georgerapp Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 α.στο πρωτο σετ 1+ το mate το βρηκα σκοτεινο λιγο και το note χωρις να καταλαβαινω το γιατι κατι σαν να εχει χασει την αντιθεση αν το λεω καλα πολυ θαμπαδα. β.στο δευτερο 3 διαφορετικες οπτικες του ιδιου θεματος θα πω παλι το 1+ λογο του σουβερ με τα μαχαιροπηρουνα που το βλεπω καλυτερα στα ματια μου. γ.στο τριτο τα 2 τηλεφωνα εκ κινας ειδαν το ιδιο καδρο και το note σαν να ειναι αλλη ωρα. θα θεωρησω ως πιο κοντα στο ματι των 2 κινεζων για αυτο για αλλη μια φορα λογο οτι βλεπω λιιιιιγα παραπανω πραγματακια στο καγγελο δρομο και παρτερι θα την δωσω ξανα στο 1+ . το ερωτημα μου ειναι στις α και γ το note τι κανει; και ενα ακομα το ματι τι εβλεπε;ειδικα στην γ ;οτι οι κινεζοι η το note; σε ευχαριστουμε για το συγκριτικο.πολυ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) op6 op6 by Gio Stah, on Flickr note8 note8 by Gio Stah, on Flickr op6 op6 by Gio Stah, on Flickr note8 note8 by Gio Stah, on Flickr op6 op6 by Gio Stah, on Flickr note8 note8 by Gio Stah, on Flickr op6 op6 by Gio Stah, on Flickr note8 note8 by Gio Stah, on Flickr - Το φως στον δρομο ειναι κιτρινο για ομιχλη. Πιο κοντα στα χρωματα ειναι το op. Η φωτογραφια ειναι πισω απο τζαμι. - μεσα στο σπιτι το χρωμα του φωτος στον τοιχο ειναι κατι ενδιαμεσο απο τα δυο κινητα. Ουτε το λευκο του note ουτε το πιο κιτρινο του op. καπου στη μεση ειναι. - το op πασχιζε να εστιασει στην πρωτη φωτογραφια Edited May 27, 2018 by gesvts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Το οp6 υπερτερει νομιζω σχεδον σε ολα τα σετακια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Τα έχουμε πει εμείς οι παντογνωστες για το mate 10 pro δεν μπορεί να σταθεί δίπλα ούτε σε ναυαρχίδες 5αετιας. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 οι βραδυνες ειναι ξανα 2 διαφορετικες οπτικες και αναλογα το τι θες εσυ σαν θεατης να δεις αλλα ξανα τι ειδε πραγματικα το ματι σε αυτες ειναι κατι που θα μας απαντησει ο ανθρωπος που τις τραβηξε. δυσκολες ολες σε σημειο να εκθεσεις τον κατασκευαστη! εγω σαν γιωργος θα διαλεγα ολα τα σετ του 1+ . δωσε συκριτικα στον λαο!!!!!! επισης το 1+ για μενα κανει μπασιμο τρελλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Όντως καλό μπασιμο το op6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μόλις είδα το τελευταίο σετάκι στον υπολογιστή. Ο νέος σενσορας που έβαλε η OnePlus φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι φωτό είναι πολύ καλές και μου φαίνονται καλύτερες από note, αλλά εμένα ποτέ δε μου άρεσε η επεξεργασία που κάνει η samsung, ιδίως στα πρόσωπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 και βλεπω το iso δε το λυπαται το 1+ το δινει απλοχερα και να πεις οτι βγαζει παραπανω θορυβο;τον ιδιο ακριβως με το note. ωραια πραγματα,μπραβο 1+ . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 παιδια γραφω τερμα κατω στις φωτογραφιες μερικες παρατηρησεις αλλα θα τα βαλω και εδω: - Το φως στον δρομο ειναι κιτρινο για ομιχλη. Πιο κοντα στα χρωματα ειναι το op. Η φωτογραφια ειναι πισω απο τζαμι. - μεσα στο σπιτι το χρωμα του φωτος στον τοιχο ειναι κατι ενδιαμεσο απο τα δυο κινητα. Ουτε το λευκο του note ουτε το πιο κιτρινο του op. καπου στη μεση ειναι. - το op πασχιζε να εστιασει στην πρωτη φωτογραφια Το oneplus τα παει παρα παρα πολυ καλα. Η φωτογραφια στα αυτοκινητα του op6 ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτο που οντως βλεπεις. Το μονο θεμα ειναι η εστιαση που το op6 αργει σε σχεση με τα αλλα σε ολες τις συνθηκες, ακομα και σε φως. Βιντεο δεν εχω τραβηξει καθολου θα προσπαθησω μιας και δουλευω ολη μερα. Επισης θα ξανανεβασω βραδινες οταν παω καμια βολτα στην πολη, εδω δεν εχω τι αλλο να τραβηξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 παιδια γραφω τερμα κατω στις φωτογραφιες μερικες παρατηρησεις αλλα θα τα βαλω και εδω: - Το φως στον δρομο ειναι κιτρινο για ομιχλη. Πιο κοντα στα χρωματα ειναι το op. Η φωτογραφια ειναι πισω απο τζαμι. - μεσα στο σπιτι το χρωμα του φωτος στον τοιχο ειναι κατι ενδιαμεσο απο τα δυο κινητα. Ουτε το λευκο του note ουτε το πιο κιτρινο του op. καπου στη μεση ειναι. - το op πασχιζε να εστιασει στην πρωτη φωτογραφια Το oneplus τα παει παρα παρα πολυ καλα. Η φωτογραφια στα αυτοκινητα του op6 ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτο που οντως βλεπεις. Το μονο θεμα ειναι η εστιαση που το op6 αργει σε σχεση με τα αλλα σε ολες τις συνθηκες, ακομα και σε φως. Βιντεο δεν εχω τραβηξει καθολου θα προσπαθησω μιας και δουλευω ολη μερα. Επισης θα ξανανεβασω βραδινες οταν παω καμια βολτα στην πολη, εδω δεν εχω τι αλλο να τραβηξω. Βγαλε μερικες βραδυνες με HQ mode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 το συμερασμα απο αυτη τη φωτο ειναι οτι η Samsung πριν 2 χρονια τα ειχε κανει μανταρα στο software.To hardware της καμερας ητανε μια χαρα.Ευτυχως βρεθηκε η gcam και απογειωσε την καμερα. Φοβερη υλοποιηση https://el.m.wiktionary.org/wiki/κωλοτούμπα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 lg g5 IMG_20180528_005606 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 παιδια γραφω τερμα κατω στις φωτογραφιες μερικες παρατηρησεις αλλα θα τα βαλω και εδω: - Το φως στον δρομο ειναι κιτρινο για ομιχλη. Πιο κοντα στα χρωματα ειναι το op. Η φωτογραφια ειναι πισω απο τζαμι. - μεσα στο σπιτι το χρωμα του φωτος στον τοιχο ειναι κατι ενδιαμεσο απο τα δυο κινητα. Ουτε το λευκο του note ουτε το πιο κιτρινο του op. καπου στη μεση ειναι. - το op πασχιζε να εστιασει στην πρωτη φωτογραφια Το oneplus τα παει παρα παρα πολυ καλα. Η φωτογραφια στα αυτοκινητα του op6 ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτο που οντως βλεπεις. Το μονο θεμα ειναι η εστιαση που το op6 αργει σε σχεση με τα αλλα σε ολες τις συνθηκες, ακομα και σε φως. Βιντεο δεν εχω τραβηξει καθολου θα προσπαθησω μιας και δουλευω ολη μερα. Επισης θα ξανανεβασω βραδινες οταν παω καμια βολτα στην πολη, εδω δεν εχω τι αλλο να τραβηξω. Αναμεσα σε galaxy S9+ και 1+6 ποιο ειναι καλυτερο? στο κομματι καμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Αναμεσα σε galaxy S9+ και 1+6 ποιο ειναι καλυτερο? στο κομματι καμεραΔεν έχω το s9+ οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Λογικά το Samsung θα κερδίζει. Επίσης δεν υπάρχει η επιλογή HQ mode που υπήρχε σε παλιότερο OnePlus που είχα. Τώρα το προσεξα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 gesvts ευχαριστούμε για το συγκριτικό και τον κόπο σου.. δυνατή πρόταση το op6 θα έλεγα U11 auto στοκ 2018-05-28_10-27-38 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) Παιδιά το κινητό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε. Οχι είναι το έναι καλύτερο όχι το άλλο καλύτερο. Σε σχέση με το Note8 έχει μικρές διαφορες. Σε χρώματα οθόνης κερδίζει το note8 100% και οι κάμερες και τον δυο είναι εξαίσιες. Kανονικά θα έπρεπε το one plus να έχει καλύτερη γιατί είναι και πιο καινούργιο μοντέλο αλλα δεν έχει. H one plus όμως έχει κάνει καλή δουλειά και η κάμερα είναι πολύ καλή για όλους. Με το note 8 είναι ισάξιες, το note όμως βγάζει καλύτερη λεπτομέρεια το βραδυ άμα αλαχτουν κάποια πράγματα. Aπό screen time βγάζουμε σχεδόν το ίδιο γιατί το Νοτε8 το έχω root και έχει και αυτο "Pure androind" με αποτέλεσμα να εχει πάρει ένα ωραίο boost στην μπαταρία. Aν δεν ήταν root θα εβγασε"1:45 ώρες λιγότερο. Tο one plus είναι ένα πολύ καλο κινητό με ωραίο support και προπάντων φθηνό. Σαν σύνολο τα έχει όλα και δεν του λείπει τίποτα. Για εμενα προσωπικά του λείπουν πολλά πράγματα που δεν έχει μέσα στο λειτουργικό γιατί είναι pure "android" pure δεν τον λες κατ εμέ. Γιατί στα pure έχουν μέσα ενσωματωμένο το 90% του xposed γιατι ειναι Pure. Αυτο παρα ειναι Pure και δεν βρίσκω λόγο να είναι τόσο clean η rom του... μάλλον για να εντυπωσιάσουν πως είναι pure όπως πάντα τεσπα. Κάτι που δεν έχει το one plus. Και που θα έπρεπε να έχει. Στο note8 λειπει μπαταρία παραπάνω. Kάνα 300-400mah. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναμεσα σε galaxy S9+ και 1+6 ποιο ειναι καλυτερο? στο κομματι καμερα s9 ειναι βγάζει πολύ καλές. Edited May 28, 2018 by asdfaster Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 op6 op6 by Gio Stah, on Flickr mate 10 pro mate 10 by Gio Stah, on Flickr note 8 note8 by Gio Stah, on Flickr op6 op6 by Gio Stah, on Flickr mate 10 pro mate 10 by Gio Stah, on Flickr note 8 note8 by Gio Stah, on Flickr op6 op6 by Gio Stah, on Flickr mate 10 pro mate 10 by Gio Stah, on Flickr note 8 note8 by Gio Stah, on Flickr ολα στο αυτοματο και εστιαση στα ιδια σημεια. Εκει με το πιπερι το κοκκινο πιο κοντα ειναι το mate στην πραγματικοτητα. Με το note μπορω να τραβηξω και αλλες ταυτοχρονα με το op6, με το mate οχι γιατι ειχε ερθει η κοπελα μου απο ελλαδα για λιγο και τραβηξα μολις 3 φωτο..Κάτι δεν μου κολλάει στο note 8. Μου δίνει την εντύπωση λαδωμένου φακού. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 παιδιά παράκληση μην κάνουμε παράθεση ολόκληρα σεντόνια.. ειναι κουραστικό κατα τ άλλα κι εγώ πιστεύω οτι δεν ειναι αυτές οι δυνατότητες του note.. κάτι δεν πήγε καλά aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Όντως ρε παιδιά σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το note8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Επειδή έχω και το note ταυτόχρονα , όποτε μπορέσω θα ξανατραβηξω και θα καθαρίσω καλά τον φακό για σιγουριά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 U11 auto στοκ 2018-05-28_02-34-42 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 U11 auto στοκ 2018-05-28_02-34-42 by vasilis poun, on Flickrεκπληκτική Βασίλη!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Επειδή έχω και το note ταυτόχρονα , όποτε μπορέσω θα ξανατραβηξω και θα καθαρίσω καλά τον φακό για σιγουριά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν ειναι ευκολο βγαλε με το 1+6 προσωπα σε χαμηλο φωτισμο Θελω να δει τι επεξεργασια κανει στα προσωπα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 εκπληκτική Βασίλη!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να εισαι καλά Νίκο.. ρίξε και συ κανα δείγμα aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 S9+ auto 20180427_093106 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr S9+ auto and tap to lego. 20180522_151004 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts