evoluti0n Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Την ραμ την φτιάξανε? Είσαι από τους ελάχιστους που λένε ότι έχουν πρόβλημα οπότε δοκίμασε μόνος σου και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Είσαι από τους ελάχιστους που λένε ότι έχουν πρόβλημα οπότε δοκίμασε μόνος σου και πες μας θα του δώσω μια ευκαιρία Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μέσα από το twrp φλασαρεις το magisk-Uninstaller. Zip κάνεις reboot στο σύστημα και μετά πάλι από το twrp εγκατάσταση το magisk ευχαριστω. Λογικα αυτο φταιει. Βεβαια τωρα που πηγα να μπω στη ρεκαβερυ, ειδα οτι γυρισε στη "μαμα" :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ημουν root και εβαλα την 9.0.5 Εβαλα τη ρομ, φλασαρα το twrp, αλλα οταν φλασαρω το magisk, το τηλεφωνο κανει επανεκκινηση και παει στη recovery δεν μπουταρει κανονικα. Τι εχω κανει λαθος?Εγώ πάντα περνάω και custom kernel και ξανά το TWRP recovery και δεν έχω τέτοια θέματα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Στο αυτοκίνητο μου Renault Clio (2016) συνδέθηκε κανονικά με bluetooth το κινητό και η λειτουργία κλήσεων δούλεψε. Όταν προσπάθησα να αναπαράγω μουσική από το κινητό δεν ακούγονταν τίποτα από το ηχοσύστημα. Επίσης το ίδιο φαινόμενο σε pair με Amazon Alexa , γίνεται η σύνδεση και δεν ακούγεται τίποτα. Η αιτία του κακού ήταν η ενεργοποίηση μέσα από το Magisk του module 'Ainur Sauron' που το είχα προσθέσει για βελτίωση του ήχου.Έχω και εγώ πρόβλημα με χαμηλό ήχο στο BT του αυτοκινήτου. Εγώ είμαι με stock λογισμικό όμως. Δεν ξέρω τι φταίει.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, παίζει πάρα πολύ καθαρά και δυνατά στο bt του αυτοκινήτου και με καστομ ρομ και στοκ. Ούτε μισή αποσύνδεση, απίστευτα σταθερό και πεντακάθαρος ήχος. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το βράδυ μετά από φόρτιση στο 90% βρίσκω το πρωί το τηλέφωνο στο 78% , είναι αυτό το 12% το αναμενόμενο ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ!!! 2-3% είναι το λογικό! Το βράδυ μετά από φόρτιση στο 90% βρίσκω το πρωί το τηλέφωνο στο 78% , είναι αυτό το 12% το αναμενόμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το βράδυ μετά από φόρτιση στο 90% βρίσκω το πρωί το τηλέφωνο στο 78% , είναι αυτό το 12% το αναμενόμενο ?Όχι βέβαια. Σε κανένα κινητό δεν πρέπει να υπάρχει πάνω από 1%/ώρα κατανάλωση σε deep sleep. Προφανώς κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Κάποια γνώμη για no limits? Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το debloating όσο το always on display και η ram... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Με ενεργοποιημένο το Telefonica_UK για VOWIFI από την κοσμοτε, δεν παρατήρησα κανένα battery drain. Τόσο δεν βγάζω ούτε στο Note9 με flight mode. Επίσης φαίνεται και η beta16 να είναι αρκετά καλή σε μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το εικονιδιο του Google Lens, σας εμφανιζεται μεσα στην καμερα? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Έχω και εγώ πρόβλημα με χαμηλό ήχο στο BT του αυτοκινήτου. Εγώ είμαι με stock λογισμικό όμως. Δεν ξέρω τι φταίει.... Δοκίμασες στα settings - bluetooth - ΣΥΣΚΕΥΗ - να απενεργοποιήσεις το HD audio ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ναι κανονικά!! Το εικονιδιο του Google Lens, σας εμφανιζεται μεσα στην καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Αυτό είναι το sot που έβγαλα εχθές το βράδυ μετά από τελείως καθαρή εγκατάσταση της 9.0.5 με όλες τις λειτουργίες του κινητού για κλείσιμο εφαρμογών για καλύτερη κατανάλωση greenify magisk doze gms των Google services και μόνο wifi. Επίσης άμα κλείσεις όλα τα wakelock ενεργοβόρων εφαρμογών όπως το Facebook και το messenger η μπαταρία κρατάει πολύ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το εικονιδιο του Google Lens, σας εμφανιζεται μεσα στην καμερα?Εδώ και πολύ καιρό Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Αυτό είναι το sot που έβγαλα εχθές το βράδυ μετά από τελείως καθαρή εγκατάσταση της 9.0.5 με όλες τις λειτουργίες του κινητού για κλείσιμο εφαρμογών για καλύτερη κατανάλωση greenify magisk doze gms των Google services και μόνο wifi. Επίσης άμα κλείσεις όλα τα wakelock ενεργοβόρων εφαρμογών όπως το Facebook και το messenger η μπαταρία κρατάει πολύ παραπάνω.Τότε πολύ απλά δεν θεωρείτε smartphone γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να έρχονται ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Τότε πολύ απλά δεν θεωρείτε smartphone γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να έρχονται ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι όμως το τι χρειάζεται ο κάθε ένας. Εγώ πολύ απλά δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία εφαρμογή. Έχω τις κλήσεις και τα sms. Μηνύματα στο messenger viber κτλ δεν με αφορούν. Ίσα ίσα δεν θέλω να με ενοχλούν και να πετάγονται κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ και να με εμφανίζουν αυτόματα και ενεργό. Τα διαβάζω όταν μπαίνω στις εφαρμογές οπότε θέλω εγω. Email μου είναι άχρηστα. Μόνο στο ημερολόγιο έχω αφήσει push ειδοποιήσεις για ενεργοποίησή πακέτων κτλ. Οπότε για τις δικές μου ανάγκες είμαι πλήρως ικανοποιημένος έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 συμφωνω. Αν η αυτονομια ειναι το ζητουμενο και οχι τα features, τοτε καλυτερα ενα 3310. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Τελευταία έχω ένα μικρό θέμα, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Όταν έχω ένα Full screen app, όπως το YouTube η κάποιο παιχνίδι όπως το pubg, έχει μία τραγική καθυστέρηση, σε τυχαίες στιγμές, σε ότι προσπαθήσω να κάνω εκτός εφαρμογής. Για παράδειγμα, όταν παίζω pubg, μπορεί να πατήσω 4 φορές κάποιο πλήκτρο της φωνής και να την ανεβάσει μετά από 10 δευτερόλεπτα. Ούτε το gesture για την εμφάνιση των soft keys και του task bar λειτουργεί. Αν σε αυτή την φάση, κλείσω την οθόνη (κλείδωμα) δεν θα λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα για αυτά τα 5-10 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάποιο memory leak ή κάτι παρόμοιο, το παθαίνω τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και με την 9.0.4 και μετά το update στην 9.0.5. Έχω κάνει clear την cache, δεν τρέχει κάτι στο background που να γονατίζει το κινητό, δεν εχω ούτε root, ούτε custom kernel. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι που το ξέχασα μία μέρα για 5 λεπτά, μέσα στο μπάνιο ενώ έκανα ντούζ, όπου μπορεί να έπαθε κάτι από υγρασία αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά.Εχω burn in στην οθόνη και θέλω να το στείλω για service να ανοίξω ticket στο chat για να τους πω το πρόβλημα ή απευθείας service repair? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Τελευταία έχω ένα μικρό θέμα, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Όταν έχω ένα Full screen app, όπως το YouTube η κάποιο παιχνίδι όπως το pubg, έχει μία τραγική καθυστέρηση, σε τυχαίες στιγμές, σε ότι προσπαθήσω να κάνω εκτός εφαρμογής. Για παράδειγμα, όταν παίζω pubg, μπορεί να πατήσω 4 φορές κάποιο πλήκτρο της φωνής και να την ανεβάσει μετά από 10 δευτερόλεπτα. Ούτε το gesture για την εμφάνιση των soft keys και του task bar λειτουργεί. Αν σε αυτή την φάση, κλείσω την οθόνη (κλείδωμα) δεν θα λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα για αυτά τα 5-10 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάποιο memory leak ή κάτι παρόμοιο, το παθαίνω τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και με την 9.0.4 και μετά το update στην 9.0.5. Έχω κάνει clear την cache, δεν τρέχει κάτι στο background που να γονατίζει το κινητό, δεν εχω ούτε root, ούτε custom kernel. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι που το ξέχασα μία μέρα για 5 λεπτά, μέσα στο μπάνιο ενώ έκανα ντούζ, όπου μπορεί να έπαθε κάτι από υγρασία αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Πότε έκανες τελευταία φορά full wipe; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Με νέα εγκατάσταση OOS 9.0.5 και χΧχ NoLimits 6.0 και ElementalX-OP6 3.15 , o Ex Kernel Manager δείχνει κατανάλωση Active:10.6%/hr και Idle:1.68%/hr (έχω περίπου 60 εφαρμογές) . Κάποιος με τον ίδιο kernel manager μπορεί να μας πει τιμές ? Edited April 29, 2019 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Πότε έκανες τελευταία φορά full wipe; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Όταν έβαλα την 9.0 από open beta. Μετά dirty upgrade σε 9.03->9.0.4->9.0.5 Έκανα boot σε safe mode το μεσημέρι, δεν έκανε κάτι εκεί και από τότε δεν έχει γίνει ξανά. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω 2 καινούργια tembered glass screen για το Op6 οποίος τα χρειάζεται τα χαρίζω. Από Ηράκλειο Κρήτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts