Jump to content

IwnDrag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IwnDrag

  1. Υπέροχα νέα!! άντε να δούμε..
  2. Με γειά σου φίλε μου. Μιας και εγώ έχω κρατήσει τα am61 και τα δουλεύω σε άλλο κινητό,είχες πει ότι τα am61 τα είχες δουλέψει με ένα lg και ένα samsung κινητό,άρα θυμάσαι την απόδοσή τους,δύναμη ήχου,μπάσου,ποιότητα ήχου κτλ.. επειδή τα am61 θα τα κρατήσω,αλλά θα πάρω και άλλο ένα bt ακουστικό,το ψήνω να είναι και τα ak1 μιας και είχαμε το ίδιο θέμα (p20p+am61) και πλέον δεν το έχεις (p20p+ak1). Μπορείς ΑΝ όντως θυμάσαι την δυναμική των am61,να μου πεις που είναι καλύτερα και που χειρότερα τα ak1; Σε υπέρ ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Μπορείς εκεί να κάνεις κάποιες αλλαγές,αλλά θα πρέπει εκείνη την ώρα το BT να είναι κλειστό. Ωραία,κλείνεις το BT,κάνεις σε αυτό το μενού την όποια αλλαγή για να πειραματιστείς,την αποθηκεύει το κινητό,κάνεις και ένα reset.. βλέπεις ότι έχει κρατήσει τη ρύθμιση,ΑΛΛΑ μόλις το ξανασυνδέσεις με τα am61,η ρυθμίσεις ξαναγυρίζουν αυτόματα στις προεπιλεχθείσες. Έτσι έγινε σε εμένα αφού δοκίμασα να πειράξω 2-3.. Η λύση είναι: 1) να ενημερωθούν οι Κινέζοι και 2) να πάψουν να κάνουν τους Κινέζους (Έλληνες της Huawei + Κινέζοι).
  4. Έχει τύχει σε εμένα και σε τουλάχιστον άλλα 2 παιδιά εδώ μέσα. Πάρε τηλ την τεχνική εξυπηρέτηση της huawei εδώ στην Ελλάδα (θα το βρεις στο site τους) και ενημέρωσε τους ότι το πρόβλημα αυτό το έχουν πάρα πολλοί και αν γίνεται να το γνωστοποιήσουν στους Κινέζους μήπως σε κάποιο επόμενο update το λύσουν,διότι το θέμα είναι λογισμικό κατά τη γνώμη μου. Πολύς κόσμος στο εξωτερικό έχει ακριβώς το ίδιο θέμα. Αν λειτουργήσεις τα ακουστικά με άλλο κινητό θα παίζουν. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως δεν τα δεχτούν πίσω,γιατί αν τα δοκιμάσουν με άλλο κινητό θα παίζουν κανονικά. Προσπάθησε το πάντως και αν πάρεις άλλα,πες μας την κατάληξη.
  5. Ναι,το κάνει και στα videos (και μάλιστα σε βίντεος που έχω τραβήξει εγώ με το p20p),οπότε μάλλον δεν είναι θέμα antipiracy. Το κάνει και στο τραγούδι "make it possible" που έχουν όλα τα κινητά μας προεγκατεστημένο.
  6. Όχι,και ενώ η οθόνη είναι ανοιχτή μου τα κάνει εμένα αυτά με τον στοκ player και ορθάνοιχτα ειτε τα δεδομένα είτε το wifi (όσο είμαι σπίτι). To smart unlock της google τι είναι; Είναι σίγουρα θέμα λογισμικού,ρύθμισης ή δώσαμε δικαιώματα σε κάποια τρίτη εφαρμογή να επεμβαίνει στο bt. Έτσι νομίζω. Απεγκατέστησα πάρα πολλές που δεν χρησιμοποιώ συχνά και κράτησα μόνο μαμά εφαρμογές για media (εκτός του ότι έχω τον mx player μόνο για videos). Έκανα πολλά,όπως να καθαρίσω την cache μνήμη της εφαρμογής του bt,και κάποια άλλα που μου είπαν από την τεχνική υποστήριξη της Huawei. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω κάνει κι αυτό με την αυτόματη διαχείρηση. Μακάρι κάποιος από Αθήνα να μπορέσει να το πάει,να μας πει πως του το έλυσαν,γιατί εγώ από Ηράκλειο δεν παίζει να το στείλω για ένα τέτοιο θέμα.. αν δεν λειτουργούσε όλο το τηλέφωνο ναι,να το στείλω,αλλά για το BT μόνο δεν μπορώ να το αποχωριστώ (κάνοντας μάλιστα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως μου ζήτησαν).
  7. Δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Είμαστε τουλάχιστον 3 άτομα εδώ που το p20p δεν μας λειτουργεί με τα am61 και είναι κι άλλα άτομα που τους λειτουργεί ο ίδιος συνδυασμός. Με το ίδιο σκεπτικό σε εσένα μπορεί να λειτουργούν τα jaybird με το p20p,αλλά σε άλλους όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανόν να συμβαίνει;; Δηλαδή είναι και πιθανό να μην μας συμβαίνει(και να το φανταζόμαστε);Έχω παραθέσει και λινκς του εξωτερικού,και είναι πολλοί όσοι έχουν θέμα με το BT (γενικότερα) στην συσκευή τους. Για μένα δεν χάλασε ο κόσμος μιας και χρησιμοποιώ ένα Nokia 208 ως mp3 player με bluetooth και κάνω τη δουλειά μου,αλλά αυτό όσο δεν σκέφτομαι τα τουτούνια που έσκασα στην Huawei. Αν είχα ένα pocophone ίσως και να μην γκρίνιαζα,αλλά κάτι μου λέει πως με αυτό δεν θα είχα τέτοια θέματα.. εδώ δεν έχω με το μη smartphone (5 ετών) της Nokia.
  8. Αν πήρες τηλ την τεχνική υπηρεσία της Huawei πες μας.. ελπίζω να μην σου είπαν κι εσένα ότι "πρώτη φορά το ακούμε αυτό". :lol: Εγώ να πω σε όποιον διαβάζει το νήμα,πως ναι χρυσό και άγιο το p20 p,αλλά αν το θέλετε και για το bluetooth του... ΜΑΚΡΥΑ!! Το γενικεύω,ναι,φίλοι μου. Δεν γίνεται να δουλεύει σε 20 άτομα σωστά και σε 5 όχι... δε ξέρετε σε τι συσκευή θα πέσετε..
  9. Το "μην ορκίζεσαι" πάει στο αν θα λειτουργεί και στον άλλον σωστά,όπως λειτουργούν και σε εσένα.. (γιατί σε εμένα ο συνδυασμός που ανέφερα σε προηγούμενα ποστς δεν λειτουργεί,ενώ σε άλλους με ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό κιν-bt λειτουργούν). Μήπως έπρεπε να ξεκινήσω με το "Λόλα,να ένα μήλο." και σιγά σιγά να ξεδιπλώσω προτάσεις όπως την αρχική μου; έλεος φίλε μου.. σπατάλη χρόνου.
  10. ΑΥΤΟ είπα, ότι τα ίδια ακριβώς πράγματα λειτουργούν στον εναν αλλά όχι στον αλλο. Τι δεν κατάλαβες και τι ήταν ανοησία; η μόνη ανοησία ήταν ότι δεν κατανόησες τι έγραψα..
  11. Καλά και παραπάνω είπε ένας συμφορουμίτης (μπορεί και 2) πως του δουλεύουν απροβλημάτιστα τα am61,πράγμα που σε εμένα όμως δεν ισχύει. Οπότε μην ορκίζεσαι.
  12. Απαράδεκτοι στο service της Huawei. Τους πήρα για το πρόβλημα που έχω με τη συνδεσιμότητα στο bluetooth και μου είπαν να τους στείλω την συσκευή και τα ακουστικά (am61) στο service τους στην Αθήνα (ενώ τους τόνισα πως μένω Ηράκλειο) και μάλιστα τα έξοδα μεταφορά του κινητού και του ακουστικού δικά μου. Και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργ.ρυθμίσεων πριν το στείλω. Το bluetooth όπως ξανάπα λειτουργεί με ότι (άλλο) κινητό υπάρχει κι έχω βρει,πλην του P20 pro. Δηλ. η απόλυτη βλακεία έτυχε σε εμένα. Να αποχωρηστώ 2 απαραίτητες συσκευές ..
  13. P20 pro +am61 έχεις; Πραγματικά κρίμα για μένα... και κρίμα και για κάποιους άλλους σε ξένα φόρουμς που έχουν το ίδιο θέμα με εμένα.. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών (σερβις) και ο υπάλληλος μου είπε να κάνω κάποια (αρκετά) βήματα τα οποία έκανα,αλλά τίποτα,πάλι το ίδιο. Επόμενο βήμα λέει αν δεν έπιαναν αυτά που έκανα,είναι επαναφ.εργο.ρυθμ. του κινητού ή ακόμη και να το στείλω Αθήνα (από Ηράκλειο που είμαι) αν δεν λειτουργήσει κι αυτό. Αν κάποιος βρει λύση που έχει βρεθεί κι αλλού ας μου πει,γιατί τα ακουστικά τα λειτουργώ σε ένα νόκια (208) που δεν είναι καν σμαρτφον και είναι πολύ τίμια ακουστικά.
  14. https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/bluetooth-properly-t3795471 Στο παραπάνω λινκ βρήκα έναν τύπο που περιγράφει το πρόβλημά μου,αλλά λύση δεν νομίζω να του δώσανε. @mclisme.. με την μαμίσια εφαρμογή αναπαράγω τα mp3.
  15. Όχι δεν έχω άλλα bt ακουστικά. Στην περίπτωσή μου όμως το πρόβλημα είναι το p20 pro και όχι τα ακουστικά της ίδιας της Huawei. Τα ακουστικά παίζουν άψογα με 3 διαφορετικά εντελώς,και παλιά,κινητά,αλλά όχι με την ναυαρχίδα της ίδιας εταιρίας. Και τα 4,1 bt των am61 δεν είναι παλιά.
  16. Φίλε digitron,τελικά 100% το κινητό μας έχει θέμα (το οποίο πιστεύω πλέον πως λύνεται μέσω κάποιας ρύθμισης που λέει κι ο έτερος φίλος PapaDarxon). Τα ακουστικά τα σύνδεσα με το προηγούμενο κινητό μου zopo zp999 (ή 3x) όπως και με ένα Nokia 208 που είχα ξεχασμένο στο συρτάρι μου (ναι,δεν είναι smartphone και έχει ΒΤ 3.0) και λειτουργούν άψογα. Ειδικά με το nokia παίζει καμπάνα και στα 6 μέτρα και παράλληλα να μεσολαβεί τοίχος με πλακάκια (μπήκα στο μπάνιο και το νόκια στο γραφείο μου). Απίστευτο. Μέχρι να βρω λύση θα έχω το νόκια σαν mp3 player με bluetooth. Άσε και που η μπαταρία του είναι καλή απ'ότι βλέπω. Άσε που δεν θα με νοιάζει το κόστος σε περίπτωση να μου το κλέψουν (πχ γυμναστήριο). Επίσης κάτι που δεν διευκρίνησα,είναι πως διακοπές μου κάνουν τα ακουστικά με το p20 pro ακόμη κι όταν το κρατάω στο χέρι,στα 30-40 εκατοστά από τα ακουστικά. Δοκίμασα να βγάλω και την θήκη,πάλι τίποτα. Νομίζω αξίζει να το ψάξει κάποιος Tech "guru" της κοινότητας μας. Δεν αξίζει στην κινητάρα μας τέτοια απόδοση στην συνδεσιμότητα. Και σε σ'ένα φίλε digitron,δε νομίζεις πως σου αξίζει να μην έχεις διακοπές όταν φοράς κράνος και έχεις το κιν. στο τσαντάκι; Φίλε PapaDarxon,δεν ξέρω τι να πειράξω από όλα αυτά που λες. Δεν ξέρω τόσα από τόσο προχωρημένες ρυθμίσεις,ωστόσο θα δοκιμάσω 2-3 πραγματάκια. Αν κάποιος βρει άλλη λύση ας μας δώσει τα φώτα του.
  17. Καλημέρα σας, χθες παρέλαβα τα Huawei am61 (Bluetooth ακουστικά είναι) και ωστόσο είμαι κάτοχος του P20 Pro από αρχές καλοκαιριού. Συνδέω λοιπόν αυτά τα 2 και όταν ακουω μουσική στα ακουστικά, κάθε 3-4 δευτερόλεπτα διακόπτεται για μισό δευτερόλεπτο το κομμάτι και ξανασυνεχιζει. Αυτό γίνεται συνεχως. Είδα και στο xda χρήστες του κινητού μας να αναφέρουν το ίδιο ακριβώς. Ωστόσο λύση απ'ότι κατάλαβα δεν τους είπαν. Έχω κάνει επαναφορά εργοστ. ρυθμ. στο Bluetooth, επανεκινησεις στο κιν, επανασυνδέσεις και στα 2 άπειρες φορές, αλλά τίποτα. Απεγκατεστησα και μια εφαρμογή (equalizer fx Pro) που είχα, μήπως και αυτή δημιουργούσε κάτι, τίποτα πάλι. Χθες βράδυ σύνδεσα τα am61 σε ένα one Plus 2 φίλου για ένα λεπτό και ήταν οκ τα ακουστικά (από YouTube το κομμάτι γτ δεν είχε mp3 στο κιν). Αν είχαν και στου φίλου μου θέμα θα πήγαινα για doa, αλλά το ότι ήταν οκ αυτό με μπέρδεψε.. Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε ιδέα.. Δε θέλω να αφήσω το κιν σε κάποιο σέρβις..
  18. Να είναι 5Α,αν θα το χρησιμοποιείς με τον φορτιστή της huawei.
  19. @Tsiglas πήρα το amazing H+ pro,αφού είναι το πιο διακριτικό και το καλύτερο όπως λες. Τα κενά όπως λες περιμετρικά της οθόνης,ελπίζω να μην είναι χειρότερα της προεγκατεστημένης μεβράνης. Μου κόστισε 5 ευρώ με έναν κωδικό που παίζει από το ίδιο το ebay και σε μικροαγορές πάνω από 5$ σου κάνει δώρο 3$. https://www.ebay.com/itm/272210359978 Απ'ότι βλέπω τώρα ξεπούλησε. Λογικό. κι αυτός από κάτω το δίνει λίγο πιο φτηνά (το είδα μετά που παράγγειλα από τον πιο πάνω) https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-H-PRO-9H-2-5D-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Huawei-P10-P20-Pro/163021979689?hash=item25f4de0029%3Am%3AmNhJ1tC1tcdsdF2vvwe0y3Q&var=462122637516 Και επίσης πήρα και την θήκη σιλικόνης/καρμπόν που λες,πολύ φθηνά (1,8€): https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_009104516519.html?wid=1433363 Αν κάποιος γνωρίζει κάποια θήκη εντελώς διαφανή,ώστε και με την θήκη να συνεχίζει να καθρεφτίζει το κινητό(το έχω σε μαύρο),να μην κάνει δαχτυλιές,να μην μαζεύει σκόνη και να μην γλιστράει το κινητό,να μου πει παρακαλώ. Όλα αυτά δεν τα κάνει η θήκη που έρχεται μαζί με την κούτα του κινητού.
  20. Χαράς στο κουράγιο σου να αλλάζεις συσκευές. Το tempered glass της Nillkin ήταν πάνω από 0,2mm ; δε βλέπω να γράφει ούτε στο official site της nillkin.. δε θέλω να προσδίδει πάχος.. πάντα με απλές ζελατίνες ήμουν ,πρώτη φορά θα βάλω tempered.. να φανταστώ δαχτυλιές δεν θα κάνει καθόλου; γιατί η εργοστασιακή ζελατίνη γίνεται ένα μαύρο χάλι.
  21. Φίλε Tsiglas,αυτή που βάζω από κάτω στο λινκ,βλέπεις να έχει διαφορές με αυτήν που πήρες; γιατί είναι αρκετά πιο φτηνή από το λινκ που έβαλες. https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_009104516519.html?wid=1433363#goodsDetail και επίσης αυτή: https://www.ebay.com/itm/For-HUAWEI-P20-Pro-Nillkin-Full-Cover-Tempered-Glass-3D-CP-MAX-Screen-Protector/223012692835?hash=item33ec97a363:g:KlcAAOSwGMJa1Yjd που λογικά έχεις την ίδια (ε;) ξέρουμε πόσο παχιά είναι (πχ είναι 0,2mm;). Η "αίσθηση του υφάσματος - βελούδο με μια ωραία διακριτική γυαλάδα" με έχει λίγο μπερδέψει. Δεν είναι από ύφασμα,ε;; :p Μπορείς να βγάλεις μια φώτο πως είναι πραγματικά;
  22. Την πήρες τελικά; ψάχνω κι εγώ μια πλήρως διαφανή,που να φαίνεται ο καθρέφτης του κινητού και να γυαλίζει (σε μαύρο το έχω),αλλά δεν θέλω να αφήνει ίχνος δαχτυλιάς και να μην ελκύει σκόνες,χνούδια κτλ και να μην γλυστράει. Όλα αυτά δεν τα κάνει αυτή που έρχεται στην κούτα του κινητού.
  23. 668 στο Best price!!
  24. Στείλε μου κι εμένα σε pm τι να κάνω όταν μου λήξει αν έχεις την καλοσύνη. Κάνε ένα copy paste τι είπες στους άλλους για να μη σε κουράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...