panos_25 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έβαλε κανείς 12.1.4; Πώς πάει; Να την κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό screen protector. Αυτα που βρίσκω για ipad air, air 2, 3, 4 είναι συμβατα, γνωρίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Πήρα ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά,καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Πήρα ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά,καμία λύση? Εχεις βρει με ποιο συνδυασμο πληκτρων αλλαζει η γλωσσα? Ποιο keyboard πηρες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Λοιπόν το θέμα με το πληκτρολόγιο λύθηκε, τώρα μήπως έχει κανένας άποψη για Pencil εκτός apple λόγο τιμής. Οι απαιτήσεις είναι καθαρά για μάθημα και όχι για ζωγραφική-σχέδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Λοιπόν το θέμα με το πληκτρολόγιο λύθηκε, τώρα μήπως έχει κανένας άποψη για Pencil εκτός apple λόγο τιμής. Οι απαιτήσεις είναι καθαρά για μάθημα και όχι για ζωγραφική-σχέδιο. Δυστυχώς στο θέμα pencil δεν υπάρχει σωστή λύση εκτός apple. Αυτη τη στιγμή το βρίσκεις γύρω στα 90 ευρώ. Καλύτερα και να πάρεις το γνήσιο όποτε θα έχεις να διαθέσεις τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Λοιπόν το θέμα με το πληκτρολόγιο λύθηκε, τώρα μήπως έχει κανένας άποψη για Pencil εκτός apple λόγο τιμής. Οι απαιτήσεις είναι καθαρά για μάθημα και όχι για ζωγραφική-σχέδιο. Στις αγγελίες γειτονικού τεχνολογικού site "αϋπνίας" βρίσκεις με €50-60 μεταχειρισμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Logitech για iPad 6th gen? Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλό screen protector. Αυτα που βρίσκω για ipad air, air 2, 3, 4 είναι συμβατα, γνωρίζετε; Είναι συμβατά αυτά του air και air 2 ναι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Η καλύτερη συσκευή που είχα ποτε. Με το builds io η συσκευή απογειώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji21 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ως νεος κατοχος του Ipad θα μπορουσα να εχω info σχετικα με το builds io? Τι προσφερει, προτασεις για εφαρμογες που διαθετει, αν αξιζει κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ως νεος κατοχος του Ipad θα μπορουσα να εχω info σχετικα με το builds io? Τι προσφερει, προτασεις για εφαρμογες που διαθετει, αν αξιζει κλπ;; Kodi, game emulators, torrents, MediaBox (popcorntime) κ.α. https://builds.io/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Η καλύτερη συσκευή που είχα ποτε. Με το builds io η συσκευή απογειώθηκε. Αφού είδα τα νέα iPad και δεν έβγαλε iPad 2019 με κάνα bionic :P στα 300 ευρώ.. Ελαφρά τη καρδία παρήγγειλα το εξαιρετικό αυτό iPad..Θέλω να μου πεις τι πρέπει να προσέξω αν ας πούμε έχει αναβαθμίσεις τις κάνω?Η θα έχουμε τίποτα κολλήματα?Από το κατάστημα που το παρήγγειλα έχει λέει ευρωπαϊκό αντάπτορα (για φόρτιση)εγγύηση θα έχει αν είναι αμερικάνικο;;Αυτά για αρχή:) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Αφού είδα τα νέα iPad και δεν έβγαλε iPad 2019 με κάνα bionic :P στα 300 ευρώ.. Ελαφρά τη καρδία παρήγγειλα το εξαιρετικό αυτό iPad..Θέλω να μου πεις τι πρέπει να προσέξω αν ας πούμε έχει αναβαθμίσεις τις κάνω?Η θα έχουμε τίποτα κολλήματα?Από το κατάστημα που το παρήγγειλα έχει λέει ευρωπαϊκό αντάπτορα (για φόρτιση)εγγύηση θα έχει αν είναι αμερικάνικο;;Αυτά για αρχή:) Ευχαριστώ Κόλλημα 0 και builds io Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Κόλλημα 0 και builds io Τι είναι το builds iO;Πρώτη φορά σε apple συσκευή.Ελπιζω να συνεχίσει να είναι σταθερό όσο θα πέρνει αναβαθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τι είναι το builds iO;Πρώτη φορά σε apple συσκευή.Ελπιζω να συνεχίσει να είναι σταθερό όσο θα πέρνει αναβαθμίσεις.. Κάνε ένα κόπο και βάλε το builds io με 12 το χρόνο και θα έχεις YouTube+ άνευ διαφημίσεων, ποπκόρν Κόντι κ δεν θα εξαρτάσαι από jailbreak + προγραμμα μουσικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Τι είναι το builds iO;Πρώτη φορά σε apple συσκευή.Ελπιζω να συνεχίσει να είναι σταθερό όσο θα πέρνει αναβαθμίσεις..Την αναβαθμιση του Σεπτεμβριου τη φοβαμαι παρα πολυ. Επειδη θα ειναι εκτεταμμενη, φοβαμαι πως ο,τι ειναι κατω απο Α12 θα παει στα σκουπιδια. Ελπιζω να κανω λαθος βεβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Την αναβαθμιση του Σεπτεμβριου τη φοβαμαι παρα πολυ. Επειδη θα ειναι εκτεταμμενη, φοβαμαι πως ο,τι ειναι κατω απο Α12 θα παει στα σκουπιδια. Ελπιζω να κανω λαθος βεβαια. Όλα τα iPhone iPad αξίζουν μέχρι και την επόμενη ipsw. Στην μεθεπόμενη έκδοση και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Προσωπικά όμως ούτε στην 12. 3 θα πάω επειδή θα έρθουν αρκετές προσθήκες όποτε θα έρθει σκόντο στη μπαταρία. Θα περαστεί προφίλ μπλοκάροντας τις αναβαθμίσεις θα μείνω έτσι ένα έτος και μετά αγοράζω και το νέο iPhone k iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Τι αυθαίρετες γενικεύσεις κάνετε ρε παιδιά; Με το iOS 12 αναστήθηκαν πολλές παλιές συσκευές. Εκτός αν πιστεύετε σε θεωρίες συνωμοσίας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Τι αυθαίρετες γενικεύσεις κάνετε ρε παιδιά; Με το iOS 12 αναστήθηκαν πολλές παλιές συσκευές. Εκτός αν πιστεύετε σε θεωρίες συνωμοσίας... :) Τα έχουμε ζήσει, δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 (edited) Τα έχουμε ζήσει, δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Κι εγώ τα έχω ζήσει εδώ και 7 χρόνια που έχω προϊόντα Apple. Κάποιες εκδόσεις είναι πιο βαριές, κάποιες πιο ελαφρές για τις παλιές συσκευές αναλόγως των χαρακτηριστικών και της βελτιστοποίησης που έχουν δεχθεί. Αν πιστεύετε στο planned obsolescence, μην ακουμπάτε καν το κουμπάκι update ή πάρτε Android και λύθηκε το θέμα σας. Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 2, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έχω το πρώτο ipad air και όντως με το ios 12 η συσκευή αναστήθηκε. Βασικά από το ios 11 και έπειτα (αν θυμάμαι καλά) είναι λες και πήρα καινούριο μηχάνημα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 (edited) Κι εγώ τα έχω ζήσει εδώ και 7 χρόνια που έχω προϊόντα Apple. Κάποιες εκδόσεις είναι πιο βαριές, κάποιες πιο ελαφρές για τις παλιές συσκευές αναλόγως των χαρακτηριστικών και της βελτιστοποίησης που έχουν δεχθεί. Αν πιστεύετε στο planned obsolescence, μην ακουμπάτε καν το κουμπάκι update ή πάρτε Android και λύθηκε το θέμα σας. Sent from my iPad using Tapatalk Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι εριστικος. Ξερουμε τι παιρνουμε και τι κανουμε. Οταν βγηκε το ios7 σκοτωσε οσες συσκευες υπηρχαν μεχρι τοτε. Ακομη και το καινουριο τοτε 5s εκανε 2 χρονια να συνελθει. Ειδικα για τα ipads η κατασταση με τα σπασιματα στα γραφικα αρχισε να στρωνει απο το ios 11 και μετα. Τελος, ειναι δεδομενο οτι υπαρχει planned obsolescence, τοσο στο ios οσο και στο android. Edited April 2, 2019 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 (edited) Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι εριστικος. Ξερουμε τι παιρνουμε και τι κανουμε. Οταν βγηκε το ios7 σκοτωσε οσες συσκευες υπηρχαν μεχρι τοτε. Ακομη και το καινουριο τοτε 5s εκανε 2 χρονια να συνελθει. Ειδικα για τα ipads η κατασταση με τα σπασιματα στα γραφικα αρχισε να στρωνει απο το ios 11 και μετα. Τελος, ειναι δεδομενο οτι υπαρχει planned obsolescence, τοσο στο ios οσο και στο android. Μπα και γιατί άρχισε να φτιάχνει η κατάσταση στο 5S και στα iPads μετά από τόσα updates? Δεν τους βγήκε μέχρι το τέλος το secret planned obsolence program? Με τη λογική σου θα έπρεπε να είναι σκουπίδια μετά από 1-2 updates, αλλά τελικά πάνε μια χαρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτο-αναιρείσαι... Τέλοσπάντων, αν δεν έχουμε αποδείξεις, είναι εύκολη λύση να πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας. Τέλος το off-topic από εμένα, ας μιλάμε για τη συγκεκριμένη συσκευή σήμερα και όχι για το τί θα μας/της επιφυλάξει το μέλλον γενικά και αόριστα. Edited April 2, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μπα και γιατί άρχισε να φτιάχνει η κατάσταση στο 5S και στα iPads μετά από τόσα updates? Δεν τους βγήκε μέχρι το τέλος το secret planned obsolence program? Με τη λογική σου θα έπρεπε να είναι σκουπίδια μετά από 1-2 updates, αλλά τελικά πάνε μια χαρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτο-αναιρείσαι... Τέλοσπάντων, αν δεν έχουμε αποδείξεις, είναι εύκολη λύση να πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας. Τέλος το off-topic από εμένα, ας μιλάμε για τη συγκεκριμένη συσκευή σήμερα και όχι για το τί θα μας/της επιφυλάξει το μέλλον γενικά και αόριστα. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κα7 εγώ Το σήμερα..Θέλω ένα καλό τάμπλετ μέχρι 300 ευρώ..Δεν έχει αντίπαλο!!Τώρα το τι θα γίνει σε 2 χρόνια....Μπορει να γίνει πόλεμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts