saitas Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 καλησπέρα. έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό μου. όταν είμαι σε κλήση μου δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ είτε είναι σε σύνδεση με wifi είτε με δεδομένα κινητής . γνωρίζεται κάτι γιαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Παρατηρώ πως αρκετοί το χρησιμοποιείτε συνεχώς σε performance mode. Στο normal σας φαίνεται αργό ή έχει κάποιο κουσούρι; Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωσης ασφαλείας, patch01. Η 10αρα ακόμα... Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Και εμένα το ίδιο λογικά είμαστε κοντά για 10 άρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 (edited) Παρατηρώ πως αρκετοί το χρησιμοποιείτε συνεχώς σε performance mode. Στο normal σας φαίνεται αργό ή έχει κάποιο κουσούρι;Ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ εγώ είναι ότι σε μερικές εφαρμογές όπως πχ το Tapatalk το scrolling με performance mode είναι βούτυρο, ενώ με το normal mode μπορεί να κάνει σπασίματα. Κατά τα άλλα δεν είχα κάποια διαφορά μεταξύ του normal mode. Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η εφαρμογή, πχ με updates σε κάποιες πλέον δεν καταλαβαίνω αισθητή διαφορά στο scrolling μεταξύ normal και performance. Απλά, αν δοκιμάσει κάποιος performance mode, ας το αφήσει συνεχόμενα για μια εβδομάδα για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας, γιατί βελτιώνεται με τη χρήση σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 22, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Και μένα μου ήρθε σήμερα το πρωί το patch. Υπομονή λίγο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 καλησπέρα. έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό μου. όταν είμαι σε κλήση μου δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ είτε είναι σε σύνδεση με wifi είτε με δεδομένα κινητής . γνωρίζεται κάτι γιαυτό? Το είχα εγώ και έγινε αλλαγή πλακέτας. Αν είσαι σίγουρος πως είναι και το WiFi και δεδομένα. αν είναι μόνο 4G το πρόβλημα είναι στον παροχο, εγώ συνεχίζω να έχω αυτό το πρόβλημα, όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν έχω δεδομένα, Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ εγώ είναι ότι σε μερικές εφαρμογές όπως πχ το Tapatalk το scrolling με performance mode είναι βούτυρο, ενώ με το normal mode μπορεί να κάνει σπασίματα. Κατά τα άλλα δεν είχα κάποια διαφορά μεταξύ του normal mode. Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η εφαρμογή, πχ με updates σε κάποιες πλέον δεν καταλαβαίνω αισθητή διαφορά στο scrolling μεταξύ normal και performance. Απλά, αν δοκιμάσει κάποιος performance mode, ας το αφήσει συνεχόμενα για μια εβδομάδα για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας, γιατί βελτιώνεται με τη χρήση σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΚαι εγώ για το scroll smoothness βάζω το performance mode και δεν το ξανά έβγαλα ποτέ. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έκανα επαναφορά το τηλέφωνο αλλά δεν θυμάμαι πως μπορώ να βάλω στα εικονίδια όταν έχω μια ειδοποίηση να φαίνεται ο αριθμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έκανα επαναφορά το τηλέφωνο αλλά δεν θυμάμαι πως μπορώ να βάλω στα εικονίδια όταν έχω μια ειδοποίηση να φαίνεται ο αριθμός ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - σήματα εικονιδίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - σήματα εικονιδίων Σωστός, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Ήρθε η 10αρα σήμερα (η 161) ταυτόχρονα με νέα αναβάθμιση της cosmote...! Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 25, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Και σε μένα ήρθε η 10.0.0.161 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Αυτό που με χαλάει είναι τα καινούργια εικονίδια στο bar notification, πλέον δεν γράφουν από κάτω τις λεπτομέρειες πάρα μόνο αν ανοίξω όλο το scroll. Κακό αυτό γτ πολλές φορές κοιτάω σε ποιο WiFi είμαι συνδεδεμένος ή ποια συσκευή BT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Βλεπω οι περισσότεροι την πήρατε τη 10αρα εγώ ακόμα, ενώ κοιτάω κάθε μέρα από την υποστήριξη και restart κάνω και το patch πήρα δεν μπορώ να καταλάβω. Από τον κωτσοβολο το είχα πάρει και έχω Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Βλεπω οι περισσότεροι την πήρατε τη 10αρα εγώ ακόμα, ενώ κοιτάω κάθε μέρα από την υποστήριξη και restart κάνω και το patch πήρα δεν μπορώ να καταλάβω. Από τον κωτσοβολο το είχα πάρει και έχω Vodafone Ούτε εγώ την έχω πάρει, από πλαίσιο 2 sim wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Ούτε εγώ την έχω πάρει, από πλαίσιο 2 sim windSame here. Wind, πλαίσιο. Μην αγχωνεστε, θέμα ελαχίστων ημερών είναι. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Τελικά είμαστε αρκετοί! Αγορά από Cosmote με SIM Cosmote, έλαβα το patch τη Δευτέρα, η 10 ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Εγώ την πήρα από τους πρώτους, αγορά Πλαίσιο, sim Cosmote. Τυχαία την δίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Βλεπω οι περισσότεροι την πήρατε τη 10αρα εγώ ακόμα, ενώ κοιτάω κάθε μέρα από την υποστήριξη και restart κάνω και το patch πήρα δεν μπορώ να καταλάβω. Από τον κωτσοβολο το είχα πάρει και έχω Vodafone Και γω δεν την πήρα ακόμα. Αγορασμένο από Γερμανό με Cosmote. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Είμαι θέμα ημερών. Πάντως πραγματικά αξίζει την αναμονή. Μακράν η καλύτερη έκδοσης που έχει πάρει το κινητό. Smooth fluid fast. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Το ότι δεν θα πάρουμε το emui 10.1(αν και πιστεύω αργότερα θα το δώσει) μου φαίνεται περίεργο από τη στιγμή που έχουμε Android 10. Βέβαια το βασικότερο είναι το κινητό να είναι stable αλλά εδω μιλάμε για flagship κινητό του 2018 ενώ το Xiaomi Mi8 ίδιας χρονολογίας να ετοιμάζεται για Android 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 (edited) Η 10αρα πάντως 3η ημέρα που τη δουλεύω πάει μπάλα. Έκανε προσεγμένη δουλειά η Huawei. Θέλω να παρατηρήσω λίγο την κατανάλωση σε standby και τη μπαταρία γενικότερα για λίγες ημέρες και αν συνεχίσει να είναι οκ δεν βλέπω μέχρι στιγμής κανένα λόγω για hard reset. Το ότι δεν θα πάρουμε το emui 10.1(αν και πιστεύω αργότερα θα το δώσει) μου φαίνεται περίεργο από τη στιγμή που έχουμε Android 10. Βέβαια το βασικότερο είναι το κινητό να είναι stable αλλά εδω μιλάμε για flagship κινητό του 2018 ενώ το Xiaomi Mi8 ίδιας χρονολογίας να ετοιμάζεται για Android 11.10.1 δεν θα πάρουμε, όπως δεν πήρε το p10 την 9.1. Θα είναι μεγάλη έκπληξη. Είναι ένας τρόπος να προωθήσει τα πιο καινούργια μοντέλα. Βέβαια η σειρά honor δίνει την 10.1 σε αντίστοιχα μοντέλα. Το mi8 δεν παίζει να πάρει την 11, εδώ υπάρχουν ναυαρχίδες της που δεν έχουν πάρει πάνω από μια αναβάθμιση Android, θα δώσει τρεις? Το ότι θα πάρει miui 12 δεν συνεπάγεται και ότι θα έχει Android 11. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 27, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Η 10αρα πάντως 3η ημέρα που τη δουλεύω πάει μπάλα. Έκανε προσεγμένη δουλειά η Huawei. Θέλω να παρατηρήσω λίγο την κατανάλωση σε standby και τη μπαταρία γενικότερα για λίγες ημέρες και αν συνεχίσει να είναι οκ δεν βλέπω μέχρι στιγμής κανένα λόγω για hard reset. 10.1 δεν θα πάρουμε, όπως δεν πήρε το p10 την 9.1. Θα είναι μεγάλη έκπληξη. Είναι ένας τρόπος να προωθήσει τα πιο καινούργια μοντέλα. Βέβαια η σειρά honor δίνει την 10.1 σε αντίστοιχα μοντέλα. Το mi8 δεν παίζει να πάρει την 11, εδώ υπάρχουν ναυαρχίδες της που δεν έχουν πάρει πάνω από μια αναβάθμιση Android, θα δώσει τρεις? Το ότι θα πάρει miui 12 δεν συνεπάγεται και ότι θα έχει Android 11. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Και όμως το P10 θα πάρει την 10! https://www.google.com/amp/s/www.huaweicentral.com/3-year-old-huawei-p10-series-receiving-emui-10-size-update/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Και όμως το P10 θα πάρει την 10! https://www.google.com/amp/s/www.huaweicentral.com/3-year-old-huawei-p10-series-receiving-emui-10-size-update/amp/Δεν θα πάρει την emui10, κάποια χαρακτηριστικά της 10 όπως έξυπνη φόρτιση κλπ. Πάντως πολύ καλό το ότι το υποστηρίζει ακόμα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Η 10αρα πάντως 3η ημέρα που τη δουλεύω πάει μπάλα. Έκανε προσεγμένη δουλειά η Huawei. Θέλω να παρατηρήσω λίγο την κατανάλωση σε standby και τη μπαταρία γενικότερα για λίγες ημέρες και αν συνεχίσει να είναι οκ δεν βλέπω μέχρι στιγμής κανένα λόγω για hard reset. 10.1 δεν θα πάρουμε, όπως δεν πήρε το p10 την 9.1. Θα είναι μεγάλη έκπληξη. Είναι ένας τρόπος να προωθήσει τα πιο καινούργια μοντέλα. Βέβαια η σειρά honor δίνει την 10.1 σε αντίστοιχα μοντέλα. Το mi8 δεν παίζει να πάρει την 11, εδώ υπάρχουν ναυαρχίδες της που δεν έχουν πάρει πάνω από μια αναβάθμιση Android, θα δώσει τρεις? Το ότι θα πάρει miui 12 δεν συνεπάγεται και ότι θα έχει Android 11. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Συμφωνώ πως η ποιότητα των υπηρεσιών υπερέχει της ποσότητας, το p10 να ξέρεις έχει πάρει το 9.1 και κάποιο πρόσφατο μεγάλο update διάβασα ,οπότε θεωρώ δίκαιο και για το P20 pro να πάρει το10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts