Dimitris_1386 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εχεις απενεργοποίησει τις λήψης προτάσεων-εμφανιση προτεινομενου περιεχομενου;Είναι μεσα στις ρυθμισεις σε εφαρμογές όπως της ασφάλειας και των λήψεων που σου προτείνουν διάφορες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εχεις απενεργοποίησει τις λήψης προτάσεων-εμφανιση προτεινομενου περιεχομενου;Είναι μεσα στις ρυθμισεις σε εφαρμογές όπως της ασφάλειας και των λήψεων που σου προτείνουν διάφορες εφαρμογες. Θα το κάνω σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ναι αλλά ΠΩΣ απενεργοποιουνται δεν έχω καταλάβει.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Εκτός από τον πιο κάτω οδηγό θα σου πρότεινα να βάλεις και περιοχή Ελλάδα. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33521-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-MIUI-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ευχαριστω θερμά όλα τα παιδιά για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Χαιρετώ κ από δω . Ήμουν στο poco κ έκανα την μετάβαση .. Χτες βγήκε αυτή η gcam η οποία είναι από bsg. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 .Έκανα κάτι ψιλοδοκιμες κ νομίζω ότι είναι απο τις καλύτερες gcam που εχουν βγει .θα βγάλω κ βραδινές να δω διάφορες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Χαιρετώ κ από δω . Ήμουν στο poco κ έκανα την μετάβαση .. Χτες βγήκε αυτή η gcam η οποία είναι από bsg. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 .Έκανα κάτι ψιλοδοκιμες κ νομίζω ότι είναι απο τις καλύτερες gcam που εχουν βγει .θα βγάλω κ βραδινές να δω διάφορες . Σε μένα δεν μπαίνει.. Γράφει η εφαρμογή δεν εγκατασταθηκε... Ίσως φταίει που έχω άλλες δύο εκδόσεις εγκατεστημένες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ εχει κανείς το άσπρο μοντέλο;πως είναι από ομορφιά χάνει πολύ από το μπλε;ρωτάω επειδή βρήκα μια προσφορά αλλά είναι μόνο στο λευκό... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Χαιρετώ κ από δω . Ήμουν στο poco κ έκανα την μετάβαση .. Χτες βγήκε αυτή η gcam η οποία είναι από bsg. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 .Έκανα κάτι ψιλοδοκιμες κ νομίζω ότι είναι απο τις καλύτερες gcam που εχουν βγει .θα βγάλω κ βραδινές να δω διάφορες . Την εγκατέστησα και δείχνει καλή...με πιο ζωντανά χρώματα από την εργοστασιακή εφαρμογή. Μια άσχετη ερώτηση από εδώ , αν έχει παρατηρήσει κανείς στο σκρολαρισμα ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο σαν να κολλάει είτε σε εφαρμογή face , explorer ;; Δείχνει να μην τρέχει σαν κάτι να το μπουκώνει.... Σε αντίθεση π.χ το ίδιο σε Ipad τρέχει σφαίρα. Ρώταω μιας και το εχω δυο βδομαδες Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ εχει κανείς το άσπρο μοντέλο;πως είναι από ομορφιά χάνει πολύ από το μπλε;ρωτάω επειδή βρήκα μια προσφορά αλλά είναι μόνο στο λευκό... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε εγώ λευκό έχω είναι υπέροχο..τώρα γούστα είναι αυτά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σκεπτόμενοι μόνο τη φωτογραφική μηχανή...τί λέει σε σχέση με το p20 το Mi8? Και τα δύο με καλύπτουν από θέμα ταχύτητας, οπότε με ενδιαφέρει η καλύτερη φωτογραφία! Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Ποια ειναι τα θετικα του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Ποια ειναι τα θετικα του κινητου?Ποια θεωρείς εσύ θετικά; Ποιες είναι οι προτεραιότητες σου σ ένα κινητό; Κανένα κινητό δεν τα προσφέρει όλα,θα ήταν μονοπώλιο στην αγορά! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σκεπτόμενοι μόνο τη φωτογραφική μηχανή...τί λέει σε σχέση με το p20 το Mi8? Και τα δύο με καλύπτουν από θέμα ταχύτητας, οπότε με ενδιαφέρει η καλύτερη φωτογραφία! Βγάζει καλύτερες το p20 σε auto ,το ai της Huawei είναι καλύτερο...τα έχω βάλει δίπλα δίπλα σε πολλές ίδιες συνθήκες...μιλάω για το απλό p20 ..αλλά χάνεις πάρα πολλά άλλα πράγματα επεξεργαστές, οθόνη μιας και έχει lcd ,ram δεν ξέρω αν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ποτε ξεκινησε η ΟΤΑ stable 10.3.1 ..μου φαίνεται λιγο περίεργο οτι καποιοι την εχουν παρει τοσο καιρο και οι περισσότεροι ακομα περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Έχει κάποιες μέρες που ήρθε σε μένα αλλά όταν πάω στην επιλογή τι νέο υπάρχει βγάζει αυτό! Τι παίζει? Την μέρα που έκανα την αναβάθμιση έμπαινε κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπερα παιδιά έχω το mi 8 se πήρα το night mode της κάμερας εδώ και ένα μήνα και είναι άθλιο απλά θολώνει - παστελωνει τα χρώματα το έχει και άλλος το ίδιο θέμα? Ελπίζω να το φτιάξουν στο επόμενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Το night mode αν έχω καταλαβει δεν είναι σαν το night mode της google camera που κανει την νυχτα μέρα...Δουλευει πολυ καλά σε φώτα λαμπάκια κτλ...Δοκιμασε να βγαλεις φωτο μια λαμπα με το auto και μια με το night mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Είπαμε κάτι για 4G+... Edited April 14, 2019 by Chrisk6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Είπαμε κάτι για 4G+... (Δεν ανέβαινει η φωτό από το κινητό) Edit: Κάποιος να σβήσει το μήνυμα από πάνω ... Edited April 14, 2019 by Chrisk6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Πες το με λόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Πες το με λόγια Screenshot με 4G+... Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Σε ποιο σημείο και με ποια εταιρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Λούτσα (Αττικής) σήμερα με cosmote. Αν μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω ή πως θα το κάνω θα βοηθούσε για την αλήθεια του πράγματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εντάξει, εγώ σε πιστεύω, μόνο εκεί έχει 4g+; μάλλον είναι κάποια συχνότητα που δεν χρησιμοποιεί και πολύ η cote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δεν το είχα δεί ποτέ κ πουθενά κ μου έκανε εντύπωση. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts