DryEyed Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Ψάχνω ρε παίδες και εγώ μέρα ανά μέρα. Η έκδοση που φοράω είναι η PIE. 11.0.4. Ίσως φταίει αυτό, πριν δύο λεπτά τσέκαρα δεν μου ήρθε κάτι. Άντε να την δούμε.. επιτέλους με τρώει λιγάκι. Προσωπικά χρησιμοποιώ Gcam μόνο για selfie. Άλλα δεν είμαι ικανοποιημένος .. δεν μπορώ να πω ότι μου δουλεύει κάποια με σωστό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Ψάχνω ρε παίδες και εγώ μέρα ανά μέρα. Η έκδοση που φοράω είναι η PIE. 11.0.4. Ίσως φταίει αυτό, πριν δύο λεπτά τσέκαρα δεν μου ήρθε κάτι. Άντε να την δούμε.. επιτέλους με τρώει λιγάκι. Προσωπικά χρησιμοποιώ Gcam μόνο για selfie. Άλλα δεν είμαι ικανοποιημένος .. δεν μπορώ να πω ότι μου δουλεύει κάποια με σωστό αποτέλεσμα. Εγώ του είχα region Hong Kong και μου έβγαλε το update. Προσωπικά χρησιμοποιώ του bsg την κάμερα και τη βρίσκω πολύ καλή. Ξέχασα να αναφέρω ότι έγινε dark και το gboard και το Gmail. Πάντα η σελφι του ήταν μέτρια, ότι κάμερα και να χρησιμοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Θα πάρει η συσκευή ποτέ wideline L1 για προβολή HD στο Netflix??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Δύσκολο έως αδύνατον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Θα πάρει η συσκευή ποτέ wideline L1 για προβολή HD στο Netflix??? Δύσκολο έως αδύνατον Εξηγήστε ρε παιδιά και σε μας του αδαείς τι είναι τούτο το wideline? Ξέρω ότι Netflix εφαρμογή την κατεβάζεις και παίζει σε όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Μόλις κατέβηκε το 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Κατεβαίνει και στο δικό μου!!! Να είναι καλά ο φίλος.... Το δοκίμασα.. τρεις- τέσσερις φορές και τώρα κατεβαίνει. Version: 11.0.3. QDGMIXM :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacatzoylas Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Δυστυχώς δεν έκατσε καλά στο δικό μου...το Launcher δεν λειτουργεί... Του φυτεψα το Nova και την παλεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Εμένα μου έκατσε το update καλά από πρώτη στιγμή και πλην μπαταρίας που είναι στα ίδια επίπεδα το τηλέφωνο έγινε πιο σπιρτοζικο. Είχα βάλει και από πριν το Xiaomi launcher alpha με συρτάρι που μου αρέσει και με βλέπω να το κρατάω για πολύ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Επιτέλους το Bluetooth audio απέκτησε absolute volume! Καιρός ήταν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacatzoylas Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δηλαδή φίλε, τι άλλαξε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Αυτό που παρατήρησα αφού εγκατέστησα android 10, είναι ότι δε δέχομαι ενημερώσεις σε διάφορες εφαρμογές. Στα κλασικά gmail, fb, viber δεν έχω πρόβλημα αλλά είχα και άλλες όπως λεξικό oxford που πλέον δε στέλνει ειδοποιήσεις. Πάλι σ....ά τα έκανε η xiaomi? Ήμαρτον, πότε θα φτιάξουν σοβαρό σύστημα ειδοποιήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Αυτό που παρατήρησα αφού εγκατέστησα android 10, είναι ότι δε δέχομαι ενημερώσεις σε διάφορες εφαρμογές. Στα κλασικά gmail, fb, viber δεν έχω πρόβλημα αλλά είχα και άλλες όπως λεξικό oxford που πλέον δε στέλνει ειδοποιήσεις. Πάλι σ....ά τα έκανε η xiaomi? Ήμαρτον, πότε θα φτιάξουν σοβαρό σύστημα ειδοποιήσεων? Δες τις άδειες στην εκάστοτε εφαρμογή. Το σύνηθες είναι να θέλει κάποια άδεια για αναδυόμενη ειδοποίηση πχ. η κάτι παρόμοιο. Γενικά το μόνο φαουλ στην xiaomi ήταν κ μένα το θέμα ειδοποιήσεων. Πρέπει να είσαι συνεχώς από πάνω να δίνεις άδειες! Εγώ, πλέον δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Δες τις άδειες στην εκάστοτε εφαρμογή. Το σύνηθες είναι να θέλει κάποια άδεια για αναδυόμενη ειδοποίηση πχ. η κάτι παρόμοιο. Γενικά το μόνο φαουλ στην xiaomi ήταν κ μένα το θέμα ειδοποιήσεων. Πρέπει να είσαι συνεχώς από πάνω να δίνεις άδειες! Εγώ, πλέον δεν έχω κάποιο θέμα. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο όταν ήρθε το miui 11 αλλά τώρα με το android 10 πάλι από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Αγαπητέ Κώστα ήταν όντως άδειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Αγαπητέ Κώστα ήταν όντως άδειες? Καλημέρα. Ήταν θέμα αδειών τελικά όπως το είχες πει. Και σε 2-3 που δεν παίρνω ειδοποιήσεις, οι developer είχαν σταματήσει push notifications πχ: το oxford dictionary of english που έστελνε το word of the day κάθε μέρα και ξαφνικά το σταμάτησαν χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Με το κινητό πάντως με το MIUI 11 και version 10, έχω μείνει άκρως ικανοποιημένος. Μόλις σήμερα το έστησα και με την υπηρεσία VoLTE. Έχω cosmote και παρότι καρτοκινητό βλέπω την υπηρεσία να τρέχει δίχως θέματα προς το παρόν. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες.. που θα το έχω χρονικά δοκιμάσει και σε ποιότητα κλήσης, αποσυνδέσεις... κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καλημέρα, Έκανα μαζί τα 2 updates (miui και android 10) και τώρα παρατηρώ ότι έχει μειωθεί ο ήχος στο ακουστικό στις κλήσεις (όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο ακούω δύσκολο τον άλλον). Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω ή κάποιο setting που μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καλημέρα, Έκανα μαζί τα 2 updates (miui και android 10) και τώρα παρατηρώ ότι έχει μειωθεί ο ήχος στο ακουστικό στις κλήσεις (όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο ακούω δύσκολο τον άλλον). Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω ή κάποιο setting που μου διαφεύγει? Γενικά ο ήχος του κινητού δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο. Το ακουστικό από την πρώτη μέρα που το πήρα (πέρυσι τέτοια εποχή) ήταν απλά νορμάλ όπως και ο ήχος κλήσης που όσο πιο δυνατά το βάλεις, τόσο πιο πολύ παραμορφώνεται. Στη δε φόρτιση, ο ήχος είναι νορμάλ ενώ στο redmi note 7 της γυναίκας μου είναι πολύ έντονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγώ για να πω την καθαρή μου αλήθεια. γύρισα σε 10.3.6.0 και απολαμβάνω αρκετά καλή διάρκεια μπαταρίας, τουλάχιστον με εμφανή διαφορά από όλες τις επόμενες εκδόσεις. Δεν ξέρω τηνδική σας άποψη αλλά πέρασα και από τις εργοστασιακές αλλά και από XTRV κλπ. Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Δεν ξέρω ρε παιδιά μήπως έχετε πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι. Εμένα ο ήχος ειδικά στα Multimedia είναι κάργα δυνατός, ποτέ δεν τον βάζω τέρμα. Δεν είναι βέβαια stereo , αλλά στα πιο πολλά έτσι κ αλλιώς στην αγορά είναι μονοφωνικά. Σε ήχο κλήσης δεν είχα ποτέ θέμα να σας πω, μου φαίνεται όντως το έχω τέρμα αλλά τις μόνες φορές που δεν άκουγα καλά ήταν όταν ο συνομιλητής μου το είχε ανοιχτή ακρόαση. Γενικά όμως λειτουργώ και πολύ bluetooth και λόγω δουλειάς, αλλά και λόγω ευκολίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Δεν ξέρω, εμένα τώρα άρχισε να το κάνει πάντως. Από το ηχείο δεν έχω παράπονο. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία ένα reset μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Και εγώ κανένα θέμα με τον ήχο τόσο σε φωνή όσο και σε media που είναι αρκετά δυνατός. Επίσης είναι stereo. Το ακουστικό παίζει σαν left ηχείο (μεσαιο-υψηλες συχνότητες) και το κάτω σαν right. Για ακούστε εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Έχω παρατηρήσει ότι με το νέο android, στην selfie έχω θέμα. Εξηγώντας, δεν γυρνάει σε 180 μοίρες η εφαρμογή camera, κάτι το οποίο γινόταν! Μιλάω πάντα για την official εφαρμογή του κινητού. Δεν θυμάμαι να υπάρχει πρόβλημα σε video κλήσεις με messenger πχ. Το χει κανείς αυτό η σκάλωσε το δικό μου? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Έχω παρατηρήσει ότι με το νέο android, στην selfie έχω θέμα. Εξηγώντας, δεν γυρνάει σε 180 μοίρες η εφαρμογή camera, κάτι το οποίο γινόταν! Μιλάω πάντα για την official εφαρμογή του κινητού. Δεν θυμάμαι να υπάρχει πρόβλημα σε video κλήσεις με messenger πχ. Το χει κανείς αυτό η σκάλωσε το δικό μου? :blink: γυρίζει κανονικά η selfie κάμερα με την official εφαρμογή και σε φωτό και σε βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts