sso Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 (edited) ....δεν είμαστε για λιγότερη κατανάλωση. Ανάποδα το λες!!!:lol: Μόλις είδα ότι ήρθε update. Θα το κάνω και αυτό να δω αν διορθώθηκαν αυτά που δεν μου αρέσουν Edited May 8, 2020 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Έσκασε security update Μαΐου 2020.Μωρέ μπράβο, έστω και σε αυτό καλά μας πάει η xiaomi 2 χρόνια μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Έχουμε και του Ιουνίου!!! Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλησπέρες, Μου έβγαλε miui 12.0.1.0 OTA. Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacatzoylas Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Έχει μισή ωρίτσα που την πέρασα...η λειτουργία της κάμερας εμπλουτίστηκε, μια επιλογή για εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας, οι ζωντανές ταπετσαρίες, πολύ ομαλή κύλιση του συστήματος. Είναι αναβάθμιση σίγουρα. Και νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Είμαι εδώ και πολύ καιρό με miui 12 eu. Έχει κάποιος δοκιμάσει και τις δυο (eu και global stable) να μας πει αν υπάρχουν διαφορές και αν αξίζει να πάω από την eu στην global stable; Και η eu σταματάει τις αναβαθμίσεις στις 05/09/2020, οπότε μάλλον δεν θα υπάρχουν άλλες επίσημες αναβαθμίοσεις!!!:( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έχει μισή ωρίτσα που την πέρασα...η λειτουργία της κάμερας εμπλουτίστηκε, μια επιλογή για εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας, οι ζωντανές ταπετσαρίες, πολύ ομαλή κύλιση του συστήματος. Είναι αναβάθμιση σίγουρα. Και νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας... Καλημέρα . Τις ζωντανές ταπετσαρίες που τις βρισκεις; Εμένα είναι άδειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Έχει μισή ωρίτσα που την πέρασα...η λειτουργία της κάμερας εμπλουτίστηκε, μια επιλογή για εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας, οι ζωντανές ταπετσαρίες, πολύ ομαλή κύλιση του συστήματος. Είναι αναβάθμιση σίγουρα. Και νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μας... Ε μετά θα παίξουμε με custom roms.Δε θα μας ξεχάσει η κοινότητα φαντάζομαι. Εδώ βλέπεις αρχαία xiaomi και έχουν φτάσει αισίως να παίρνουν android 10, λογικά και εμείς θα πάρουμε επόμενα καλούδια αλλά μόνο με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAO-MAO Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Μετα την αναβάθμιση έβγαλε μια γραμμή λευκή στο κάτω μέρος της οθόνης. Ξέρει κανείς τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μετά την αναβάθμιση ούτε μέρα δεν βγάζει η μπαταρία έλεος:(.Τι να την κάνουμε την έξτρα εξοικονόμηση μπαταρίας,εαν η συσκευή λειτουργεί σαν Νόκια του 90:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην μπαταρία λίγες μέρες τώρα με την 12αρα. Μήπως ήρθε ώρα να κάνεις ένα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην μπαταρία λίγες μέρες τώρα με την 12αρα. Μήπως ήρθε ώρα να κάνεις ένα factory reset? Πριν δέκα ημέρες είχα κάνει για άλλο λόγο αλλά με την προηγούμενη έκδοση, δεν είδα διαφορά στη μπαταρία.Δεν έχει κάποιο άλλο θέμα για να κάνω factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Κάνε wipe caches. Ίσως έχει μείνει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Mετά απο ξήλωμα αρκετών σκουπιδοεφαρμογών της Miui και ξανα wipe data κλπ και στήσιμο απ την αρχή, με την χρήση που κάνω η μπαταρία συνέχιζε να μην βγάζει ούτε μέρα.Έβαλα την Pixel Experience AOSP και ησύχασα, δουλευουν όλα οκ και η μπαταρία μέρα με νύχτα σε σχέση με την Miui,βγάζω άνετα την ημέρα.(γλίτωσα νέα αγορά):D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacatzoylas Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Μπορείς να βάλεις το λινκ που αφορά το κινητό μας; Γιατί εάν είδες μεγάλη διαφορά στη μπαταρία, ψήνομαι και εγώ να τη ξηλωσω τη miui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Μπορείς να βάλεις το λινκ που αφορά το κινητό μας; Γιατί εάν είδες μεγάλη διαφορά στη μπαταρία, ψήνομαι και εγώ να τη ξηλωσω τη miui... https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s/development/rom-pixel-experience-t4038949 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Mετά απο ξήλωμα αρκετών σκουπιδοεφαρμογών της Miui και ξανα wipe data κλπ και στήσιμο απ την αρχή, με την χρήση που κάνω η μπαταρία συνέχιζε να μην βγάζει ούτε μέρα.Έβαλα την Pixel Experience AOSP και ησύχασα, δουλευουν όλα οκ και η μπαταρία μέρα με νύχτα σε σχέση με την Miui,βγάζω άνετα την ημέρα.(γλίτωσα νέα αγορά):D:D:D Ολοι όσοι σκοπεύουμε να κρατήσουμε το κινητό θα πάμε προς τα εκεί, αφού η xiaomi έχει σταματήσει τα updates από τον Σεπτέμβριο:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Την έβαλα και εγώ την Pixel Experience. Από μπαταρία σίγουρα θα είναι καλύτερη από την miui, η οποία είναι πιο βαρειά και ρουφάει περισσότερο την μπαταρία. Κάποτε δεν μπορούσα την miui και όποτε την έβαζα έκανα μεγάλη προσπάθεια να την συνηθίσω, αλλά πάντα δεν την κράταγα πολύ και ξαναγύριζα σε AOSP. Τώρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθώ να συνηθίσω σε AOSP:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 (edited) Σχεδόν δύο μέρες και 4+ ώρες sot με την pixel!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 4, 2020 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Πως σας φαίνεται η pixel όσοι την περάσατε?Έχετε βρει κάποιο ελάττωμα ή τρέχει νεράκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Πως σας φαίνεται η pixel όσοι την περάσατε?Έχετε βρει κάποιο ελάττωμα ή τρέχει νεράκι? Πάμε παρακάτω. Εγώ το μόνο θέμα ήταν με την οθόνη, μετά απο ομιλία και την απομάκρυνση απ το αυτί δεν ξαναναβε,Τώρα έχω την lineage-17.1 μεχρι στιγμής όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Έχει δοκιμάσει κάποιος Ρομ με android 11; https://forum.xda-developers.com/f/xiaomi-mi-mix-2s-roms-kernels-recoveries-othe.7606/ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Πρώτη δοκιμή σε 11άρι Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Ξανά την pixel https://forum.xda-developers.com/t/rom-11-0-polaris-pixel-experience-aosp-2021-03-27.4038949/ τρέχει νεράκι και ολα οκ πιά.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 καλησπέρα, εχει η συζυγος το κινητο σε stock αλλα ξαφνικά χτες, αρχισε να κανει συνεχόμενα restart. δεν μπορω να μπω καν σε fastboot ή να κανω wipe την μνημη. παιζει να γινεται κατι ή μαλλον το κλαιμε το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts