Katsour66 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως έχετε καμία πρόταση για βάση στήριξης για το. Αμάξι , στη χειρότερη μαγνητακι, που να δουλεύει καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Την βοήθεια σας.... Έχει εγκατάσταση κάποιος την miui https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/development/rom-miui-10-pie-8-11-23-t3876955 ? Καπου λέει στην εγκατάσταση Mount Vendor τι πρέπει ναι κάνουμε? Εφοσον η rom δεν ειναι treple support στο μενου twrp τικαρεις το mount to ventor πριν το φλασαρισμα της rom αλλιως δεν θα μπουταρει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως έχετε καμία πρόταση για βάση στήριξης για το. Αμάξι , στη χειρότερη μαγνητακι, που να δουλεύει καλά? Εγώ έχω αυτή τη μαγνητική και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.ebay.com/itm/Baseus-Auto-Car-Holder-Mini-Air-Vent-Mount-Magnetic-Phone-GPS-Car-Holder-Stand/283310763256?hash=item41f6a32cf8:m:m9g-cJzmNsnxfDaCyD0Qa7g:rk:9:pf:0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Εφοσον η rom δεν ειναι treple support στο μενου twrp τικαρεις το mount to ventor πριν το φλασαρισμα της rom αλλιως δεν θα μπουταρει. Ευχαριστώ για την απάντηση.... Η rom είναι fastboot ετσι... Πως γίνεται γενικά όλοι η εγκατάσταση γιατί μπερδεύομαι λιγο.. Εδω λέει Windows Users: Extract the zip somewhere. Reboot to fastboot and plug Your phone in. Double tap on flasher_windows.bat (Don't run it as admin) Wait till it finishes flashing. Boot TWRP Mount Vendor Flash MIUI 10 Fixes.zip Done! Enjoy Your rom! .... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Η rom είναι fastboot ετσι... Πως γίνεται γενικά όλοι η εγκατάσταση γιατί μπερδεύομαι λιγο.. Εδω λέει Windows Users: Extract the zip somewhere. Reboot to fastboot and plug Your phone in. Double tap on flasher_windows.bat (Don't run it as admin) Wait till it finishes flashing. Boot TWRP Mount Vendor Flash MIUI 10 Fixes.zip Done! Enjoy Your rom! .... Οι οδηγίες ειναι ξεκάθαρες. Συνδεσε το κινητό στο pc σε bootloader mode και ακόλουθα βήματα το πρώτα 3 σε pc τα υπόλοιπα σε twrp περιβάλλον. Διαβασε και feedback χρηστών στο αντίστοιχο νημα να δεις πως το εγκατέστησαν άλλοι χρήστες,αν ειχα θεματα η οχι κλπ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της aplha bank ενώ από άλλο κινητο μπαίνει. το κινητό το πήρα από gearbest ροοτ εγώ δεν το έχω κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μολις το δοκιμασα. OP6, με 9.0.3, μπαινει ALPHA BaNK app χωρίς προβλημα (non root) Οταν λες "εγω ροοτ δεν το έχω κανει", τι εννοείς? Αν δεν γνωριζεις σε τι κατάσταση root ειναι η συσκευή σου, δοκιμασε με καποιο app, πχ Root checker Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εγω με root μπαινω κανονικά στην εφαρμογή της Alpha ,Open Beta 11 Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της aplha bank ενώ από άλλο κινητο μπαίνει. το κινητό το πήρα από gearbest ροοτ εγώ δεν το έχω κάνει Δοκίμασε με έναν root checker αν είσαι σίγουρα root! Έχεις magisk; Αν έχεις magisk, σβήσε την εφαρμογή της Alpha, κατέβασε την ξανά, αλλά πριν την ανοίξεις πήγαινε στο magisk και καν' την hide. Μετά επανεκκίνηση και λογικά θα δουλεύει! Εγώ σε OnePlus 5T (root με magisk) δουλεύουν όλες οι εφαρμογές τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το δοκίμασα τώρα και μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Νέο update της κάμερας για όποιον ενδιαφέρεται https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-camera/oneplus-camera-3-0-15-release/ Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλημέρα, επειδή είμαι σε φάση αλλαγής κινητού και έχω καταλήξει στο op6 θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για την κάμερα? Επίσης, με gcam ανεβαίνει επίπεδο? Με ενδιαφέρει κυρίως για απόδοση στις βραδινές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλημέρα, επειδή είμαι σε φάση αλλαγής κινητού και έχω καταλήξει στο op6 θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για την κάμερα? Επίσης, με gcam ανεβαίνει επίπεδο? Με ενδιαφέρει κυρίως για απόδοση στις βραδινές. Ευχαριστώ.Πλέον, η επίσημη εφαρμογή της κάμερας είναι ανώτερη από τη gcam... Έχει φοβερή κάμερα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πλέον, η επίσημη εφαρμογή της κάμερας είναι ανώτερη από τη gcam... Έχει φοβερή κάμερα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Υπερβολή...η gcam είναι ανώτερη .. ( προσωπική άποψη..).. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giari Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα, από αύριο με το καλό θα είμαι κάτοχος Oneplus 6 από gearbest. Έχετε να μου προτείνετε κάτι όταν θα πρωτοσετάρω το κινητό; κάποιο update που πρέπει να αποφύγω; αξίζει γενικά το root στη συσκευή ή λόγω oxygen δεν έχω να κερδίσω και πολλά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Και εγώ πιστεύω ότι η στοκ είναι καλύτερη από τ gcam μονο σε κάποιες βραδυνές ίσως είναι λίγο καλύτερη η gcam...Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τ camera του τηλεφώνου προέρχομαι από nexus 5x το οποίο είχε πολύ καλή camera βλέπω όμως ότι το oneplus βγάζει καλύτερα και με πιο θερμά και εντυπωσιακά χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Από nexus 6p... Είμαι εγώ.. αν βγάλεις φωτό.. και κανείς ΖΟΟΜ θα δεις την διαφορά. https://photos.app.goo.gl/pHetmHetRuANxedJ6 νομίζω ξεκάθαρη η διαφορά Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giari Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Επίσης κάποια πρόταση για tempered glass και θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πλέον, η επίσημη εφαρμογή της κάμερας είναι ανώτερη από τη gcam... Έχει φοβερή κάμερα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧωρίς 360 sphere είναι απλά περιττό να λες καλύτερη την στοκ. Και νομίζω ότι δεν έχει και το καλό portrait mode της.Gcam. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 https://www.businessinsider.com/google-pixel-3-vs-oneplus-6t-camera-test-in-hawaii-2019-1?utm_content=buffer39f0c&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Ορίστε και ένα άρθρο από ένα αρκετά έγκυρο site. Παρεμπιπτόντως, το op6 με το 6t είναι ολόιδια στα συστήματα της κάμερας όπως μπορείτε να δείτε στο dxomark. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Χαρίζεται dbrand camo skin κ πρασινο logo, μετά από αποτυχία πώλησης.. Όποιος περνάει από Θήβα ας μου στείλει το τηλέφωνο του λίγες μέρες νωρίτερα.. Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 τι σκατά, μόνο εγώ έχω θέμα με reload και κακή ραμ? ότι σκατά και να κάνω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 τι σκατά, μόνο εγώ έχω θέμα με reload και κακή ραμ? ότι σκατά και να κάνωΑν δεν κάνω λάθος, δεν έκανες ακριβώς τα ίδια, μα ακριβώς τα ίδια παράπονα για το ΟΡ3Τ; Μήπως δεν σε πάει η ONE PLUS; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αν δεν κάνω λάθος, δεν έκανες ακριβώς τα ίδια, μα ακριβώς τα ίδια παράπονα για το ΟΡ3Τ; Μήπως δεν σε πάει η ONE PLUS; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk όχι, δεν είχα το 3τ, το 3 για 2 χρόνια ήταν άψογο, ούτε reload ούτε τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts