esertas Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Ρυθμίσεις, σύνθετες ρυθμίσεις, Αιωρούμενες ειδοποιήσεις, φούσκες. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με ένα a21s. Δεν συνδέεται με τίποτε με mobile data. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων, ανοιγοκλεισιμο mobile data και airplane mode, αλλαγή δικτύου από 4g σε 2g και τουμπαλιν, τίποτα. Ούτε σε 4g ούτε σε 3g βγάζει καν το εικονίδιο για mobile data πανω στην μπάρα με το σήμα? Μόνο factory reset δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Το APN το έχεις ρυθμίσει σωστά; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Το έχω διπλόελενξει. Το έχω βάλει και αυτόματα, και χειροκίνητα με της ρυθμίσεις της Vodafone από τη σελίδα της. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 (edited) Δηλαδή είχες κανονικά data και ξαφνικά παρουσιάστηκε το πρόβλημα; Η είναι καινούργιο το κινητό και πρώτη φορά το ενεργοποίησες. Με άλλη κάρτα sim δοκίμασες ; Μέσα στις ρυθμίσεις από το APN στο δεύτερο πεδίο εκεί που λέει APN : internet.vodafone.gr βάλτο σκέτο internet Edited June 15, 2022 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 (edited) Το κινητό είχε ίντερνετ. Απλά τελευταίο καιρό είναι μόνιμα στο σπίτι συνδεδεμένο με wifi. Σήμερα έκλεισα το wifi και δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω και το όνομα του apn σε internet, τίποτα. ***Τελικά μόνο με factory reset επανήλθε. Ευχαριστώ πάντως. Edited June 17, 2022 by tenzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Υπάρχει τρόπος για χρήση Mirrorlink σε A52s? To Android Auto δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν θα έλεγα όχι να μπορούσα να έχω το iGO στην οθόνη του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο υποστηρίζει και Android Auto και Mirrorlink. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Στο Α12 μόλις έχω ή κάνω κλήση, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι και δείχνει ότι χρησιμοποιείται το τηλ (μικρό εικονίδιο). Όταν πάω να βγάλω φώτο, το ίδιο και έχει το εικονίδιο της κάμερας. Από την τελευταία αναβάθμιση σαμσουνγκ συμβαίνει αυτό. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Στο Α12 μόλις έχω ή κάνω κλήση, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι και δείχνει ότι χρησιμοποιείται το τηλ (μικρό εικονίδιο). Όταν πάω να βγάλω φώτο, το ίδιο και έχει το εικονίδιο της κάμερας. Από την τελευταία αναβάθμιση σαμσουνγκ συμβαίνει αυτό. Συμβαίνει και σε εσάς;Νομίζω είναι feature του android 12 για να σε ειδοποιεί όταν κάποια εφαρμογή κάνει χρήση του μικροφώνου ή της κάμερας. Sent from my awSoMe-A52s 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 2 ώρες πριν, siberiantiger said: Νομίζω είναι feature του android 12 για να σε ειδοποιεί όταν κάποια εφαρμογή κάνει χρήση του μικροφώνου ή της κάμερας. Sent from my awSoMe-A52s Αυτό ακριβώς είναι. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 On 30/7/2022 at 4:12 ΜΜ, p_k said: Αυτό ακριβώς είναι. Κι εμένα όταν ανοίγω την κάμερα στο A52s ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι πάνω δεξιά. Τι μπορεί να σημαίνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 (edited) απαντηθηκε παραπανω....μια εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα....στην προκειμενη περιπτωση η εφαρμογη ΚΑΜΕΡΑ... Edited October 8, 2022 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 16 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: απαντηθηκε παραπανω....μια εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα....στην προκειμενη περιπτωση η εφαρμογη ΚΑΜΕΡΑ... Απαντήθηκε για κόκκινο λαμπάκι, όχι για πράσινο. Το ίδιο κάνει ανοίγοντας το Shazam. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Κι εμένα όταν ανοίγω την κάμερα στο A52s ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι πάνω δεξιά. Τι μπορεί να σημαίνει;Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει αφού άνοιξες την κάμερα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 (edited) On 9/10/2022 at 8:30 ΠΜ, chios said: On 8/10/2022 at 3:06 ΜΜ, evris2013 said: Κι εμένα όταν ανοίγω την κάμερα στο A52s ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι πάνω δεξιά. Τι μπορεί να σημαίνει; Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει αφού άνοιξες την κάμερα; Το Shazam έχει κάμερα; Επίσης απαντήθηκε για κόκκινο λαμπάκι και όχι πράσινο! Δεν ξέρω ποιά μπορεί να είναι η διαφορά. Μπορεί να σας φαίνονται αστείες οι ερωτήσεις μου, αλλά δεν είναι ειρωνικές όπως πιστεύουν μερικοί εδώ μέσα! Edited January 16, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Και ότι χρησιμοποιείται η κάμερα, αλλά και ότι χρησιμοποιείται το μικρόφωνο σημαίνει. Και μάλιστα πρώτα δείχνει το εικονίδιο του μικροφώνου μέσα σε πράσινο κύκλο και μετά μένει αναμμένο το πράσινο φωτάκι επάνω δεξιά.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 7 ώρες πριν, NikosChandolias said: Και ότι χρησιμοποιείται η κάμερα, αλλά και ότι χρησιμοποιείται το μικρόφωνο σημαίνει. Και μάλιστα πρώτα δείχνει το εικονίδιο του μικροφώνου μέσα σε πράσινο κύκλο και μετά μένει αναμμένο το πράσινο φωτάκι επάνω δεξιά. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Κόκκινο πότε γίνεται όπως αναφέρθηκε πιο πάνω; Εγώ μόνο σε πράσινο το βλέπω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το μήνυμα που βγάζει όταν κάνεις cache wipe partition? [libfs_mgr]Error updating for slotselect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα α34 από το σκρουτζ και μου ήρθε ένα που στα reboot έχει κάτι λόγκο chytra sit o2. Θα έχω κανένα θέμα με 5g και vo wifi? Ευχαριστώ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Antwny said: Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα α34 από το σκρουτζ και μου ήρθε ένα που στα reboot έχει κάτι λόγκο chytra sit o2. Θα έχω κανένα θέμα με 5g και vo wifi? Ευχαριστώ Τσέχικο δίκτυο είναι. https://www.o2.cz/inteligentni-sit Edited November 7, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 39 minutes ago, evris2013 said: Τσέχικο δίκτυο είναι. https://www.o2.cz/inteligentni-sit Ναι κάτι κατάλαβα.. θα έχω κανένα θέμα λέτε με δίκτυα κτλ; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 49 minutes ago, Antwny said: Ναι κάτι κατάλαβα.. θα έχω κανένα θέμα λέτε με δίκτυα κτλ; Δεν ξέρω. Γι αυτόν τον λόγο δεν ψωνίζω από τέτοια μαγαζιά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 (edited) Καλημέρα. One UI 6.0 και Android 14 από σήμερα στο Α34. Πρώτη εντύπωση πως έχει αυξηθεί αισθητά η κατανάλωση ρεύματος. Edited November 30, 2023 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 2 ώρες πριν, nikkal said: Καλημέρα. One UI 6.0 και Android 14 από σήμερα στο Α34. Πρώτη εντύπωση πως έχει αυξηθεί αισθητά η κατανάλωση ρεύματος. https://support.google.com/pixelphone/thread/238412425/battery-draining-and-idle-heating-after-the-update-to-android-14?hl=en Quote This is normal after installing a large update, the apps need to be re-optimized. ...please wait a bit longer and see if the battery drain continues. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 4 ώρες πριν, stark said: https://support.google.com/pixelphone/thread/238412425/battery-draining-and-idle-heating-after-the-update-to-android-14?hl=en Κάπου διάβασα σε φόρουμ της Samsung για wipe cache partition. Το δοκίμασα και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts