djtutis Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Από αυτά που φαίνονται, το project treble αποδίδει. Ήδη το redmi 20k pro πήρε το Android 10 σε stable αμέσως μετά τα pixel... Ήδη ακούγεται από developers ότι είναι θέμα ωρών - ημερών να δούμε στα op7 και op6 τις πρώτες Android 10 ROMs. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Από μέρα σε μέρα θα βγει και σε beta η 10. Ελπίζω να συμαζεψουν το χάλι που έκαναν στην 9. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Από μέρα σε μέρα θα βγει και σε beta η 10. Ελπίζω να συμαζεψουν το χάλι που έκαναν στην 9.Βγήκε και είναι τελικά 9... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Βγήκε και είναι τελικά 9... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πλέον είμαι με omni + microG + smurfkernel + edxposed και όλα δουλεύουν περίφημα. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι αν ακούγεται ο ήχος κλήσης στα ηχεία του αυτοκινήτου όταν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth γιατί με την στοκ δεν δουλεύει. Όχι μόνο στο αμάξι αλλά δε καμία συσκευή bt. Ακούγεται η ειδοποίηση μόνο στο κινητό και όχι από το bt. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Εγώ πλέον είμαι με omni + microG + smurfkernel + edxposed και όλα δουλεύουν περίφημα. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι αν ακούγεται ο ήχος κλήσης στα ηχεία του αυτοκινήτου όταν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth γιατί με την στοκ δεν δουλεύει. Όχι μόνο στο αμάξι αλλά δε καμία συσκευή bt. Ακούγεται η ειδοποίηση μόνο στο κινητό και όχι από το bt. ποιες ειναι οι βασικες διαφορες που εχεις δει; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 ποιες ειναι οι βασικες διαφορες που εχεις δει; Καλύτερη διαχείριση ραμ που είναι και ο λόγος που άλλαξα, καλύτερη μπαταρία. Αν δεν είχε θέμα η διαχείριση της ραμ δεν θα άλλαζα την στοκ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 το microG δουλευει σωστα ή οποτε θυμαται; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 το microG δουλευει σωστα ή οποτε θυμαται; Σε κάποια ναι σε κάποια όχι. Δεν παίζουν τα παιχνίδια, ο συγχρονισμός του βαιμπερ, το Google maps. Παίζει ο συγχρονισμός των επαφών, του ημερολογίου. Μάλλον όμως θα το βγάλω για να βάλω gapps γιατί δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Δεν είναι τόση η διαφορά στην μπαταρία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Διάβασα ότι για να πάρουμε την 10 θα πρέπει να κατεβάσουμε την τελευταία ΒΕΤΑ που βγήκε πριν μια μέρα, η οποία προετοιμάζει για την αναβάθμιση. Κατάλαβα καλά ή δεν υπάρχει λόγος να βάλω την ΒΕΤΑ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Διάβασα ότι για να πάρουμε την 10 θα πρέπει να κατεβάσουμε την τελευταία ΒΕΤΑ που βγήκε πριν μια μέρα, η οποία προετοιμάζει για την αναβάθμιση. Κατάλαβα καλά ή δεν υπάρχει λόγος να βάλω την ΒΕΤΑ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Θα πάρεις επίσημη 10, προσεχώς, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις beta 10 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Θα πάρεις επίσημη 10, προσεχώς, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις beta 10Καμία Ρομ ποτέ δεν σε υποχρεώνει να βάλεις την Βετα πριν βγει η σταθερή. Η πλειοψηφία άλλωστε δεν ασχολείται με Βετα ρομς. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Στο ποστ που διάβασα στο Android Central έλεγε ότι θα δοθεί μια αναβάθμιση που θα προετοιμάσει την Q, απλά έλεγε ότι η τελευταία ΒΕΤΑ το έκανε αυτό τώρα. Τεσπα θα δείξει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σε αυτο αναφερεσαι μαλλον: OxygenOS 25/17 Open Beta update for OP6/6T Details • Version: OB25 (OP6) / OB17 (OP6T) • Type: #rom • Build: #beta • Devices: #OP6 #OP6T Changelog • The purpose of this update is to optimize the system performance and prepare for major upcoming updates Αλλα δεν χρειαζεται. Θα παρουμε τη 10 κανονικα. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 ΟΚ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Καλησπέρα παιδιά, μια επιβεβαίωση θέλω... Ο αυθεντικός φορτιστής είναι στα 5V 4A? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Καλησπέρα παιδιά, μια επιβεβαίωση θέλω... Ο αυθεντικός φορτιστής είναι στα 5V 4A? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι............ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλησπέρα Προσεχώς κάτοχος του op 6/128 Εκτός από το πρόβλημα διαχείρισης ram που είναι θέμα της 9 από τα υπόλοιπα πως πάει Μπαταρία gps οθόνη ..... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Μπαταρία βγάζει την μέρα άνετα, GPS όσες φορές το έβαλα άψογα χωρίς πρόβλημα, Bluetooth το ίδιο. Όσο για την διαχείριση της ραμ και ότι μόνο εγώ έχω θέμα επειδή είμαι ρουτ και άλλες τέτοιες πιπες. Κολλητός με 6τ, φίλη μου με 6 (8/128) και η γυναίκα μου με 5τ, όλα όπως είναι από 1+ χωρίς το παραμικρό και μάλιστα με λίγες εφαρμογές, όλοι έχουν το θέμα που λέω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Μπαταρία βγάζει την μέρα άνετα, GPS όσες φορές το έβαλα άψογα χωρίς πρόβλημα, Bluetooth το ίδιο. Όσο για την διαχείριση της ραμ και ότι μόνο εγώ έχω θέμα επειδή είμαι ρουτ και άλλες τέτοιες πιπες. Κολλητός με 6τ, φίλη μου με 6 (8/128) και η γυναίκα μου με 5τ, όλα όπως είναι από 1+ χωρίς το παραμικρό και μάλιστα με λίγες εφαρμογές, όλοι έχουν το θέμα που λέω. ροοτ χάνεις την εγγύηση? ερχόμενος από το lg v30 λογικά θα είναι μέρα με την νύχτα android 10 θα πάρει κανονικά φαντάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 ροοτ χάνεις την εγγύηση? ερχόμενος από το lg v30 λογικά θα είναι μέρα με την νύχτα android 10 θα πάρει κανονικά φαντάζομαι? Όχι βέβαια, σιγά μην χάνεις την εγγύηση. Σε λίγο θα χάνεις την εγγύηση επειδή πήρες τηλέφωνο. Σαν εμπειρία χρήσης είναι μέρα με νύχτα με πάρα πολλά τηλέφωνα και όχι μόνο από το v30. Το v30 είχε παρόμοιες ταχύτητες με το 1+3..... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 ροοτ χάνεις την εγγύηση? ερχόμενος από το lg v30 λογικά θα είναι μέρα με την νύχτα android 10 θα πάρει κανονικά φαντάζομαι?Όχι δεν χάνεις εγγύηση και.Android 10 Κανονικά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Καλημέρα, Έχει κυκλοφορήσει Android 10 για το OP6? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Οχι ακομα, ειναι στα πλανα ομως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Καινούργια stable για το τηλέφωνο. Ακόμα Android 9. Μέσω vpn επιλέγοντας χώρα Καναδάς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Την πέρασα μέσω oxygen updater. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, αλλά προετοιμάζει το κινητό για την αναβάθμιση σε Android 10. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts