Jump to content

Tzanos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tzanos13

  1. Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι, όμως αυτό που λες ίσως να είναι θέμα ίντερνετ η και εφαρμογών.
  2. Ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου
  3. Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση για αφαίρεση η έστω μείωση γρατζουνιάς από την οθόνη μην πάμε για αλλαγή οθόνης είναι κρίμα...Είμαστε και ψυχαναγκαστικοι δεν μπορώ να την βλέπω...
  4. Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση για αφαίρεση η έστω μείωση γρατζουνιάς από την οθόνη μην πάμε για αλλαγή οθόνης είναι κρίμα...Είμαστε και ψυχαναγκαστικοι δεν μπορώ να την βλέπω...
  5. Ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου
  6. Ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου
  7. Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου
  8. Ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου
  9. Ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου
  10. Και εγώ κανένα πρόβλημα με το σήμα ίσα ίσα είναι εξαιρετικό. Volte και wifi calling είναι ενεργοποιημένα.
  11. Όχι δεν έχει έρθει στα A54 ενώ σε μικρότερα η παλαιότερα μοντέλα ήρθε του Ιουνίου. Αυτό το μήνα τα έκανε λίγο μαντάρα η Samsung μου φαίνεται.. Τώρα όμως δεν πήρε, ο μήνας τελειώνει και έχουν πάρει πιο παλιά μοντέλα..
  12. Καλημέρα ξέρει κανείς αν θα πάρει η συσκευή ενημέρωση Ιουνίου η θα πάει κατευθείαν στου Ιουλίου?
  13. Ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου
  14. Καλησπέρα και από μένα εγώ σαν κάτοχος του S23+ χρησιμοποιώ για την δουλειά μου σαν δεύτερη συσκευή το A54 και έχω ένα μέτρο σύγκρισης, εμένα προσωπικά το A54 με καλύπτει απόλυτα σε όλα και μπαταρία και κλήσεις και θερμοκρασίες δεν κολλάει σε τίποτα. Το μόνο που ίσως ξενίζει είναι η οθόνη με τα bezels(και η τιμη ισως;) αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι λόγος σοβαρός όταν μια συσκευή σου τα προσφέρει όλα να μην την αγοράσεις.
  15. Κάτοχος και εγώ της συσκευής δεν έχω δει κάτι από τα παραπάνω,ίσα ίσα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
  16. Δεν έφτασα ακόμα 20% σου ανεβάζω τώρα όπως είμαι να δεις..
  17. Εγώ έκανα χωρίς sim το στήσιμο,αρνήθηκα δηλαδή οτι είχε στο άνοιγμα της συσκευής πέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή μια μια και μετά έβαλα την sim. Έχω σε αδράνεια τις εφαρμογές εκτός από όσες στέλνουν ειδοποίηση (τράπεζα,viber,Instagram κ.α)
  18. Εγώ σχετικά στο 10ημερο είδα αυτά τα νούμερα αφού πρώτα έστησα το κινητό με τα δικά μου γούστα(το κάνω σε όποια συσκευή εχω). Μετά το firmware του Μαΐου όμως έχω πέσει στις 8+ ώρες περίπου. Θα ανεβάσω όταν πάει 20% να δεις που θα είμαι.
  19. Καλησπέρα φίλε μου χωρίς να είμαι ειδικός και σύμφωνα ο καθένας πως κάνει χρήση σε μια συσκευή τι εφαρμογές έχει κατεβάσει και το στήσιμο που έχει κάνει στην συσκευή του πιστεύω είσαι αρκετά καλά.Για μένα δηλαδή στις 8 ώρες Sot με υπόλοιπο 15-20% είναι μια χαρά. Αλλού έχω διαβάσει ότι παίζουν ρόλο και τα update τα οποία άλλοτε φτιάχνουν την διαχείριση της μπαταρίας άλλοτε υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση.
  20. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο πριν 1 μήνα από Media Markt εγγύηση 2 έτη

    190 €

    Νέα Μάκρη - GR

  21. Ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου
  22. Κάτοχος και εγώ της συσκευής δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις ίσα ίσα είναι φανταστική η μπαταρία του..
  23. Εγώ σήμερα λόγο δουλειάς είχα λίγο χρόνο να ασχοληθώ και κοίτα που βρίσκομαι...
  24. Δώστου χρόνο σίγουρα και πιστεύω θα το δεις εγώ που ειμουνα επιφυλακτικος λόγο ότι είχα σούπερ Sot με το Α72 δεν το πιστεύω ότι έχει τέτοια διαχείριση το S23+.Αν σου συνεχίζει όμως θα πρέπει να το δεις γιατί φυσιολογικό δεν είναι για την συσκευή.. * τσέκαρε μήπως και κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα..
  25. Κάτι δεν πάει σωστά στο τηλέφωνο σου γιατί έχουμε 2 τηλέφωνα ίδια στο σπίτι με πάνω κάτω 9-9:30 ώρες Sot. Εξάλλου ανέβασα και φωτογραφία για του λόγου το αληθές...
×
×
  • Create New...