vasim Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Ναι όντως, υπομονή μέχρι το επόμενο update.. Και στο iPhone είδα μία αύξηση της κατανάλωσης. Αλλά μάλλον πάει μονά - ζυγά (μία φτιάχνει μία χαλάει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Εμένα δεν μου ζήτησε να αναβαθμισω στην 13.1.3 λέτε να την απέσυραν ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καλα που τα γραφετε, για να μην την κανουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καλα που τα γραφετε, για να μην την κανουμε. μη την κάνετε παιδιά. Τρώει τρομερά την μπαταρία. Εκεί που έβγαζα τη μέρα με 75% τώρα μετά την αναβάθμιση είμαι στο 43% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλησπέρα, Η αναβάθμιση λειτουργικού που μου προτείνει αφορά το IPadOS 13.2.2 Το έχει αναβαθμίσει κανείς σε αυτήν την έκδοση; Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλησπέρα, Η αναβάθμιση λειτουργικού που μου προτείνει αφορά το IPadOS 13.2.2 Το έχει αναβαθμίσει κανείς σε αυτήν την έκδοση; Την αναβάθμισα εγώ μέσα στην απογοήτευση από τις προηγούμενες. Η μπαταρία εξακολουθεί να είναι χάλια.. (λιγότερα αλλά και πάλι χάλια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω το 12.4.1 και μου προτείνει το 13.3. Το έχετε δοκιμάσει; Θα προτείνατε να το εγκαταστήσω ή να παραμείνω σε αυτό που έχω; Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλά Χριστούγεννα! Το έχω εδ'ω και λίγες μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάποια σοβαρή διαφορά. ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω το 12.4.1 και μου προτείνει το 13.3. Το έχετε δοκιμάσει; Θα προτείνατε να το εγκαταστήσω ή να παραμείνω σε αυτό που έχω; Eχει πολλες διαφορες προς το καλυτερο η 13 απο την 12...φυσικα να το βαλεις,ειναι σημαντικη αναβαθμιση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Και με την 13 το τάμπλετ εξακολουθεί να δουλεύει όπως πρέπει. Ρέει γρήγορα, χωρίς προβλήματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καλές γιορτές Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Τι θα γινει με τα reloads ρε παιδια? Εχει καταντησει τραγικο πλεον!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Μου έστειλαν 2-3 μικρά ηχητικά αρχεία mp3 στο Skype από το οποίο κάνω μάθημα και προσπάθησα να τα ανοίξω αλλά δεν τα κατάφερα,έχετε κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Καλημέρα. Στο iPad 4g μπορώ να βάλω sim τηλεφώνου για χρήση των data? Ξέρω ότι δε θα λειτουργεί ώς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Καλημέρα. Στο iPad 4g μπορώ να βάλω sim τηλεφώνου για χρήση των data? Ξέρω ότι δε θα λειτουργεί ώς τηλέφωνο. Νομίζω πως ναι. Βάλε την κάρτα σε ένα κινητό πρώτα. Ενεργοποίησε δεδομένα και βάλε μετά την κάρτα στο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Νομίζω πως ναι. Βάλε την κάρτα σε ένα κινητό πρώτα. Ενεργοποίησε δεδομένα και βάλε μετά την κάρτα στο ταμπλετ Thank you. Η κάρτα είναι ήδη σε ένα android κινητό με ενεργοποιημένα τα data. Οπότε λες θα είναι οκ? Θα μου πεις γιατί το ρωτάω και δε το κάνω. Γιατί η όλη διαδικασία θέλει μισή ώρα βάλε βγάλε άνοιξε κλέισε και άλλη δουλειά δεν είχαμε χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Thank you. Η κάρτα είναι ήδη σε ένα android κινητό με ενεργοποιημένα τα data. Οπότε λες θα είναι οκ? Θα μου πεις γιατί το ρωτάω και δε το κάνω. Γιατί η όλη διαδικασία θέλει μισή ώρα βάλε βγάλε άνοιξε κλέισε και άλλη δουλειά δεν είχαμε χαχα Ούτε ένα λεπτό δεν θέλει Πατάς το συρτάρι βγάζεις, βάζεις και ανοίγεις δεδομένα Και όλα καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Βασικά γιατί δεν περνάς την εφαρμογή της Cosmote ή την αντίστοιχη της Vodafone ώστε να ενεργοποιείς από μέσα κατευθείαν τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 could not activate mobile data network you are not subscribed to a mobile data service ? Όταν ανοίγω το Safari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 το βρήκα παιδιά ήταν στο APN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τον τελευταίο καιρό,έχει πέσει πολύ η φωτεινότητα της οθόνης.Ενω είμαι έξω στο μπαλκόνι,ενώ πριν η οθόνη ήταν άψογη και φωτεινή,έχει πέσει πάρα πολύ η φωτεινότητα ενώ την έχω τέρμα. Απενεργοποιησα την αυτόματη φωτεινότητα,έκανα και επανεκκίνηση,αλλά δεν αλλάζει κάτι.Εχει κανείς ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τον τελευταίο καιρό,έχει πέσει πολύ η φωτεινότητα της οθόνης.Ενω είμαι έξω στο μπαλκόνι,ενώ πριν η οθόνη ήταν άψογη και φωτεινή,έχει πέσει πάρα πολύ η φωτεινότητα ενώ την έχω τέρμα. Απενεργοποιησα την αυτόματη φωτεινότητα,έκανα και επανεκκίνηση,αλλά δεν αλλάζει κάτι.Εχει κανείς ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Αν οντως εχει μειωθεί η φωτεινότητα, μάλλον πρέπει να επισκεφτείς κάποιο ΕΠΙΣΗΜΟ σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Αν οντως εχει μειωθεί η φωτεινότητα, μάλλον πρέπει να επισκεφτείς κάποιο ΕΠΙΣΗΜΟ σέρβις. Λέω μήπως είναι θέμα της τελευταίας αναβάθμισης και στρώσει με επόμενη.Να ρωτήσω χρεώνουν κάτι την επίσκεψη σε επίσημο σέρβις,αν έχει λήξει η εγγύηση,για διάγνωση εννοώ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Solved Ήταν ενεργοποιημένη η μείωση λευκού σημείου στις ρυθμίσεις.Την απενεργοποιησα και όλα καλά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Το επίπεδο του να κρατάς σημειώσεις πώς θα το χαρακτηρίζατε με την γραφίδα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts