Jump to content

samis31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About samis31

  • Ημ. Γέννησης 03/03/1979

samis31's Achievements

  1. καλησπέρα, εχει η συζυγος το κινητο σε stock αλλα ξαφνικά χτες, αρχισε να κανει συνεχόμενα restart. δεν μπορω να μπω καν σε fastboot ή να κανω wipe την μνημη. παιζει να γινεται κατι ή μαλλον το κλαιμε το τηλεφωνο?
  2. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html
  3. Μπορείς σε cosmote να ενεργοποιήσεις κλήση μέσω WiFi.το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ενεργοποιήσεις πρώτα από μια συμβατή συσκευή σύμφωνα με την σελίδα της cosmote.
  4. μια χαρα παει με την 12αρα μεχρι στιγμης. δυο αρνητικα ομως. το security patch εinai ακομα απο 01/01/2020 , δηλαδη οπως πριν το Update. για android δε νομιζω να γινει κανα θαυμα και να παρουμε 10. θυμαται κανεις πως βαζουμε google cam?
  5. Μόλις μου ήρθε miui12 μέσω OTA
  6. ναι στο bangood το εχει στα 158 (αν δεν βαλεις τπτ insurance). αν θυμαμαι καλα διαλεγεις priority diret και ολα καλα.
  7. ειναι οντως πολυ δυνατο το κινητακι μας, και γω το εχω φορτωμενο και δεν εχει κανενα θεματακι. εχω βαλει και το dark mode και ολα κομπλε. και ναι θα παρει miui11 global stable τελος οκτωβρη ερωτηση, εχει ενεργοπιοησει κανεις face unlock?
  8. η cosmote το υποστηριζει, δε γνωριζω για vodafone/wind να ου πω, πρεπει να το κοιταξεις.
  9. καλημερα, το λοιπον, ακολουθησα καποια βηματα που βρηκα στο internet. γενικα να ξερεις δεν υποστηριζεται απο το κινητο μας επισημα οποτε θελει να κανεις το εξης, διαβασε και ακολουθησε τις οδηγιες απο αυτα τα links πιο κατω. γενικα πας στα settings της sim, στο ονομα σημειου προσβασης, και εκει που λεει τυπος apn, βαζεις ακομα ,supl,ims θα το διαβασεις και στα Link που σου εστειλα τωρα, κανεις disable to carrier check τοσο στο volte οσο και στο vowifi. ετσι η cosmote δεν ελεγχει απευθειας το τηλεφωνο σου. αυτο το κανεις πατωντας στο dial: *#*#86583#*#* -> volte *#*#869434#*#* -> vowifi ελεγξε παλι απο το dialer οτι ειναι ενεργα. τωρα το θεμα ειναι να το εχεις ενεργο και στον παροχο, οπτοε καπως πρεπει να ενημερωθει και η cosmote για να στο ενεργοποιησει στον αριθμο σου. αυτο γινεται με 2 τροπους¨ 1. ή βρισκεις συμβατο τηλεφνο και στελνεισ sms sto 1333 με ονομα μεσα WIFICALL 2. ή τους παιρνεις απευθειας τηλεφωνο στο 13888 και τους λες οτι θες ενεργοποιηση volte/vowifi στον αριθμο σου αλλα να πεις οτι εχεις αλλη συμβατη συσκευη, πχ samsung galaxy s7 ελπιζω να σε βοηθησα. τα links: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32700-Ενεργοποίηση-VoLTE-και-HD-Voice-σε-κινητά-Xiaomi/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33068-VoLTE-VoWiFi-wifi-calling-και-υποστήριξη-από-MIUI/
  10. καπου εδω να πω απλα οτι ενεργοποιησα το VoLTE και το VoWiFi και η ποιοτηττα της φωνης ειναι παρα πολυ καλη.
  11. εμενα χτες μου ηρθε νεο Update και πηρα oreo συν security patch. global stable οχι dev. 5000 ποντους επανω το antutu, προς το παρων καλυτερη μπαταρια, αν και πρεπει να τη δω και μικρο features που ειναι ωραια, πχ γραφει επανω στο σηματακι της μπαταριας το ποσοστο.
  12. πολυ καλο το κινητο, το εχω δυο βδομαδς και ειναι κομπλ.ε παρολα αυτα περιμενα πως και πως να παρω κι εγς το Miui10 κι οντως ανακαλυπτω οτι ενω το πηρε και παει μια χαρα, εχει ακομα android 7 επανω. ισως εχει να κανει με αυτο που ελεγαν καποιοι σε προηγουμενο post, οτι το εβγαλαν το rom και το πηραν αμεσως μετα πισω. να δουμε εαν θα παρουμε ποτε android 8, ειναι λες και δεν θελουν να το υποστηριξουν οπως πρεπει το τηλεφωνο.
  13. δεν το βρισκεις, μονο στο skroutz φαινεται να το εχει ενα στα 285. σε αγγελια εχω δει να το πουλανε 200-250 χωρις χρηση κιολας.
  14. εγω ενδιαφερομουν, αλλα η τιμη ειναι ακομα απαγορευτικη. τουμπανο ειναι. δεν ξερω εαν εχει στην καμερα OIS το οποιο παιζει ενα ρολο πλεον εαν σκας τοσα λεφτα στο θεμα καμερας. γενικα ανεβασαν λιγο την οθονη, πλεον στις 5" το οποιο ειναι καλο νομιζω, εαν και δεν ειχα θεμα οταν ειχα το z3 compact.
  15. το κινητο εχει εγγυηση μεχρι 7/5/17, τουλαχιστον ετσι λεει στο xperia care στις ρυθμισεις. το ειχα παρει απο γερμανο, απλα δεν παιζει να εχω την αποδειξη. με καλυπτουν ή οχι?
×
×
  • Create New...