Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Γιωργο την απλη.

Σ ολα τα κινητα που ειχα στα χερια μου, προφανως καποια στιγμη μου πεσαν, αλλα ποτε δεν εγινε κατι τετοιο. Οχι τιποτε αλλο, η πτωση δεν ηταν και τραγικη. Ουτε μισο μετρο και σε χαλι.

Και εγώ θέλω να φοράω λεπτή θήκη στο κινητό αλλά δυστυχώς για προστασία φοράω κατι πιο ογκώδες, όπως η spigen για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Είναι μην σου κάτσει η στραβή.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει γίνει αλλαγή οθόνης στο P20 pro έχω βρει ένα μεταχειρισμένο και θέλω να το αγοράσω

Ευχαριστώ

Αν γνωρίζεις το ΙΜΕΙ πάρε ένα τηλέφωνο στο επίσημο service και εκεί με βάση το IMEI θα σου πουν τα πάντα για το κινητό.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μιας που συζητάτε για το back up να κάνω και εγώ μια ερώτηση,κανοντας back up στο cloud σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το αντίγραφο που έχω κάνει θα μου το βγάλει όταν περάσω το huawei id η όχι;

Το πηγα Μιχαλακοπουλου, δυστυχως στο φως φαινοταν μικρο εσωτερικο ραγισμα που το ειδα αφου εβγαλα το τζαμακι.

Και η λυπητερη 256 ευρω.

Θα φυγει πωλητηριο με την πρωτη ευκαιρια μιας κι εκει ειπαν οτι εχουν ξαναδει συσκευες με καμια φθορα αλλα να επεσαν μια φορα απο μικρο υψος και συνεβη αυτο. Να χεσω τα 700 ευρω.

Πωπω, κρίμα αδερφέ! Πάμε και πετάμε τα λεφτά μας σε συσκευές που σπάνε και στο κλάσιμο.

Το πηγα Μιχαλακοπουλου, δυστυχως στο φως φαινοταν μικρο εσωτερικο ραγισμα που το ειδα αφου εβγαλα το τζαμακι.

Και η λυπητερη 256 ευρω.

Θα φυγει πωλητηριο με την πρωτη ευκαιρια μιας κι εκει ειπαν οτι εχουν ξαναδει συσκευες με καμια φθορα αλλα να επεσαν μια φορα απο μικρο υψος και συνεβη αυτο. Να χεσω τα 700 ευρω.

Μου προκαλεί εντύπωση φίλε μου. Η συσκευή φαίνεται πολύ στιβαρή. Βέβαια δεν μου έχει πέσει μέχρι τώρα....μην το ματιάξω. Σκέφτομαι μήπως ήσουν άτυχος και σου έτυχε ελαττωματική συσκευή.

Κρίμα για τη συσκευή σου αλλά παιδιά πάντα να επενδύετε σε καλή θήκη και τζάμι, είναι ζωτικής σημασίας
All it takes is a swipe...

Δεν έχεις άδικο αδερφέ, αλλά είχε και αυτός θήκη και τζάμι .... :(

Ζω κάτι απίστευτο και κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά.

Πέφτει το κινητό από απόσταση ούτε μισού μέτρου στο χαλί, με τζάμι και θήκη σιλικόνης και μάλλον χάλασε το digitizer.

To κινητό άθικτο και η οθόνη άψογη χωρίς γρατζουνιά.

Η οθόνη δεν αποκρίνεται κι όταν πάω να την ανοίξω, αναβοσβήνει και έχει ψιλοπράσινο χρώμα.

Είναι δυνατόν ρε παιδιά; :cry:

Είναι εντός εγγύησης, θα μπορέσει να καλυφθεί;

Πιστεύω είναι ατυχία, εμένα έχει πέσει από σκουντηγμα στο δρόμο 1.5μετρο ύψος σε άσφαλτο και δεν έπαθε κάτι πάρα μόνο μια μικρή χαραγματια από χαλίκι (που διαπέρασε την θήκη nillkin nature) στην κάτω γωνία του αλουμινένιου πλαισιου.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Πιστεύω είναι ατυχία, εμένα έχει πέσει από σκουντηγμα στο δρόμο 1.5μετρο ύψος σε άσφαλτο και δεν έπαθε κάτι πάρα μόνο μια μικρή χαραγματια από χαλίκι (που διαπέρασε την θήκη nillkin nature) στην κάτω γωνία του αλουμινένιου πλαισιου.

Όπως το λες είναι καθαρά θέμα τύχης.

Εμένα μου έχει πέσει από περίπου 1 μέτρο σε πλακάκι δύο φορές, χωρίς θήκη και τζαμάκι (ποτέ δεν βάζω) και δεν έσπασε κάτι.

τι φάση με το ημερολόγιο; εδω και καιρό δεν μου δείχνει τα γενέθλια των επαφών μου. Αντιμετωπίζει κι άλλος το θέμα;

Edit: Βρέθηκε η λύση. έφταιγε η εφαρμογή της revolut αντιγράφει τις επαφές και τις γυρνάει σαν κύριες χωρίς όμως τα γενέθλια. σβήστηκε η εφαρμογή και οι επαφές που έβαλε και όλα κομπλέ.

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Μιας που συζητάτε για το back up να κάνω και εγώ μια ερώτηση,κανοντας back up στο cloud σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το αντίγραφο που έχω κάνει θα μου το βγάλει όταν περάσω το huawei id η όχι;

Καμία βοήθεια κάποιος;

https://www.huaweicentral.com/emui-9-1-is-coming-soon-to-these-7-huawei-devices/

Summer is coming...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία καλή θήκη και τζάμι παιδιά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spiegen rugged armor για θήκη και όσον αφορά το τζαμί έχω

ένα της nilkin, το amazing H νομίζω . Το τζαμακι αφήνει περιθώρια περιμετρικά αλλά

με τη spiegen δεν έχεις πρόβλημα.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά ξανά πάλι στη συσκευή μετά από 2 μήνες, η συσκευή που πήρα είναι σε 8.1 161 βλέπω μου βγάζει Android 9 την 195,θα μου βγάλει μετά και άλλη ενημέρωση; ηή αυτή είναι η τελευταία 9αρα

Καλημέρα και Χρόνια πολλά ξανά πάλι στη συσκευή μετά από 2 μήνες, η συσκευή που πήρα είναι σε 8.1 161 βλέπω μου βγάζει Android 9 την 195,θα μου βγάλει μετά και άλλη ενημέρωση; ηή αυτή είναι η τελευταία 9αρα

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλορίζικο!

Η τελευταία 9άρα που έχει πάρει ΟΤΑ η συσκευή είναι η 236.

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλορίζικο!

Η τελευταία 9άρα που έχει πάρει ΟΤΑ η συσκευή είναι η 236.

Ευχαριστώ να σε καλά μόλις έγινε εγκατάσταση η 236

Για κάποιο λόγο έχω χάσει το ξεκλείδωμα περιοδικού από την οθόνη κλειδώματος πως το επαναφέρουμε;

Παιδιά μου βγαζει συνέχεια αυτή την ειδοποιηση για το πορτοφόλι χωρις να το θέλω εγώ. Και δεν μπορώ να διαγραψω την εφαρμογή γιατί είναι του λογισμικου.

Τι να κανω να σταματήσει αυτό?http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=7831118#editpost

Για κάποιο λόγο έχω χάσει το ξεκλείδωμα περιοδικού από την οθόνη κλειδώματος πως το επαναφέρουμε;

Ρυθμίσεις - αρχική οθόνη και ταπετσαρία - ξεκλείδωμα περιοδικού

Ρυθμίσεις - αρχική οθόνη και ταπετσαρία - ξεκλείδωμα περιοδικού

Ενεργό το έχω αλλά δεν κάνει τίποτα

Edit το βρήκα το είχα κλειδώσει κατά λάθος στην οθόνη κλειδώματος οτνα σέρνουμε από κάτω έχει μια κλειδαριά και την είχα πατήσει

Edited by vag74

Να ρωτήσω κάτι ακόμα, η γνήσια θήκη που υπάρχει στη συσκευασία προστατεύει την κάμερα ή όχι την βλέπω λίγο οριακή

Να ρωτήσω κάτι ακόμα, η γνήσια θήκη που υπάρχει στη συσκευασία προστατεύει την κάμερα ή όχι την βλέπω λίγο οριακή

Εγώ απ' ότι έχω δει την προστατεύει. Απλά την καλύπτει ελάχιστα και σε ξεγελάει.

Λίγη βοήθεια γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Θέλω να βλέπω youtube αλλά σταματάει η αναπαραγωγή του βίντεο κάθε 30 δευτερόλεπτα και το κινητό κλειδώνει. Πως μπορώ να το διορθώσω?

Ευχαριστώ πολύ

Λίγη βοήθεια γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Θέλω να βλέπω youtube αλλά σταματάει η αναπαραγωγή του βίντεο κάθε 30 δευτερόλεπτα και το κινητό κλειδώνει. Πως μπορώ να το διορθώσω?

Ευχαριστώ πολύ

Περίεργο αυτό που λες. Δεν έχει λογική η εφαρμογή κρατάει την οθόνη ανοιχτή. Μήπως να κάνεις μια απεγκατάσταση των ενημερώσεων και να την ενημερώσεις εκ νέου ; Και μια εκκαθάριση δεδομένων καλού κακού ;

• The title was changed to Huawei P20 Pro