Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως χίλια ευχαριστώ @nikchris,αλλά και στον φίλο tsiglas. Πράγματι είναι ακαριαία και η αναγνώριση προσώπου και το δακτυλικό!! Μεγάλη ανακούφιση. Με πέδεψε πολλές μέρες όλο αυτό και είχα ξενερώσει.

Έχει τη δυνατότητα να ξυπνάει όταν το πιάνεις στα χέρια σου (πχ το σηκώνεις από το τραπέζι) και με το face unlock ξεκλειδώνει άμεσα.

Είναι αρκετά εξυπηρετικό σαν να κάνεις μόνο μια κίνηση και αυτό έχει ξεκλειδώσει...

(αφού βέβαια διαβάσει το πρόσωπό σου)

@tsiglas/dan81

Δυστυχώς για μένα δεν τo είχα δει. Σας ταλαιπώρησα κι εσάς και εμένα που ξαναστήνω το σκιν.

@nikstar

τα έχω εφαρμόσει έκαστα και είναι μια χαρά,πολύ εξυπηρετικά. Θέλω όμως και το double tap για δικούς μου λόγους. Το κάνει κινητό 4 ετών και κακής εταιρίας (Zopo),νόμιζα ότι κάποια gestures θα ήταν αυτονόητα και στο P20 pro. Αν ανακαλύψει κάποιος κάτι,ας το παραθέσει.

@tsiglas/dan81

Δυστυχώς για μένα δεν τo είχα δει. Σας ταλαιπώρησα κι εσάς και εμένα που ξαναστήνω το σκιν.

@nikstar

τα έχω εφαρμόσει έκαστα και είναι μια χαρά,πολύ εξυπηρετικά. Θέλω όμως και το double tap για δικούς μου λόγους. Το κάνει κινητό 4 ετών και κακής εταιρίας (Zopo),νόμιζα ότι κάποια gestures θα ήταν αυτονόητα και στο P20 pro. Αν ανακαλύψει κάποιος κάτι,ας το παραθέσει.

Αυτό είναι θέμα kernel.

Δεν πρόκειται να το ανακαλύψει κανείς.

Καλορίζικη η συσκευή.

129026.png?1640591734

υπάρχει stock widget θα το βρεις στα widget της huawei. μόνο αν τρέχεις φυσικά emui.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κάλυψε την ερώτηση o tsiglas δεν το είχα δει

Φυσικό emui να φανταστώ έχουμε όλοι Δεν χρειάζεται να πατήσουμε κάτι στο κερνελ; α και δεν μπορώ να βρω που εινσι το aod

Φυσικό emui να φανταστώ έχουμε όλοι Δεν χρειάζεται να πατήσουμε κάτι στο κερνελ; α και δεν μπορώ να βρω που εινσι το aod

πηγαίνεις ρυθμίσεις-ασφάλεια και απόρρητο - κλείδωμα οθόνης και κωδικοι-- και ενεργοποιείς πάντα να εμφανίζονται πληροφοριες. μακάρι να το στρώσουν λίγο είναι πολύ απλό.

Αυτό είναι θέμα kernel.

Δεν πρόκειται να το ανακαλύψει κανείς.

Καλορίζικη η συσκευή.

Κρίμα που το ακούω. Σ'ευχαριστώ.

Παιδιά το κινητό το έφερα στα μέτρα μου και έχω να πω σε όσους δεν το έχουν και το σκέφτονται πως η αυτονομία του είναι απίστευτα καλή και πως για την κάμερα του πράγματι ισχύουν όσα λέγονται για καλές φωτογραφίες (για δυνατότητες κινητού φυσικά). Απλά καμιά φορά το παρακάνει το ΑΙ με τον κορεσμό των χρωμάτων. Πχ η σέλφι με βγάζει κάποιες φορές με χείλη σαν να τα έχω βάψει κόκκινα (άντρας είμαι). :X Σε όλα τα υπόλοιπα είναι και πάλι ένα εξαιρετικό κινητό με άπλετο εσωτερικό χώρο. Το ότι είναι μακρόστενο το συνήθισα μπορώ να πω (καλοκοίταζα το Meizu 15 plus που έμεινε στο 16:9). Νιώθω πως η επιλογή μου μου βγήκε 100%.

Ένα αίσθημα ανασφάλειας μου δημιουργεί ο σχετικά "παλιός" (πλέον) Kirin που μπορεί να συγκριθεί με τον 835.

Ένα αίσθημα ανασφάλειας μου δημιουργεί ο σχετικά "παλιός" (πλέον) Kirin που μπορεί να συγκριθεί με τον 835.

Tι είδους ανασφάλεια σου δημιουργεί;

Μια χαρά είναι ο "παλιός"!

Το μόνο που μπορεί να του προσάψει κανείς είναι η έλλειψη EIS σε 4Κ βίντεο και ίσως και η μικρή διάρκεια super slow motion, αλλά το τελευταίο το έχει και ο ανταγωνισμός (πλην iPhone).

Κατά τα άλλα πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ανασφάλειας εκτός και αν ασχολείσαι με video editing:):)

Έχει βγει κάποια έκδοση της Google cam για το p20 pro?

Είχα βάλει αντίστοιχη έκδοση στο Mate 10 και οι φώτο

Πορτραίτου ήταν εκπληκτικές.

Έχει βγει κάποια έκδοση της Google cam για το p20 pro?

Είχα βάλει αντίστοιχη έκδοση στο Mate 10 και οι φώτο

Πορτραίτου ήταν εκπληκτικές.

Στο mate 10 πως την είχες βαλει; Είχες κάνει root?

Καλημέρα παιδιά

Μόλις πήρα το κινητό... Πρώτη φορά με huawei μετά από Samsung

(στα 650 σφραγισμένο από αγγελία σε μαύρο)

Προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω

Πολλές απορίες...Τα θέματα μόνο αυτά είναι? Συνήθισα από Samsung που είχε άπειρα

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση κοντά στα 500mb

Καλημέρα παιδιά

Μόλις πήρα το κινητό... Πρώτη φορά με huawei μετά από Samsung

(στα 650 σφραγισμένο από αγγελία σε μαύρο)

Προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω

Πολλές απορίες...Τα θέματα μόνο αυτά είναι? Συνήθισα από Samsung που είχε άπειρα

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση κοντά στα 500mb

Καλός όρισες στην εκλεκτή παρέα μας...

Τι εννοείς μόνο αυτά είναι? Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα δω όλα.... Ενημερωτικά Αν θέλεις μαύρο θέμα να γυρίσει δηλαδή ολόκληρη η συσκευή σε μαύρο χρώμα τότε υπάρχει στοκ στις ρυθμίσεις (νομίζω μπαταρίας)

Να το χαρείς φίλε με υπομονή μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου και να περάσουν 5-10 μέρες να κάνει την δουλειά του ο ΑΙ και να ρολλαρει σαν βούτυρο

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλός όρισες στην εκλεκτή παρέα μας...

Τι εννοείς μόνο αυτά είναι? Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα δω όλα.... Ενημερωτικά Αν θέλεις μαύρο θέμα να γυρίσει δηλαδή ολόκληρη η συσκευή σε μαύρο χρώμα τότε υπάρχει στοκ στις ρυθμίσεις (νομίζω μπαταρίας)

Να το χαρείς φίλε με υπομονή μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου και να περάσουν 5-10 μέρες να κάνει την δουλειά του ο ΑΙ και να ρολλαρει σαν βούτυρο

Ευχαριστώ πολύ :)

Έχει μόνο 12 θέματα στο app

Γράφει τοπικά θέματα αλλά δεν βλέπω επιλογή για να κατεβάσω άλλα

ψάξε φίλε μου στο playstore για emui themes κλπ..είναι κάποια app σαν τις huawei που έχουν πολύ καλύτερα θέματα από τα μπούρδα και παιδικα της huawei. το δικό μου για να καταλάβεις το έχω με εικονίδια και θέμα Android p ..

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλυτερο black theme για μενα ειναι το total eclipse απο το Play store απλα ειναι επι πληρωμη!Ριξε μια ματια! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μιλάμε για Πάνω από 200 θέματα και αναλόγως πόσα θέματα έχεις εγκαταστήσει μπορείς να παίζεις με τα εικονίδια τους....

Screenshot_20180616-132730.jpg"]Screenshot_20180616-132730.jpg[/url]

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Επειδή έστηνα το κινητό είχα αφήσει τη σιμ στο παλιό

Αυτό ήταν το θέμα και δεν μου τα εμφάνιζε

Tι είδους ανασφάλεια σου δημιουργεί;

Μια χαρά είναι ο "παλιός"!

Το μόνο που μπορεί να του προσάψει κανείς είναι η έλλειψη EIS σε 4Κ βίντεο και ίσως και η μικρή διάρκεια super slow motion, αλλά το τελευταίο το έχει και ο ανταγωνισμός (πλην iPhone).

Κατά τα άλλα πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ανασφάλειας εκτός και αν ασχολείσαι με video editing:):)

Ναι δεν έχεις άδικο. Όσο το δουλεύω το κινητό δεν μου περνάει καν από το μυαλό.

• Administrators
Στο mate 10 πως την είχες βαλει; Είχες κάνει root?

Ένα απλό app κάνεις εγκατάσταση, δεν χρειάζεται root και πειράγματα.

Modpic.gif

Το καλύτερο tempered glass γαι το τηλέφωνο μας πιο είναι ρε παιδιά? . Λεπτό που να μην δίνει όγκο. Επίσης νομίζω ότι τα full face δεν μου αρέσουν.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλύτερο tempered glass γαι το τηλέφωνο μας πιο είναι ρε παιδιά? . Λεπτό που να μην δίνει όγκο. Επίσης νομίζω ότι τα full face δεν μου αρέσουν.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φέτος η Nillkin παίζει μπάλα μόνη της.... Εχει 3 διαφορετικά τα οποία όλα είναι εξαιρετικης ποιότητας και πολύ καλή τιμή...

1. 3mm πάχος όχι full cover Amazing H

2. 2mm πάχος όχι full COVER Amazing H+

3. 3mm πάχος full cover - full glue CP-MAX 3D

Παρήγγειλα και εγώ ένα glass της nillkin τελικά πρώτη φορά θα βάλω κάτι τέτοιο σε κινητό και ανησυχώ λιγάκι πως θα κάτσει και για την απόκριση, καθώς και μια θήκη με μαγνήτη πίσω για να το έχω στο αυτοκίνητο ως GPS

Κάτι άλλο... Έκανα όταν έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη του κινητού. Υπάρχει μήπως επιλογή να εμφανίζει και το μήνυμα πχ messenger και όχι απλώς ότι υπάρχει κάποια ειδοποίηση?

Παρήγγειλα και εγώ ένα glass της nillkin τελικά πρώτη φορά θα βάλω κάτι τέτοιο σε κινητό και ανησυχώ λιγάκι πως θα κάτσει και για την απόκριση, καθώς και μια θήκη με μαγνήτη πίσω για να το έχω στο αυτοκίνητο ως GPS

Κάτι άλλο... Έκανα όταν έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη του κινητού. Υπάρχει μήπως επιλογή να εμφανίζει και το μήνυμα πχ messenger και όχι απλώς ότι υπάρχει κάποια ειδοποίηση?

Αν δεν πήρες το full cover πιστεύω να πήρες το 2mm amazing H+...!!! Όχι ότι το 3mm έχει μεγάλη διαφορά αλλά το άλλο είναι πιο διακριτικό.

Από θέμα touch respond και αλλοίωση χρωμάτων δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα όπως και από δαχτυλιές τα πάει περίφημα...

Αν δεν πήρες το full cover πιστεύω να πήρες το 2mm amazing H+...!!! Όχι ότι το 3mm έχει μεγάλη διαφορά αλλά το άλλο είναι πιο διακριτικό.

Από θέμα touch respond και αλλοίωση χρωμάτων δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα όπως και από δαχτυλιές τα πάει περίφημα...

αυτο

https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-huawei-p20-pro-nillkin-18840/

• The title was changed to Huawei P20 Pro