Jump to content

Καλοκαίρι 2005 - Διακοπές

sakaflias
 Κοινοποίηση

Πως περάσατε στις διακοπές σας?  

48 members have voted

1. 1. Πως περάσατε στις διακοπές σας?

• Τέλεια!!! Οι καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα.
      11
    • Μια χαρά. Οπως πάντα.
      11
    • Μέτρια. Μπορούσε να είναι και καλύτερα.
      3
    • Χάλια...Κάθε πέρυσι και καλύτερα
      6
    • Τι λες τώρα? Δεν έχω πάει ακόμα.!!!
      17

Recommended Posts

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην διεύθυνση Ταξιδιώτης μπορείτε να γραφτείτε είτε για να αναφέρετε τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες, είτε να συμβουλέψετε άτομα που θέλουν να επισκεφτούν περιοχές που δεν ξέρουν. :)

paidia ti protinete skiatho i leukada?????gia periodo 12 aygoustou

Αναλόγως τί θες, πού βρίσκεσαι, πόσα διαθέτεις, πώς θα ταξιδέψεις... Δεν υπάρχει μια απόλυτη απάντηση... Εγώ προσωπικά θα πήγαινα Σκιάθο γιατί

1ον Πέρασα καταπληκτικά την τελευταία φορά που πήγα εκεί.

2ον Είναι μόλις 2 ώρες από το σπίτι μου.

3ον Είμαι ερωτευμένος με τις Κουκουναριές

Ομως για την ημερομηνία που λες, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΣΑ για πουθενά... Θα έχουν βουλιάξει όλα τα νησιά από κόσμο... Φαίνεται πως γέρασα κι έγινα δύστροπος.

Τέλος πάντων, όπου και να πας, να περάσεις τέλεια! Καλές διακοπές! :)

I see stupid people...

Λοιπον φευγω για σαντορινη σημερα.οποιος ειναι για ρακετες να μου κανει pm το κινητο του να τον παρω.καλες διακοπες σε ολους!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Πρωτες εντυπωσεις : Πατε οπωσδηποτε για φαγητο στο καπεταν-δημητρη στο δρομο προς ακρωτηρι στριβουμε εκει που εχει ταμπελα 'ΦΑΡΟΣ'.

Επισης στο chili στην παραλια του περιβολου καθε απογευμα γινεται τρελο clubbing με τρελα μπουγελωματα!

:D Παιδάκια εγώ γύρισα την Παρασκευή απο Σαντορίνη και ήταν φανταστικά.Σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου που είπε κάποιος και jeep να πάρεις θα σου βγεί γύρω στα 50-60 ευρώπουλα.

Όσο για τα μέρη και τις περιοχές είναι παντού τέλεια.Απο θέα όντως το ημεροβίγλι μου άρεσε καλύτερα από την Οία. ;)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Ενταξει φανταστικα δεν ειναι.Μη τα παραλεμε.2 παραλιες εχει ολο κι ολο για μπανιο και βρισκεις και πολυ δυσκολα ξαπλωστρα παρολο που ειναι κανα 2-3 χιλιομετρα η καθεμια.Εγω νοικιασα με 33 ευρω/ημερα αυτοκινητο.Η νυχτερινη ζωη μου αρεσε πιο πολυ καθως και 2 μαγαζια στον περιβολο,το Spicy και το chili.

Παιδια καλημερα. Κατα τις 23 σκεφτομαι με το ετερον ημιση επιτελους να πάμε διακοπές. Αυτο που θελουμε περισσότερο είναι Φολεγανδρο. Πηγε κάποιος φετος? Πηρα τηλ για δωματια και μου ειπαν κατι τιμες τρελλες!117 ευρω τη βραδια :w00t: !Ουτε Μυκονο! Θα βρω πιο φθηνα? και αν παως 23με 27 χωρις να εχω κλεισει θα βρω δωματιο ή χλωμο! και κατι τελευταιο! Πιστευετε καλυτερα Φολεγανδρο ή Αστυπαλαια? Απο θεμα παραλιων παντα γιατι δεν μας απασχολει ιδιαιτερα η βραδυνη διασκεδαση. Καθε βοηθεια δεκτη!!!

Παιδια καλημερα. Κατα τις 23 σκεφτομαι με το ετερον ημιση επιτελους να πάμε διακοπές. Αυτο που θελουμε περισσότερο είναι Φολεγανδρο. Πηγε κάποιος φετος? Πηρα τηλ για δωματια και μου ειπαν κατι τιμες τρελλες!117 ευρω τη βραδια :w00t: !Ουτε Μυκονο! Θα βρω πιο φθηνα? και αν παως 23με 27 χωρις να εχω κλεισει θα βρω δωματιο ή χλωμο! και κατι τελευταιο! Πιστευετε καλυτερα Φολεγανδρο ή Αστυπαλαια? Απο θεμα παραλιων παντα γιατι δεν μας απασχολει ιδιαιτερα η βραδυνη διασκεδαση. Καθε βοηθεια δεκτη!!!

Αφου ψάχνεις για παραλίες και οχι για ιδιαίτερη βραδυνή διασκέδαση, σου προτείνω την Ελαφόνησσο. Ιδανικό για διακοπές με εταιρο ήμισυ :shifty: . Με 45-50 Ευρώ θα βρεις καλό δωμάτιο.

..and you'll never walk alone...

Αφου ψάχνεις για παραλίες και οχι για ιδιαίτερη βραδυνή διασκέδαση, σου προτείνω την Ελαφόνησσο. Ιδανικό για διακοπές με εταιρο ήμισυ :shifty: . Με 45-50 Ευρώ θα βρεις καλό δωμάτιο.

Πολυ σωστος , αν ψαχνεις αυτα μονο στο προτεινω ανεπιφυλακτα

Πολυ σωστος , αν ψαχνεις αυτα μονο στο προτεινω ανεπιφυλακτα

Το θεμα ειναι οτι εχουμε παει ηδη Ελαφονησο (ειναι οντως φανταστικα!!!) αλλα για φετος θελαμε ενα απο τα δυο νησακια. Αναμεσα στα δυο τι λετε? και τιμες για δωματια εχει κανεις υποψη?

Τιμες 117 ευρω σιγουρα βρηκες στην Φολεγανδρο ε? Την ψωνισανε και αυτοι.. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Κατα την γνωμη μου παντως μην πας σε κανενα νησι ΦΕΤΟΣ τον Αυγουστο χωρις κρατηση απο πριν γιατι το μονο σιγουρο ειναι ή οτι θα κοιμηθεις σε καναν καταγωγι η στο camping της περιοχης..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Τιμες 117 ευρω σιγουρα βρηκες στην Φολεγανδρο ε? Την ψωνισανε και αυτοι.. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Κατα την γνωμη μου παντως μην πας σε κανενα νησι ΦΕΤΟΣ τον Αυγουστο χωρις κρατηση απο πριν γιατι το μονο σιγουρο ειναι ή οτι θα κοιμηθεις σε καναν καταγωγι η στο camping της περιοχης..

Ακομα και για τελη Αυγουστου πιστευεις οτι θα εχει τόσο κόσμο?

Ακομα και για τελη Αυγουστου πιστευεις οτι θα εχει τόσο κόσμο?

Κοιτα εδω που τα λεμε δεν ειναι και Σαντορινη ή Μυκονος αλλα ουτε και Κερκυρα η Φολεγανδρος αλλα εγω στην θεση σου δεν θα επαιζα στα ζαρια τις διακοπες μου.. ;) Γιατι οπως και να το κανουμε ζαριά ειναι αυτη και αμα φερεις ασσο δυο φιλε την εκατσες τη βαρκα..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Κατα την γνωμη μου παντως μην πας σε κανενα νησι ΦΕΤΟΣ τον Αυγουστο χωρις κρατηση απο πριν γιατι το μονο σιγουρο ειναι ή οτι θα κοιμηθεις σε καναν καταγωγι η στο camping της περιοχης..

Συμφωνώ απόλυτα.

Αν δεν βρεις απο πριν δωμάτιο, καλύτερα να πας του χρόνου στην Φολέγανδρο (δεν 'εχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα) παρά να πας φέτος και να κοιμηθείς σε μπουντρούμι με 80 και 100 Ευρώ.

Πάντως για 23 Αυγούστου λίγο δύσκολο το βλέπω να είναι όλοι συμπληρωμενοι

..and you'll never walk alone...

παντως εγω χανια με 45ε πολυ καλα και πιστευω οποιος παει και χωρις να εχει κλεισει θα βρει. εχει παρα πολλα να μεινει. αντε και καλα μπανια
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

παντως εγω χανια με 45ε πολυ καλα και πιστευω οποιος παει και χωρις να εχει κλεισει θα βρει. εχει παρα πολλα να μεινει. αντε και καλα μπανια

Τελικα και εμεις αποφασισαμε να παμε Φολεγανδρο χωρις να κλεισουμε κι αν τυχον δεν βρουμε τιποτα δυο ωρες μετα που φτανουμε εχει αλλο πλοιο για Σαντορινη και θα παμε εκει.

Παιδιά, όποιος πάντως θέλει να πάει στην Ίο, εκτός του ότι είναι πολύ ωραία, αν δεν έκλεισε δωμάτιο, να μην δοκιμάσει καθόλου να πάει έτσι γιατί θα την βγάλει στην παραλία.

Χτες επέστρεψα και να φανταστείτε στα κάμπινγκ δεν υπήρχαν ούτε σκηνές προς ενοικίαση αλλά ούτε σλιπινγκ πμαγκ σε όλο το νησί.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι:

Αν επιλέγατε ανάμεσα στα εξής κοντινά νησιά σε ποιο θα πηγαίνατε για 2-3 μερούλες;

Πορος-Υδρα-Αίγινα-Σπέτσες.

Να σημειώσω ότι δεν σκοπεύω πάω με την φίλη μου , αλλά με αντροπαρέα , οπότε καταλαβαίνετε ότι ενδιαφέρομαι και για την νυχτερινή ζωή.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι:

Αν επιλέγατε ανάμεσα στα εξής κοντινά νησιά σε ποιο θα πηγαίνατε για 2-3 μερούλες;

Πορος-Υδρα-Αίγινα-Σπέτσες.

Να σημειώσω ότι δεν σκοπεύω πάω με την φίλη μου , αλλά με αντροπαρέα , οπότε καταλαβαίνετε ότι ενδιαφέρομαι και για την νυχτερινή ζωή.

Αν πάτε αντροπαρέα όπως λές μάλλον θα σου πρότεινα Αίγινα-Πόρο.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Μαλλον πορο θα ελεγα αν και Σπετσες εχω παει για σαβκυθριακο και ηταν πολυ καλα στο παλιολιμανι.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Την προηγούμενη Τετάρτη γύρισα από τις διακοπές. Πήγα στην Ίο για πέντε μέρες όπου πέρασα τέλεια αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως το νησί είναι τελείως ιδιόμορφο και για να προσαρμοστείς πρέπει να τα δώσεις όλα και να στερηθείς πολύ ύπνο. Θέλει και πολύ ποτό!!! Μετά πήγα για 16 μέρες Σαντορίνη όπου και φέτος ήταν τέλεια. Είχε πάρα πολύ κόσμο και πέρασα φανταστικά. Όλη μέρα περίβολο για μπάνιο, μετα chilli για μπουγέλο και μπύρες και το βράδυ La mamounia. Ήταν φανταστικά και μου αρέσει που έρχονται και γυναικοπαρέες! Ελπίζω η αναφορά μου στην Σαντορίνη πιο παλιά να βοήθησε όσους πήγαν!

@titinaki: Τι λες τελικά συναντηθήκαμε???!!!???

• 2 weeks later...

Γυρισα κι εγω χτες απ'την Κρητη...φοβερο νησι,που δεν το χορταινεις οσες φορες κι αν πας(εμενα ηταν η τεταρτη σε δεκα χρονια)...δυστυχως,ολα τα ωραια τελειωνουν γρηγορα & τα κεφαλια ξανα μεσα απο σημερα... :(

Υ.Γ.Οποιος ενδιαφερεται,μπορει να δει ενα ελαχιστο δειγμα της κρητικης ομορφιας στις συλλογες που εχω στην υπογραφη μου... ;) :)

Την προηγούμενη Τετάρτη γύρισα από τις διακοπές. Πήγα στην Ίο για πέντε μέρες όπου πέρασα τέλεια αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως το νησί είναι τελείως ιδιόμορφο και για να προσαρμοστείς πρέπει να τα δώσεις όλα και να στερηθείς πολύ ύπνο. Θέλει και πολύ ποτό!!! Μετά πήγα για 16 μέρες Σαντορίνη όπου και φέτος ήταν τέλεια. Είχε πάρα πολύ κόσμο και πέρασα φανταστικά. Όλη μέρα περίβολο για μπάνιο, μετα chilli για μπουγέλο και μπύρες και το βράδυ La mamounia. Ήταν φανταστικά και μου αρέσει που έρχονται και γυναικοπαρέες! Ελπίζω η αναφορά μου στην Σαντορίνη πιο παλιά να βοήθησε όσους πήγαν!

@titinaki: Τι λες τελικά συναντηθήκαμε???!!!???

οι παραλιες της σαντορινης ειναι εντελως μουφα(εντελως ομως).το μονο που αξιζε ηταν η νυχτερινη ζωη.επισης ειχε και πολυ ζεστη και επρεπε να εισαι συνεχεια μεσα στο νερο για να σωθεις-σκιες απο δεντρα και το οτι εισαι διπλα στη θαλασα δε σε σωζουν.

Γύρισα και γω χτές απο Σύρο και Αθήνα. Το νησί είναι υπέροχο με ιστορία, ωραίες παραλίες, και από τα καλύτερα ΚΤΕΛ που έχω δει σε νησί. Κάθε μισή ώρα μέχρι τις 2 το πρωί!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...