zananiro Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ήρθε μια ενημέρωση λογισμικού σήμερα, τι ήταν ιδέα δεν έχω. Εμφανίστηκε απλά ένα μήνυμα ότι υπάρχει ενημέρωση λογισμικού και ζήτησε επανεκκίνηση. Η 10αρα πάντως δεν ήταν. Τα έχω εγώ και είναι κομπλέ και ωραίο ήχο, το κακό είναι επειδή είναι BT 4.0 αν τα σκεπάσει με το λαιμό σου το δεξί χειριστήριο, πχ στρίψεις να κοιτάξεις κάτι δεξιά και το πιάσεις με το μάγουλο σου κάνει Είναι για το NFC, μπορείς να πληρώνεις ανέπαφα με το κινητό σου χωρίς την χρήση κάρτας, πάτα ναι αν σε ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος πληρωμής. Εμένα με χει σώσει 100 φορές επειδή ξέχασα την κάρτα και ξέφυγα σε λογαριασμούς. Thanks! Μάλλον για τα huawei θα πάω, εργονομικά μου αρέσουν πιο πολύ και φαίνονται πιο μαζεμένα όπως τα έχω δει σε διάφορα βίντεο. Ναι, για ανέπαφες συναλλαγές την έβαλα την εφαρμογή κυρίως, οπότε πάτησα ναι. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Έχεις κάνεις τα huawei am61 να πει εντυπώσεις αν συνεργάζονται ΟΚ με το κινητό? https://www.skroutz.gr/s/13261069/Huawei-%CE%91%CE%9C61-Sport-Headphones-Lite-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html Βασικά είμαι ανάμεσα στα Huawei και στα Sony https://www.skroutz.gr/s/18434581/Sony-WI-C200-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Τα έχω εγώ 1 χρόνο περίπου, καλός και δυνατός ήχος έχει και το μπάσο του , εφαρμόζουν τέλεια και κανένα θέμα με το κινητό με το που τα ανοίξεις και κάνεις την πρώτη σύνδεση μετά συνδέονται αμέσως. Με τη μπαταρία κανένα θέμα εγώ τα περνω και στο τρέξιμο τα φορτίζω ανά 6 μέρες αυτό βέβαια είναι και ανάλογα τη χρήση αλλά γενικά κραταει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ενημέρωση ασφαλείας ήταν, αυτήν έχουμε... και περιμένουμε την 10αρα Το θέμα είναι πως είχα την ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου να ήταν κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ενημερωση ρυθμισεων ηταν. Περισυ ειχε γινει κατι παρομοιο και ηταν για τα GMT της ωρας. Καπου υπηρχε λαθος. Τωρα αυτο για τι ηταν ακριβως δεν ξερουμε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Τα έχω εγώ 1 χρόνο περίπου, καλός και δυνατός ήχος έχει και το μπάσο του , εφαρμόζουν τέλεια και κανένα θέμα με το κινητό με το που τα ανοίξεις και κάνεις την πρώτη σύνδεση μετά συνδέονται αμέσως. Με τη μπαταρία κανένα θέμα εγώ τα περνω και στο τρέξιμο τα φορτίζω ανά 6 μέρες αυτό βέβαια είναι και ανάλογα τη χρήση αλλά γενικά κραταει. Το θέμα είναι πως είχα την ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου να ήταν κάτι άλλο; Thanks, έπεσε παραγγελία. Ναι, αναβάθμιση ρυθμίσεων ήταν αυτή, ήρθε και σε εμένα σήμερα. Τώρα τι ακριβώς ήταν, τρέχα γύρευε. Ελπίζω να ήταν προετοιμασία των ρυθμίσεων να υποδεχτούμε την 10αρα, χαχα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ξεκίνησε το roll-out για c432 σιγά-σιγά Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μόλις μου ήρθε!!! :rolleyes::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 ήρθε η 10ρα c432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Το πρωί μου έκανε μια μίνι αναβάθμιση... Περιμένω να εκμεταλλευτώ και να ξοδέψω τα 5gb που έχω δώρο έως 15/6 με την 10 αρα... Δε ξέρω εάν θέλει Wi-Fi και δε μου έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παροχος?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μου ήρθε κ μένα, cosmote έχω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μέσω hicare και εγώ μόλις τώρα. Cosmote. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μέσω hicare και εγώ μόλις τώρα. Cosmote. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Πώς γίνεται μέσω hicare? Και εγώ cosmote έχω Μηπως εννοείς hisuite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Πώς γίνεται μέσω hicare? Και εγώ cosmote έχω Μηπως εννοείς hisuite? Πας στο hicare-support-υποστηριξη και στο κουμπί update-ενημέρωσή θα σου βγάλειια κόκκινη κουκίδα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παροχος?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk 1)wind data 2)wind ομιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μέχρι στιγμής που το ψαχουλευω φαίνεται πολύ ραφιναρισμενο. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μέχρι στιγμής που το ψαχουλευω φαίνεται πολύ ραφιναρισμενο. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΤο ίδιο παρατήρησα και εγώ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Καλή η κακή δλδ παίδεςη 10αρα?Να προχωρήσουμε στο update?Το λέω γιατί αν το κάνω μετά δε ξέρω πως να επιστρέψω στην 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Σε μένα πάντως δεν φάνηκε ακόμα. Υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 προσπαθω να κανω το update μεσω hicare και μου εχει κολησει στο 99% ληψη εδω κ μιση ωρα . Να κολησε η οντως τοση ωρα κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 προσπαθω να κανω το update μεσω hicare και μου εχει κολησει στο 99% ληψη εδω κ μιση ωρα . Να κολησε η οντως τοση ωρα κανει ? Μαλλον κολησε. Κανε καθαρισμο δεδομενων στην εφαρμογη "Ενημερωση λογισμικου" και δοκιμασε παλι. Προσοχη αν εισαι με δεδομενα γιατι θα αρχισει να το κατεβαζει απο την αρχη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Τελικα ειχε κολησει . Ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 (edited) Καλή η κακή δλδ παίδεςη 10αρα?Να προχωρήσουμε στο update?Το λέω γιατί αν το κάνω μετά δε ξέρω πως να επιστρέψω στην 9.1Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε αυτό. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δοκιμάζεις και βλέπεις. Άλλωστε σε όλο το τοπικ θα παρατηρήσεις ότι οι απόψεις απέχουν μεταξύ τους. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited June 11, 2020 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλησπέρα πείτε μας τις βασικές διαφορές με την 9.1 εσείς οι τυχεροί :). Αν πάρω τη 10αρα είναι καλύτερα να κάνω και ένα clean install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 (edited) Απ ότι παρατηρώ μέχρι στιγμής θεωρώ και αυξημένη αυτονομία. (χωρίς μάλιστα full reset και performance mode always on) Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited June 12, 2020 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Έχει από το μεσημέρι που έκανα αναβάθμιση σε 10ρα και προς το παρόν προσωπικά συναντώ κάποια μικρά lag και όχι τόσο άμεση απόκριση όσο τστην 9.1..Ισως να φταίει που δεν έχω κάνει hard reset και clean install.Οταν πάρω backup και το κάνω θα επανέλθω με νέο review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts