλλη θήκη χρησιμοποιώ (κι έχω κάμποσες no name).

Το έβαλα και εγώ μόλις το τζαμάκι της spigen, είναι μια χαρά με τη θήκη αλλά έπρεπε να απενεργοποιήσω τη λειτουργία τσέπης γιατί όταν άνοιγα την οθόνη νόμισε ότι ήταν στην τσέπη και έβγαζε ένα μήνυμα. Αυτό λύθηκε. Τώρα δεν λειτουργεί το double tap to wake και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο. Με το που ανοίγει η οθόνη για να ψάξει το πρόσωπο κλείνει αμέσως, φαντάζομαι είναι κάποιος σενσορας από το τζαμάκι που τους καλύπτει όλους. Αν το κάνω με το power button όλα καλά. Αλλά ένα χρόνο τώρα έμαθα με το double tap, υπάρχει κάποια λύση να το διορθώσω αυτό? Πριν είχα τζαμάκι που δεν κάλυπτε τους σενσορες

Και γενικά παρατηρώ ζορίζεται να ενεργοποιηθεί η οθόνη με κάθε ειδοποίηση..

Edited by Antwny
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Το έβαλα και εγώ μόλις το τζαμάκι της spigen, είναι μια χαρά με τη θήκη αλλά έπρεπε να απενεργοποιήσω τη λειτουργία τσέπης γιατί όταν άνοιγα την οθόνη νόμισε ότι ήταν στην τσέπη και έβγαζε ένα μήνυμα. Αυτό λύθηκε. Τώρα δεν λειτουργεί το double tap to wake και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο. Με το που ανοίγει η οθόνη για να ψάξει το πρόσωπο κλείνει αμέσως, φαντάζομαι είναι κάποιος σενσορας από το τζαμάκι που τους καλύπτει όλους. Αν το κάνω με το power button όλα καλά. Αλλά ένα χρόνο τώρα έμαθα με το double tap, υπάρχει κάποια λύση να το διορθώσω αυτό? Πριν είχα τζαμάκι που δεν κάλυπτε τους σενσορες
Εγώ με το ίδιο τζαμακι όπως έχω πει και λειτουργούν όλα άψογα και το tap to wake και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο...μάλλον δεν μπήκε απολύτως σωστα

Δεν ξέρω, η ευθυγράμμιση του με το ακουστικό και τα λοιπά είναι απλά άψογη.. και τώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο δεν εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο κτλ. Είναι σα να είναι στο proximity sensor κάτι συνεχώς πάνω.

Είδα και σε σχόλια στο σκρουτζ που και άλλοι το λένε αυτό. Επίσης έκανα το τσεκ στο proximity sensor και δείχνει να είναι κάτι πάνω του. Κρίμα και είναι και ακριβό!

Edited by Antwny
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπερα στη παρεα.Αξιζει παιδια η αγορα του κινητου σε αντιθεση με το mi9?

Η αν υπαρχει καμια καλυτερη προταση.

Καλησπερα στη παρεα.Αξιζει παιδια η αγορα του κινητου σε αντιθεση με το mi9?

Η αν υπαρχει καμια καλυτερη προταση.

Δε μας έχεις πει καν τι απαιτήσεις έχεις πως να σου απαντήσουμε;

Ναι έχεις δίκιο.Το θέλω για το γυναικακι.Καλη κάμερα να έχει καλό σήμα και wifi.Αυτα περισσότερο.Και μπαταρία.

Ναι έχεις δίκιο.Το θέλω για το γυναικακι.Καλη κάμερα να έχει καλό σήμα και wifi.Αυτα περισσότερο.Και μπαταρία.

Το είχα ψάξει πριν λίγο καιρό, προσωπικά δεν θα έδινα τα αρκετά παραπάνω χρήματα για το mi9, μια χαρά είναι και το 8. Για διαφορά μικρότερη των 50 ευρώ ομως θα πήγαινα στο 9. Μιλάμε πάντα για τιμές με εγγύηση Infoquest και για παρόμοια χωρητικότητα.

Edited by antdel_

παιδια η κινηταρα μας μετα απο τοσο καιρο αποδειχθεικε value for money και καλα κρατει ακομα!

φθηνο τιμιο και flagship,φαντασου οτι βγηκαν κινητα οπως το νεο iphone kai galaxy note 10 και φορανε τους ιδιους αισθητηρες καμερων στην πλατη,οποτε ολλα θεμα software ειναι και δεν εχουμε παραπονο ειδικα με gcam!

σχετικα με το mi 9 δεν θα εκανα αναβαθμιση διοτι εχω τις ενστασεις μου για τον αισθητηρα των 48mp στις νυχτερινες.....

ας κανω λαθος για τα παραπανω παρακαλω αναθεστε τις αποψεις σας!

φιλικα,

παυλος

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

Πρώτα απ'όλα έχουμε ois που κάνει καλή δουλειά σε σχέση με eis ( όσο καλό να είναι)