sniper20 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Έχει πέσει κάτω το κινητό?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Πότε.. Ούτε σημαδάκι.. Εντελώς ξαφνικά σταματήσε να δουλεύει .. Με στεναχωρισε πολύ αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ποια ανάλυση χρησιμοποιείτε στη φωτογραφία; Τα 10MP που υποστηρίζει και το ζουμ ή τα 40MP; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aνάλογα το τι χρειάζεσαι. Αν το έχεις στα 10 τότε το τηλ χρησιμοποιεί όλες τις κάμερες και προσαρμόζει όλα τα "καλούδια" (υβριδικό ζουμ, ασπρόμαυρο φακό, night mode κλπ) για τη φωτογραφία. Στα 40 είναι περισσότερο για πιο "επαγγελματική" χρήση και επαυξάνεται με την επιλογή να τραβάς raw αρχεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Μόλις μου ήρθε η 286 που είναι το security patch του Μαίου.Αντε να δούμε αν και πότε θα έρθει τελικά και η 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Είμαστε στη λίστα των συσκευών που η huawei αναφέρει ότι αναμένει να πάρει android Q. Ευχάριστα νεα! https://www.t3.com/news/huawei-p30-pro-android-q-update Εδώ έχει επίσημες απαντήσεις η huawei για όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό και αναφέρει ποιες συσκευές θα πάρουν Android Q https://consumer.huawei.com/uk/campaign/huawei-answers/?utm_source=t.co&utm_medium=referral Edit 1: Ιούλιο ξεκινά η διάθεση της 9.1 για το P20 pro πρώτα στη Σιγκαπούρη. Δηλαδή αν την πάρουμε μέχρι τον Αύγουστο καλά θα είναι. https://www.huaweicentral.com/exclusive-emui-9-1-coming-to-huawei-p20-series-and-nova-3-series-in-july-2019/ Edit 2: μόλις μου ήρθε update για το patch της cosmote σε 9.0.0.6. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 21, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Καλημερα σας.Μία ερωτηση να κανω: υπαρχει η δυνατότητα στη συσκευη με καλωδιο να συνδέεται σε τηλεοραση και να δειχνει αρχεία βιντεο και φωτό; Εαν υπαρχει σε ποιο σημείο ειναι αυτη η ρυθμιση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) τι φάση;; σοβαρα τωρα 8 ώρες; να πω την αλήθεια το κινητό το δουλεύω ολη την ημερα γιατι κάνω live streaming... δεν εχω θεμα με την απόδοση της μπατατιας κραταει 5:30-6 ωρες πολυ έντονης χρήσης... σε performance mode απλά βλέπω πως το κινητό ειναι υπερβολικα πολυ ζεστό σε σημείο που νιοθω οτι θα καει σύντομα lol Edited June 23, 2019 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Όταν έχει έξω 35+ βαθμούς θερμοκρασία είναι φυσιολογικό να ζεστενεται. Τον χειμώνα δεν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Καλοκαίριασε όμορφε έχει και καύσωνες οπότε μην γκρινιάζεις :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ρε παιδιά έχω μια εφαρμογή για ναυσιπλοΐας και ενώ δούλευε σε όλα τα προηγούμενα κινητά και μάλιστα το τελευταίο ήταν το u12+, την κάνω εγκατάσταση στο P20 και δεν δουλεύει. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Ρε παιδιά έχω μια εφαρμογή για ναυσιπλοΐας και ενώ δούλευε σε όλα τα προηγούμενα κινητά και μάλιστα το τελευταίο ήταν το u12+, την κάνω εγκατάσταση στο P20 και δεν δουλεύει. Καμία ιδέα?Τι εννοείς δεν δουλεύει? Την ανοίγεις και κρασάρει ή συμβαίνει κάτι άλλο? Τσέκαρε για αρχή αν έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα που ζητάει και να την εξαιρέσεις από το battery optimization (settings->apps->apps->3 τελίτσες πάνω δεξιά - > special access) Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 24, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 έβγαλα μετα απο κάτι μήνες την λειτουργία performance mode και πραγματικά παρατηρώ οτι ειναι λες και το έχω σε εξοικονόμηση ενέργειας με λιγα λόγια σέρνεται... πολύ χαλια επιδόσεις... στο P30 πάλι καλά δεν εχω τέτοια θέματα ακομα... θυμάμαι πάντως το p20 pro το δουλεύα χωρίς performance mode πιο παλιά και ήτανε πολύ ικανοποιητικό τώρα κατι δεν παει καλα... μήπως φταίει η συνήθεια? για παράδειγμα στο playstore και στο chrome το scrolling κάνει μικρα σπασίματα και στο Instagram επίσης τα ίδια οταν πας να κανεις zoom σε κάποια φωτό η οταν κανεις swipe για να πας στα DM.. γενικά εγώ ετσι εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να δουλέψω το κινητό... με performance είναι καλύτερα τα πράγματα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εγώ πάλι δε χρησιμοποιώ καθόλου το performance διότι δεν βλέπω καμία διαφορά. Δουλεύω βέβαια όπερα όχι Chrome και το insta τη light έκδοση. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εγώ πάλι δε χρησιμοποιώ καθόλου το performance διότι δεν βλέπω καμία διαφορά. Δουλεύω βέβαια όπερα όχι Chrome και το insta τη light έκδοση. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόντως; ρε συ έχει μεγάλη διαφορά σε εμενα... σε σημείο που μου δεν μπορώ να δουλέψω το κινητό χωρίς ανοιχτό το performance mode Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Σε Performance mode γενικά έχει μεγάλη διαφορά παντού, απλά έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση και ψηλές θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι κατά την λειτουργία. Και εγώ σε Performance mode το έχω πάντως και πετάει. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Κανένα update λέτε να έρθει ή θα πάρουμε μια και καλή την 9.1? Στο mate 20 pro άρχισε πάντως να έρχεται η 9.1. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 έβγαλα μετα απο κάτι μήνες την λειτουργία performance mode και πραγματικά παρατηρώ οτι ειναι λες και το έχω σε εξοικονόμηση ενέργειας με λιγα λόγια σέρνεται... πολύ χαλια επιδόσεις... στο P30 πάλι καλά δεν εχω τέτοια θέματα ακομα... θυμάμαι πάντως το p20 pro το δουλεύα χωρίς performance mode πιο παλιά και ήτανε πολύ ικανοποιητικό τώρα κατι δεν παει καλα... μήπως φταίει η συνήθεια? για παράδειγμα στο playstore και στο chrome το scrolling κάνει μικρα σπασίματα και στο Instagram επίσης τα ίδια οταν πας να κανεις zoom σε κάποια φωτό η οταν κανεις swipe για να πας στα DM.. γενικά εγώ ετσι εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να δουλέψω το κινητό... με performance είναι καλύτερα τα πράγματα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μορφονιε εσύ ήθελες να το ξεφορτωθείς το p20 pro και γενικότερα τα Χαβάη , πήρες και p30??? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Μορφονιε εσύ ήθελες να το ξεφορτωθείς το p20 pro και γενικότερα τα Χαβάη , πήρες και p30??? Αφου ρε δουλευει στα κινητα και τα παιρνει σπιτι του για να τα δοκιμασει (ετσι εχει πει). Στα αλλα νηματα τον εκαναν περα οταν καταλαβαν τι troll ειναι και στο μονο που του δινουν λιγο σημασια ειναι εδω στης Huawei, για το main του account γιατι με τα αλλα αστα να πανε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 ... τώρα κατι δεν παει καλα... μήπως φταίει η συνήθεια? To κεφάλι σου φταίει, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;; Μορφονιε εσύ ήθελες να το ξεφορτωθείς το p20 pro και γενικότερα τα Χαβάη , πήρες και p30??? Αφου ρε δουλευει στα κινητα και τα παιρνει σπιτι του για να τα δοκιμασει (ετσι εχει πει). Στα αλλα νηματα τον εκαναν περα οταν καταλαβαν τι troll ειναι και στο μονο που του δινουν λιγο σημασια ειναι εδω στης Huawei, για το main του account γιατι με τα αλλα αστα να πανε. Ναι ρε σεις! Τώρα έχει περί τις 6 ναυαρχίδες και φυσικά έχει και άποψη, πανάθεμά τον... Σε Performance mode γενικά έχει μεγάλη διαφορά παντού, απλά έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση και ψηλές θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι κατά την λειτουργία. Και εγώ σε Performance mode το έχω πάντως και πετάει. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Ρε συ, μη του απαντάς.. τον ταΐζεις έτσι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Σε Performance mode γενικά έχει μεγάλη διαφορά παντού, απλά έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση και ψηλές θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι κατά την λειτουργία. Και εγώ σε Performance mode το έχω πάντως και πετάει. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΜην μπαίνεις καν στη διαδικασία να του απαντάς. Χάνεις το χρόνο σου. Είναι γνωστό τρολ στο νήμα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Καλως σας βρηκα παιδια και εγω στην παρεα σας. Το αποκτησα απο τις 14/6/2019 το ρ20 pro στο πολυχρωμο του χρωμα πραγματικα ειναι wooow δεν κολλα πουθενα παιρνει και ενημερωσεις λογισμικου ακομη (ισως ηταν βλακεια που εδωσα μεσα σε καποιο trade in το p30 pro μου για να το παρω αυτο και το s10e επισης εδωσα και το s10 plus μου μεσα στο trade in.) Η Ιστορια εχει ως εξης: Το S10 Plus που ειχα υπερθερμενοταν ειχε προβλημα με την υπερθερμαση του ετσι αποφαφησα να το δωσω μεσα 598 ευρω στο trade in αφου με κοροιδευαν και η αντιπροσωπια και νομιζαν οτι ητανε η ιδεα μου οτι υπερθερμενοταν μετα απο 2 φορες που πηγε αντιπροσωπια για το ιδιο θεμα μαλιστα. Το Ρ30 Pro το εδωσα μεσα επειδη πανικοβληθηκα για τις ενημερωσεις λογισμικου του το αγορασα μεταχειρισμενο απο ενα τυπο που με κατακλεψε και για το P30 Pro και για το s10 Plus οπου αυτος ο τυπος τα πηρε απο "φιλους" του καινουργια μεταχειρισμενα με αποδειξεις και ολα βεβαια το p30 pro ειχε και μια γρασουνια πανω στο κεντρο της οθονης στην γωνια αλλα εγω δεν την προσεξα απο την τοτε χαρα που εκανα που το πηρα ετσι δυστοιχως απο αυτη την γρασουνια εχασα λεφτα στο trade in και το εδωσα 200 ευρω μεσα δυστοιχως. Ποτε ξανα δεν θα ξανα παρω κατι μεταχειρισμενο επειδη το πληρωσα ακριβα. Εμαθα να φυλαω χρηματα ή να τα περνω με συμβολαια να ξεπληρωνω τις παλιες μ συσκευες. Κανεις δεν ξερει αν αυτος ο απαταιωνας εκανε κατι στα κινητα το ενα υπεθερμενοταν παρα πολυ s10 plus και το αλλο ειχε ενα γρασουνισμα μεγαλο. Απιστος η ψυχη του ανθρωπου. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΤΣΙ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που ψαχνουν θυματα να τα πατησουν στον λαιμο οικονομικα. Απλος ηθελα να σας κανω μια εισαγωγη πως βρεθηκα εδω στο P20 Pro το νημα. Edited June 27, 2019 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Καλως σας βρηκα παιδια και εγω στην παρεα σας. Το αποκτησα απο τις 14/6/2019 το ρ20 pro στο πολυχρωμο του χρωμα πραγματικα ειναι wooow δεν κολλα πουθενα παιρνει και ενημερωσεις λογισμικου ακομη (ισως ηταν βλακεια που εδωσα μεσα σε καποιο trade in το p30 pro μου για να το παρω αυτο και το s10e επισης εδωσα και το s10 plus μου μεσα στο trade in.) Η Ιστορια εχει ως εξης: Το S10 Plus που ειχα υπερθερμενοταν ειχε προβλημα με την υπερθερμαση του ετσι αποφαφησα να το δωσω μεσα 598 ευρω στο trade in αφου με κοροιδευαν και η αντιπροσωπια και νομιζαν οτι ητανε η ιδεα μου οτι υπερθερμενοταν μετα απο 2 φορες που πηγε αντιπροσωπια για το ιδιο θεμα μαλιστα. Το Ρ30 Pro το εδωσα μεσα επειδη πανικοβληθηκα για τις ενημερωσεις λογισμικου του το αγορασα μεταχειρισμενο απο ενα τυπο που με κατακλεψε και για το P30 Pro και για το s10 Plus οπου αυτος ο τυπος τα πηρε απο "φιλους" του καινουργια μεταχειρισμενα με αποδειξεις και ολα βεβαια το p30 pro ειχε και μια γρασουνια πανω στο κεντρο της οθονης στην γωνια αλλα εγω δεν την προσεξα απο την τοτε χαρα που εκανα που το πηρα ετσι δυστοιχως απο αυτη την γρασουνια εχασα λεφτα στο trade in και το εδωσα 200 ευρω μεσα δυστοιχως. Ποτε ξανα δεν θα ξανα παρω κατι μεταχειρισμενο επειδη το πληρωσα ακριβα. Εμαθα να φυλαω χρηματα ή να τα περνω με συμβολαια να ξεπληρωνω τις παλιες μ συσκευες. Κανεις δεν ξερει αν αυτος ο απαταιωνας εκανε κατι στα κινητα το ενα υπεθερμενοταν παρα πολυ s10 plus και το αλλο ειχε ενα γρασουνισμα μεγαλο. Απιστος η ψυχη του ανθρωπου. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΤΣΙ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που ψαχνουν θυματα να τα πατησουν στον λαιμο οικονομικα. Απλος ηθελα να σας κανω μια εισαγωγη πως βρεθηκα εδω στο P20 Pro το νημα. Φίλε μου Καλησπέρα, δεν ξέρω αλλά μάλλον από την πολύ χαρά σου γράφεις κάπως χύμα και δεν έχουν συνοχή (τουλάχιστον σε μένα ) τα λόγια σου. Γράφεις για trade in ( τι είναι αυτο;) το μόνο που γνωρίζω είναι το trade in του public. Και οι φώτο άσκοπες, ένα χρόνο και κυκλοφορεί όλοι έχουμε δει unboxing και φώτο συσκευασίας. Όλα αυτά φιλικά. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έχω δύο Sim στο κινητό και έχω το εξής πρόβλημα. Την πρώτη sim την χρησιμοποιώ κυρίως για το data. Συνδέω ασύρματα το κινητό με ένα λαπτοπ για να του δίνω ιντερνέτ. Όταν με παίρνουν τηλ στη δεύτερη sim, τότε κόβεται η σύνδεση των data για όσο διαρκεί η κλήση, οπότε δεν έχω ίντερνετ στο λαπτοπ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό πως μπορεί να διορθωθεί; Με το p9, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Παιδιά όσοι έχετε αναβαθμιστεί σε 9.0 έχετε εγγραφή κλίσης? Και πως? Είμαι ακόμη με την 8.0, δεν θέλω να κάνω update για να μην την χάσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Παιδιά όσοι έχετε αναβαθμιστεί σε 9.0 έχετε εγγραφή κλίσης? Και πως? Είμαι ακόμη με την 8.0, δεν θέλω να κάνω update για να μην την χάσω. Ευχαριστώ Εδώ εισαι φιλε μου και κανενα προβλημα: https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts