GeorgeX21 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) https://mega.nz/#!u8wCHYiY!RciH5Aq6jiXpKILF8EsPfWVMExTHoyHaVWflXq9N2xc Gcam του sanity για το mix2s https://mega.nz/#!ah4HHaTZ!skeB755UhetrXMhvpNZ-EgaNGrZt5OLn7qUkCPQnUvY εδώ το xml που χρησιμοποιεί το παιδί που είναι σε επικοινωνία μαζί του. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 21, 2019 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Και δεν ειναι και ιδιαιτερα καλη η σελφι καμερα,μια μετρια των 5mp ειναι,δεν ειναι καμερα για mix αυτη...Όντως. Η σελφι είναι ψιλομετρια ιδίως σε μέτριο φωτισμό αλλά με την GCam βελτιώνεται. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Έχει κανείς πρόβλημα στις κλήσεις μέσω viber?; Με ακούν βαθιά αλλά αν φέρω το στόμα μου κοντά στο μικρόφωνο με ακούν καμπάνα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Έχει κανείς πρόβλημα στις κλήσεις μέσω viber?; Με ακούν βαθιά αλλά αν φέρω το στόμα μου κοντά στο μικρόφωνο με ακούν καμπάνα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες στο νήμα για redmi 5. Το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δες στο νήμα για redmi 5. Το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικα την βρηκα τη λυση. Διεγραψα το viber και εβαλα την εκδοση 10.0.2 που κατεβασα σαν apk . ολα καλα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τελικα την βρηκα τη λυση. Διεγραψα το viber και εβαλα την εκδοση 10.0.2 που κατεβασα σαν apk . ολα καλα τωρα.Γράψε αν θέλεις σωστά το νούμερο της έκδοσης Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 ηρθε και η ΟΤΑ σε 10.3.2.0 global stable Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Καλησπέρα. Κατά το σύντομο περασμα μου από την παρέα του mix 2s, μου εμειναν οι παρακάτω 3 θήκες. Αν νομίζει κανείς ότι του κάνουν, μπορεί να μου στείλει πμ και να έρθει να τις πάρει. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Edited April 3, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καλησπέρα. Κατά το σύντομο περασμα μου από την παρέα του mix 2s, μου εμειναν οι παρακάτω 3 θήκες. Αν νομίζει κανείς ότι του κάνουν, μπορεί να μου στείλει πμ και να έρθει να τις πάρει. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ. Στάλθηκε από το Pocophone F1Τι έγινε και πήγες στο Poco? Ποια πόλη είσαι? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Απλά με βόλεψε περισσότερο η τεράστια αυτονομία που έχει. Αυτό είναι όλο. Νέα Σμύρνη μένω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 ηρθε και η ΟΤΑ σε 10.3.2.0 global stableΜαζί και το 4Κ - 60fps recording στην camera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Απλά με βόλεψε περισσότερο η τεράστια αυτονομία που έχει. Αυτό είναι όλο. Νέα Σμύρνη μένω.Εγώ Θεσσαλονίκη, οπότε δεν βολεύει. Νάσαι καλά. Εμένα και το mi mix 2s με καλύπτει με την αυτονομία του με τη χρήση που του κάνω. Το προτίμησα περισσότερο για το βίντεο και την κάμερα του, ιδίως σε εσωτερικούς χώρους. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Μαζί και το 4Κ - 60fps recording στην camera! Χάθηκε να βάλουν και το dark mode; τουλάχιστον με γλύτωσε από το να περάσω την developer γιατί ήθελα να έχω τα 60fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Πέρασα την καινούρια 10.3.2.0 και έχασα το twrp recovery και το root. Όταν περάσω ξανά το twrp πρέπει να κάνω format ? Το twrp 3.2.3.1-tools με την δεύτερη φορά έκατσε. Το magisk 18.1 που έβαλα δεν έκατσε. Το magisk 19 έκατσε. Edited April 4, 2019 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Ξερετε, τα γνωστα μηνυματα οταν ειναι πχ κλειστο το κινητο ή δεν πιανει σημα. Δουλευει σε σας? Στα προηγουμενα κινητα μου δουλευε μια χαρα, τωρα με το Mix 2S δεν δουλευει, δεν λαμβανω καμια ενημερωση για χαμενες κλησεις. Ακολουθησα τις οδηγιες της cosmote για ενεργοποιηση ξανα της υπηρεσιας, βγαινει μηνυμα οκ στην εντολη, αλλα και παλι δεν δουλευει σαν αποτελεσμα στην πραξη μετα. Edited April 5, 2019 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Σε Vodafone δεν έχω θέμα, μου έρχονται κανονικά τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε Vodafone δεν έχω θέμα, μου έρχονται κανονικά τα sms. Σε vodafone και σε μενα ερχονται στην 2η σιμ, σε cosmote δεν ερχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Ρε παιδιά, εντάξει ωραίο το κινητό. Δε γουστάρω καθόλου notch (πιστεύω πρόκειται για μόδα που θα περάσει και ηδη φαίνεται) κι αυτό το κινητό είναι πολύ κοντά στα γούστα μου. Το μόνο που με κρατάει και περιμένω ακόμη είναι η "σχετικά" μικρή αυτονομία της μπαταρίας. Πόσες μέρες σας βγάζει με λογική χρήση τύπου δεδομένα ανοιχτά καμιά ώρα το πολύ τη μέρα, κλήσεις και internet πάλι μία με δύο ώρες το πολύ. Τώρα, αν το Poco δεν είχε αυτό το τεράστιο notch θα το έπαιρνα εν μία ριπή. Περιμενω το Poco F2 που λένε πως θα βγει μάλλον Απρίλιο με Μάιο. Έχει νόημα; Τι λέτε εσείς που το έχετε; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2019 by Z3RatuL Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Ρε παιδιά, εντάξει ωραίο το κινητό. Δε γουστάρω καθόλου notch (πιστεύω πρόκειται για μόδα που θα περάσει και ηδη φαίνεται) κι αυτό το κινητό είναι πολύ κοντά στα γούστα μου. Το μόνο που με κρατάει και περιμένω ακόμη είναι η "σχετικά" μικρή αυτονομία της μπαταρίας. Πόσες μέρες σας βγάζει με λογική χρήση τύπου δεδομένα ανοιχτά καμιά ώρα το πολύ τη μέρα, κλήσεις και internet πάλι μία με δύο ώρες το πολύ. Τώρα, αν το Poco δεν είχε αυτό το τεράστιο notch θα το έπαιρνα εν μία ριπή. Περιμενω το Poco F2 που λένε πως θα βγει μάλλον Απρίλιο με Μάιο. Έχει νόημα; Τι λέτε εσείς που το έχετε; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε αν ακαι ασχετο παντελως το σχολιο σου,εκτος εαν το κανουμε vs,υπαρχουν ss πιο πισω σχτικα με την αυτονομια κτλ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παρε ενα wireless charger με 10-15€ και απλά πέτα το πανω καθε βράδυ, τι σκας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παρε ενα wireless charger με 10-15€ και απλά πέτα το πανω καθε βράδυ, τι σκας... Φιλε την μερα ανετα την εχει.....και οντως το w changer κανει δουλεια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 1 1/2 με 2 μέρες θα στις βγάλει. Έχει καλή διαχείριση. Εγώ έχω πετύχει και μέχρι 4 μέρες με 5 ώρες sot. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Tι έγινε? Τα πουλήσατε όλοι τα mi mix σας? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Tι έγινε? Τα πουλήσατε όλοι τα mi mix σας? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά δεν έχουμε προβλήματα να γράψουμε! Εγώ θα μείνω για καιρό μαζί του μάλλον. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Απλά δεν έχουμε προβλήματα να γράψουμε! Εγώ θα μείνω για καιρό μαζί του μάλλον. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Ετσι οπως τα λες. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts