Grind4Play Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα. Στο θέμα μας. Μου έστειλε σήμερα η DHL μήνυμα ότι είναι προγραμματισμένο για παράδοση αύριο. Μου έγραφε όμως, "με την επιφύλαξη του εκτελωνισμού, εφόσον εφαρμόζεται." Είναι νορμαλ αυτό ξέρει κάποιος? Εντυπώσεις απο αύριο. First time Android. First time Oneplus. Παράθεση OP6 8/128 My referral link: https://www.oneplus.com/gr/invite#EWINMVUMXGGFPBE :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το γράφουν σε όλα SMS που στέλνουν, δεν υπάρχει τελωνείο αφού έρχεται από ΕΕ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Θέλω root επειγόντως....δεν μπορώ τις παλιοδιαφημισεις.....επίσης χρειάζεται το κινητό και dolby atmos.. χαμηλό ηχείο ένταση και ακουστικό...!! Πολύ πιο δυνατό του 5τ... Αναμένουμε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ήρθε και μένα το μεγάλο. Καλό αλλά όχι σε σημείο να ενθουσιαστείς. Το note όταν το άνοιξα εμένα με το στόμα ανοιχτό από την άλλη. Πίσω το midnight black μόνο για γυάλινο δεν φαίνεται. Η κάμερα μέρα πολύ καλή , νύχτα δεν ξέρω ακόμα. Οθόνη νορμάλ, είναι αρκετά μπροστά το note (λογικό) αλλά εντάξει δεν είναι και τόοοσο πίσω όσο λένε. Μέγεθος πολύ καλό για την οθόνη του. Και κάτι τελευταίο που θα με κραξετε μερικοί : σε ταχύτητα είναι ελάχιστα ταχύτερο από το note. Και σε smoothness πάει πάρα πολύ καλά το note , που έχει περσινό επεξεργαστή. Το λέω αυτό και δεν είμαι samsungακιας, καθώς το προτελευταίο Samsung που είχα ήταν το s6 και το έδωσα σε ένα μήνα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Θέλω root επειγόντως....δεν μπορώ τις παλιοδιαφημισεις.....επίσης χρειάζεται το κινητό και dolby atmos.. χαμηλό ηχείο ένταση και ακουστικό...!! Πολύ πιο δυνατό του 5τ... Αναμένουμε Adguard για system wide μπλοκάρισμα διαφημίσεων.. Paid μεν αλλά εξαιρετικό Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Πείτε παρακαλώ αυτοί που έχετε παραλάβει. Το ηχείο είναι καλό? Ακούγετε δυνατά και καθαρά όταν πχ βλέπουμε ένα βίντεο στο YouTube? Επίσης το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλίσης είναι καλό? Με το 3t μου ειναι πολύ δύσκολο να ακούσω τον συνομιλητή μου εάν δεν φοράω ακουστικά . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους και καλορίζικες οι συσκευές σας ! Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά να περάσω πρώτη φορά και από oneplus, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια... 1) Πως είναι η οθόνη στον ήλιο? Εννοώ σε δυνατό ήλιο χωρίς καμία σκιά από πάνω! 2) Η κάμερα... Οι φωτογραφίες δε μ ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου, τραβάω ελάχιστες και μου αρκεί να είναι σε αξιοπρεπές επίπεδο... Αυτό που με καίει είναι το βίντεο... Σε reviews που έχω δει, βλέπω εξαιρετικά αποτελέσματα και αυτά ακριβώς τα reviews είναι που μου έβαλαν το διάολο να περάσω προς τη συσκευή... Όσοι το έχετε, ισχύουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα? Το προτείνετε για τέτοια χρήση? 3) Κάτι πιο εξειδικευμένο... Εξωτερικό μικρόφωνο έχει δοκιμάσει κανείς αν λειτουργεί? 4) Μπαταρία... Με βαριά χρήση, τη βγάζει τη μέρα? Γιατί μετά από mate 9 και 10 που μου έβγαζαν 7 και 9 ώρες οθόνη, φοβάμαι ότι θα πάθω πολιτισμικό σοκ σε άλλη συσκευή... Δε με νοιάζει να βγάλω τέτοια νούμερα, με νοιάζει να μη χρειαστεί να ψάξω πρίζα μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο και να μην έχω άγχος να φεύγω πχ Σαββατόβραδο από το σπίτι με 32% (όπως το mate 10), να έχω ανοιχτά δεδομένα, να σερφάρω, να έχω φουλ ειδοποιήσεις ενεργές, να μπαίνω social media, να τραβάω βίντεο και καμιά φωτογραφία και να μην τελειώνει η μπαταρία... Συγνώμη για το κατεβατό ερωτήσεων και ευχαριστώ εκ των προτέρων οποίων απαντήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ήρθε και μένα το μεγάλο. Καλό αλλά όχι σε σημείο να ενθουσιαστείς. Το note όταν το άνοιξα εμένα με το στόμα ανοιχτό από την άλλη. Πίσω το midnight black μόνο για γυάλινο δεν φαίνεται. Η κάμερα μέρα πολύ καλή , νύχτα δεν ξέρω ακόμα. Οθόνη νορμάλ, είναι αρκετά μπροστά το note (λογικό) αλλά εντάξει δεν είναι και τόοοσο πίσω όσο λένε. Μέγεθος πολύ καλό για την οθόνη του. Και κάτι τελευταίο που θα με κραξετε μερικοί : σε ταχύτητα είναι ελάχιστα ταχύτερο από το note. Και σε smoothness πάει πάρα πολύ καλά το note , που έχει περσινό επεξεργαστή. Το λέω αυτό και δεν είμαι samsungακιας, καθώς το προτελευταίο Samsung που είχα ήταν το s6 και το έδωσα σε ένα μήνα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Κανουν δουλεια τα 6gb ram σε συσκευες με δικο τους skin με bloatware οπως στην περιπτωση της Samsung αλλα και της Huawei. Στην περιπτωση της Oneplus ομως ακομα και τα 6gb ram ειναι υπεραρκετα για παρα πολυ καιρο γιατι εχει πολυ ελαφρυ skin,οπως φυσικα και τα pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 κάνεις δε κρατάει τη συσκευή ομως χωρις apps αρα οσο τη φορτώνεις θες κ ραμ για τις εφαρμογές ππυ τρέχουν στο backround. εγω εχω 4 email 10 social με notifications κ γενικά κανω σκληρή χρήση της συσκευής.. η ραμ χρειάζεται Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το κινητό ήρθε με λειτουργία always on display (δηλαδή always on η ambient και όχι μόνο στο σήκωμα) και δυστυχώς την αφαίρεσαν με το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 καλησπερα καλοριζικο σε ολους! πρωτη φορα πηρα oneplus ειχα το s7 ξεκαθαρα φαινεται η διαφορα ηθελα να ρωτησω κατι για αυτους που εχουν oneplus 1) τελικα γινεται να φαινεται το ποσοστο μπαταριας πανω αριστερα ? 2) βλεπω δεν γινεται να δημιουργησεις φακελους στο μενου ουτε ταξινόμηση αν κανω λαθος διορθώστε με 3) πως μπορω να απενεργοπιησω στο google να μην βγαινει ηδοποιηση για αν θελω να ξεκλειδωση με την φωνη μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Το κινητό ήρθε με λειτουργία always on display (δηλαδή always on η ambient και όχι μόνο στο σήκωμα) και δυστυχώς την αφαίρεσαν με το update.Δεν είναι aod είναι ambient notification. Όταν το σηκώνεις ανάβει η οθόνη. Το αφαίρεσαν πλέον; Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τζον πολυ καλες οι ημερισιες στις οποιες κοντραρει ανετα τις αλλες ναυαρχιδες αλλα στις νυχτερινες πασχει αρκετα... Ανεβασε αμα μπορεις και μερικες απο σουροπο αλλα και καποιες νυχτερινες σε πιο νορμαλ συνθηκες! Επισης και καποιες εσωτερικου χωρου!! :) Ευχαριστουμε για τα δειγματα!:) Ισα ισα οι βραδυνες ειναι το δυνατο του σημειο. Βρες μου αλλο κινητο με καλυτερες βραδυνες πλην Hdr+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Δεν είναι aod είναι ambient notification. Όταν το σηκώνεις ανάβει η οθόνη. Το αφαίρεσαν πλέον; Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Με aod ήρθε και το αφαίρεσαν μετά το update. Τώρα έχει μόνο την ambient που εμφανίζεται με το σήκωμα. Αυτό που είχε πάντα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Με aod ήρθε και το αφαίρεσαν μετά το update. Τώρα έχει μόνο την ambient που εμφανίζεται με το σήκωμα. Αυτό που είχε πάντα δηλαδή. Ωραία θα ήταν να είχες επιλογή στο τι θέλεις! Ή aod ή ambient! Προσωπικά, ως νην κάτοχος 5Τ και πρώην κάτοχος S7 edge, μπορώ να πω ότι προτιμώ την aod! Αρκεί να έχω την επιλογή (όπως το S7) να ενεργοποιήτε με χρονοδιάγραμμα, όποτε το ορίζω εγώ! Μακάρι σε μελλοντικό update να το δώσουν και στο 5Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μπαταρία μέχρι στιγμής από τις 8 το πρωί Έχω 40% με 4 ώρες SOT (Πρώτη μέρα όμως) Βραδινές φωτογραφίες οποίος θέλει καλύτερα αποτελέσματα βάζει Pro Mode, εάν και θα βελτιωθεί με από αναβαθμίσεις στανταρ Ένα πράγμα βγάλανε που με χάλασε λίγο, fingerprint scrolling που είχε στο 5T Δηλαδή όταν έχεις το δάχτυλο στο fingerprint sensor με ένα scroll κάτω εμφάνιζε τα Notifications Στο 6 το βγάλανε :( Πέρα από αυτό το κινητο είναι παρα πολύ καλό, όσοι έχετε 5Τ δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές, εάν δεν ειχα το μικρόβιο ίσως κράταγα το 5Τ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλορίζικο σε όλους παίδες! Ανεβαστε καμία φώτο από το unboxing για εμάς τους ματακιδες. Χεχε :) Mate the 10 pro be with you Ένα δικό μου πρόχειρο όμως έτσι Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Έχω να πάρω one plus απ το 5... Έχουμε μπει γενικότερα σε ένα feeling να αποδείξουμε ότι τα underground κινεζικά και φθηνά είναι ντε και καλά καλύτερα από Samsung κλπ. Το 6 ούτε καν το σκέπτομαι γιατί δεν παρέχει τίποτα παραπάνω απ το S9 plus που έχω τώρα...Επίσης ούτε σε σχέση με το note που είχα πριν...Αντιθέτως τα Samsung πλεονεκτούν σε πολλά σημεία που βαριέμαι να τα αναλύσω ένα ένα... Ειδικά η AoD display πλέον είναι must για μενα γιατί ειδικά στο γραφείο τα βλέπω όλα με μια μάτια. Τώρα ξέρω ότι κάποιος θα μου πει για το κόστος...Όταν κάποιος δώσει σήμερα 500 + για OnePlus σιγά τη διαφορά να δώσει 620 για το note η 729 για s9 plus...η 580 για s9...μικροδιαφορές στα ποσά αυτά... Δε γράφω για να κόντραρε αφού και εμένα με τρώει να αλλάζω συνέχεια συσκευές αλλά ας μη μεγαλοποιούμε κάποιες συσκευές γιατί αυθόρμητα μας βγαίνει η ενίσχυση πιο αδύναμων εταιριεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Όταν κάποιος δώσει σήμερα 500 + για OnePlus σιγά τη διαφορά να δώσει 620 για s9 plus Δε γράφω για να κόντραρε αφού και εμένα με τρώει να αλλάζω συνέχεια συσκευές αλλά ας μη μεγαλοποιούμε κάποιες συσκευές γιατί αυθόρμητα μας βγαίνει η ενίσχυση πιο αδύναμων εταιριεων Οχι δεν γραφεις για να κοντραρεις αλλα εισαι μεσα στην υπερβολη. Οταν καποιος δωσει σημερα 520ευρω για Oneplus θεωρειται μικρη η διαφορα των 230παραπανω ευρω? Μιλαμε για κοντα 40% παραπανω χρηματα ,τι σιγα την διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Οχι δεν γραφεις για να κοντραρεις αλλα εισαι μεσα στην υπερβολη. Οταν καποιος δωσει σημερα 520ευρω για Oneplus θεωρειται μικρη η διαφορα των 230παραπανω ευρω? Μιλαμε για κοντα 40% παραπανω χρηματα ,τι σιγα την διαφορα? ελαχιστοι θα παρουν την βασικη συσκευη ομως...και το S9 plus εχει 680...οποτε 100 ευρο διαφορα... Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 ελαχιστοι θα παρουν την βασικη συσκευη ομως...και το S9 plus εχει 680...οποτε 100 ευρο διαφορα... Συγκρινεις ομως ποσοι θα αγορασουν παγκοσμιως το Oneplus(απο πλευρας προτιμησης μοντελου)σε σχεση με την τιμη του S9+ απο Ελλαδα? Γιατι εγω ουτως ή αλλως γνωριζω οτι οι περισσοτεροι στο εξωτερικο αγοραζουν γενικα τα κινητα τους μεσω συμβολαιων/παροχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Πλέον τα oneplus δεν είναι flagship killer, είναι εξαιρετικές συσκευές με πλέον αλμυρή τιμή που δεν πέφτει,για μένα πρέπει να δώσουν κορυφαίο hardware στη κάμερα από εδώ και πέρα και να μάθουν να το στηρίζουν,στα 600 κοντά που κοστίζει αυτό περιμένω για να ξαναγυρίσω στην εταιρεία, όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι η μόνη συσκευή της oneplus που δεν πέρασε από τα χέρια μου είναι το oneplus 2, περίμενα το 6 για να δω τι σενσορα θα έχει και απογοητευτικά, αυτά τα αληθινά λόγια από μεγάλο υποστηρικτή των συσκευών της εταιρείας Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 δεν μας νοιάζει η τιμή, απλά δεν θέλουμε να πάρουμε σαμσουνγκ. και πιο ακριβό να ήταν από το σ9 εγώ πάλι 1+ θα έπαιρνα, γιατί για εμένα το 1+ είναι καλύτερο έτσι όπως είναι τώρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ο χρήστης που δίνει 550 ευρώ για τηλέφωνο γνωρίζοντας μάλιστα πως αν του συμβεί κάτι θα πρέπει να το στείλει εξωτερικό για επισκευή κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει θέμα να δώσει 620 για το note που αντικειμενικά είναι καλύτερη συσκευή... Έχω το κόλλημα να αλλάζω συνέχεια συσκευές όποτε δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κάποια εταιρεία...Αυτή τη στιγμή το OnePlus υστερωντας σχεδόν σε όλα απ το note έχει διαφορά της τάξης των 70 ευρώ... Είναι απλά γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 δεν μας νοιάζει η τιμή, απλά δεν θέλουμε να πάρουμε σαμσουνγκ. και πιο ακριβό να ήταν από το σ9 εγώ πάλι 1+ θα έπαιρνα, γιατί για εμένα το 1+ είναι καλύτερο έτσι όπως είναι τώρα. Πες τα μπας και ακουσουν μερικοι. Δεν παίρνομαι 1+ επειδή είναι φθηνότερη αλλά γιατί το κινητό σκοτωνει. Παρέλαβα και εγώ σήμερα :) Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts