Bayern7 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα αλλά στη σύγκριση το p20 μου φαίνεται χειρότερο. Και μένα το ίδιο. Μόλις αποκάλυψε ότι οι τελευταίες ήταν του p20 pro έπαθα shock.:wacko: ωραιο συγκριτικό. On par with s9+ λοιπόν.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Στην ουσια σου λενε αν το θελεις αμεσα χωρις να κανεις παραγγελια να το παρεις απο αυτον. Η για παραδειγμα ο αλλος το ανοιγει να δει αν του αρεσει το notch και την επομενη μερα το βαζει αγγελια μεταχειρισμενο(εστω και 1 ημερας)και το δινει σε τιμη καινουργιου.... Παντως οσοι το παρετε το κινητο τωρα,για δοκιμαστε και τα νεα gestures του android P να πειτε αν βολευουν(κυριως με την νοοτροπια να εχεις ολη την οθονη διαθεσιμη). Πολυ πολυ καλυτερα του oxygen παρα του stock android. Ελπιζω μη κανει καμια μαμακια η εταιρια και αντικαταστησει του oxygen με τη σαπια υλοποιηση της Google στην P Δυστυχώς εγω την πάτησα ...Το παράγγειλα μεσω αμαζον λόγω τιμολογίου και θα το παραλαβω 15/06 :( Πολυ νωριτερα trust me.;) Τα εχω φαει με το κουταλι τοσα χρονια. 478 το 8/128 και 15 ευρω η αποστολή εξπρές .Δεν το λες και κοψοχρονιά :) Μην εχεις παράπονο. Μπομπα η τιμη σε αγορά με τιμολόγιο. Edited May 23, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σκόρπιες παρατηρήσεις μετά από την λειτουργία ενός απογεύματος: Από το 5 στο 6 δεν έχω κανένα θέμα με το μέγεθος που φοβόμουν αρχικά. Σε youtube/twitch/netflix είναι πολύ ωραία η εμπειρία με τα ελάχιστα bezels, ειδικά στο twitch είναι τεράστια η διαφορά σε fullscreen με ανοιχτό το chat. Επιτέλους HD στο netflix Θέλει λίγο συνήθεια η πληκτρολόγηση με το swiftkey, δεν πατάω το home όπως έχω διαβάσει που κάνουν αρκετοί αλλά είναι πιο κάτω απότι είχα συνηθίσει τόσο καιρό. Το notch σαν αισθητική δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλω να προσθέσουν περισσότερη παραμετροποίηση. Για παράδειγμα θα ήθελα το ρολόι να μπορεί να πηγαίνει στο δεξί μέρος για να μένει περισσότερος χώρος για τις ειδοποιήσεις. Επίσης θέλω να βλέπω μόνιμα το network speed χωρίς να κατεβάζω τη notification μπάρα, με είχε βολέψει πολύ στο 5. Πρέπει να μας αφήσουν κάποτε να διαλέξουμε όποιο χρώμα θέλουμε σαν accent color, δεν νομίζω οτι είναι τόσο δύσκολο. Έφτιαξαν το alert slider, πρέπει όμως να το αλλάξουν και στα άλλα μοντέλα, 3 και 5 μιας και είναι τουλάχιστον άδικο να παραμείνει ως έχει σε εκείνα. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει η συντόμευση για να ανοίξεις την κάμερα με double tap στο home button, το ξέρω οτι γίνεται με το power button αλλά δεν με πολυβολεύει. Ελπίζω να το προσθέσουν και αυτό μελλοντικά. Θέλω να μπορώ να αλλάξω σε μόνιμα μαύρο χρώμα την navigation bar, το λευκό που παίρνει στις εφαρμογές δεν μου αρέσει καθόλου. Ίσως είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να περάσω custom rom για αυτές τις εξτρά παραμετροποιήσεις, εφόσον τις προσθέσουν βέβαια. Αυτά για αρχή. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν κάνει αυτό.. μην το βάλει κανείς.. πολλοί έφαγαν brick διάβασα..!! Ποια θηκη πήρες φίλε μου??Δεν παρήγγειλα γιατί φεύγω μια βδομάδα διακοπές αποβτο σκ και είπα να πάω με τη σίγουρη λύση στη κάμερα (note 9) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν παρήγγειλα γιατί φεύγω μια βδομάδα διακοπές αποβτο σκ και είπα να πάω με τη σίγουρη λύση στη κάμερα (note 9) .. Μαλλον Note 8 εννοεις.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ευτυχώς που υπάρχει ο gkp και ο Βαγγέλης και διαβάζουμε καμιά αντικειμενική άποψη. Την Παρασκευή θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου για δοκιμή. Πάντως η κάμερα του από τις 5 κορυφαίες Android συσκευές που κυκλοφορούν είναι η χειρότερη. Αναμενόμενο βέβαια. Όλα αυτά περί σύγκρισης με το S9+ ή το Ρ20 Ρro είναι ατυχή. απο τα δειγματα που εχουν ανεβει εδω, η καμερα του P20 pro ειναι στη καλυτερη περιπτωση μετρια. Η καμερα του 1+6 θεωρω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με s9+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 2 ακόμα που ξέχασα: Τα κουμπιά είναι όντως αρκετά cliky όπως είπε ο MKBHD και είναι ωραία η αίσθηση που έχουν Υποστηρίζει seamless updates, πέρα από το android police δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά αλλού. Ήταν ξεκάθαρο στο ota update που έχει βγει. Αφού το κατέβασε έκανε λίγη ώρα install και με το restart το boot ήταν άμεσο, εντυπωσιάστηκα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Από τι έχω δει μέχρι τώρα η κάμερα τα πάει πάρα πολύ καλά έχει εξοφρενικα καλό σταθεροτητα στο βίντεο καλύτερο από s9. Λίγο ο ήχος ακούγεται κάπως στο βίντεο .θα το πάρω αν και με χαλάει κάτι σε αυτό το κινητό. Δεν είναι πλήρης αδειαβροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Είχε κάποιος iPhone πριν το 1+6 για να μου πει την έμπειρια του; Έχω το 8plus και θα ήθελα να γυρίσω σε Android ,και στο μόνο που θα πήγαινα είναι το 1+6. Σαν πρώην κάτοχος σχεδόν όλων των nexus συσκευών , για μένα το software είναι σημαντικότερο απ όλα γιαυτο και oneplus είναι η μόνη επιλογή. Από ταχύτητα βλέπω ότι τα πάει καλα,αν οχι καλύτερα, στα υπόλοιπα όμως; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Είχε κάποιος iPhone πριν το 1+6 για να μου πει την έμπειρια του; Έχω το 8plus και θα ήθελα να γυρίσω σε Android ,και στο μόνο που θα πήγαινα είναι το 1+6. Σαν πρώην κάτοχος σχεδόν όλων των nexus συσκευών , για μένα το software είναι σημαντικότερο απ όλα γιαυτο και oneplus είναι η μόνη επιλογή. Από ταχύτητα βλέπω ότι τα πάει καλα,αν οχι καλύτερα, στα υπόλοιπα όμως; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Οτι πιο κοντα στα iphone με βαση αυτο που περιγραφεις παραπανω το βρισκεις στο Pixel 2 xl. Αναλογη(ή και καλυτερη)καμερα(σε φωτογραφιες) αδιαβροχο στερεο ηχεια 3χρονια updates To Oneplus6 ειναι ας το πουμε μια φθηνοτερη εκδοση του pixel στα παραπανω features αλλα σαν software εμπειρια ειναι στα ιδια(ισως και καλυτερα)επιπεδα. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω δηλαδη τοσο πολυ και θες απλα να ειναι smooth η εμπειρια χρησης,τοτε δεν θα απογοητευτεις απο το Oneplus6,εχοντας παντα υποψη τα χρηματα που ζηταει(και γλυτωνεις απο 8 plus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Είχε κάποιος iPhone πριν το 1+6 για να μου πει την έμπειρια του; Έχω το 8plus και θα ήθελα να γυρίσω σε Android ,και στο μόνο που θα πήγαινα είναι το 1+6. Σαν πρώην κάτοχος σχεδόν όλων των nexus συσκευών , για μένα το software είναι σημαντικότερο απ όλα γιαυτο και oneplus είναι η μόνη επιλογή. Από ταχύτητα βλέπω ότι τα πάει καλα,αν οχι καλύτερα, στα υπόλοιπα όμως; Sent from my iPhone using Tapatalk Proθα μπορουσες να πας και σε pixel 2 xl γιατι με αυτο θα εχεις και software που ζητας και κορυφαία καμερα. συγνωμη παιδια που γραφω για αλλο κινητο στο νήμα του oneplus. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλημέρα Φωτογραφίες από το Oneplus 6 https://flic.kr/s/aHskBFzros Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Καλημέρα Φωτογραφίες από το Oneplus 6 https://flic.kr/s/aHskBFzros κομπλε. τωρα.. φανταστικες φωτος.. Edited May 24, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλημέρα Φωτογραφίες από το Oneplus 6 https://flic.kr/s/aHskBFzrosΚαλήμερα φίλε Τζον. Θα τις δω αργότερα από το pc και θα πω γνώμη! Ευχαριστούμε! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Σκόρπιες παρατηρήσεις μετά από την λειτουργία ενός απογεύματος: Από το 5 στο 6 δεν έχω κανένα θέμα με το μέγεθος που φοβόμουν αρχικά. Σε youtube/twitch/netflix είναι πολύ ωραία η εμπειρία με τα ελάχιστα bezels, ειδικά στο twitch είναι τεράστια η διαφορά σε fullscreen με ανοιχτό το chat. Επιτέλους HD στο netflix Θέλει λίγο συνήθεια η πληκτρολόγηση με το swiftkey, δεν πατάω το home όπως έχω διαβάσει που κάνουν αρκετοί αλλά είναι πιο κάτω απότι είχα συνηθίσει τόσο καιρό. Το notch σαν αισθητική δεν με ενοχλεί καθόλου αλλά σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλω να προσθέσουν περισσότερη παραμετροποίηση. Για παράδειγμα θα ήθελα το ρολόι να μπορεί να πηγαίνει στο δεξί μέρος για να μένει περισσότερος χώρος για τις ειδοποιήσεις. Επίσης θέλω να βλέπω μόνιμα το network speed χωρίς να κατεβάζω τη notification μπάρα, με είχε βολέψει πολύ στο 5. Πρέπει να μας αφήσουν κάποτε να διαλέξουμε όποιο χρώμα θέλουμε σαν accent color, δεν νομίζω οτι είναι τόσο δύσκολο. Έφτιαξαν το alert slider, πρέπει όμως να το αλλάξουν και στα άλλα μοντέλα, 3 και 5 μιας και είναι τουλάχιστον άδικο να παραμείνει ως έχει σε εκείνα. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει η συντόμευση για να ανοίξεις την κάμερα με double tap στο home button, το ξέρω οτι γίνεται με το power button αλλά δεν με πολυβολεύει. Ελπίζω να το προσθέσουν και αυτό μελλοντικά. Θέλω να μπορώ να αλλάξω σε μόνιμα μαύρο χρώμα την navigation bar, το λευκό που παίρνει στις εφαρμογές δεν μου αρέσει καθόλου. Ίσως είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να περάσω custom rom για αυτές τις εξτρά παραμετροποιήσεις, εφόσον τις προσθέσουν βέβαια. Αυτά για αρχή. Δεν θες custom rom. Όλα αυτά λύνονται με substratum theme. Επισης λύνονται μεσω xposed η magisk module που ομως προϋποθέτει ξεκλείδωμα bootloader και root(και το substratum να δουλέψει πιο ομαλά και απρόσκοπτα θες εξίσου root) Πχ gravity box,flat style bar indicator παρεχουν μπολικο customization σε status bar+navigation bar αν δεν θες μέσω substratum theme. Προσωπικά προτιμώ oxygen os με τα διάφορα καλούδια που προσφέρει το root παρά οποιαδήποτε custom rom. Λογικα θα βγουν και Oxygen base custom rom οπως η εξαιρετική No Limits και στο 6 μιας και ο developer πήρε την συσκευή. Πληκτρολόγιο βαλε Google keyboard η Sony keyboard. Ενα ειναι δεδομένο όμως με δρακουλοδοντα ξέχνα την απεριόριστη παραμετροποίηση σε status bar. Οσο υπάρχει ενα φυσικό εμπόδιο εντος οθόνης τοσο λιγότερες διαθέσιμες επιλογες θα εχεις σε σχεση με συσκευές με απουσία του δρακουλοδοντα. Edited May 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Λεπτομέρεια για την κάμερα και πως δουλεύει το eis και το ois σχετικά με το βίντεο. Πολύ παρατηρητική η Erica. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλημέρα Φωτογραφίες από το Oneplus 6 https://flic.kr/s/aHskBFzros Τζον πολυ καλες οι ημερισιες στις οποιες κοντραρει ανετα τις αλλες ναυαρχιδες αλλα στις νυχτερινες πασχει αρκετα... Ανεβασε αμα μπορεις και μερικες απο σουροπο αλλα και καποιες νυχτερινες σε πιο νορμαλ συνθηκες! Επισης και καποιες εσωτερικου χωρου!! :) Ευχαριστουμε για τα δειγματα!:) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τζον πολυ καλες οι ημερισιες στις οποιες κοντραρει ανετα τις αλλες ναυαρχιδες αλλα στις νυχτερινες πασχει αρκετα... Ανεβασε αμα μπορεις και μερικες απο σουροπο αλλα και καποιες νυχτερινες σε πιο νορμαλ συνθηκες! Επισης και καποιες εσωτερικου χωρου!! :) Ευχαριστουμε για τα δειγματα!:) Ναι θα συμφωνήσω Βραδινές θέλει δουλειά (μερικά που βλέπω σε διάφορα φόρουμ και group από αλλά κινητα έχει μπει pro mode και επεξεργασία όμως) Όλα Automatic έχω τραβήξει, κανένα τρικ η κόλπο.. Τίμια πράγματα Μέρα μπορει και καλύτερα γιατί η συνθήκες καιρού κτλ δεν βόηθησε Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ναι θα συμφωνήσω Βραδινές θέλει δουλειά (μερικά που βλέπω σε διάφορα φόρουμ και group από αλλά κινητα έχει μπει pro mode και επεξεργασία όμως) Όλα Automatic έχω τραβήξει, κανένα τρικ η κόλπο.. Τίμια πράγματα Μέρα μπορει και καλύτερα γιατί η συνθήκες καιρού κτλ δεν βόηθησε Δεν βοηθουσαν οι συνθηκες την ημερα,ναι αλλα βγηκαν αρκετα καλες!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 μολις παρελαβα και γω.. τουμπανο η συσκευη. πραγματικα.. παρα πολυ ομορφη..τον καθρεφτη που επελεξα τα σπαει.. ωραιο πιασιμο στο χερι..πανεμορφη και ζωντανη οθονη .. και φυσικα τορπιλη..!!ακαριαιο τηλεφωνο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλορίζικο σε όλους παίδες! Ανεβαστε καμία φώτο από το unboxing για εμάς τους ματακιδες. Χεχε :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Johnny καλες φωτογραφιες την ημερα εβγαζε και το 5/5τ,το θεμα ειναι σε Low light τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Johnny καλες φωτογραφιες την ημερα εβγαζε και το 5/5τ,το θεμα ειναι σε Low light τι γινεται. Eτσι ακριβως.Στις βραδυνες δεν ενυπωσιαστικα προς το παρων.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 παιδιά μη περιμένετε μεγάλες διαφορές σε αυτή τη φάση, το fw είναι πολύ αρχικό. Το θέμα είναι να βλέπετε βελτίωση από το 5τ στις νυχτερινές Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Βασικα εγω ψιλο μια χαρα βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβηκαν απο τον συμφορουμιτη, αλλα με προβληματισε παρα μα παρα πολυ η πρωτη φωτογραφια την νυχτα που ειναι παρα πολυ θαμπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts