george_21 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Χωρίς ρουτ και custom recovery, ναι. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν χάνεις δεδομένα. Ναι το ξέρω ότι γίνεται διαγραφή δεδομένων.. Εννοώ σαν διαδικασία, χωρίς ρουτ κλπ. Απλά την πετάς μέσα κ την περνάς..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ναι το ξέρω ότι γίνεται διαγραφή δεδομένων.. Εννοώ σαν διαδικασία, χωρίς ρουτ κλπ. Απλά την πετάς μέσα κ την περνάς..? Ναι χύμα στον εσωτερικό χώρο. Το λέω σίγουρα γιατί έτσι το έκανα χθες τελικά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Παιδιά κατεβάζω την κάμερα 3.8.72 της oneplus . Την εγκαδιστω και όταν την ανοίγω αμέσως κλείνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με τις τελευταίες 3 εκδόσεις το ίδιο γίνεται...Η τελευταία που δουλεύει κανονικά είναι η 3.8.52...την κατεβάζεις από apkmirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Προερχόμενος από πολλά άλλα κινητά που απλά την έβαζες στον εσωτερικό χώρο κ μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης επελεγες το αρχείο κ Απλά το πέρναγε. Έτσι δεν γίνεται κ εδώ?? Εννοώ από stable σε beta..Ποια εφαρμογή αναβάθμισης λες; Το custom recovery? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Ποια εφαρμογή αναβάθμισης λες; Το custom recovery? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Την ενημέρωση συστήματος εννοεί, τοπική αναβάθμιση. Να ρωτήσω κάτι εγώ; αριστερά από το notch, δεξιά από το ρολόι δεν μου φαίνονται πια οι ειδοποιήσεις μου. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Τώρα που το τσεκάρω δεν έχουν όλες πρόβλημα. Του playstore δεν φαίνεται. Edited October 21, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Η beta σε τι υπερτερεί αυτή την στιγμή από την stable..? Ρωτάω γιατί αν έχει καλούδια να την περάσω, ειδάλλως να μην.. Πρώτη φορά σε oneplus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Η beta σε τι υπερτερεί αυτή την στιγμή από την stable..? Ρωτάω γιατί αν έχει καλούδια να την περάσω, ειδάλλως να μην.. Πρώτη φορά σε oneplus..Οι beta πάντα είναι χειρότερες σε καθημερινή χρήση. Για αυτό λέγονται beta. Ανεξαρτήτου κινητού και μάρκας Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Οι beta πάντα είναι χειρότερες σε καθημερινή χρήση. Για αυτό λέγονται beta. Ανεξαρτήτου κινητού και μάρκας Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Κοίτα προερχόμενος από πάρα πολλά xiaomi κ σχεδόν τα περισσότερα τα είχα ρουτ με beta δεν ισχύει αυτό που λες.. Δεν είχα προβλήματα... Εδώ όμως δεν ξέρω για αυτό ρωτάω αν αξίζει να την περάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Είμαι με την ΒΕΤΑ της Q Android 10 , σήμερα με αρκετή χρήση και δεδομένα ανοικτά αυτά τα αποτελέσματα έχω.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Αυτή την κατέβασες από το σαιτ της oneplus η κάπου αλλού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Αυτή την κατέβασες από το σαιτ της oneplus η κάπου αλλού??Μου ήρθε ΟΤΑ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Έχω το Α6000 και μου ήρθε με περασμένη την oxygen rom σε beta από τον Δεκέμβριο του 2018. Μέχρι να βάλω την BETA 30 (Android 10) όλα δούλευαν μια χαρά. Εδώ και 2-3 ημέρες έχω περασμένη την 30 και το μόνο που δε δουλεύει σίγουρα είναι το Auto brightness και το Ambient display (lift up display). Τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά. Με ενοχλεί λίγο που δε μου δουλεύει το auto brightness και το lift up display γιατί τα είχα συνηθίσει, αλλά ελπίζω να διορθωθούν σε λίγο καιρό.... Θα κάνω υπομονή λίγο και βλέπουμε! ΥΓ Μου ήρθε και μένα με ΟΤΑ Edited October 22, 2019 by ktselios Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Έχω το Α6000 και μου καιρό..... Θα κάνω υπομονή λίγο και βλέπουμε! ΥΓ Μου ήρθε και μένα με ΟΤΑ Και εγώ το Α6000 έχω. Το ambient display λειτουργεί. Η φωτεινότητα όχι πάντα. Έκανα clean install. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εγώ έχω το Α6003 τι διαφορά έχουν με το 6000??στην χωρητικότητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εγώ έχω το Α6003 τι διαφορά έχουν με το 6000??στην χωρητικότητα??Συγγνώμη πόσο καιρό έχεις το κινητό φίλε; Ρωτάς βασικά πράγματα που είναι τα πρώτα πράγματα που συζητάγαμε πριν κανένα χρόνο όταν πρωτοβγηκε το κινητό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Συγγνώμη πόσο καιρό έχεις το κινητό φίλε; Ρωτάς βασικά πράγματα που είναι τα πρώτα πράγματα που συζητάγαμε πριν κανένα χρόνο όταν πρωτοβγηκε το κινητό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 10 μέρες το έχω κ πρώτη φορά της εταιρείας αυτής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Συγγνώμη πόσο καιρό έχεις το κινητό φίλε; Ρωτάς βασικά πράγματα που είναι τα πρώτα πράγματα που συζητάγαμε πριν κανένα χρόνο όταν πρωτοβγηκε το κινητό. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΉταν δύσκολο να απαντήσεις αντί να γράψεις όλο αυτό; Από όσο ξέρω από το λίγο που διάβασα, το 6000 το πουλάνε στην Ινδία και μάλλον Κίνα, το 6003 είναι το global. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ήταν δύσκολο να απαντήσεις αντί να γράψεις όλο αυτό; Από όσο ξέρω από το λίγο που διάβασα, το 6000 το πουλάνε στην Ινδία και μάλλον Κίνα, το 6003 είναι το global. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK ευχαριστώ φίλε για την απάντηση!! Υπάρχουν παντού οι ξερολες μην ανχωνεσαι.. Αλίμονο σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 οτι και να εκανα αναβαθμιση δεν γινεται. προσπάθησα να την κανω είτε ota ειτε local update και γυριζει στην 9. τραγωδια κατάντησε για μια αναβάθμιση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Και εγώ το Α6000 έχω. Το ambient display λειτουργεί. Η φωτεινότητα όχι πάντα. Έκανα clean install.Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχω κανένα από τα 2 αυτά προβλήματα... Ελπίζω να μην έκανες επαναφορά των ρυθμίσεων γιατί τότε παρουσιάζονται συνήθως τέτοια προβλήματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχω κανένα από τα 2 αυτά προβλήματα... Ελπίζω να μην έκανες επαναφορά των ρυθμίσεων γιατί τότε παρουσιάζονται συνήθως τέτοια προβλήματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έκανα επαναφορά. Η φωτεινότητα κάποιες φορές λειτουικαι άλλες όχι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχω κανένα από τα 2 αυτά προβλήματα... Ελπίζω να μην έκανες επαναφορά των ρυθμίσεων γιατί τότε παρουσιάζονται συνήθως τέτοια προβλήματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, αν κάνω factory defaults μπορεί να έχω τέτοιου είδους προβλήματα; Πάντως δεν έκανα. Όπως μου ήρθε με το ΟΤΑ την πέρασα.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλημέρα, αν κάνω factory defaults μπορεί να έχω τέτοιου είδους προβλήματα; Πάντως δεν έκανα. Όπως μου ήρθε με το ΟΤΑ την πέρασα.... Aν αναφέρεσαι σε factory reset, πρέπει να το κάνεις για να μην έχεις διάφορα μικρό προβλήματα και κολληματακια. Γενικά, πάντα ενδείκνυται καθαρη εγκατάσταση σε νέα έκδοση Android, και όχι απλό ΟΤΑ από πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλημέρα, αν κάνω factory defaults μπορεί να έχω τέτοιου είδους προβλήματα; Πάντως δεν έκανα. Όπως μου ήρθε με το ΟΤΑ την πέρασα....Το factory reset λύνει προβλήματα, δεν δημιουργεί. Μην το φοβάσαι. Το κινητό μετά θα είναι σαν καινούριο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Τι ηλιθιότητα είναι αυτό το zen mode ρε παιδιά; Έπαιζε ένας ανιψιός μου και το ενεργοποίησε και για 1 ώρα δεν μπορούσα να πάρω τηλ. Ούτε με επανεκκίνηση. Πως απενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts