Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

Το ΜΙ8 βγάζει μερα άνετα ίσως και 2 με νορμάλ χρήση σαν αυτή που περιγράφεις ανάλογα το σήμα και τη φωτεινότητα της οθόνης που χρησιμοποιεις. Επίσης φορτίζει πολύ γρήγορα οπότε κανένα θέμα με μπαταρία εκτός και αν κάθεσαι και μετράς ΣΟΤ σαν μανιακός. Με τον ταχιφορτιστη του δίνεις ένα 40% σε 20 λεπτα.. Εγώ από redmi note 4 που είχε απίστευτη μπαταρία, διάφορα ουσιαστικά δεν έχω δει σε διαρκεια.

Είναι splash αλλά όχι waterproof

Μόνο η κάμερα είναι πλήρης απογοητευση και για εμένα οι ειδοποιήσεις στο notch

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....

Είχα εντύπωση ότι η κάμερα του είναι πιο καλή από του poco...

Βασικά για δεύτερη συσκευή την θέλω,πρώτη έχω το note 8,και δεν είμαι κολλημένος με το sot ...

Σημαντικό το splash proof,για βροχή το θέλω,Ανκαι εκεί έχω την σιγουριά του note 8...

Έτσι και αλλιώς και αυτό τον Φλεβάρη θα το δώσω για το Note 9...

Edited by jimlost

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά το ψάχνω εδω και 1 μήνα περίπου, έχωντας δεί πολλά unboxing κλπ. Το κινητό το θέλω περισσότερο για την κάμερα και την amoled οθόνη (τραβάω πάρα πολλές φώτο και βίντεο). Το budget μου είναι 350ευρο περίπου. Αυτό που διακρίνω σε διάφορες συγκρίσεις κάμερας είναι το ότι το one plus στα μάτια μου δείχνει να έχει καλύτερη ευκρίνεια, με πιο "αληθινά" κ καθαρά χρώματα, ενω το mi8 σαν να είναι κάπως πιο "θολές".. αν και το dxo το κατατάσσει πιο ψηλά απο το one plus 6. Κάπου διάβασα σε ένα φόρουμ για ένα σκάνδαλο σχετικά με την xiaomi για το mi8, που για το dxo test έβαλε το χεράκι της... Μου αρέσει περισσότερο το κινητό απο το one plus, αλλα κάθε φορά που βλέπω συγκρίσεις ξενερώνω κ ακόμα δεν τόχω παραγγείλει μόνο για τον λόγο αυτο. Απο την άλλη έψαξα συγκριτικά βίντεο με google camera, αλλά δεν βρήκα κάτι με αυτά τα 2 κινητά να τα έχει συγκρίνει κάποιος με την εφαρμογή. Με λίγα λόγια έχω εναποθέσει την πίστη μου στην google camera να το δώ να βγάζει καλύτερες φώτο απο one plus και να το αγοράσω επιτέλους :lol: .

Ερωτήσεις: 1) Που θα βρώ τον κανονικό φορτιστή (δεν θέλω να χρησιμοποιώ συνέχεια quick charge γιατι σε βάθος χρόνου σκοτώνει την μπαταρία ταχύτερα απο τον κανονικό);

2) Υπερθερμαίνεται ο φορτιστής στην φόρτιση η το κινητό γενικά;

Λογικά θα μου πείτε να πάρω το one plus αφού εκεί μάρεσαν περισσότερο οι φώτο. Αλλα είμαι xiaomακιας κ δεν θέλω να περάσω σε one plus και 100ευρο νάκανε..

Παιδιά το ψάχνω εδω και 1 μήνα περίπου, έχωντας δεί πολλά unboxing κλπ. Το κινητό το θέλω περισσότερο για την κάμερα και την amoled οθόνη (τραβάω πάρα πολλές φώτο και βίντεο). Το budget μου είναι 350ευρο περίπου. Αυτό που διακρίνω σε διάφορες συγκρίσεις κάμερας είναι το ότι το one plus στα μάτια μου δείχνει να έχει καλύτερη ευκρίνεια, με πιο "αληθινά" κ καθαρά χρώματα, ενω το mi8 σαν να είναι κάπως πιο "θολές".. αν και το dxo το κατατάσσει πιο ψηλά απο το one plus 6. Κάπου διάβασα σε ένα φόρουμ για ένα σκάνδαλο σχετικά με την xiaomi για το mi8, που για το dxo test έβαλε το χεράκι της... Μου αρέσει περισσότερο το κινητό απο το one plus, αλλα κάθε φορά που βλέπω συγκρίσεις ξενερώνω κ ακόμα δεν τόχω παραγγείλει μόνο για τον λόγο αυτο. Απο την άλλη έψαξα συγκριτικά βίντεο με google camera, αλλά δεν βρήκα κάτι με αυτά τα 2 κινητά να τα έχει συγκρίνει κάποιος με την εφαρμογή. Με λίγα λόγια έχω εναποθέσει την πίστη μου στην google camera να το δώ να βγάζει καλύτερες φώτο απο one plus και να το αγοράσω επιτέλους :lol: .

Ερωτήσεις: 1) Που θα βρώ τον κανονικό φορτιστή (δεν θέλω να χρησιμοποιώ συνέχεια quick charge γιατι σε βάθος χρόνου σκοτώνει την μπαταρία ταχύτερα απο τον κανονικό);

Λογικά θα μου πείτε να πάρω το one plus αφού εκεί μάρεσαν περισσότερο οι φώτο. Αλλα είμαι xiaomακιας κ δεν θέλω να περάσω σε one plus και 100ευρο νάκανε..

Ξεχνας ομως οτι το OnePlus ειναι 200 ευρω πανω απο το μπατζετ σου. Στις συγκρισεις μεταξυ προιοντων βαζουμε και το κοστος σαν παραγοντα.

2) Όχι

Τώρα όσον αφορά το 1 μιας και σχετίζεται και με το 2. Η ταχεία φόρτιση στο συγκεκριμένο τουλάχιστον κινητό,δεν σκοτώνει την μπαταρία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες κατά την φόρτιση. Επιστημονικά αυτό δεν θυμάμαι πως επιτυγχάνεται, αλλά το είχα διαβάσει σίγουρα είτε εδώ είτε σε γειτονικό φόρουμ. Απόλαυσε το κινητό κατά την γνώμη με την πλήρη φόρτιση που κάνει σε 1:30-1:45 ώρες από 0-100 ή σε 40-50 λεπτά το 0-80 και ΑΝ υπάρξει θέμα με την μπαταρία θα αργήσει πολύ να εμφανισθεί.

Ξεχνας ομως οτι το OnePlus ειναι 200 ευρω πανω απο το μπατζετ σου. Στις συγκρισεις μεταξυ προιοντων βαζουμε και το κοστος σαν παραγοντα.

Τοχω βρει πανω κατω ιδια τιμη. Η απορια μου ειναι αν με gcam το mi8 βγαζει καλυτερες φωτο η ισαξιες σε ευκρινεια κλπ με τo one plus

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2) Όχι

Τώρα όσον αφορά το 1 μιας και σχετίζεται και με το 2. Η ταχεία φόρτιση στο συγκεκριμένο τουλάχιστον κινητό,δεν σκοτώνει την μπαταρία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες κατά την φόρτιση. Επιστημονικά αυτό δεν θυμάμαι πως επιτυγχάνεται, αλλά το είχα διαβάσει σίγουρα είτε εδώ είτε σε γειτονικό φόρουμ. Απόλαυσε το κινητό κατά την γνώμη με την πλήρη φόρτιση που κάνει σε 1:30-1:45 ώρες από 0-100 ή σε 40-50 λεπτά το 0-80 και ΑΝ υπάρξει θέμα με την μπαταρία θα αργήσει πολύ να εμφανισθεί.

Μπορω να βρω ομως κανονικο φορτιστη για το mi 8? οχι quick charge. Θα το φορτιζω με τον κανονικο, κ οταν θα χρειαστει θα το κανω με τον quick

ειχα ολη τη σειρά oneplus ,εξαιρετικά τηλ αλλα στο τομέα φωτογραφία είναι αρκετά πίσω απο το ανταγωνισμό..το mi8 είναι καλύτερο σαυτό το τομέα
Tech Junkie - not curable

Θέλω και εγώ να αγοράσω το mi8 . Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο mi mix 2s . Το μενού το λειτουργώ στα αγγλικά και η 800 δεν με ενδιαφέρει .Έχει σημασία αν θα πάρω China version η global.

(το mi mix 2s θέλω εγώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τραβάω σελφις με την μπροστινή κάμερα λόγω θέσης )

Κάνεις ρε παιδιά

Κάνεις ρε παιδιά

Εινα το ιδιο πανω κατω απλα καθε φορα θα γυρνας αναποδα το τηλ για σελφις, και δεν εχει amoled οθονη

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειχα ολη τη σειρά oneplus ,εξαιρετικά τηλ αλλα στο τομέα φωτογραφία είναι αρκετά πίσω απο το ανταγωνισμό..το mi8 είναι καλύτερο σαυτό το τομέα

Ειχες το one plus 6; Αν ναι θα σου ηταν ευκολο σε παρακαλω να τραβηξεις με mi 8 google camera και το one plus 6 να δουμε καμια φωτο;

Εινα το ιδιο πανω κατω απλα καθε φορα θα γυρνας αναποδα το τηλ για σελφις, και δεν εχει amoled οθονη

Το θέμα με την China version ;

Το θέμα με την China version ;

Global παρε ναχει Ελληνικα

Παιδιά, εγώ εκτός του ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος από το κινητό, (πολλά bug στο software), μετά από λιγότερο από μήνα χρήσης, χωρίς να πέσει ποτέ και πάντα σε θήκη, η οθόνη μου έγινε όπως βλέπετε παρακάτω:

mii8.jpg

Θα το στείλω πίσω στο banggood καιι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, το τι θα πάρω βέβαια.. άγνωστο! Τελικά η xiaomi, αν και φθηνή, με τόσα smartphones που βγάζει το χρόνο αδυνατεί να τα υποστηρίξει. Περιμένουμε updates στα updates και στο τέλος τίποτα. Καλύτερα περισσότερα λεφτά και κάτι να δουλεύει out of the box παρά xiaomi. Προσωπική άποψη πάντα!!

Έχετε κ σεις το bug με τα εικονίδια μέσα σε ένα φάκελο να αλλάζουν τυχαία θέσεις;

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Shit Happens!!!

Έχετε κ σεις το bug με τα εικονίδια μέσα σε ένα φάκελο να αλλάζουν τυχαία θέσεις;

Εγω ναι. Ευτυχως μονο του fb και του messenger αλλαζουν μονα τους

Καλημέρα!

Νέα gcam για mi8 με πολλά καλούδια!

Update

https://mega.nz/#!hxInGKJR!SMXRJU5_3ox6lOZoZt_3x4m8lIuZ2lAXiyx7RXl9UkE

Changelog

*New base mod

*New Savitar libs

* BSG Fix focus and ois in video and night sight

* BSG Buffer fix (if get laggy, enable in FIX menu)

* Switch to aux module by double tap on camera switch button (enable in FIX)

* 32sec exposure

The power of the Mi 8 be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα!

Update

Changelog

*New base mod

*New Savitar libs

* 32sec exposure

Χρόνια πολλά φίλε μου,οι εντυπώσεις σου (για gcam) ; Γιατί το έχεις κάτι παραπάνω από μένα σίγουρα!!! , Τώρα μόλις ήρθε και η 10.1.2.0 και σε μένα.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα!

Update

Changelog

*New base mod

*New Savitar libs

* 32sec exposure

Χρόνια πολλά φίλε μου, υπάρχει κάποια ρύθμιση που εχεις κανει για να μην παγώνει η φωτογραφική; Μου το κανει και στην κάμερα και στο πορτραίτο. Αντίθετα στο βίντεο και στο πανόραμα λειτουργεί χωρίς παγώματα. Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και έχω κανει επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ.

Χρόνια πολλά φίλε μου, υπάρχει κάποια ρύθμιση που εχεις κανει για να μην παγώνει η φωτογραφική; Μου το κανει και στην κάμερα και στο πορτραίτο. Αντίθετα στο βίντεο και στο πανόραμα λειτουργεί χωρίς παγώματα. Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και έχω κανει επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ.

Καλήμερα και χρόνια πολλά. Θα ενεργοποιήσεις το buffer fix μέσα στις ρυθμίσεις.

Το night mode ακόμη έχει lag αλλά δουλεύει καλά.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλήμερα και χρόνια πολλά. Θα ενεργοποιήσεις το buffer fix μέσα στις ρυθμίσεις.

Το night mode ακόμη έχει lag αλλά δουλεύει καλά.

Δουλεύει, σε ευχαριστώ πολύ! Εχεις δει διαφορά το βράδυ από την stock εφαρμογή;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!Μετα την νέα αναβάθμιση είστε ευχαριστημένοι με την καμερα;Περιμενα πως και πως το night mode αλλα με απαγοήτευσε...Στο manual η ακομα και στο αυτοματο βγαζω πολύ καλυτερες φωτο...

Γεια σας παιδια ,χρονια πολλα! Scissors ειμαι και γω στο ιδιο 'διλημμα' mi8 ή op6, εμενα με ενδιαφερει ποιο πολυ η διαχειρηση της ραμ και η αυτονομια. αυτη την στιγμη το mi8 (6-128) και το op6 (8-128) εχουν 40ευρω διαφορα...

Γεια σας παιδια ,χρονια πολλα! Scissors ειμαι και γω στο ιδιο 'διλημμα' mi8 ή op6, εμενα με ενδιαφερει ποιο πολυ η διαχειρηση της ραμ και η αυτονομια. αυτη την στιγμη το mi8 (6-128) και το op6 (8-128) εχουν 40ευρω διαφορα...

Λίγο καλύτερη η αυτονομία στο mi 8. Ram αν και τα 2 είναι 6άρες τότε είναι στα ίδια. Εμένα stock camera μου αρέσει στο one plus περισσότερο. Δεν έχω δεί με gcam συγκριτικό τεστ vs one plus. Μόνο stock έχω δεί

Λίγο καλύτερη η αυτονομία στο mi 8. Ram αν και τα 2 είναι 6άρες τότε είναι στα ίδια. Εμένα stock camera μου αρέσει στο one plus περισσότερο. Δεν έχω δεί με gcam συγκριτικό τεστ vs one plus. Μόνο stock έχω δεί

Μολις δεις συγκριτικο με gcam mi8 vs one plus,θα παθεις πλακα...Αλλο επιπεδο το mi8 με gcam...

Poco X3 nfc 6/128

Μολις δεις συγκριτικο με gcam mi8 vs one plus,θα παθεις πλακα...Αλλο επιπεδο το mi8 με gcam...

Εχεις κανενα link να μας στειλεις να τσεκαρουμε;

ξεκαθαριζω οτι δεν το mi8 αλλα ενα redmi 4x αλλά γνώμη μου ειναι ότι ειναι απαράδεκτο να πρέπει να βάλεις και στο 8αρι gcam για να πάρεις καλό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν φτιάχνει μια εφαρμογή για φωτογραφίες η xiaomi που να καλύπτει τις απαιτήσεις των χρηστών από την στιγμή

που το hardware έχει τις δυνατότητες

την ιδια ερώτηση είχα κάνει για το redmi4x και κάποιος μου έδωσε την απαντηση ότι θα βγάλει για τα ακριβά μοντέλα,ε το mi8 ειναι ναυαρχίδα τις xiaomi

σορρυ που επεμβαίνω αλλά μου κάθετε κάπως το θέμα τις φωτογραφίας