Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάμερα και η μπαταρία μου φαίνεται χάλασαν στην 9.1...αδυναμια να κάνει focus η κάμερα σε πολλές περιπτώσεις...

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά είναι κάμερα, και η μπαταρία είναι όπως ήταν πριν.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Μπα...

Έχει βουτήξει κάνεις το κινητό στη θάλασσα για κάνα υποθαλάσσιο βιντεακι ή φωτογραφία;

Ναι το βαζω συχνα στην θαλασσα αλλα παντα μεσα σε θηκη για προστασια απο το θαλασσινο νερο...

Ναι το βαζω συχνα στην θαλασσα αλλα παντα μεσα σε θηκη για προστασια απο το θαλασσινο νερο...

μπορείς να μας δώσεις τον τύπο θήκης?

Παιδιά προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό στις επαφές μου με Google αλλά όταν πάω εκεί ρυθμίσεις-χρηστες λογαριασμοί-google και μου βγάζει τι μπορώ να επιλέξω για να συγχρονισω δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα.ξερει κάνεις γιατί η τουλάχιστον πως μπορώ να συγχρονισω επαφές?Εδώ καλά καλά πάτησα να ανέβουν στο could και ανέβηκαν μόνο 4.

Εγώ είμαι ακόμη πίσω στα update για κάποιο λόγο... Σήμερα μου ήρθε η .286, security Μαΐου.

Ομοίως! :confused:

Και ήμαστε μέσα Αυγούστου, εντελώς ξεκάρφωτο!

Απ' ότι φαίνεται από τους τελευταίους θα πάρουμε το 9.1

Άκυρο!!!!

Στα καπάκια μου ήρθε η 9.1.0.311(C432E5R1P9). 4.2GB

Έπρεπε όμως να κάνω χειροκίνητο search, έτσι την δεν έδειχνε.

Άντε βρήκαμε δουλειά για το απόγευμα!!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα παιδιά, αν είναι δυνατόν θα ήθελα να μάθω αν εσείς μπορείτε να κατεβάσετε το Google pay στο κινητό.

Στο playstore στο κινητό δε μου το εμφανίζει καν και από υπολογιστή μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση.

Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Ευχαριστώ!!

Έχει βουτήξει κάνεις το κινητό στη θάλασσα για κάνα υποθαλάσσιο βιντεακι ή φωτογραφία;

Eγώ σε 1 1/2 χρόνο που το έχω, το έχω βάλει κάνα-δυο φορές στη θάλασσα και 5-6 σε πισίνα.

Το θέμα είναι ο μοναδικός τρόπος να βγάλεις φωτό είναι από κλειδωμένο πατώντας δύο φορές το volume - κουμπί για να βγάλει φωτό. Βίντεο δεν μπορείς να βγάλεις γιατί με το που το ακουμπάει η οθόνη στο νερό είναι σα να πατάς παντού στην οθόνη και δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες να κάνεις.

Επίσης αν το βουτήξεις συνεχόμενα αρκετές φορές θα σου βγάλει ένα error με τη θύρα φόρτισης ότι ή έχει βραχυκύκλωμα ή ότι έχει πάρει νερό.

Αν το βουτήξεις στη θάλασσα μετά θέλει ξέπλυμα σε καθαρό νερό από το αλάτι.

Οπότε αν συνυπολογίσεις όλα αυτά (συν το ρίσκο να μπει νερό στο εσωτερικό) τότε η αγορά μιας αδιάβροχης ή τύπου go pro κάμερας είναι υποχρεωτική αν θες να βγάζεις συνέχεια underwater pics or videos.

To κινητό, για μένα, είναι για μια "επείγουσα" κατάσταση και όχι για συχνή χρήση..

Ομοίως! :confused:

Και ήμαστε μέσα Αυγούστου, εντελώς ξεκάρφωτο!

Απ' ότι φαίνεται από τους τελευταίους θα πάρουμε το 9.1

Άκυρο!!!!

Στα καπάκια μου ήρθε η 9.1.0.311(C432E5R1P9). 4.2GB

Έπρεπε όμως να κάνω χειροκίνητο search, έτσι την δεν έδειχνε.

Άντε βρήκαμε δουλειά για το απόγευμα!!

Τα ίδια κι εγώ!!! Μόλις πήρα την .311

Καλησπέρα παιδιά, αν είναι δυνατόν θα ήθελα να μάθω αν εσείς μπορείτε να κατεβάσετε το Google pay στο κινητό.

Στο playstore στο κινητό δε μου το εμφανίζει καν και από υπολογιστή μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση.

Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Ευχαριστώ!!

Απ'οσο γνωρίζω το Google Pay δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για τη χώρα μας. Αν θέλεις να το κατεβάσεις, μπορείς μέσω apk από τρίτο site.

How Soon™ is now?

Απ'οσο γνωρίζω το Google Pay δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για τη χώρα μας. Αν θέλεις να το κατεβάσεις, μπορείς μέσω apk από τρίτο site.

Και είναι ασφαλές αυτό;

Αν και είναι ακριβή, πιθανόν να ψάχνετε μια τέτοια αδιάβροχη θήκη. (Δεν την έχω δοκιμάσει).

http://www.bestprice.gr/cat/7729/adiavroxes-thikes-kiniton.html?q=haweel+p20+pro

Επειδή το λινκ μέσω Tapatalk βλέπω πως δεν δουλεύει, γκουγκλάρετε για Haweel P20 Pro.

Edited by stefan_city

Μόλις τελείωσε το στήσιμο μετά από clean install.

Επειδή μάλλον εγώ θα παραμείνω στο 9.1 και μακάρι να δώσει και άλλες εκδόσεις πριν το 10, έκανα όλo το στήσιμο από την αρχή.

Έφαγε αρκετές ώρες, ενώ έχουν μείνει κάτι ψιλολογια για αύριο.

Τώρα έχει παρακολούθηση και μία περίοδο χάριτος για 4-5 φορτίσεις για να δούμε τι λέει το emui 9.1.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, σαφώς πιο "αερατη" η λειτουργία του, μπορεί όμως να οφείλεται και στο factory reset που έφαγε.

Για να δούμε .....

Στάλθηκε από το Lenovo TB-8704F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και είναι ασφαλές αυτό;

Θεωρητικά ναι. Πρακτικά δε γνωρίζω γιατί δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω ποτέ εξαιτίας της μη υποστήριξης/ λανσαρισματος στη χώρα.

Φημολογουνταν πως μέχρι τέλος του χρόνου (?) θα είχαμε Google Pay μιας και υπήρξαν συζητήσεις με ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα αλλά μέχρι στιγμής, nada.

How Soon™ is now?

Μου ήρθε και μένα OTA Vodafone, έχουμε καμία αλλαγή στην κάμερα πρόσεξε κανείς;Moon mode?
Έχει αλλάξει λίγο το UI της κάμερας, κατά τα τα άλλα τα ίδια. moon mode όχι, τουλάχιστον όσες φορές προσπάθησα δεν μπήκε τέτοιο mode.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μόλις τελείωσε το στήσιμο μετά από clean install.

Επειδή μάλλον εγώ θα παραμείνω στο 9.1 και μακάρι να δώσει και άλλες εκδόσεις πριν το 10, έκανα όλo το στήσιμο από την αρχή.

Έφαγε αρκετές ώρες, ενώ έχουν μείνει κάτι ψιλολογια για αύριο.

Τώρα έχει παρακολούθηση και μία περίοδο χάριτος για 4-5 φορτίσεις για να δούμε τι λέει το emui 9.1.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, σαφώς πιο "αερατη" η λειτουργία του, μπορεί όμως να οφείλεται και στο factory reset που έφαγε.

Για να δούμε .....

Στάλθηκε από το Lenovo TB-8704F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ίδια κι εγώ. Προς το παρόν, δεν έχω δει κάτι που να με ενοχλεί. Όλα καλά.

καλά η 9.1 έχει χαλια icon pack...........

εκτος αυτου μου εχει φαει κολημα και δουλευει η συσκευη μονο σε performance mode....

αν το βγαλω κολαει ακομα και το keyboard....

θα του κανω ενα factory reset....

Όχι, moon mode δεν υπάρχει. Το δοκίμασα πριν λίγο με την πανσέληνο.

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, τι είναι το Master AI? Να το έχουμε on ή off?

Default το έχει off και έτσι το άφησα.

Τι κάνει όμως?

Όχι, moon mode δεν υπάρχει. Το δοκίμασα πριν λίγο με την πανσέληνο.

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, τι είναι το Master AI? Να το έχουμε on ή off?

Default το έχει off και έτσι το άφησα.

Τι κάνει όμως?

Επιλέγει μόνο του τι φωτογραφία θα βγάλει (πχ.Πορτρετο,αν είναι έγγραφο, ζώο) και γενικά τις συνθήκες της φωτογραφίας.Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ εκτός και αν θέλω ντε και καλά να βγάλω κάτι και να ρυθμίσω μόνος μου το iso κτλπ.

• The title was changed to Huawei P20 Pro