metalmike Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Τι ηλιθιότητα είναι αυτό το zen mode ρε παιδιά; Έπαιζε ένας ανιψιός μου και το ενεργοποίησε και για 1 ώρα δεν μπορούσα να πάρω τηλ. Ούτε με επανεκκίνηση. Πως απενεργοποιείται; Παίζει να είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει. Λογικά το πάτησε στα switches του notification drawer. Εαν θελεις να το βγάλεις από εκεί κατέβασε το notification drawer, πατα το μολύβι και συρε το εικονιδιο στο κάτω μερος ωστε να απενεργοποιήσεις το συγκεκριμενο switch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Παίζει να είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει. Λογικά το πάτησε στα switches του notification drawer. Εαν θελεις να το βγάλεις από εκεί κατέβασε το notification drawer, πατα το μολύβι και συρε το εικονιδιο στο κάτω μερος ωστε να απενεργοποιήσεις το συγκεκριμενο switch. Το έβγαλα εννοείται αλλά απορώ πως δεν μπορείς να βγεις από την στιγμή που ενεργοποιηθεί. Ήθελα να κάνω κλήση και ευτυχώς είχα ακουστικό και πάτησα ταχεία κλήση από ακουστικό και είπα σε αυτόν που κάλεσα να πάρει τηλ αυτόν που ήθελα και να του πει να με καλέσει! Βολευτηκα στην 1η κλήση εεπειδή ήταν γνωστοί. Άλλη κλήση δεν μπορούσα, επειδή η ταχεια μου δεν είχε το τηλ! Ιστορίες για αγρίους! Και άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι κλείδωσε το τηλ σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Το έβγαλα εννοείται αλλά απορώ πως δεν μπορείς να βγεις από την στιγμή που ενεργοποιηθεί. Ήθελα να κάνω κλήση και ευτυχώς είχα ακουστικό και πάτησα ταχεία κλήση από ακουστικό και είπα σε αυτόν που κάλεσα να πάρει τηλ αυτόν που ήθελα και να του πει να με καλέσει! Βολευτηκα στην 1η κλήση εεπειδή ήταν γνωστοί. Άλλη κλήση δεν μπορούσα, επειδή η ταχεια μου δεν είχε το τηλ! Ιστορίες για αγρίους! Και άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι κλείδωσε το τηλ σου!Ναι με αυτό ενεργοποιημένο δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Υποτίθεται είναι ένας τρόπος για να απεξαρτητοποιηθεις από την συσκευή για όσο επιλέξεις και νσψαδοληθεις με κάτι άλλο. Άχρηστη λειτουργία η οποία μάλιστα εγώ ως root, την πετάω από τις πρώτες, μιας και προκαλεί wake locks κλπ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 23, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πρώτη φορά κάνω συγχρονισμό επαφών μετά από καθαρή εγκατάσταση και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Υπάρχει λύση; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πρώτη φορά κάνω συγχρονισμό επαφών μετά από καθαρή εγκατάσταση και οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές. Υπάρχει λύση;Και σε εμένα έτσι ήταν αλλά μετά έφτιαξαν μόνες τους... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ψάχνοντας λίγο στο xda δεν κατάφερα να βρω λινκ για YouTube vanced.. Δεν είμαι root.. Αν κάποιος μπορεί να μου το δώσει να κατεβάσω κατευθείαν..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Και σε εμένα έτσι ήταν αλλά μετά έφτιαξαν μόνες τους... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αααα.... Θα τα πάρω τώρα... Μου θόλωσε και μια που έβαλα πριν από λίγο..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ψάχνοντας λίγο στο xda δεν κατάφερα να βρω λινκ για YouTube vanced.. Δεν είμαι root.. Αν κάποιος μπορεί να μου το δώσει να κατεβάσω κατευθείαν..? https://vanced.app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) https://vanced.app/ Ευχαριστώ φίλε.. Δεν ενσωματώνει στην εφαρμογή του YouTube??? Κατεβαίνει σαν 2η άλλη εφαρμογή??? Edited October 23, 2019 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ευχαριστώ φίλε.. Δεν ενσωματώνει στην εφαρμογή του YouTube??? Κατεβαίνει σαν 2η άλλη εφαρμογή??? Ναι, ξεχωριστή εφαρμογή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Καλημέρα, Θυμάμαι ότι στο Android 9 είχα μία ρύθμιση, όπου με double tap έκανα lock το κινητό, όπως κάνει το δεξί κουμπί. Αυτό δεν μπορώ να το βρω στο Android 10. Υπάρχει κάπου;; Edit: Εντάξει το βρήκα τελικά! Edited October 24, 2019 by ktselios Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αααα.... Θα τα πάρω τώρα... Μου θόλωσε και μια που έβαλα πριν από λίγο..... Εγω το εχω απορια γενικα αυτο...ενω το κινητο βγάζει πολυ καλες φωτογραφιες, η εστιαση εκτος κεντρου (δε λεω στις ακρες εντελώς) του κάδρου στην αυτοματη ρυθμιση είναι τραγικη και καποια σημεια βγαίνουν θολά. Sto S7 που ειχα πριν δεν ειχα τετοιο θεμα. Θελω να δω αν στο Android 10 θα υπαρχει καμια βελτιωση σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Υπάρχει τρόπος να παίξει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο?? Κάποιο mod..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Υπάρχει τρόπος να παίξει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο?? Κάποιο mod..?? Υπάρχει, αλλά πρέπει να είσαι root. στο XDA μπορείς να βρεις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) Εξαιρετική μπαταρία μέχρι τώρα η 10. Είμαι στις πέντε μισή ώρες οθόνη και έχω 20% ακόμα. Μόνο με δεδομένα. Διάβασα ότι έρχεται η δεύτερη beta με διορθωμένα τα θέματα που συζητάμε. Edited October 26, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Εξαιρετική μπαταρία μέχρι τώρα η 10. Είμαι στις πέντε μισή ώρες οθόνη και έχω 20% ακόμα. Μόνο με δεδομένα. Διάβασα ότι έρχεται η δεύτερη beta με διορθωμένα τα θέματα που συζητάμε. Έχει τίποτα καινούριο ή 10?? Εννοώ κάτι διαφορετικό από την 9 κάτι που έλειπε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Αν πάτε στην 10 στις ρυθμίσεις και μετά ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης βγάζει 4 στοιχεία στην κατάσταση ασφαλείας. Αν επιλέξεις ενημέρωση συστήματος Google play που έχει μείνει στον Αύγουστο σου βγάζει ενημέρωση την οποία την κατεβάζει, την εγκαθιστά και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Όταν ανοίξει πας πάλι εκεί και μένει πάλι στην έκδοση Αυγούστου. Τι παίζει με αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Έχει τίποτα καινούριο ή 10?? Εννοώ κάτι διαφορετικό από την 9 κάτι που έλειπε..? Επιπλέον χειρονομίες πλοήγησης. Από τις άκρες κέντρο της οθόνης και σκούρο θέμα σε εφαρμογές.... Αν δεν καιγόσαστε πολύ περιμένετε τη stable. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Επιπλέον χειρονομίες πλοήγησης. Από τις άκρες κέντρο της οθόνης και σκούρο θέμα σε εφαρμογές.... Αν δεν καιγόσαστε πολύ περιμένετε τη stable.Έχει βελτίωση στον ήχο της συσκευής, έχει πλέον το project mainline με αποτέλεσμα να μην περιμένουμε την κάθε εταιρία να δώσει update με τα security patches αλλά να τα παίρνουμε αυτόματα από το play store, πολύ καλύτερη διαχείριση των αδειών των εφαρμογών, καλύτερη αυτονομία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Οπότε με λίγα λόγια όσοι πήγατε στην beta αξίζει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το ram management έφτιαξε η συνεχίζει να κλείνει εφαρμογές λες και είναι με 2 γιγα ραμ? Επίσης πως την περάσατε όσοι είστε ρουτ, γιατί ότι και να έκανα δεν περνάει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Οπότε με λίγα λόγια όσοι πήγατε στην beta αξίζει...? Προσωπική γνώμη πάντα.... Δεν τρελάθηκα.... Εγώ είμαι χωρίς root αυτή τη στιγμή. Με ξεκλείδωτο bootloader αλλά χωρίς root και χωρίς custom recovery. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Προσωπική γνώμη πάντα.... Δεν τρελάθηκα.... Εγώ είμαι χωρίς root αυτή τη στιγμή. Με ξεκλείδωτο bootloader αλλά χωρίς root και χωρίς custom recovery. Οκ ίσως περιμένω λίγο μέχρι να δώσουν τη σταθερή τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλορίζικη Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλορίζικη Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk Μέσα στο μήνα θα την έχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts