Jump to content

saitas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    702
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About saitas

  • Ημ. Γέννησης 07/02/1973

saitas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα. έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό μου. όταν είμαι σε κλήση μου δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ είτε είναι σε σύνδεση με wifi είτε με δεδομένα κινητής . γνωρίζεται κάτι γιαυτό?
  2. saitas

    Huawei P10 Lite

    καλησπερα και καλο μηνα. εχω το εξης προβλημα στο κινητο μου. οταν ειμαι σε κληση μου σταματανε τα δεδομενα ειτε ειναι σε συνδεση με wifi ειτε με δεδομενα κινητης . γνωριζεται κατι γιαυτο?
  3. φιλε μου η μοναδικη rom που εχει ελληνικα ειναι η 1.49 gr και την εχει μονο η Motorola και την διαθετει μονο σε αναβαθμιση τωρα στο net Μπορεις να βρεις πολλες μεχρι και την 1.53 αλλες ειναι αγγλικες αλλες κινεζικες οποια και να βαλεις θα εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις σαν γλωσσα τα αγγλικα επειτα μπορεις να βαλεις τα ελληνικα που ειναι ξεχωριστο προγραμμα για να εχεις ελληνικα στο κινητο σου που θα τα βρεις ολα αυτα? ε εαν ψαξεις ειναι πολυ κοντα σου :ninja: ;) ;)
  4. εκανε βουτια στη θαλασσα??? :lol: ε τοτε εχουν μαλλον δικιο που σου ειπαν κατι τετοιο και τι να κανεις ? ε παρε καινουργιο κινητο δεν δουλευει καθολου τωρα ??ανοιγει το τηλ??
  5. οχι δεν την εχουμε δυστηχως :(
  6. καλησπερα μεχρι τωρα που σου απαντω η νεοτερη επισημη εκδοση που βαζει η μοτορολα εδω στην ελλδα ειναι αυτη που εχεις η 1.49 gr , για την εκδοση λογισμικου θα βλεπεις το ''κατασκευαστής: 1.490.0.0'' ;) ;)
  7. μπορεις να το πεις και αυτο στην ουσια το τηλ γινετε οπως το αγορασες ''καθαρο'';)
  8. καλησπερα εαν κλεισεις το κινητο και το ανοιξεις πατωντας μαζι και το μπλε κουμπι θα σου βγαλει μια επηλογη και επελεξε το yes για hard reset
  9. κοιτα eshop http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000145
  10. υπαρχει ενα προγραμματακι το agile messenger εχει μεσα και msn και yahoo messenger kai icq θα το βρεις στο gmail ;)
  11. μπορουμε εαν τα βαλεις χυμα στη καρτα sd οχι σε φακελο
  12. κοιτα επειδη και εγω vodafon εχω και εχω βαλει τις ρυθμισεις αυτες που εχω στο Gmail δεν εχω κανενα προβλημα και mms εχω kai ιντερνετ σιγουρα τα εκανες ολα σωστα ???? μηπως κατι δεν ρυθμισες ??? για proxy servers που λες δεν καταλαβενω κανε ακριβως αυτα που γραφω στο gmail Και θα δεις εαν ειναι δοκιμασε για διευθυνση διακοσμητη το 213.249.019.049 και αριθμο θυρας το 5080 και στο συνδεση internet βαλε αυτοματο
  13. οκ δεν το ηξερα το καλυπτει η εγγυηση αλλα μαλον θα ξερουν το προβλημα και την κανουν την αλλαγη ,παντως απο οτι καταλαβενω μαλλον μια παρτιδα πρεπει να ειναι προβληματικη για να τα κανει αυτα τα σπασιματα εμενα παντως ειναι ''σκυλι'' δεν παθαινει τιποτα με τοσες ελευθερες πτωσεις :happy:
  14. φιλε sakispap εαν εκανες τις ρυθμισεις απο Gmail μαλλον δεν εκανες σωστα πες μου τι εχεις voda? tim? cote? οσο για το σπασιμο εαν μπορουσες να μου δειξεις μια φωτο καλα θα ηταν (ενα μικρο κομματι πλαστικο εκει στο ανοιγμα μπορει να μπει μεσα η να φυγει απο την θεση του σιγουρα ειναι σπασιμο?)κοιτα στον οδηγο αλλαγης προσοψης που εχω βαλει στο Gmail να δεις φωτος και να μας πεις που ακριβως ειναι και δυστηχως δεν το καλυπτει η εγγυηση και εαν θες να αλλαξεις προσοψη δεν υπαρχει στην ελλαδα θα πρεπει να την παρεις απο εξω
  15. καλημερα το οτι σου κολαει σχεδον συνεχεια μπορει να γινετε επειδη αφηνεις ανοιχτες εφαρμογες και δεν τις κλεινεις ,ειναι λογικο να σου κολαει εαν εχεις ανοιχτες πολλες εφαρμογες μαζι με τα sms τι προβλημα εχεις ? με το internet και τα mms εκανες σωστα τις ρυθμισεις ?? τωρα για το σπασιμο δεν ξερω να σου πω κατι παντως εμενα που μου εχει πεσει αρκετες φορες δεν εχει παθει τιποτα ,πες μας που ακριβως ειναι το σπασιμο γιατι υποψιαζομαι κατι
×
×
  • Create New...